Lacika85 Elküldve Január19, 2010 Megoszt Elküldve Január19, 2010 Arról meséljetek kihez vigyen a szekeret második szervizre bp.-en,nagyszerviz. (szervizkönyves) Március 26+1hónap, vagy 60e km+1.5ekm. Most van benne 33e benne. Na meg a lényeg ,kb mennyi lehet. Köszi. 1 év vagy 15000 km amelyik előbb jön! maximum aszem 2 hónap vagy 1500 km eltérés lehet árban nagyságrendileg egy 50-60 ezer + áfa lesz Schiller opel toth opel gyulai ezeket ajánlanám Link to comment Megosztás: More sharing options...
Schiszi Elküldve Január19, 2010 Megoszt Elküldve Január19, 2010 Arról meséljetek kihez vigyen a szekeret második szervizre bp.-en,nagyszerviz. (szervizkönyves) Március 26+1hónap, vagy 60e km+1.5ekm. Most van benne 33e benne. Na meg a lényeg ,kb mennyi lehet. Köszi. Csergő szerize??? http://www.opel-szerviz.hu/ Nincs tapasztalatom velük, csak feldobtam mint lehetőséget! Úgy tudom vezetnek szervizkönyvet is, úgyhogy garidő lejárta után ideális lehet! De majd a szakik megmondják a frankót :lol: Schiszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Január20, 2010 Megoszt Elküldve Január20, 2010 1 év vagy 15000 km amelyik előbb jön! maximum aszem 2 hónap vagy 1500 km eltérés lehet árban nagyságrendileg egy 50-60 ezer + áfa lesz Schiller opel toth opel gyulai ezeket ajánlanám 30.000, nem 15.000 a szervízintervallum. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bavaria44 Elküldve Január20, 2010 Megoszt Elküldve Január20, 2010 Sziasztok Fórum és Márkatársak! Elöljáróban annyit hogy új még az autómmal / Z16XE / a viszonyom. Szeretném megkérdezni Tőletek,hogy mivel nem tudom hogy mikor , ki, mit cserélt benne ezért a 90 E km után cserélném a vezérműszíjat és a hozzá tartozó dolgokat /görgők,feszítők /. Szervizdíjjal együtt mibe fog ez nekem fájni? Csak úgy érdeklődés szinten,mert még nem volt tapasztalatom ezzel a márkával eddig. A "hozzávalókat " hol érdemes megkérdeznem,utánajárnom? Egyáltalán "szervízköteles" ez? Esetleg egy ügyes szerelő,barátilag? Köszönöm a válaszokat! Széles Utat Mindenkinek!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Január20, 2010 Megoszt Elküldve Január20, 2010 Sziasztok Fórum és Márkatársak! Elöljáróban annyit hogy új még az autómmal / Z16XE / a viszonyom. Szeretném megkérdezni Tőletek,hogy mivel nem tudom hogy mikor , ki, mit cserélt benne ezért a 90 E km után cserélném a vezérműszíjat és a hozzá tartozó dolgokat /görgők,feszítők /. Szervizdíjjal együtt mibe fog ez nekem fájni? Csak úgy érdeklődés szinten,mert még nem volt tapasztalatom ezzel a márkával eddig. A "hozzávalókat " hol érdemes megkérdeznem,utánajárnom? Egyáltalán "szervízköteles" ez? Esetleg egy ügyes szerelő,barátilag? Köszönöm a válaszokat! Széles Utat Mindenkinek!! A szervízfüzeted alapján Ott minden benne van, de nyugodtan töltsd le az aláírási sávomban lévő táblarendszert, abban van erre vonatkozó oldal is, csak ki kell javítani az intervallumokat a te szervízfüzeted alapján! Üdv... szerk: hopp félreolvastam a kérdésed, nem arra válaszoltam amit kérdeztél, de mindegy... Ettől függetlenül letöltheted :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Schiszi Elküldve Január20, 2010 Megoszt Elküldve Január20, 2010 Sziasztok Fórum és Márkatársak! Elöljáróban annyit hogy új még az autómmal / Z16XE / a viszonyom. Szeretném megkérdezni Tőletek,hogy mivel nem tudom hogy mikor , ki, mit cserélt benne ezért a 90 E km után cserélném a vezérműszíjat és a hozzá tartozó dolgokat /görgők,feszítők /. Szervizdíjjal együtt mibe fog ez nekem fájni? Csak úgy érdeklődés szinten,mert még nem volt tapasztalatom ezzel a márkával eddig. A "hozzávalókat " hol érdemes megkérdeznem,utánajárnom? Egyáltalán "szervízköteles" ez? Esetleg egy ügyes szerelő,barátilag? Köszönöm a válaszokat! Széles Utat Mindenkinek!! Szia! Nekem a Csergőnél Z16XEP-re (külső vízpumpás) 50-55e HUF-ot mondtak... Nem tudom, hogy Neked a Z16XE-nél a vízpumpát mi hajtja... ékszíj vagy a vezérműszíj? Mert ha a vezérműszíj, akkor bizony még rá lehet számolni 1-2 10-est... :lol: Schiszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacika85 Elküldve Január20, 2010 Megoszt Elküldve Január20, 2010 30.000, nem 15.000 a szervízintervallum. évente akkor is menni kell ha megvan a 30 ha nincs. annak meg csak gratulálni tudok aki 30.000 megy egy olajjal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Január20, 2010 Megoszt Elküldve Január20, 2010 évente akkor is menni kell ha megvan a 30 ha nincs. annak meg csak gratulálni tudok aki 30.000 megy egy olajjal. olajcsere nálam: 15.000 vagy 1 év Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacika85 Elküldve Január20, 2010 Megoszt Elküldve Január20, 2010 olajcsere nálam: 15.000 vagy 1 év én sem értettem honnét jött az a 30.000 Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Január20, 2010 Megoszt Elküldve Január20, 2010 évente akkor is menni kell ha megvan a 30 ha nincs. annak meg csak gratulálni tudok aki 30.000 megy egy olajjal. Ettől függetlenül a szervízintervallum még 30.000. Ezt írja a nagykönyv, erre adnak garanciát, stb. Az, hogy ki, mivel, hogy, mennyit megy el, az az Ő (meg a további tulajok) dolga. Igen, az időbeli pedig egy év, de azt jól írtad, így arra nem reagáltam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Január20, 2010 Megoszt Elküldve Január20, 2010 én sem értettem honnét jött az a 30.000 kezelési útmutató + szervízfüzet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Január20, 2010 Megoszt Elküldve Január20, 2010 én sem értettem honnét jött az a 30.000 A szervízfüzetből jön. Nekem is annyi van benne, de én inkább cserélek, főleg, hogy az 1 év is ott van mint paraméter, én meg kb 15000-t megyek egy évben, így aztán pont jól is jön ki az én elveim szerint. Az más kérdés, hogy ha többet mennék, akkor is lecserélném 15000-enként. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január20, 2010 Megoszt Elküldve Január20, 2010 Köszönöm a válaszokat. Igen,én is 15e megyek egy évben,tehát nekem is jól jön ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
jaygab Elküldve Január20, 2010 Megoszt Elküldve Január20, 2010 Na most jöttem uhuhutól, 30.000-es szervíz elvégezve :lol: Olaj,lég-és pollenszűrő, gyertyák, fékfolyadék kicserélve, állapotfelméréskor is rendben találtatott minden. Vezérműtengely csapágyfedél csavarjait is megnézték (nincs-e kilazulva, volt itt téma, hogy elő szokott fordulni), az is rendben volt, nem kellett utánhúzni :lol: A P0571-es hibakód meg a ledes hátsó helyzetjelző miatt volt, ezért ki sem lehetett törölni a hibát, ahhoz a "normál" izzó kellene. Ledes izzó marad, hibakód marad :lol: Végig ott voltam a kocsi mellett, és egy rakás láma kérdésemmel fárasztottam a szerelő srácot, aki mindenre készséggel válaszolt és elleshettem a cserékhez szükséges fortélyokat is :lol: Korrekt ügyintézés, ügyfélbarát kiszolgálás! Még egyszer köszönöm uhuhu!!! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Január20, 2010 Megoszt Elküldve Január20, 2010 Sziasztok Fórum és Márkatársak! ... ... Széles Utat Mindenkinek!! Teljesen egyetértek a jókívánsággal és csatlakozom is hozzá :lol: , bár szabadjon megjegyeznem, hogy igy a két keréken száguldó donorjelöltek köszönnek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bavaria44 Elküldve Január20, 2010 Megoszt Elküldve Január20, 2010 Teljesen egyetértek a jókívánsággal és csatlakozom is hozzá :lol: , bár szabadjon megjegyeznem, hogy igy a két keréken száguldó donorjelöltek köszönnek. Szia! Igen, a múltam kísért... egy GSF 600 S volt jó pár kilométeren át a társam... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január20, 2010 Megoszt Elküldve Január20, 2010 Na most jöttem uhuhutól, 30.000-es szervíz elvégezve :lol: Olaj,lég-és pollenszűrő, gyertyák, fékfolyadék kicserélve, állapotfelméréskor is rendben találtatott minden. Vezérműtengely csapágyfedél csavarjait is megnézték (nincs-e kilazulva, volt itt téma, hogy elő szokott fordulni), az is rendben volt, nem kellett utánhúzni :P A P0571-es hibakód meg a ledes hátsó helyzetjelző miatt volt, ezért ki sem lehetett törölni a hibát, ahhoz a "normál" izzó kellene. Ledes izzó marad, hibakód marad :lol: Végig ott voltam a kocsi mellett, és egy rakás láma kérdésemmel fárasztottam a szerelő srácot, aki mindenre készséggel válaszolt és elleshettem a cserékhez szükséges fortélyokat is :lol: Korrekt ügyintézés, ügyfélbarát kiszolgálás! Még egyszer köszönöm uhuhu!!! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
jaygab Elküldve Január20, 2010 Megoszt Elküldve Január20, 2010 :P Látom azért megcenzúráztad finoman, ne legyen annyira reklámszagú :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január20, 2010 Megoszt Elküldve Január20, 2010 meg, meg... a fórumon tiltott a reklám :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Január21, 2010 Megoszt Elküldve Január21, 2010 Szia! Igen, a múltam kísért... egy GSF 600 S volt jó pár kilométeren át a társam... :lol: Akkor már csak a légi közlekedés valamilyen formája van vissza! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve Január21, 2010 Megoszt Elküldve Január21, 2010 El se hiszem működik az autóm :lol: és egy csepp olaj se fogyott (1200km óta) lehetett hogy az EGR miatt csipegette? Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Január21, 2010 Megoszt Elküldve Január21, 2010 Akkor már csak a légi közlekedés valamilyen formája van vissza! :lol: Vigyázz, a légi járművek mostantól adóznak! (meg a víziek...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris83 Elküldve Január21, 2010 Megoszt Elküldve Január21, 2010 El se hiszem működik az autóm :lol: és egy csepp olaj se fogyott (1200km óta) lehetett hogy az EGR miatt csipegette? Végre egy jó hír, remélem ilyen állapotában marad meg sokáig a vasad :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve Január21, 2010 Megoszt Elküldve Január21, 2010 Végre egy jó hír, remélem ilyen állapotában marad meg sokáig a vasad :lol: köszi szépen, én is remélem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Január21, 2010 Megoszt Elküldve Január21, 2010 El se hiszem működik az autóm :lol: és egy csepp olaj se fogyott (1200km óta) lehetett hogy az EGR miatt csipegette? Én is örülök :lol: Az EGR nemigen, lévén, hogy az a füstgázt vezeti vissza az égéstérbe, sok köze nincs az olajhoz szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts