freeze Elküldve December30, 2009 Megoszt Elküldve December30, 2009 ezt én is megkérdeztem, de az volt a tanács, hogy mindenki jobban teszi ha csekkolja :rolleyes: ja, én tanácsoltam :blink: de neked z14XEP-d van. Fel merült itt még a Z12XEP is. Ezek egy motorcsaládba tartoznak, viszont a Z16XEP a másik család. Azért kérdeztem, hogy érdemes-e megnézni. Természetesen ha igen akkor meg nézem, de ha a tapasztalatok alapján nincs rá szükség, akkor nem szedem szét. Z14XEP-t biztos megnézném, sőt ajánlottam a haveromnak is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December30, 2009 Megoszt Elküldve December30, 2009 Ne bohóckodjatok a kivillogtatással,keresetek meg. Rádugjuk a gépet oszt kész. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve December30, 2009 Megoszt Elküldve December30, 2009 Elek , a képen az a te Corsád? TECC! :rolleyes: Használtautón hírdetnek egy ilyet Szekszárdon(vagy hol). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December30, 2009 Megoszt Elküldve December30, 2009 Elek , a képen az a te Corsád? TECC! :lol: Használtautón hírdetnek egy ilyet Szekszárdon(vagy hol). Nem. Ez egy Holden Barina típusú Ausztrál szgk. :rolleyes: Láttam én is azt hirdetést. Cuki :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve December30, 2009 Megoszt Elküldve December30, 2009 Akkor valami baja van, mert nekem folyamatosan villogott. 20 villogást vártam meg, de szünet nem volt közte. Elvileg 10 után kellett volna szünet nem?(az a 0). Legalábbis igy értelmeztem az előző írásokat... áááááááá nem hiszem el hogy ilyenek vagytok ha folyamatosan villog akkor nincs benne hiba.....!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra1.6 Elküldve December30, 2009 Megoszt Elküldve December30, 2009 áááááááá nem hiszem el hogy ilyenek vagytok ha folyamatosan villog akkor nincs benne hiba.....!!!!!!!!!!!!!!!! Helló! Hát én is pontosan ezt mondtam, de erre irták, hogy nem kell villognia. Link to comment Megosztás: More sharing options...
jaygab Elküldve December30, 2009 Megoszt Elküldve December30, 2009 Helló! Hát én is pontosan ezt mondtam, de erre irták, hogy nem kell villognia. tehát ha villog megállás nélkül akkor jó. Reggel kipróbálom :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve December30, 2009 Megoszt Elküldve December30, 2009 Helló! Hát én is pontosan ezt mondtam, de erre irták, hogy nem kell villognia. az is igaz rá ... mivel 2 fajta van.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
jaygab Elküldve December30, 2009 Megoszt Elküldve December30, 2009 az is igaz rá ... mivel 2 fajta van.... na most akkó mivan? :blink: melyik-melyik? 2007-es z14xep melyik?villog-nem villog?ilyen hülyén megcsinálni... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve December31, 2009 Megoszt Elküldve December31, 2009 na most akkó mivan? :blink: melyik-melyik? 2007-es z14xep melyik?villog-nem villog?ilyen hülyén megcsinálni... :rolleyes: Az enyém folyamatosan villog hibamentesen, motorkód alant... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve December31, 2009 Megoszt Elküldve December31, 2009 na most akkó mivan? :blink: melyik-melyik? 2007-es z14xep melyik?villog-nem villog?ilyen hülyén megcsinálni... :rolleyes: Na most akkó mi van? Ha nem mutat hibakódot ,hanem mást csinál(villog-nem villog)akkor nincs hiba tárolva! Nem olyan bonyolult ez! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
O'neill Elküldve December31, 2009 Megoszt Elküldve December31, 2009 1.2 16V tulaja vagyok 82.000Km-el Ahogy a CarTars is irta, kompromiszum kell. Nem egy raketa de nekem elso autonak tokeletes. Varosban boven eleg, varoson kivul pedig ha nem akarsz mindenkit legyurni akkor nem vevodik eszre h 1.2 Sot ismerek olyat aki uj cegautokent kapta, ugy tudom h 140 korul jar es csak o hasznalta, illetve azota megvette. Ezt latva mertem en is megvenni az 1. 16V-t. + en is hasznaltam egy Skoda Fabia 1.4 dizel (igaz 3 hengeres) de kb ugyanennyi ereje volt. Ja es ugyancsak a visszafogot 1.4-es motrok is erotlenek tudnak lenni. :rolleyes: U h kompromiszum, de szerintem igencsak turheto kis auto, legalabbis en szertem. Persze valoszinu a kovetkezo autom erosebb lesz, de ez is megteszi. Ja es klimaval varosban inkabb ne de varosonkivul azert lehet hasznalgatni :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December31, 2009 Megoszt Elküldve December31, 2009 1.2 16V tulaja vagyok 82.000Km-el Ahogy a CarTars is irta, kompromiszum kell. Nem egy raketa de nekem elso autonak tokeletes. Varosban boven eleg, varoson kivul pedig ha nem akarsz mindenkit legyurni akkor nem vevodik eszre h 1.2 Sot ismerek olyat aki uj cegautokent kapta, ugy tudom h 140 korul jar es csak o hasznalta, illetve azota megvette. Ezt latva mertem en is megvenni az 1. 16V-t. + en is hasznaltam egy Skoda Fabia 1.4 dizel (igaz 3 hengeres) de kb ugyanennyi ereje volt. Ja es ugyancsak a visszafogot 1.4-es motrok is erotlenek tudnak lenni. :rolleyes: U h kompromiszum, de szerintem igencsak turheto kis auto, legalabbis en szertem. Persze valoszinu a kovetkezo autom erosebb lesz, de ez is megteszi. Ja es klimaval varosban inkabb ne de varosonkivul azert lehet hasznalgatni :blink: hát nem tudom... igaz, hogy az 1.2 tökéletes városba, illetve használható mindenre, de egy 1.6 ossal is lehet menni lassan, viszont az 1.2 essel küzdés a sietés... nem leköpködni akartam, de szerintem az olcsó megvehetőn kívül nincs előnye az 1.2 motoros autónak... Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra1.6 Elküldve December31, 2009 Megoszt Elküldve December31, 2009 hát nem tudom... igaz, hogy az 1.2 tökéletes városba, illetve használható mindenre, de egy 1.6 ossal is lehet menni lassan, viszont az 1.2 essel küzdés a sietés... nem leköpködni akartam, de szerintem az olcsó megvehetőn kívül nincs előnye az 1.2 motoros autónak... Nekem az elöző autóm 1.2 volt, most pedig 1.6. Simán össze tudom hasonlítani a kettőt. viszont amikor begurultam az 1.2 -el a szalonhoz és fél óra múlva beleültem az 1.6 -ba és elindultam vele haza, na az volt életem legnagyobb csalódása. Lehet túl sokat vártam az 1.6 -tól. Azért próba képpen, most visszaülnék 1.2 -be, csak hogy teljes legyen az összehasonlítási alapom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Január1, 2010 Megoszt Elküldve Január1, 2010 hát nem tudom... igaz, hogy az 1.2 tökéletes városba, illetve használható mindenre, de egy 1.6 ossal is lehet menni lassan, viszont az 1.2 essel küzdés a sietés... nem leköpködni akartam, de szerintem az olcsó megvehetőn kívül nincs előnye az 1.2 motoros autónak... Na, erről van szó! Tessék végre belátni, hogy ez (meg a full fapad) csak egy kényszermegoldás a fillérb@szó kelet-közép európai piac számára. Ez a motor méret és konstrukció jó az Agilába, megjárja a Corsába, de az Astra már nagy neki. Ha hasonlítani akarnám, akkor a Wartburg - Barkas kétütemű páros ugrik be. Csak ott mindkét esetben kevés volt a moci. Link to comment Megosztás: More sharing options...
jaygab Elküldve Január1, 2010 Megoszt Elküldve Január1, 2010 Na, hibakódos témakör. Tegnap este amíg vártam haverokra, hogy megyünk buliba, kivillogtattam a hibát.Igen sajnos a hibát.Mert sajna nem csak folyamatosan villogott, hanem üzent is valamit :rolleyes: :lol: Valaki segítene megfejteni? :blink: 10vill-5vill-7vill-1vill, tehát 10571, ezt egymás után 2x villogta ki. (ha jól tudom a hiba meglétére nem feltétlenül utal, annak elhárítása után is tárolja, amíg ki nem törlik belőle???) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január1, 2010 Megoszt Elküldve Január1, 2010 Na, hibakódos témakör. Tegnap este amíg vártam haverokra, hogy megyünk buliba, kivillogtattam a hibát.Igen sajnos a hibát.Mert sajna nem csak folyamatosan villogott, hanem üzent is valamit :rolleyes: :lol: Valaki segítene megfejteni? :blink: 10vill-5vill-7vill-1vill, tehát 10571, ezt egymás után 2x villogta ki. (ha jól tudom a hiba meglétére nem feltétlenül utal, annak elhárítása után is tárolja, amíg ki nem törlik belőle???) Nem sok ez a szám? 0571 van 1571 van Lehet hogy olyan is van amit Te írtál,de én nem találtam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris83 Elküldve Január1, 2010 Megoszt Elküldve Január1, 2010 Nem sok ez a szám? 0571 van 1571 van Lehet hogy olyan is van amit Te írtál,de én nem találtam. Szerintem 10=0 Link to comment Megosztás: More sharing options...
jaygab Elküldve Január1, 2010 Megoszt Elküldve Január1, 2010 Nem sok ez a szám? 0571 van 1571 van Lehet hogy olyan is van amit Te írtál,de én nem találtam. fék-gáz padló, gyújtás ráad, világít minden, majd az autós-villáskulcs-ikon elkezd villogni a következőképpen: 10villogás pici szünet 5villogás pici szünet 7villogás pici szünet 1 villogás eztán kezdi az egészet elölről ugyanebben a sorrendben, majd kialszik. Megcsináltam 3-4x is, mindig ezt dobta :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
jaygab Elküldve Január1, 2010 Megoszt Elküldve Január1, 2010 Szerintem 10=0 ha a 10=0, akkor 0571 lesz......és az micsoda??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január1, 2010 Megoszt Elküldve Január1, 2010 Szerintem 10=0 Én nem ismerem a kivillogtató módszert,én csak rádugom a gépet :rolleyes: 0571=Cruise Control Brake Switch Circuit a fék kapcsoló áramkőrének cirkulációs vezérlője Ha jól fordítom :blink: Vagy:Fékpedál kapcsoló áramkör hiba Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Január1, 2010 Megoszt Elküldve Január1, 2010 Én nem ismerem a kivillogtató módszert,én csak rádugom a gépet :rolleyes: 0571=Cruise Control Brake Switch Circuit a fék kapcsoló áramkőrének cirkulációs vezérlője Ha jól fordítom :blink: Szerintem ez a tempomat fékkapcsoló-áramkör hibát jelzi... cruise control=tempomat Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január1, 2010 Megoszt Elküldve Január1, 2010 Szerintem ez a tempomat fékkapcsoló-áramkör hibát jelzi... cruise control=tempomat Nem hiszem,mert itt az a helyzet hogy valószínűleg kétvezetékes kapcsoló van benne (gyárilag),három helyet és emiatt van hibakód,ami valójában nem hiba Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Január1, 2010 Megoszt Elküldve Január1, 2010 Nem hiszem,mert itt az a helyzet hogy valószínűleg kétvezetékes kapcsoló van benne (gyárilag),három helyet és emiatt van hibakód,ami valójában nem hiba Persze, az lehet, én csak próbáltam lefordítani, szaki nem vagyok ám... Link to comment Megosztás: More sharing options...
jaygab Elküldve Január1, 2010 Megoszt Elküldve Január1, 2010 Szerintem ez a tempomat fékkapcsoló-áramkör hibát jelzi... cruise control=tempomat nincs benne tempomat :rolleyes: Fékkel is rendben van minden (fog is, világít is). Nem tudom mi lehet... Lehet, hogy csak benne maradt :blink: Mondjuk a biztiket pakolgattam benne ide-oda, ha megszakadt a kör azáltal, hogy kiszedtem a fék biztijét letárolhatott egy ilyen hibát? (nem valószínű, hogy ez volt , csak kérdem) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts