Norbedlee Elküldve Január21, 2010 Megoszt Elküldve Január21, 2010 Én is örülök :lol: Az EGR nemigen, lévén, hogy az a füstgázt vezeti vissza az égéstérbe, sok köze nincs az olajhoz szerintem. nem baj de vmi miatt nem fogy az oil! isten jutalma a kitartásomért :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacika85 Elküldve Január21, 2010 Megoszt Elküldve Január21, 2010 nem baj de vmi miatt nem fogy az oil! isten jutalma a kitartásomért :lol: Lehet berezelt a verda hogy túladsz rajta :P amúgy volt olaj szerviz meg minden? nem változtattatok semmin? amúgy örülök hogy hasít a szekér :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atis25 Elküldve Január21, 2010 Megoszt Elküldve Január21, 2010 Örülnék, ha már az enyém is hasítana! :lol: :S Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve Január21, 2010 Megoszt Elküldve Január21, 2010 Lehet berezelt a verda hogy túladsz rajta :lol: amúgy volt olaj szerviz meg minden? nem változtattatok semmin? amúgy örülök hogy hasít a szekér :lol: nem volt semmi "olajos-szervíz" csak egér szelep csere (meg lecseréltem az olit frissre) Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Január21, 2010 Megoszt Elküldve Január21, 2010 nem volt semmi "olajos-szervíz" csak egér szelep csere (meg lecseréltem az olit frissre) korábban volt róla szó, hogy ez lehet pont elég. Zsír, hogy megint elégedett vagy. Maradjon is így! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve Január21, 2010 Megoszt Elküldve Január21, 2010 korábban volt róla szó, hogy ez lehet pont elég. Zsír, hogy megint elégedett vagy. Maradjon is így! :lol: Szuper minden, lehet, hogy lassan a 11.ekm-nél már egy kicsit elfáradt az olaj Link to comment Megosztás: More sharing options...
kissj Elküldve Január21, 2010 Megoszt Elküldve Január21, 2010 Sziasztok! Egy kis segítségre lenne szükségem. Van egy 2007-es Astra Classic II 1.4 twinport autónk és olajcserét szeretnénk végezni rajt. Milyen olaj kell bele? Milyet ajánlatok? 10w-40 vagy milyen? Castrolt néztem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január21, 2010 Megoszt Elküldve Január21, 2010 lécci neeeee! :rolleyes: keressél egy picit lejjebb egy másik topikot, és ott 20 oldalon keresztül taglalja mindenki a megfelelő olajakat....... ( 5w30 kell neked) Link to comment Megosztás: More sharing options...
abaib Elküldve Január21, 2010 Megoszt Elküldve Január21, 2010 El se hiszem működik az autóm :rolleyes: és egy csepp olaj se fogyott (1200km óta) lehetett hogy az EGR miatt csipegette? Szia! Álltalában pont fordítva van a sok elégett olaj kormolja be az EGR-t. Lehet, hogy a régi olajad már el volt használódva és ezért ette a gép jobban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris83 Elküldve Január21, 2010 Megoszt Elküldve Január21, 2010 lécci neeeee! :D keressél egy picit lejjebb egy másik topikot, és ott 20 oldalon keresztül taglalja mindenki a megfelelő olajakat....... ( 5w30 kell neked) :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január21, 2010 Megoszt Elküldve Január21, 2010 Az jó fagyi?:M1 Bp-Mosonmagyaróvár oda vissza 130-140,meg egy pici 160? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
potyo Elküldve Január21, 2010 Megoszt Elküldve Január21, 2010 Az jó fagyi?:M1 Bp-Mosonmagyaróvár oda vissza 130-140,meg egy pici 160? :rolleyes: Az kb. 300km, kezdetnek jó :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január21, 2010 Megoszt Elküldve Január21, 2010 Az kb. 300km, kezdetnek jó :P 370km, igyekszek :rolleyes: Vasárnap meg 170 a 3-as on Gyöngyös előtt a 110-es részen,hát le kellet nyomom a tdci mondeot,meg bent a városba a lámpáknál :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacika85 Elküldve Január21, 2010 Megoszt Elküldve Január21, 2010 Szuper minden, lehet, hogy lassan a 11.ekm-nél már egy kicsit elfáradt az olaj nem veled beszéltük az olaj témát? valami 5w nemtudom mi volt benne véletlen nem azt tettél bele most amit mondtam pajti? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Január21, 2010 Megoszt Elküldve Január21, 2010 lécci neeeee! :rolleyes: keressél egy picit lejjebb egy másik topikot, és ott 20 oldalon keresztül taglalja mindenki a megfelelő olajakat....... ( 5w30 kell neked) Mint modi, módodban áll át tetenni a megfelelő helyre! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve Január22, 2010 Megoszt Elküldve Január22, 2010 nem veled beszéltük az olaj témát? valami 5w nemtudom mi volt benne véletlen nem azt tettél bele most amit mondtam pajti? :rolleyes: nem! az enyémben 10w-40 volt és van i, de azért pacsi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacika85 Elküldve Január22, 2010 Megoszt Elküldve Január22, 2010 nem! az enyémben 10w-40 volt és van i, de azért pacsi :D Sirály :rolleyes: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Január22, 2010 Megoszt Elküldve Január22, 2010 Szuper minden, lehet, hogy lassan a 11.ekm-nél már egy kicsit elfáradt az olaj az biztos is.... én sosem vártam meg azt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve Január23, 2010 Megoszt Elküldve Január23, 2010 az biztos is.... én sosem vártam meg azt... én sem akartam eddig húzni, csak anyagilag az egr betett egy kicsit Link to comment Megosztás: More sharing options...
ha4nz Elküldve Január24, 2010 Megoszt Elküldve Január24, 2010 Sziasztok! Vinném az autót 2. szervizére, de a pénz stűke miatt fater azon van hogy csak pecsét kell a melót meg csináljuk meg sajátkezűleg. Az autóban 4000km van, meg egy 0560-as hibakód. Ez rendszer feszültség ellátás zavar. Egy havert bebikáztam nemrég és azóta van ez a hibakód. Ennek mi a megoldása? Eltűnik pár indítás után vagy maradandó? Másik kérdésem: ez az első nagyszervize az autónak, mit kell ilyenkor átnézni cserélni? Az egyik oldalán a szervízfüzetnek azt írják hogy motorolaj csere, tavaly kapta meg az első maradandó olaját castrol 5w30-at. Ezer kilométer után kellene cserélni? Azt mondták a szervízben hogy ezen kívül még sokmindent kellene cserélni. Olvasva a szervízkönyvet távirányító elem csere, pollenszűrő csere, szervókormány olajszintjánek ellenőrzése, utántöltése (de milyet és hol találom meg a tartályát?), motorolaj és szűrő évente, kézifék utánállítás, gumiharangok szemrevételezése, fék és tengelykapcsoló folyadék csere (opel gt: dot 3) a tengelykapcsolóban lenne olaj? az nem egy száraz szerkezet?) Valamit kihagytam? Ezeket találtam a szervízfüzetben mint számomra kérdéses dolgokat. Tudnátok segíteni ebben? Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Január24, 2010 Megoszt Elküldve Január24, 2010 Sziasztok! Vinném az autót 2. szervizére, de a pénz stűke miatt fater azon van hogy csak pecsét kell a melót meg csináljuk meg sajátkezűleg. Az autóban 4000km van, meg egy 0560-as hibakód. Ez rendszer feszültség ellátás zavar. Egy havert bebikáztam nemrég és azóta van ez a hibakód. Ennek mi a megoldása? Eltűnik pár indítás után vagy maradandó? Másik kérdésem: ez az első nagyszervize az autónak, mit kell ilyenkor átnézni cserélni? Az egyik oldalán a szervízfüzetnek azt írják hogy motorolaj csere, tavaly kapta meg az első maradandó olaját castrol 5w30-at. Ezer kilométer után kellene cserélni? Azt mondták a szervízben hogy ezen kívül még sokmindent kellene cserélni. Olvasva a szervízkönyvet távirányító elem csere, pollenszűrő csere, szervókormány olajszintjánek ellenőrzése, utántöltése (de milyet és hol találom meg a tartályát?), motorolaj és szűrő évente, kézifék utánállítás, gumiharangok szemrevételezése, fék és tengelykapcsoló folyadék csere (opel gt: dot 3) a tengelykapcsolóban lenne olaj? az nem egy száraz szerkezet?) Valamit kihagytam? Ezeket találtam a szervízfüzetben mint számomra kérdéses dolgokat. Tudnátok segíteni ebben? biztos nem akarod inkább szervizbe vinni...? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
jaygab Elküldve Január24, 2010 Megoszt Elküldve Január24, 2010 biztos nem akarod inkább szervizbe vinni...? :rolleyes: :D Hát igen, ilyen szintű hozzá nemértés alapján én a helyedben elvinném uhuhuhoz pl szerintem ne kezdj bele semmibe Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Január24, 2010 Megoszt Elküldve Január24, 2010 nem bántásból ám, csak én pl nem állnék neki otthon fékolajat meg szervóolajat cserélni/töltögetni (nyilván van akinek megvan a tudása/eszköze/helye hozzá, nekem nincs) pl nem esne jól ha azért csattannék az új autómmal mert nem rendesen légtelenítettem a fékrendszert... ennyi Link to comment Megosztás: More sharing options...
jaygab Elküldve Január24, 2010 Megoszt Elküldve Január24, 2010 nem bántásból ám, csak én pl nem állnék neki otthon fékolajat meg szervóolajat cserélni/töltögetni (nyilván van akinek megvan a tudása/eszköze/helye hozzá, nekem nincs) pl nem esne jól ha azért csattannék az új autómmal mert nem rendesen légtelenítettem a fékrendszert... ennyi Mondjuk fékolajat tölteni nem nagy kunszt, ha csak utántöltésről van szó... Márpedig bőven elég utántölteni a rendszert uhuhu szerint. Nekem szerdán csinálták, végig ott voltam a kocsi mellett és néztem (más miatt is mentem, de ha már ott voltam, megcsinálták ezt is)! Kell hozzá 0,5L fékfolyadék, a tartályból egy fecskendő meg egy slag segítségével kivonni a fél litert és egy tölcsér segítségével feltölteni a tartályt, persze vigyázni vele, csak óvatosan. Ennyi. 5perc. Ha a teljes csere (1L) mellett dönt valaki mégis, akkor persze inkább szerelővel végeztesse el, utána légteleníteni is kell. A kérdések alapján a srác annyira laikusnak tűnik, hogy abba semmiképpen nem javalom, hogy belefogjon otthon. :rolleyes: Amúgy ha jól értem akkor 4000km van a kocsiban és eltelt a 2év. A km miatt semmiképpen nem indokolt a csere, a 2 év miatt meg lehet ejteni, de szvsz felesleges még elvégezni. Nekem dot4 GM fékfoly. volt 1800ft. Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Január24, 2010 Megoszt Elküldve Január24, 2010 ja-ja én is csak általánosságként írtam :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts