Norbedlee Elküldve Szeptember20, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2009 Az lenne a kérdésem, hogy hűtőfolyadék tartályánál kicsit túl lett töltve az optimálisnál és ez okozhat-e gondot? üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
potyo Elküldve Szeptember20, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2009 Az lenne a kérdésem, hogy hűtőfolyadék tartályánál kicsit túl lett töltve az optimálisnál és ez okozhat-e gondot? üdv Nem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve Szeptember20, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2009 köszi szépen a gyors választ, mert majdnem fullra lett töltve....de akkor no gond.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Szeptember20, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2009 köszi szépen a gyors választ, mert majdnem fullra lett töltve....de akkor no gond.... Hát azért fullra ne töltsd, mert ennek tágulási tartály a neve. Azaz a hőtágulásból eredő térfogatváltozás miatt ingadozik a a víz szintje a tartályban. Ha hidegen fullra töltöd, akkor melegen nincs hová tágulni a víznek Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve Szeptember20, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2009 oké, jelenleg az opt. és a full között van de akkor abból nem szívok le.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opelaner Elküldve Szeptember20, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2009 Nem tévedsz, csak arra próbáltam utalni, hogy a váltómérettől nagyobb gumi nem mindig rossz, persze nem ekkora eltérésre gondoltam... nem tudtam hogy a kollegának milyen autója van és azon mekkora a gyári méret. Tudtam, hogy nem fogunk összeveszni ezen kedves tgabika76! :D :rolleyes: Mint ahogy azzal is tisztában vagyok, amit PGA kolléga írt itt le az átmérőkről... <_< De ha most azt mondom, hogy készültek olyan motorok, hogy az ECU külön volt programozva 16", 17" ill. 18"-os kerekekre ill. a 16"-os kivitelen belül volt Pirelli és Dunlop progi, akkor gondolom ledőltök a székről... ...pedig volt ilyen ! -_- Akkor ezt a témát kicsontoztuk! Vagy nem?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Szeptember20, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2009 Nekem Continental volt fenn! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gusz Elküldve Szeptember20, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2009 sziasztok hol tudom megnézni a gyári gumiméretet? 2.0 tdi 99-es g asztra aszem 195/60r 14-es van most fent ezzel vettem és ilyen a téli garnitura is. mi az et két oldallal visszáb volt szó róla a gumiméret elején. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hzcs Elküldve Szeptember21, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2009 De a kollégának nem QP-ja van, hanem 1.4-es 5ajtós, aminek a normál kerékmérete 185/65x15 ! Annak a váltómérete a 195/60 x 15. Aztán ha egy kocsinak 16-os a gyári mérete, akkor a műszeregységet is ahhoz kalibrálják... Amennyiben tévednék, akkor megkövetem magam! A mienket még 195/60r15-tel szerelték gyárilag. GPS-szel bemérve még így is csal 1-2km/h-t felfelé. Azért is tettem rá ilyet, mert ha el lesz adva, akkor a H-ra fog menni, annak ez meg pont mérete :rolleyes: Más kérdés: valahol láttam neten egy olyan kábelt, amin keresztül a kézifék alatti csatlakozó laptoppal összekötve a megfelelő progival mutatja az aktuális fogyasztási adatokat. Ez azokban az autókban is működik, amiben nincs gyárilag a fedélzetiben a fogyasztáskijelző? Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Szeptember21, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2009 Tudtam, hogy nem fogunk összeveszni ezen kedves tgabika76! :D :rolleyes: Mint ahogy azzal is tisztában vagyok, amit PGA kolléga írt itt le az átmérőkről... <_< De ha most azt mondom, hogy készültek olyan motorok, hogy az ECU külön volt programozva 16", 17" ill. 18"-os kerekekre ill. a 16"-os kivitelen belül volt Pirelli és Dunlop progi, akkor gondolom ledőltök a székről... ...pedig volt ilyen ! -_- Akkor ezt a témát kicsontoztuk! Vagy nem?? Azért remélem, nincs harag... B) Egyébként ez a külön ECU-program érdekes, hogy Opelék rágyúrtak ilyesmire. Eddig csak prémiumoknál, pl. Mercedesnél hallottam ilyesmiről (Conti „MO”-jelöléssel). No, de csak idő kérdése, hogy az Opel is prémium márka legyen, nemde? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Szeptember21, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2009 A mienket még 195/60r15-tel szerelték gyárilag. GPS-szel bemérve még így is csal 1-2km/h-t felfelé. Azért is tettem rá ilyet, mert ha el lesz adva, akkor a H-ra fog menni, annak ez meg pont mérete :rolleyes: Más kérdés: valahol láttam neten egy olyan kábelt, amin keresztül a kézifék alatti csatlakozó laptoppal összekötve a megfelelő progival mutatja az aktuális fogyasztási adatokat. Ez azokban az autókban is működik, amiben nincs gyárilag a fedélzetiben a fogyasztáskijelző? elvileg sok opelba lehet kapni board computert,ami ezeket az adatokat is kiirja a középső kijelzőre... Link to comment Megosztás: More sharing options...
O'neill Elküldve Szeptember22, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2009 elvileg sok opelba lehet kapni board computert,ami ezeket az adatokat is kiirja a középső kijelzőre... peldaul hol es mennyiert, engem erdekelne :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Szeptember22, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2009 peldaul hol es mennyiert, engem erdekelne :rolleyes: Itt a fórumon opel16v cartárs aláírását ajánlom figyelmedbe. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
panizzi Elküldve Szeptember24, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2009 Ehh, vason az egyik hátsó betét. Cigánymunka lesz ebből :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
panizzi Elküldve Szeptember26, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2009 Normális dolog az, hogy ennyire egyenetlenül kopik a hátsófék? A jobb oldali pofa belseje elfogyott, kint még van egy mm. A bal oldali meg mintha máshol lett volna. Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Szeptember26, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2009 Normális dolog az, hogy ennyire egyenetlenül kopik a hátsófék? A jobb oldali pofa belseje elfogyott, kint még van egy mm. A bal oldali meg mintha máshol lett volna. ..kép Ez olyan mintha a fékmunkahengered egyik fele meg lenne szorulva és csak a másik pofát tolná a dobhoz Normális esetben egyformán kéne kopni a két pofának. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Szeptember26, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2009 Ez olyan mintha a fékmunkahengered egyik fele meg lenne szorulva és csak a másik pofát tolná a dobhoz Normális esetben egyformán kéne kopni a két pofának. nem az a baja, ha jól értem, hogy egyik pofa ekkora a másik meg akkora betét vastagsággal van, hanem hogy a betét az egyik pofán az alaplemeznél már nincs, kint a felni felé pedig még 1mm.... tehát ferdén kopott... :D ott vmi más gond van..nekem is ilyen volt a bal hátsó, a jobb teljesen rendben....aztán tárcsa ment helyette :rolleyes: de szerintem vagy a pofa van elgörbűlve, vagy az alaplemez....hiszen azon fekszik fel...az vezeti meg és a rugó szorítja rá...amit te említettél az arra lehet indok, hogy egyik pofán vastagabb maradt a betét... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
panizzi Elküldve Szeptember27, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2009 Így van, felettébb feltűnő az egyenletlen kopás. Meg talán a munkahenger sem kóser, vagy csak az utánállító állított bután után? :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
panizzi Elküldve Szeptember27, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2009 (edited) Azt sem értem, hogy a jobboldali pofán a betét miért kezdődik jóval lejjebb, mint a másikon, holott a munkahenger "ott" nyomja meg szinte. Így nem meglepő a vason utazás. Szóval nem értem (attól lehet még jó (?)). [i g]http://img197.imageshack.us/img197/6405/dob2.jpg Módosítva Szeptember27, 2009 : uhuhu kép.... max 800x600... Link to comment Megosztás: More sharing options...
panizzi Elküldve Szeptember27, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2009 Itt látszik a betét. Ennek ilyennek kell lenni? szerk. :fentebbi képen is látszódik Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Szeptember27, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2009 nem az a baja, ha jól értem, hogy egyik pofa ekkora a másik meg akkora betét vastagsággal van, hanem hogy a betét az egyik pofán az alaplemeznél már nincs, kint a felni felé pedig még 1mm.... tehát ferdén kopott... :D ott vmi más gond van..nekem is ilyen volt a bal hátsó, a jobb teljesen rendben....aztán tárcsa ment helyette :rolleyes: de szerintem vagy a pofa van elgörbűlve, vagy az alaplemez....hiszen azon fekszik fel...az vezeti meg és a rugó szorítja rá...amit te említettél az arra lehet indok, hogy egyik pofán vastagabb maradt a betét... <_< Én úgy láttam, hogy kétféle hiba is van. Ez egyik, hogy a jobb oldali pofa ferdén kopott el (erre nem volt, ötletem) A másik, hogy a bal oldali meg mintha nem is kopna (erre mondtam amit mondtam) Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Szeptember28, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2009 Azt sem értem, hogy a jobboldali pofán a betét miért kezdődik jóval lejjebb, mint a másikon, holott a munkahenger "ott" nyomja meg szinte. Így nem meglepő a vason utazás. Szóval nem értem (attól lehet még jó (?)). [i g]http://img197.imageshack.us/img197/6405/dob2.jpg panizzi! Látom Uhuhu javította a hozzászólásod (jogosan), de sajnos nem sikerült túl jól, így most gondoltam beillesztem a linket jól, mert ez a kép hasznosabb az ügy szempontjából, mint a másik: kép Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Szeptember28, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2009 panizzi! Látom Uhuhu javította a hozzászólásod (jogosan), de sajnos nem sikerült túl jól, így most gondoltam beillesztem a linket jól, mert ez a kép hasznosabb az ügy szempontjából, mint a másik: kép Nekem ehhez a képhe zkét észrevételem van: - a fékmunkahenger, miért van olyan távol a pofáktól? - az az olajfolyás ott lent, az nem véletlenül fékolaj? Link to comment Megosztás: More sharing options...
panizzi Elküldve Szeptember28, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2009 Nekem ehhez a képhe zkét észrevételem van: - a fékmunkahenger, miért van olyan távol a pofáktól? - az az olajfolyás ott lent, az nem véletlenül fékolaj? -ezt nem értem -féktisztító nyomai azok, nem ereszt a mh Most épp bontóba akarok nézni egy fékpofát, próba jelleggel, azt hogy enné. Remélem találok, nem dobálják ki a bontósok (bár ilyet venni bontottan... :rolleyes: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Szeptember28, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2009 -ezt nem értem -féktisztító nyomai azok, nem ereszt a mh Most épp bontóba akarok nézni egy fékpofát, próba jelleggel, azt hogy enné. Remélem találok, nem dobálják ki a bontósok (bár ilyet venni bontottan... :rolleyes: ) A fékmunkahenger és a fékpofa között üres hely van, legalábbis úgy látszik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts