Mc-elek Elküldve Szeptember17, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2013 kíváncsi leszek a végeredményre :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Szeptember17, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2013 kíváncsi leszek a végeredményre :) Szerintem nem tudunk meg túl sokat, max visszaadják a Made in China filter árát. :D Legrosszabb esetben meg mehetek a pénzemért... Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Szeptember17, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2013 Itt a gyári, és a "Bosch márkajelzésű" egymás mellett, még a közepe sem igazán ok... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vilmoskörte Elküldve Szeptember17, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2013 Szerintem nem tudunk meg túl sokat, max visszaadják a Made in China filter árát. :D Legrosszabb esetben meg mehetek a pénzemért... Igazán szomorú történet. Eddig oda jártam beszerezni dolgokat, de most figyelek a fejleményekre. GM olajat is onnan vettem eddig, meg gyári szűrőket. Mindezt azért, hogy ne szaladjak bele hamis olajba, stb. A tököm kezd tele lenni ezzel az országgal, hogy itt mindenhol csak az átverés megy :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
adyy Elküldve Szeptember17, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2013 Igazán szomorú történet. Eddig oda jártam beszerezni dolgokat, de most figyelek a fejleményekre. GM olajat is onnan vettem eddig, meg gyári szűrőket. Mindezt azért, hogy ne szaladjak bele hamis olajba, stb. A tököm kezd tele lenni ezzel az országgal, hogy itt mindenhol csak az átverés megy :( Én is vettem ott korábban GM olajat. A honlapjukon az összes dobozon van hologramos matrica. Az üzletben átvett, interneten megrendelt termékek esetén egyiken sem volt. Rá is kérdeztem erre, azt mondták, hogy raktárkészlettől függ... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Szeptember17, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2013 Igazán szomorú történet. Eddig oda jártam beszerezni dolgokat, de most figyelek a fejleményekre. GM olajat is onnan vettem eddig, meg gyári szűrőket. Mindezt azért, hogy ne szaladjak bele hamis olajba, stb. A tököm kezd tele lenni ezzel az országgal, hogy itt mindenhol csak az átverés megy :( A hengest szűrős képeket is el kellene küldenem a GM-nek? Ott meg a dobozán a bárkód érdekesen rossz minőségű volt, de bizok benne, hogy jó. A Hengest szűrő képei, valakinek valami gyanús? :whistle: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve Szeptember17, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2013 Én a Cromaxban csak a Heko légterelőt vettem.Úgy vagyok vele mint a Lidlivel.Ott is csak olyat veszek amit nem lehet megenni :)Csergőbe járok cuccokért,bár ott is akármi lehet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember18, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2013 igen , így néz ki egy jó szűrő ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blasius Elküldve Szeptember19, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2013 Sziasztok! Szeretnék egy kis segítséget kérni. Van egy 2001-es 3 ajtós 1,8 16V GCC Astrám és szeretném cserélni a hátsó féktárcsákat és betéteket. Már kértem ajánlatot az egyik autóalkatrész kereskedőtől, de nem tudtak pontos ajánlatot adni mert 2 féle rendszerűek ezek a fajták(Bosch és Lucas). Honnan tudhatom meg, hogy melyikkel szerelték az enyémet? Köszönöm, Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember19, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2013 Sziasztok! Szeretnék egy kis segítséget kérni. Van egy 2001-es 3 ajtós 1,8 16V GCC Astrám és szeretném cserélni a hátsó féktárcsákat és betéteket. Már kértem ajánlatot az egyik autóalkatrész kereskedőtől, de nem tudtak pontos ajánlatot adni mert 2 féle rendszerűek ezek a fajták(Bosch és Lucas). Honnan tudhatom meg, hogy melyikkel szerelték az enyémet? Köszönöm, A legegyszerubb, ha leolvasod a feknyeregrol. Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Szeptember19, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2013 Sziasztok! Szeretnék egy kis segítséget kérni. Van egy 2001-es 3 ajtós 1,8 16V GCC Astrám és szeretném cserélni a hátsó féktárcsákat és betéteket. Már kértem ajánlatot az egyik autóalkatrész kereskedőtől, de nem tudtak pontos ajánlatot adni mert 2 féle rendszerűek ezek a fajták(Bosch és Lucas). Honnan tudhatom meg, hogy melyikkel szerelték az enyémet? Köszönöm, Ha esetleg nem találod a feliratot, érdemes egy betétet kivenni, megnézni. Bosch: http://www.alkatreszmarket.hu/fotky5074/fotos/_vyrn_9268960209.gif Lucas: http://www.alkatreszmarket.hu/fotky5074/fotos/_vyrn_9264960059.gif Ha esetleg Lucas kell bele, van nekem egy hátsó garnitúrám. Elcsesztem ugyanis annak idején a rendelést, nem tudtam hogy kétféle van. EBC Greenstuff sport betétek, ha érdekel megegyezhetünk. Ilyen: http://ebcbrakes.hu/auto-modellek/ebc-brakes-auto-opel/ebc-brakes-auto-opel-astra-22-2001-2005/ebc-dp21447-greenstuff-sport-hatso-fekbetet-garnitura.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Szeptember19, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2013 Úgy látom, tárcsából is kétfajta méret van. 240 és 264mm átmérőjű. A legjobb ha ezt is megméred szerintem. Mert nekem pl. csak a nagyobb tárcsát írja, de lehet Bosch vagy Lucas fék is. Ezért gondolom hogy nincs összefüggésben a mérettel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Szeptember19, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2013 Igazán szomorú történet. Eddig oda jártam beszerezni dolgokat, de most figyelek a fejleményekre. GM olajat is onnan vettem eddig, meg gyári szűrőket. Mindezt azért, hogy ne szaladjak bele hamis olajba, stb. A tököm kezd tele lenni ezzel az országgal, hogy itt mindenhol csak az átverés megy :( Nemrégiben én hamis Brembo tárcsafékeket vettem a hivatalos magyarországi forgalmazó matricájával..... Mi lesz így...... Az SKF egyik mérnöke pedig azt mondta Magyarországon az SKF csapágyak 50%-a hamis! Ha olajból meg 2/3-ad..... Mi értelme azon vitatkoznunk milyet öntsünk vegyünk tegyünk bele...... :o :( :o :icon11: Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Szeptember19, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2013 Nemrégiben én hamis Brembo tárcsafékeket vettem a hivatalos magyarországi forgalmazó matricájával..... Mi lesz így...... Az SKF egyik mérnöke pedig azt mondta Magyarországon az SKF csapágyak 50%-a hamis! Ha olajból meg 2/3-ad..... Mi értelme azon vitatkoznunk milyet öntsünk vegyünk tegyünk bele...... :o :( :o :icon11: Ha tudod, hogy hamis vidd vissza... Nem kell félni, van erre hatóság, ha sz@rakodnak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Szeptember19, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2013 Ha tudod, hogy hamis vidd vissza... Nem kell félni, van erre hatóság, ha sz@rakodnak. Elnézést kértek, ingyen futárral küldték az újat és vitték a régit. A Boltot nem hibáztatom. Elkeserítő ez a helyzet mi van itt. Mindent nagyon meg kell nézni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Szeptember19, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2013 Elnézést kértek, ingyen futárral küldték az újat és vitték a régit. A Boltot nem hibáztatom. Elkeserítő ez a helyzet mi van itt. Mindent nagyon meg kell nézni. Ha weben rendelted, akkor 8 munkanapig indoklás nélkül vissza kell venniük. ;) A bolt is hibás, ha hamisított terméket árul, pl őket is felelősségre vonják ilyen esetben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Janó32 Elküldve Szeptember20, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2013 Sziasztok! Van valakinek tapasztalata váltószoknya/kézifékszoknya cserével kapcsolatban? Nagy vonalakban tudom -elvileg- miként kell szétszedni és kicserélni, de hátha van valami apró "fogás" amire érdemes figyelnem majd... Melyiket típust ajánlanátok, a bőrt vagy a műbőrt? Melyik hasonlít jobban a gyárihoz? Köszi előre is! Üdv, J Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobraCode Elküldve Szeptember20, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2013 Sziasztok! Van valakinek tapasztalata váltószoknya/kézifékszoknya cserével kapcsolatban? Nagy vonalakban tudom -elvileg- miként kell szétszedni és kicserélni, de hátha van valami apró "fogás" amire érdemes figyelnem majd... Melyiket típust ajánlanátok, a bőrt vagy a műbőrt? Melyik hasonlít jobban a gyárihoz? Köszi előre is! Üdv, J Szia, a szoknyát én innét vettem az F-be. http://valtoszoknya.hupont.hu/5/fooldal Jó minőség és szépen dolgozik az illető! 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Szeptember20, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2013 Janit (valtoszoknya.hu) én is csak ajánlani tudom, személyesen is ismerem és nekem is tőle van a váltószoknyám. (Az eggyel feljebbi link is az övé, csak az még a régi oldala.) 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
gedikart Elküldve Szeptember21, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2013 Én a Cromaxban csak a Heko légterelőt vettem.Úgy vagyok vele mint a Lidlivel.Ott is csak olyat veszek amit nem lehet megenni :)Csergőbe járok cuccokért,bár ott is akármi lehet. Én legutóbb itt http://alkatreszek.hu/ vásoroltam. Nem reklám, de összehasonlítva a Cromax áraival: Zaffo aktívszenes pollenszűrő (Behr): Cromax 4699 Ft, Kovácsautó 3284 Ft Knecht levegőszűrő: Cromax 2908 Ft, Kovácsautó 2033 Ft De van Mecafilter szűrő 1457 Ft-ért vagy Mann 2544 Ft-ért. És ami igazán tetszett Fuchs 5w30 GT1 Pro Flex 4L 8882 Ft. Általában nem GM termékeket árulnak, hanem más beszállítóktól. Bosch Aerotwin (még postával együtt is) náluk volt a legolcsóbb... Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Szeptember21, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2013 Úgy látom, tárcsából is kétfajta méret van. 240 és 264mm átmérőjű. A legjobb ha ezt is megméred szerintem. Mert nekem pl. csak a nagyobb tárcsát írja, de lehet Bosch vagy Lucas fék is. Ezért gondolom hogy nincs összefüggésben a mérettel. 240mm-es tarcsa a 4x100-hoz van a 264mm-es pedig az 5x110-hez. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Szeptember21, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2013 Sziasztok! Van valakinek tapasztalata váltószoknya/kézifékszoknya cserével kapcsolatban? Nagy vonalakban tudom -elvileg- miként kell szétszedni és kicserélni, de hátha van valami apró "fogás" amire érdemes figyelnem majd... Melyiket típust ajánlanátok, a bőrt vagy a műbőrt? Melyik hasonlít jobban a gyárihoz? Köszi előre is! Üdv, J Janit én is csak ajánlani tudom, korrekt, és szépen dolgozik, postázza is... Az enyém is tőle van. A cseréjével kapcsolatban nincs semmi trükk, minden magától értetődő, talán annyi, h a váltózsák-keretbe tompa, de vékony eszközzel érdemes belenyomkodni az anyagot... 2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tenky89 Elküldve Szeptember21, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2013 Csatlakozva az előttem szólókhoz: Csakis a Jani!! http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2013_9_21_z2kyiqyf7s.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
scream24 Elküldve Szeptember21, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2013 Jól gondolom, hogy a szervó olaj nivó az a kupakon elhelyezett pöcök? Ha igen meddig kéne annak az olajba merülni? Másrészt meg pacifütyi az annuszába jürgennek, hogy oda tervezte...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bombero Elküldve Szeptember21, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2013 Én legutóbb itt http://alkatreszek.hu/ vásoroltam. Nem reklám, de összehasonlítva a Cromax áraival: Én is hanyagolni szoktam a Cromaxot. A Kovács Autónak nagyon jó árai vannak. Ráadásul helybeli lévén még postaköltségem sincs mert bemegyek a cuccért, miután a cikkszám alapján leegyeztetem, hogy mit is akarok. A múlt hétem vettem tőlük kétpólusú GM gyertyát. 810-be jött ki darabja. A Cromaxnál ez egy ötszázassal több. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts