Geopake Elküldve Augusztus8, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2012 Sziasztok! Gyertyát kellene cserélnem.Mi a munkamenete? Leveszem a műanyag takarót a motorról,lecsavarozom a trafósort és kitekerem a gyertyákat?Valahogy így ,vagy van valami trükkje? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Augusztus9, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2012 Sziasztok! Gyertyát kellene cserélnem.Mi a munkamenete? Leveszem a műanyag takarót a motorról,lecsavarozom a trafósort és kitekerem a gyertyákat?Valahogy így ,vagy van valami trükkje? kb ennyi és ha olyan fanatikus vagy mit én akkor gyertyákat nyomatékra húzod ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve Augusztus9, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2012 Van nyomatékkulcsom:)Hány Nm-rel kell meghúzni?Még a kerákanyákat is azzal húzom meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Augusztus9, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2012 Van nyomatékkulcsom:)Hány Nm-rel kell meghúzni?Még a kerákanyákat is azzal húzom meg. 25Nm Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve Augusztus9, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2012 Köszi.Holnap megveszem a gyertyákat,aztán kicserélem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Augusztus10, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2012 Köszi.Holnap megveszem a gyertyákat,aztán kicserélem. aztán GM legyen vagy bosch (a kettő ugyan az :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve Augusztus10, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2012 Megvettem a gyertyákat.Természetes hogy Gm-es.1 polusút adott bele a gyerek,azt mondta 2004 utániakba ez való.Ez is azzal jött,hogy a kétpolúsú tönkreteszi a gyújtótrafót.Valamit magyarázott,hogy miért,de nem értettem.Forgalmi szerint ez való bele,azt mondta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve Augusztus10, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2012 http://www.mullerauto.net/opel-astra-h/272-gyujtogyertya-1polusu-gyari-2004-tol.html Ilyet adott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Augusztus11, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2012 http://www.mulleraut...i-2004-tol.html Ilyet adott. ez 1214031 ,ez való a Tiedbe ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve Augusztus11, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2012 Reméltem,hogy jót ad a boltos csávó.Állítólag most 2 polusú van benne,legalábbis a szerelő azt mondta,mikor átnézte a kocsit.A bal oldali stabilizátort is cserélnem kell.Na mindjárt megyek is a garázsba:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltii Elküldve Augusztus11, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2012 Sziasztok! Megéri gyári vezérműlánc szettet rakni az autóban vagy megteszi a jóminőségű utángyártott is? Z1.2XE Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Augusztus11, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2012 Sziasztok! Megéri gyári vezérműlánc szettet rakni az autóban vagy megteszi a jóminőségű utángyártott is? Z1.2XE akkor legyen febi vagy fag ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Augusztus11, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2012 Sziasztok! Megéri gyári vezérműlánc szettet rakni az autóban vagy megteszi a jóminőségű utángyártott is? Z1.2XE Miért, mennyi az utánagyártott? http://cromax.hu/index.php?page=shop.product_details&category_id=120450204&flypage=shop.flypage&product_id=6801&option=com_virtuemart&Itemid=26 A gyári 56.5e... Ez nem sok, ha szakad, vagy ha nem jó, akkor meg csak a szívás van vele... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Augusztus11, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2012 vagy swag :) http://opelcentrum.hu/aruhaz/motor/vezerles-keszletek/vezermulanc-keszlet-10-12-14-lancos Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve Augusztus11, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2012 Kicseréltem a gyertyákat,erre kidobott egy hibakódot.P0353 Gyújtótekercs 'C' primer/szekunder áramkör.Aztán rájöttem,hogy mi a baj.Elgörbült az egyik kis tüske a trafón amire rámegy a csatlakozó.Levettem az akksisarut,de még mindig kivillogja a hibát.A stabilizátort is kicseréltem,mindjárt nem ropog. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Augusztus12, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2012 Kicseréltem a gyertyákat,erre kidobott egy hibakódot.P0353 Gyújtótekercs 'C' primer/szekunder áramkör.Aztán rájöttem,hogy mi a baj.Elgörbült az egyik kis tüske a trafón amire rámegy a csatlakozó.Levettem az akksisarut,de még mindig kivillogja a hibát.A stabilizátort is kicseréltem,mindjárt nem ropog. ha nem világít a sárga gonosz akkor ne foglalkozz vele,majd törli magát ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve Augusztus12, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2012 Már nem világít,megy is rendesen a kocsi.Nem a villáskulcsos autó világított,hanem a másik sárga gonosz:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Appla Elküldve Augusztus14, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2012 Sziasztok, új vagyok itt, és rögtön segítséget kérek ma vettem észre hogy a középső féklámpám nem működik de mindkét oldalsó rendben van. honnan van a középső vezérelve ? bal oldali lámpától ? lehet külön biztosítékon, vagy ha mindkét oldalsó lámpa megy akkor más a hiba ? megbontani hogy lehet a búránál a műanyagot, hogy rámérjek kap e feszkót ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve Augusztus14, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2012 (edited) On 2012. 08. 14. at 20:03, Appla írta: Módosítva Április7, 2016 : DarthVödör Link to comment Megosztás: More sharing options...
torilaci Elküldve Augusztus29, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2012 Sziasztok! Van valakinek tapasztalata Astra G szoftverfissítésben? Érdemes megcsinálni? EGR szelepet elég letiltatni vagy inkább csere? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kicsiricsi Elküldve Szeptember1, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2012 Sziasztok! Ritkán kérek segítséget Tőletek, de eddig még mindig hasznos dolgokat kaptam! Először is az autóm:'99-es 1.6 Caravan. A probléma a következő: már jó hosszú ideje tapasztalom, hogy az első fútómű jobb oldalárol csörgő hang jön ki. Ez a hang kizárólag akkor jelentkezik, ha egyenetlen úton közlekedek. Akkor is tapasztalom ha lépésben vagy gyorsabban megyek. Nem tudok rájönni, hogy honnan jön, pedig fülelek rendesen. Magát a hangot úgy tudnám leírni, hogy egy lelezult anyacsavar alatt zörgő alátét vagy fémlemez zöreje. Megjegyzem, hogy a gépem június elején volt műszakin, a két függőleges stabilizátor rúd kopásán kivül semmi probléma nem volt vele, s ez orvosolva is lett, de a hang előtteis megvolt és azóta is megvan. Egy apró megfigyelés, aminek nem tudom, hogy köze lehet a dologhoz, de azért leírom. Szóval, mivel alufelnik vannak a kocsi alatt, így jól látható a felniken a fékbetétek szétszóródó pora. Azt tapasztalom, hogy a baloldalon ez a szennyeződés jóval erősebb, mint a jobbon, illetve takarítás után is jóval hamarabb jelentkezik. Ennyi! Ha valakinek ismerős ez a probléma így leírás alapján, kérem, hogy válaszoljon. Nagyon unom már ezt a zörgést, mert akár merre megyek ez a hang kivülről nagyon hallaható. Úgy csörömpölök mint valami bádogos: Előre is köszönöm a segítségeteket! Kicsiricsi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kicsiricsi Elküldve Szeptember1, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2012 Bocsánat, de az előzőekben tévesztettem! A zörej az első futómű bal oldaláról jön! Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabesz76 Elküldve Szeptember3, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2012 Sziasztok! Kicsit régen jártam már erre:-( Lenne egy kérdésem a hozzáértőkhöz. Gyujtótrafót kellene vennem az autómhoz. Amiket ajánlottak: Mobilletron: 19-23e Bremi: 27-33e között Sok pénzem sajna nincs nagyon rá. Milyen tipust ajánlotok. Vagy csak a gyárit érdemes megvenni, vagy ebből jó az utángyártott is? Z14XEP a motorkódom Alvázszám: WOLOTGF356GO27313 Vagy ha valakinek van eladó jóáron:-) Persze nem használt kellene. Szolnoki vagyok, de járok Kecskeméten, Jászberény, Karcag, Mezőtúr környékén is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember3, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2012 Sziasztok! Kicsit régen jártam már erre:-( Lenne egy kérdésem a hozzáértőkhöz. Gyujtótrafót kellene vennem az autómhoz. Amiket ajánlottak: Mobilletron: 19-23e Bremi: 27-33e között Sok pénzem sajna nincs nagyon rá. Milyen tipust ajánlotok. Vagy csak a gyárit érdemes megvenni, vagy ebből jó az utángyártott is? Z14XEP a motorkódom Alvázszám: WOLOTGF356GO27313 Vagy ha valakinek van eladó jóáron:-) Persze nem használt kellene. Szolnoki vagyok, de járok Kecskeméten, Jászberény, Karcag, Mezőtúr környékén is. nem is értem.... trafó nem jellemző hogy megáll ennél a motornál ... én bosch- t raknák bele ,mást nem kellene erőltetni 1208020 számon keresd (GM 93177212) szerintem simán vehetsz bele bontottat is Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabesz76 Elküldve Szeptember3, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2012 nem is értem.... trafó nem jellemző hogy megáll ennél a motornál ... én bosch- t raknák bele ,mást nem kellene erőltetni 1208020 számon keresd (GM 93177212) szerintem simán vehetsz bele bontottat is Szia! Még 260ekm-nél sem? :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts