jaygab Elküldve Május1, 2013 Megoszt Elküldve Május1, 2013 Köszi mindenkinek! 2,5évesen vettem 32.000km-el (valószínűleg valós) előttem nem tudom mekkorákat fékeztek. Az biztos, hogy én nem szoktam satuzni, sokat használom a motorféket. Szemre van még rajta nekem 3mm simán...A tárcsa is jónak tűnik, nagyon kicsi válla van csak. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Május1, 2013 Megoszt Elküldve Május1, 2013 Köszi mindenkinek! 2,5évesen vettem 32.000km-el (valószínűleg valós) előttem nem tudom mekkorákat fékeztek. Az biztos, hogy én nem szoktam satuzni, sokat használom a motorféket. Szemre van még rajta nekem 3mm simán...A tárcsa is jónak tűnik, nagyon kicsi válla van csak. :blink: És mennyi km-nél jársz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
DM101 Elküldve Május1, 2013 Megoszt Elküldve Május1, 2013 Van egy olyan problémám, hogy a kis motornál ami a levegőtszabályozást csinálja, van egy műanyag rúd ami eltört.Elöszőr csak kattogott az egész műszerfal, és olyan hangja volt, amikor megszorul egy elektromos motor. Kiszereltem a kesztyűtartót és ott van ez a motor, ami most forog körbe körbe.Néztem Darth Vödör oldalát, de ott sem találtam, hogy hogyan lehetne kiszerelni anélkül hogy szétbombáznám fölödlegesen az egész kocsit. Azzal a törött karral mit lehet egyáltalán kezdeni?Csere, vagy meg lehet ragasztani?Delphi rendszerem van. Ezt hogyan kell kiszerelni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
jaygab Elküldve Május1, 2013 Megoszt Elküldve Május1, 2013 És mennyi km-nél jársz? Fentebb írtam, hogy 60.000km. Link to comment Megosztás: More sharing options...
jaygab Elküldve Május1, 2013 Megoszt Elküldve Május1, 2013 Van egy olyan problémám, hogy a kis motornál ami a levegőtszabályozást csinálja, van egy műanyag rúd ami eltört.Elöszőr csak kattogott az egész műszerfal, és olyan hangja volt, amikor megszorul egy elektromos motor. Kiszereltem a kesztyűtartót és ott van ez a motor, ami most forog körbe körbe.Néztem Darth Vödör oldalát, de ott sem találtam, hogy hogyan lehetne kiszerelni anélkül hogy szétbombáznám fölödlegesen az egész kocsit. Azzal a törött karral mit lehet egyáltalán kezdeni?Csere, vagy meg lehet ragasztani?Delphi rendszerem van. Ezt hogyan kell kiszerelni? Tessék: (sajnos a kép linkek már halottak) http://www.opelforum.hu/index.php?showtopic=225&page=395#entry523738 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
DM101 Elküldve Május1, 2013 Megoszt Elküldve Május1, 2013 Sikerült kiszednem ezt a sz@rt. Mi ennek a lapátnak a pontos neve, ami alapján rá tudnék keresni? A klíma gombnál a jobb oldali tekerős micsoda működteti ezt a lapátot? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Május1, 2013 Megoszt Elküldve Május1, 2013 BEHR rendszer GM 9192689 1802020 DELPHI rendszer GM 93181045 6802059 maga a lapát külön nem kapható ,csak egybe a házzal!!!! így az ár kb 20eHUF!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
DM101 Elküldve Május1, 2013 Megoszt Elküldve Május1, 2013 Akkor inkább megcsinálom valahogy. Ez mitől szokott eltörni egyáltalán?Hogyan szorult meg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve Május1, 2013 Megoszt Elküldve Május1, 2013 (edited) On 2013. 05. 01. at 16:35, DM101 írta: Módosítva Április5, 2016 : DarthVödör Link to comment Megosztás: More sharing options...
DM101 Elküldve Május1, 2013 Megoszt Elküldve Május1, 2013 Végálláskapcsoló, vagy időzítés nélkül, a szervomotort a zsalu foglya le! Ahogy öregszik a műanyag, az anyaghiba, öntési hiba, előbb-utóbb kijön. Tegyél rá végálláskapcsolókat! Örökös lesz, + 1 nap! Igen az lesz.Néztem az oldaladon, hogy hogyan kell megcsinálni. Már csak azt kell kitalálnom, hogy a letört részt hogyan fogom pótolni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kacsa7 Elküldve Május1, 2013 Megoszt Elküldve Május1, 2013 Sikerült kiszednem ezt a sz@rt. Mi ennek a lapátnak a pontos neve, ami alapján rá tudnék keresni? A klíma gombnál a jobb oldali tekerős micsoda működteti ezt a lapátot? Ugyanezzel a problémával küzdök :blink: Mondjuk én még kiszedni sem tudtam, majd hétvégén ha lesz időm lehet nekiesek újra. http://www.bondauto.hu/1802020/Astra-G-belso-levego-keringteto-haz-/294/reszlet/ Az egész keringetőházat lehet egyben megvenni durván 16k... Link to comment Megosztás: More sharing options...
pupak78 Elküldve Május1, 2013 Megoszt Elküldve Május1, 2013 Amikor benyomom a kuplungot nyikorog,és nem szünik meg addig amig fel nem engedem,ez mi lehet?Köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
DM101 Elküldve Május1, 2013 Megoszt Elküldve Május1, 2013 Ugyanezzel a problémával küzdök :blink: Mondjuk én még kiszedni sem tudtam, majd hétvégén ha lesz időm lehet nekiesek újra. http://www.bondauto.hu/1802020/Astra-G-belso-levego-keringteto-haz-/294/reszlet/ Az egész keringetőházat lehet egyben megvenni durván 16k... Én inkább megcsinálom.Teszek rá egy lemezt ami henger alakú, a letört résszel megegyező méretben, és az aljánál két-két fület hagyok, ahol szegecscsel összefogom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Glare68 Elküldve Május2, 2013 Megoszt Elküldve Május2, 2013 Én inkább megcsinálom.Teszek rá egy lemezt ami henger alakú, a letört résszel megegyező méretben, és az aljánál két-két fület hagyok, ahol szegecscsel összefogom. Az alumínium függönykarnis csöve megfelelő. Végigvágod flex-el. majd 2 komponensű ragasztóval ragasztod meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Május2, 2013 Megoszt Elküldve Május2, 2013 Amikor benyomom a kuplungot nyikorog,és nem szünik meg addig amig fel nem engedem,ez mi lehet?Köszönöm! Kinyomócsapágy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
DM101 Elküldve Május2, 2013 Megoszt Elküldve Május2, 2013 Végálláskapcsoló, vagy időzítés nélkül, a szervomotort a zsalu foglya le! Ahogy öregszik a műanyag, az anyaghiba, öntési hiba, előbb-utóbb kijön. Tegyél rá végálláskapcsolókat! Örökös lesz, + 1 nap! Megcsináltam amit az oldaladon írtál, mégpedig azt, hogy megszakítottam a lemezt. Akkor így már nem fog eltörni ez a trutyi? Tulajdonképpen most a motor csak egy bizonyos fokban tudja csak elmozdítani a lapátot? Link to comment Megosztás: More sharing options...
pupak78 Elküldve Május2, 2013 Megoszt Elküldve Május2, 2013 Kinyomócsapágy. Sejtettem,és azt megtudja valaki mondani hogy hidraulikus vagy sima kinyomó csapágy kell a Z14XE-hez? Az ára nagyon nem mindegy.... A szerelőm szerint ilyenkor sok mindent cserélnek(szerkezet,tárcsa stb.) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Május2, 2013 Megoszt Elküldve Május2, 2013 Sejtettem,és azt megtudja valaki mondani hogy hidraulikus vagy sima kinyomó csapágy kell a Z14XE-hez? Az ára nagyon nem mindegy.... A szerelőm szerint ilyenkor sok mindent cserélnek(szerkezet,tárcsa stb.) :( Nem hidraulikus a kinyomó része? Tudtommal az. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Május2, 2013 Megoszt Elküldve Május2, 2013 olajos a kinyomó ,olyan 40eft környékén van ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
pupak78 Elküldve Május2, 2013 Megoszt Elküldve Május2, 2013 olajos a kinyomó ,olyan 40eft környékén van ... Az franko,+ szerkezet,tárcsa,közel 100e..ez hiányzik most nagyon :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve Május3, 2013 Megoszt Elküldve Május3, 2013 (edited) On 2013. 05. 02. at 10:03, DM101 írta: Módosítva Április5, 2016 : DarthVödör Link to comment Megosztás: More sharing options...
DM101 Elküldve Május3, 2013 Megoszt Elküldve Május3, 2013 Ha felszerelted a mikrokapcsolókat is, akkor igen. Ezekkel határol a szervo, és nem erőlködik amíg gyújtáson van. Én csak a lemezt vágtam el egy helyen, méghozzá alul. Inkább akkor azt visszaforrasztom, és veszek mikrokapcsolókat. Ha jól értelmezem, akkor kell 2 db 3 pólusú mikrokapcsoló, és 2db 1N4004 dióda. Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve Május3, 2013 Megoszt Elküldve Május3, 2013 (edited) On 2013. 05. 03. at 10:56, DM101 írta: Módosítva Április5, 2016 : DarthVödör Link to comment Megosztás: More sharing options...
DM101 Elküldve Május3, 2013 Megoszt Elküldve Május3, 2013 Ennek, így nincs semmi értelme! Ha csak az egyik ágat vágod el, minek a két mikrokapcsoló? Ezt kell kialakítani! Különben nem lesz jó! OK.Megcsináltam.Működik. Köszönöm szépen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Május3, 2013 Megoszt Elküldve Május3, 2013 Ennek, így nincs semmi értelme! Ha csak az egyik ágat vágod el, minek a két mikrokapcsoló? Ezt kell kialakítani! Különben nem lesz jó! Nem tudom megnézni a képet, pedig ez engem is érdekelne! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts