DM101 Elküldve Április4, 2013 Megoszt Elküldve Április4, 2013 Nekem a tárcsa Brembo, a betét pedig Textar. Ha jót akarsz magadnak, akkor ezeket, vagy legalább is ezt a párosítást kerüld el messzire. Már a sírba tesz a nyikorgás. Legközelebb csak gyárit veszek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Április4, 2013 Megoszt Elküldve Április4, 2013 Nekem a tárcsa Brembo, a betét pedig Textar. Ha jót akarsz magadnak, akkor ezeket, vagy legalább is ezt a párosítást kerüld el messzire. Már a sírba tesz a nyikorgás. Legközelebb csak gyárit veszek. Akkor betétből kell a gyári. ;) (olcsóbb is) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantec Elküldve Április4, 2013 Megoszt Elküldve Április4, 2013 T Stofl, imi, DM101! ATE PowerDisc fáktárcsa, ATE Ceramic fékbetét. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április4, 2013 Megoszt Elküldve Április4, 2013 Ilyet hol lehet venni ??? érdekelne hogy mennyi lehet az enyémre egy első szett . (314mm ) 1515016 a szett 1605138 a betét 0569005 a tárcsa Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Április4, 2013 Megoszt Elküldve Április4, 2013 T Stofl, imi, DM101! ATE PowerDisc fáktárcsa, ATE Ceramic fékbetét. Cromaxban szoktam vásárolni. Ott nincs. Ami van, abból is lehet válogatni bőven. ;) Amúgy ATE a gyári, vagy miért ajánlod? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április4, 2013 Megoszt Elküldve Április4, 2013 ..... vagy miért ajánlod? olvass bele a leírásba ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Április4, 2013 Megoszt Elküldve Április4, 2013 olvass bele a leírásba ;) Német nekem nem pálya. ;) Chrome lefordította, de szo-szo... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantec Elküldve Április4, 2013 Megoszt Elküldve Április4, 2013 T Mc-elek! "... érdekelne ..." Itt megnézed a cikkszámot. Itt, vagy bárhol máshol árajánlatot kérsz. T imy! "... cromax ..." Ha nincs készleten rendelni kell. "... ATE ..." ATE tervezte az első féket az Astra G-hez. Nem nyikorog. Nem koszolja a felnit. Korrózió védelemmel van ellátva. Nem csökken a melegedéssel a fékhatás. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Április4, 2013 Megoszt Elküldve Április4, 2013 T Mc-elek! "... érdekelne ..." Itt megnézed a cikkszámot. Itt, vagy bárhol máshol árajánlatot kérsz. T imy! "... cromax ..." Ha nincs készleten rendelni kell. "... ATE ..." ATE tervezte az első féket az Astra G-hez. Nem nyikorog. Nem koszolja a felnit. Korrózió védelemmel van ellátva. Nem csökken a melegedéssel a fékhatás. Akkor az ATE a gyári beszállító, ez okés. De akkor a gyári miért koszolja a felnit, s rozsdásodik? Oda jó volt valami gáz minőség? :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április5, 2013 Megoszt Elküldve Április5, 2013 ez egy új fejlesztés ;) sajnos abban a méretben ami nekem kell nincs se betét se tárcsa :( az ATE katalógus szerint .... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Április5, 2013 Megoszt Elküldve Április5, 2013 ez egy új fejlesztés ;) sajnos abban a méretben ami nekem kell nincs se betét se tárcsa :( az ATE katalógus szerint .... itt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Április5, 2013 Megoszt Elküldve Április5, 2013 "... ATE ..." ATE tervezte az első féket az Astra G-hez. Nem nyikorog. Nem koszolja a felnit. Korrózió védelemmel van ellátva. Nem csökken a melegedéssel a fékhatás. Tényleg nagyon jók. :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április5, 2013 Megoszt Elküldve Április5, 2013 itt? az a baj hogy még az ATE katalógusban sincs benne ... szerintem még nem gyártanak hozzá vagy nem is fognak... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Április5, 2013 Megoszt Elküldve Április5, 2013 az a baj hogy még az ATE katalógusban sincs benne ... szerintem még nem gyártanak hozzá vagy nem is fognak... Az ATE oldalán kerámiabetétből ezt hozza Vectra C 2.8V6 Turbóhoz: Ha a méretek stimmelnek, akkor van... (Csak nem egyértelmű mert nem írják oda hogy ez melyik tárcsához van, és ugyanehhez a típushoz/motorhoz hoznak valami 292-es tárcsát is...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április5, 2013 Megoszt Elküldve Április5, 2013 köszi de ez nem jó nekem ... ennek az OE száma :1605117, 1605973, 1605993 nekem meg 1605138 kell :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tippmix46 Elküldve Április5, 2013 Megoszt Elküldve Április5, 2013 Sziasztok! Teljesen új vagyok, friss Opel Astra G 1,2 tulaj. Pár kérdésem lenne. előre is köszi a választ: - olaj esetében a Castrol Magnatec 10W-40 okés bele? - Blaupunkt Car 500 jó? tudok bontottat bele, azért kérdezem - műszerfal krómgyűrű belerakás nehéz? - gumi: kis fogyasztás és halk legyen, milyen típust ajánlotok 185/65 R15ben? Köszönöm! Üdv. Krisztián Link to comment Megosztás: More sharing options...
Morpheus Elküldve Április5, 2013 Megoszt Elküldve Április5, 2013 Sziasztok! Teljesen új vagyok, friss Opel Astra G 1,2 tulaj. Pár kérdésem lenne. előre is köszi a választ: - olaj esetében a Castrol Magnatec 10W-40 okés bele? - Blaupunkt Car 500 jó? tudok bontottat bele, azért kérdezem - műszerfal krómgyűrű belerakás nehéz? - gumi: kis fogyasztás és halk legyen, milyen típust ajánlotok 185/65 R15ben? Köszönöm! Üdv. Krisztián Helló! - Ez mindig is vitatéma volt, kinek mi! Amúgy álltalában Mobil vagy Castrolt csurgatnak bele, Ami tuti hogy NEM az a Gyári GM olaj!!! - Pörfekt! - Nem - Pénztárca, és embere válogatja... Barátod a Google... Amit én tudok hogy a Michelin az elöbb öregedik, repedezik meg minthogy elkopna! Szerintem nézelődj vannak olyan oldalak ahol tesztelt, értékelt gumik vannak és infók hogy milyen a futásteljesítménye és egyebek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantec Elküldve Április5, 2013 Megoszt Elküldve Április5, 2013 T Tippmix46! Castrol Magnatec 10W-40 semmilyen gyártóművi előírásnak (GM Dexos 2) nem tesz eleget. Ezért GM (Opel) motorba nem való. T morpheus!"... Mobil, Castrol ..." A követelmény nem márkanév, hanem a gyártóművi előírás megléte."... tuti hogy nem ..." Butaság. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Morpheus Elküldve Április5, 2013 Megoszt Elküldve Április5, 2013 Látod Tippmix46, erről beszéltem!! Az olaj mindig is vitatárgya.... ugyanúgy a Gumiabroncs, és az adalékok, is.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
borzd505 Elküldve Április5, 2013 Megoszt Elküldve Április5, 2013 Nekem a 14 év alatt Michelin gumik voltak, vannak, szerintm kinek ez, kinek az. Olajcsere hamarosan esedékes. Már jó ideje Mobil Super2000 10w40-el használom csak kb dupla olyan áron mint a GM. Gondoltam GM 10W40-et teszek bele, de lebeszéltek róla. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tippmix46 Elküldve Április5, 2013 Megoszt Elküldve Április5, 2013 Köszönöm az eddigi hozzászólásokat...pár pótkérdés a korábbiakhoz: - ebbe a 10 éves kocsiba az első és egyetlen eddigi tulaja Castrol Magnatecet rakott csak bele...érdemes váltani ezek után vagy akkor így maradjon a Castrol? - a Blaupunkt car 500 olvassa az írott cd-t is? Ez nem Usb-s ugye? - a krómgyűrű berakáshoz az egész műszerfalat is ki kell venni vagy csak a plexit valahogy? - Michelin Energy Savert néztem ki,valakinek tapasztalata? Kösz mindenkinek! Üdv.K. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantec Elküldve Április5, 2013 Megoszt Elküldve Április5, 2013 T Morpheus! "... olaj mindig is vitatárgya ..." A gyártóművi olajkövetelményen nincs mit vitázni. Az a topic felhasználóktól független külső adottság. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Morpheus Elküldve Április5, 2013 Megoszt Elküldve Április5, 2013 T Morpheus! "... olaj mindig is vitatárgya ..." A gyártóművi olajkövetelményen nincs mit vitázni. Az a topic felhasználóktól független külső adottság. :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Április5, 2013 Megoszt Elküldve Április5, 2013 - Michelin Energy Savert néztem ki,valakinek tapasztalata? Ha ilyen árfekvésben gondolkodsz, akkor jó választás lehet a Dunlop Bluresponse 195/60R15. Kopástól eltekintve ADAC2013 kategóriagyőztes... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tippmix46 Elküldve Április5, 2013 Megoszt Elküldve Április5, 2013 195/60 r15 az akkor ugyanúgy jó gumi rá? 185/65 r15 a gyári ha jól tudom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts