imy Elküldve Szeptember17, 2013 Elküldve Szeptember17, 2013 kíváncsi leszek a végeredményre :) Szerintem nem tudunk meg túl sokat, max visszaadják a Made in China filter árát. :D Legrosszabb esetben meg mehetek a pénzemért...
imy Elküldve Szeptember17, 2013 Elküldve Szeptember17, 2013 Itt a gyári, és a "Bosch márkajelzésű" egymás mellett, még a közepe sem igazán ok...
Vilmoskörte Elküldve Szeptember17, 2013 Elküldve Szeptember17, 2013 Szerintem nem tudunk meg túl sokat, max visszaadják a Made in China filter árát. :D Legrosszabb esetben meg mehetek a pénzemért... Igazán szomorú történet. Eddig oda jártam beszerezni dolgokat, de most figyelek a fejleményekre. GM olajat is onnan vettem eddig, meg gyári szűrőket. Mindezt azért, hogy ne szaladjak bele hamis olajba, stb. A tököm kezd tele lenni ezzel az országgal, hogy itt mindenhol csak az átverés megy :(
adyy Elküldve Szeptember17, 2013 Elküldve Szeptember17, 2013 Igazán szomorú történet. Eddig oda jártam beszerezni dolgokat, de most figyelek a fejleményekre. GM olajat is onnan vettem eddig, meg gyári szűrőket. Mindezt azért, hogy ne szaladjak bele hamis olajba, stb. A tököm kezd tele lenni ezzel az országgal, hogy itt mindenhol csak az átverés megy :( Én is vettem ott korábban GM olajat. A honlapjukon az összes dobozon van hologramos matrica. Az üzletben átvett, interneten megrendelt termékek esetén egyiken sem volt. Rá is kérdeztem erre, azt mondták, hogy raktárkészlettől függ... :blink:
imy Elküldve Szeptember17, 2013 Elküldve Szeptember17, 2013 Igazán szomorú történet. Eddig oda jártam beszerezni dolgokat, de most figyelek a fejleményekre. GM olajat is onnan vettem eddig, meg gyári szűrőket. Mindezt azért, hogy ne szaladjak bele hamis olajba, stb. A tököm kezd tele lenni ezzel az országgal, hogy itt mindenhol csak az átverés megy :( A hengest szűrős képeket is el kellene küldenem a GM-nek? Ott meg a dobozán a bárkód érdekesen rossz minőségű volt, de bizok benne, hogy jó. A Hengest szűrő képei, valakinek valami gyanús? :whistle:
Geopake Elküldve Szeptember17, 2013 Elküldve Szeptember17, 2013 Én a Cromaxban csak a Heko légterelőt vettem.Úgy vagyok vele mint a Lidlivel.Ott is csak olyat veszek amit nem lehet megenni :)Csergőbe járok cuccokért,bár ott is akármi lehet.
Blasius Elküldve Szeptember19, 2013 Elküldve Szeptember19, 2013 Sziasztok! Szeretnék egy kis segítséget kérni. Van egy 2001-es 3 ajtós 1,8 16V GCC Astrám és szeretném cserélni a hátsó féktárcsákat és betéteket. Már kértem ajánlatot az egyik autóalkatrész kereskedőtől, de nem tudtak pontos ajánlatot adni mert 2 féle rendszerűek ezek a fajták(Bosch és Lucas). Honnan tudhatom meg, hogy melyikkel szerelték az enyémet? Köszönöm,
spzoli Elküldve Szeptember19, 2013 Elküldve Szeptember19, 2013 Sziasztok! Szeretnék egy kis segítséget kérni. Van egy 2001-es 3 ajtós 1,8 16V GCC Astrám és szeretném cserélni a hátsó féktárcsákat és betéteket. Már kértem ajánlatot az egyik autóalkatrész kereskedőtől, de nem tudtak pontos ajánlatot adni mert 2 féle rendszerűek ezek a fajták(Bosch és Lucas). Honnan tudhatom meg, hogy melyikkel szerelték az enyémet? Köszönöm, A legegyszerubb, ha leolvasod a feknyeregrol.
grofbandi Elküldve Szeptember19, 2013 Elküldve Szeptember19, 2013 Sziasztok! Szeretnék egy kis segítséget kérni. Van egy 2001-es 3 ajtós 1,8 16V GCC Astrám és szeretném cserélni a hátsó féktárcsákat és betéteket. Már kértem ajánlatot az egyik autóalkatrész kereskedőtől, de nem tudtak pontos ajánlatot adni mert 2 féle rendszerűek ezek a fajták(Bosch és Lucas). Honnan tudhatom meg, hogy melyikkel szerelték az enyémet? Köszönöm, Ha esetleg nem találod a feliratot, érdemes egy betétet kivenni, megnézni. Bosch: http://www.alkatreszmarket.hu/fotky5074/fotos/_vyrn_9268960209.gif Lucas: http://www.alkatreszmarket.hu/fotky5074/fotos/_vyrn_9264960059.gif Ha esetleg Lucas kell bele, van nekem egy hátsó garnitúrám. Elcsesztem ugyanis annak idején a rendelést, nem tudtam hogy kétféle van. EBC Greenstuff sport betétek, ha érdekel megegyezhetünk. Ilyen: http://ebcbrakes.hu/auto-modellek/ebc-brakes-auto-opel/ebc-brakes-auto-opel-astra-22-2001-2005/ebc-dp21447-greenstuff-sport-hatso-fekbetet-garnitura.html
grofbandi Elküldve Szeptember19, 2013 Elküldve Szeptember19, 2013 Úgy látom, tárcsából is kétfajta méret van. 240 és 264mm átmérőjű. A legjobb ha ezt is megméred szerintem. Mert nekem pl. csak a nagyobb tárcsát írja, de lehet Bosch vagy Lucas fék is. Ezért gondolom hogy nincs összefüggésben a mérettel.
Stofl Elküldve Szeptember19, 2013 Elküldve Szeptember19, 2013 Igazán szomorú történet. Eddig oda jártam beszerezni dolgokat, de most figyelek a fejleményekre. GM olajat is onnan vettem eddig, meg gyári szűrőket. Mindezt azért, hogy ne szaladjak bele hamis olajba, stb. A tököm kezd tele lenni ezzel az országgal, hogy itt mindenhol csak az átverés megy :( Nemrégiben én hamis Brembo tárcsafékeket vettem a hivatalos magyarországi forgalmazó matricájával..... Mi lesz így...... Az SKF egyik mérnöke pedig azt mondta Magyarországon az SKF csapágyak 50%-a hamis! Ha olajból meg 2/3-ad..... Mi értelme azon vitatkoznunk milyet öntsünk vegyünk tegyünk bele...... :o :( :o :icon11:
imy Elküldve Szeptember19, 2013 Elküldve Szeptember19, 2013 Nemrégiben én hamis Brembo tárcsafékeket vettem a hivatalos magyarországi forgalmazó matricájával..... Mi lesz így...... Az SKF egyik mérnöke pedig azt mondta Magyarországon az SKF csapágyak 50%-a hamis! Ha olajból meg 2/3-ad..... Mi értelme azon vitatkoznunk milyet öntsünk vegyünk tegyünk bele...... :o :( :o :icon11: Ha tudod, hogy hamis vidd vissza... Nem kell félni, van erre hatóság, ha sz@rakodnak.
Stofl Elküldve Szeptember19, 2013 Elküldve Szeptember19, 2013 Ha tudod, hogy hamis vidd vissza... Nem kell félni, van erre hatóság, ha sz@rakodnak. Elnézést kértek, ingyen futárral küldték az újat és vitték a régit. A Boltot nem hibáztatom. Elkeserítő ez a helyzet mi van itt. Mindent nagyon meg kell nézni.
imy Elküldve Szeptember19, 2013 Elküldve Szeptember19, 2013 Elnézést kértek, ingyen futárral küldték az újat és vitték a régit. A Boltot nem hibáztatom. Elkeserítő ez a helyzet mi van itt. Mindent nagyon meg kell nézni. Ha weben rendelted, akkor 8 munkanapig indoklás nélkül vissza kell venniük. ;) A bolt is hibás, ha hamisított terméket árul, pl őket is felelősségre vonják ilyen esetben.
Janó32 Elküldve Szeptember20, 2013 Elküldve Szeptember20, 2013 Sziasztok! Van valakinek tapasztalata váltószoknya/kézifékszoknya cserével kapcsolatban? Nagy vonalakban tudom -elvileg- miként kell szétszedni és kicserélni, de hátha van valami apró "fogás" amire érdemes figyelnem majd... Melyiket típust ajánlanátok, a bőrt vagy a műbőrt? Melyik hasonlít jobban a gyárihoz? Köszi előre is! Üdv, J
kobraCode Elküldve Szeptember20, 2013 Elküldve Szeptember20, 2013 Sziasztok! Van valakinek tapasztalata váltószoknya/kézifékszoknya cserével kapcsolatban? Nagy vonalakban tudom -elvileg- miként kell szétszedni és kicserélni, de hátha van valami apró "fogás" amire érdemes figyelnem majd... Melyiket típust ajánlanátok, a bőrt vagy a műbőrt? Melyik hasonlít jobban a gyárihoz? Köszi előre is! Üdv, J Szia, a szoknyát én innét vettem az F-be. http://valtoszoknya.hupont.hu/5/fooldal Jó minőség és szépen dolgozik az illető! 1
tgabika76 Elküldve Szeptember20, 2013 Elküldve Szeptember20, 2013 Janit (valtoszoknya.hu) én is csak ajánlani tudom, személyesen is ismerem és nekem is tőle van a váltószoknyám. (Az eggyel feljebbi link is az övé, csak az még a régi oldala.) 1
gedikart Elküldve Szeptember21, 2013 Elküldve Szeptember21, 2013 Én a Cromaxban csak a Heko légterelőt vettem.Úgy vagyok vele mint a Lidlivel.Ott is csak olyat veszek amit nem lehet megenni :)Csergőbe járok cuccokért,bár ott is akármi lehet. Én legutóbb itt http://alkatreszek.hu/ vásoroltam. Nem reklám, de összehasonlítva a Cromax áraival: Zaffo aktívszenes pollenszűrő (Behr): Cromax 4699 Ft, Kovácsautó 3284 Ft Knecht levegőszűrő: Cromax 2908 Ft, Kovácsautó 2033 Ft De van Mecafilter szűrő 1457 Ft-ért vagy Mann 2544 Ft-ért. És ami igazán tetszett Fuchs 5w30 GT1 Pro Flex 4L 8882 Ft. Általában nem GM termékeket árulnak, hanem más beszállítóktól. Bosch Aerotwin (még postával együtt is) náluk volt a legolcsóbb...
gezoli Elküldve Szeptember21, 2013 Elküldve Szeptember21, 2013 Úgy látom, tárcsából is kétfajta méret van. 240 és 264mm átmérőjű. A legjobb ha ezt is megméred szerintem. Mert nekem pl. csak a nagyobb tárcsát írja, de lehet Bosch vagy Lucas fék is. Ezért gondolom hogy nincs összefüggésben a mérettel. 240mm-es tarcsa a 4x100-hoz van a 264mm-es pedig az 5x110-hez. 1
Alex75 Elküldve Szeptember21, 2013 Elküldve Szeptember21, 2013 Sziasztok! Van valakinek tapasztalata váltószoknya/kézifékszoknya cserével kapcsolatban? Nagy vonalakban tudom -elvileg- miként kell szétszedni és kicserélni, de hátha van valami apró "fogás" amire érdemes figyelnem majd... Melyiket típust ajánlanátok, a bőrt vagy a műbőrt? Melyik hasonlít jobban a gyárihoz? Köszi előre is! Üdv, J Janit én is csak ajánlani tudom, korrekt, és szépen dolgozik, postázza is... Az enyém is tőle van. A cseréjével kapcsolatban nincs semmi trükk, minden magától értetődő, talán annyi, h a váltózsák-keretbe tompa, de vékony eszközzel érdemes belenyomkodni az anyagot... 2
Tenky89 Elküldve Szeptember21, 2013 Elküldve Szeptember21, 2013 Csatlakozva az előttem szólókhoz: Csakis a Jani!! http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2013_9_21_z2kyiqyf7s.jpg
scream24 Elküldve Szeptember21, 2013 Elküldve Szeptember21, 2013 Jól gondolom, hogy a szervó olaj nivó az a kupakon elhelyezett pöcök? Ha igen meddig kéne annak az olajba merülni? Másrészt meg pacifütyi az annuszába jürgennek, hogy oda tervezte......
Bombero Elküldve Szeptember21, 2013 Elküldve Szeptember21, 2013 Én legutóbb itt http://alkatreszek.hu/ vásoroltam. Nem reklám, de összehasonlítva a Cromax áraival: Én is hanyagolni szoktam a Cromaxot. A Kovács Autónak nagyon jó árai vannak. Ráadásul helybeli lévén még postaköltségem sincs mert bemegyek a cuccért, miután a cikkszám alapján leegyeztetem, hogy mit is akarok. A múlt hétem vettem tőlük kétpólusú GM gyertyát. 810-be jött ki darabja. A Cromaxnál ez egy ötszázassal több.
Recommended Posts