atom Elküldve Október21, 2009 Megoszt Elküldve Október21, 2009 Nekem hál istennek gyárilag tárcsa van hátul. :D jó neked,én is akarok hidat cserélni jövőre... Link to comment Megosztás: More sharing options...
odrif Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 Sziasztok! Milyen gyújtógyertyát ajánlotok 1,2-es 2002 évjáratú Astrába? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pootj Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 Sziasztok! Milyen gyújtógyertyát ajánlotok 1,2-es 2002 évjáratú Astrába? Esetleg gyári? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 Sziasztok, hallottatok ti már olyat, hogy a G Astra lökhárítóját nem tudja műanyagos javítani, mert XY anyagból van, amit nem lehet? Meg lennék lepve... Tud erről vki vmit? Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra1.6 Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 Sziasztok, hallottatok ti már olyat, hogy a G Astra lökhárítóját nem tudja műanyagos javítani, mert XY anyagból van, amit nem lehet? Meg lennék lepve... Tud erről vki vmit? Helló! Szerintem keress olyan műanyagost, aki érti is a szakmát! Például nem egy QP rohangál aminek a lököse két gyáriból lett összerakva! http://muanyagjavitas.hu/index.php?page=garancia Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 Sziasztok! Milyen gyújtógyertyát ajánlotok 1,2-es 2002 évjáratú Astrába? Csak gyárit,hézagot ellenőrizd beszerelés elött.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantec Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 Sziasztok! Milyen gyújtógyertyát ajánlotok 1,2-es 2002 évjáratú Astrába? T odrif! GM alkatrész szám: 9195109 Opel katalógus szám: 12 14 000 Bosch: FLR8LDCU Link to comment Megosztás: More sharing options...
julien Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 GM alkatrész szám: 9195109 Opel katalógus szám: 12 14 000 Bosch: FLR8LDCU túlhasznált... http://xfree.hu/album_show.tvn?aid=159587 Link to comment Megosztás: More sharing options...
panizzi Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 T odrif! GM alkatrész szám: 9195109 Opel katalógus szám: 12 14 000 Bosch: FLR8LDCU 1000 ft /db Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantec Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 GM FRL8LDCU 12 14 000: 935,- Ft Link to comment Megosztás: More sharing options...
zolinho Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 Üdv. 2 éves szervíznél csak a pollenszűrőt és a motorolajat cseréltek. Nem kevés ez? Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 Üdv. 2 éves szervíznél csak a pollenszűrőt és a motorolajat cseréltek. Nem kevés ez? dehogy nem,biztos csak ennyi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zolinho Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 dehogy nem,biztos csak ennyi? Volt még egy zöldkártya+ átvizsgálások, ezzel együtt 43e. volt a Wallisnál. Kellett volna más is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 Volt még egy zöldkártya+ átvizsgálások, ezzel együtt 43e. volt a Vallisnál. Kellett volna más is? dobj be egy km állást is sztem... jópár dolog inkább csak bizonyos megtett km után cserélendő meg motor típustól is függ, stb Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bubuwerke Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 dehogy nem,biztos csak ennyi? Hali még új vagyok itt :) de van egy programom, amibe korrektül le van írva hogy mit kéne csinálni, ha most 2. éves a kocsi (én Z14XP motorkódra néztem, de ugyanez 1.6-ra is) 1. fékfolyadék csere 2. elemcsere a kulcsban 3. por- és pollenszűrő csere 4. olajcsere + olajszűrő csere + még számtalan ellenőrzés ez arra vonatkozik, hogyha 60.000 km még nincs az autóban, de már a 2 éves és 'normál körülmények' között volt használva (őszintén: nem tudom hogy ezt miszerint nézik) de ha 'nehéz körülmények' között volt használva, akkor sem ír elő több cserét, csak több ellenőrzést 60.000km-re ír elő több cserét: légszűrő, üzemanyagszűrő csere amúgy a szervizeknél a sok ellenőrzés ami "kötelező" az meg olyan mint a kutya vacsorája... elvileg ennyi üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 Hali még új vagyok itt :) de van egy programom, amibe korrektül le van írva hogy mit kéne csinálni, ha most 2. éves a kocsi (én Z14XP motorkódra néztem, de ugyanez 1.6-ra is) 1. fékfolyadék csere 2. elemcsere a kulcsban 3. por- és pollenszűrő csere 4. olajcsere + olajszűrő csere + még számtalan ellenőrzés ez arra vonatkozik, hogyha 60.000 km még nincs az autóban, de már a 2 éves és 'normál körülmények' között volt használva (őszintén: nem tudom hogy ezt miszerint nézik) de ha 'nehéz körülmények' között volt használva, akkor sem ír elő több cserét, csak több ellenőrzést 60.000km-re ír elő több cserét: légszűrő, üzemanyagszűrő csere amúgy a szervizeknél a sok ellenőrzés ami "kötelező" az meg olyan mint a kutya vacsorája... elvileg ennyi üdv benzinszürő? gyújtógyertya? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zolinho Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 dobj be egy km állást is sztem... jópár dolog inkább csak bizonyos megtett km után cserélendő meg motor típustól is függ, stb Z14XEP- 30000km. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bubuwerke Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 benzinszürő? gyújtógyertya? bocsi, gyertya kimaradt, de azt 60.000km / 48havonta benzinszűrő úgyszint 60 ezernél, de az azt hiszem, hogy benne van Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bubuwerke Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 Z14XEP- 30000km. és amúgy mit cseréltek ki? mi szerepel a számlán? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zolinho Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 és amúgy mit cseréltek ki? mi szerepel a számlán? Csak ezek szerepek a számlán: 4l olaj-csere olajszűrő-csere pollenszűrő-csere féktisztító zöldkártya +átvizsgálások Nem számláztak túl. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bubuwerke Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 Csak ezek szerepek a számlán: 4l olaj-csere olajszűrő-csere pollenszűrő-csere féktisztító zöldkártya +átvizsgálások Nem számláztak túl. akkor valóban nem számláztak túl csak kár, h kifelejtettek pár dolgot :) de biztos rendesen megcsinálták :) üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Október30, 2009 Megoszt Elküldve Október30, 2009 Üdv. 2 éves szervíznél csak a pollenszűrőt és a motorolajat cseréltek. Nem kevés ez? Esetedben egy fékolajcsere nem ártott volna. A gyertya meg üzemanyagszűrő csere ráér km korlát elérésekor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ErdAn Elküldve November9, 2009 Megoszt Elküldve November9, 2009 Sziasztok! Műszaki előtt állok,és felmerült bennem néhány kérdés. Segítsetek légyszi!El akartam vinni számítógépes vizsgálatra, de az olcsóbb helyek el vannak havazva, és nekem ezt sürgős lenne megtudni. Ha felemelem a kocsi elejét,(mindkét oldal egyszerre) tényleg akkor sem szabad tudni kézzel mozgatni a tornyot? Szóval ha mozog,el van kopva a szilent ,és ez így nem megy át műszakin? Szilenttel együtt a támasztócsapágyat is szokták/kell cserélni? Műszakin a gömbfejeknek semennyi holtjátéka sem lehet, vagy van valamennyi tűrés? Link to comment Megosztás: More sharing options...
O'neill Elküldve November10, 2009 Megoszt Elküldve November10, 2009 Sziasztok, az a kerdesem lenne, hogy gyujtas raad, km nullazzo benyomvatart, ami megjelennek szamok, azok mit jelentenek? Koszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gyuri30 Elküldve November10, 2009 Megoszt Elküldve November10, 2009 Sziasztok. Egy kis segítséget szeretnék kérni két dologban. 2001-es 1.2 16v Astra G-m van és az lenne a kérdésem ,hogy mikor kell a vezérlést lecserélni a motorban? Olvasgattam a hozzászolásokat de 60000 és 120000 km között mindent olvastam. Most 83000 van az autómban. A vezérléssel együtt a vízpumpát is le kell cserélni? A másik problémám az, hogy ha álló helyzetben alapjáraton hirtelen gázt adok akkor egy rövid sipoló hangot ad a motor, de csak ha hirtelen felpörgetem akkor. Eddig nem adott ilyen hangot. Tudjátok esetleg mi lehet a gondja? Köszi a segítséget! Sziasztok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts