DM101 Elküldve Június29, 2012 Megoszt Elküldve Június29, 2012 Gondoltam azért ezt beteszem ide, mert a lélegzetem elállt mikor megláttam az árat.Megkérdeztem a márkakereskedést ahol a kocsit vettem, és ezt küldték vissza: http://kepfeltoltes.hu/view/120629/korm_ny_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Június29, 2012 Megoszt Elküldve Június29, 2012 Gondoltam azért ezt beteszem ide, mert a lélegzetem elállt mikor megláttam az árat.Megkérdeztem a márkakereskedést ahol a kocsit vettem, és ezt küldték vissza: http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg Mi a fene kerül 400e-be a légyzsákban? Illetve 11e a duda gombok, ez nevetséges... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Június29, 2012 Megoszt Elküldve Június29, 2012 Mi a fene kerül 400e-be a légyzsákban? És ez még az olcsóbbik! Komplett utasoldali légzsák műszerfalhéjjal együtt (mivel ugye azt is átüti amikor elműködik) 1.1M Ft. :blush: (volt 3 éve mikor utoljára néztem. Most már lehet hogy drágább...) Amennyit mostanában érnek a G Astrák, elegendő egy kicsit erősebb kocc és gazdasági totálkárra veszik az autót... Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Június29, 2012 Megoszt Elküldve Június29, 2012 És ez még az olcsóbbik! Komplett utasoldali légzsák műszerfalhéjjal együtt (mivel ugye azt is átüti amikor elműködik) 1.1M Ft. :blush: (volt 3 éve mikor utoljára néztem. Most már lehet hogy drágább...) Amennyit mostanában érnek a G Astrák, elegendő egy kicsit erősebb kocc és gazdasági totálkárra veszik az autót... Hát ha eldurran a 2 lufi az 1.5 milla, és akkor ott törik más is, és akkor már tényleg gazdasági totálkár. Amúgy ilyenkor hogy fizet a biztosító? A kocsi teljes összegét, vagy hogy? (eddig nem volt részem, ergo nem tudom) Jobb ha az ember vesz egy olyat, ami máshol törött, és a lufik épek, és még az eladott alkatrészből akár jól is jön ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
killermedve Elküldve Június29, 2012 Megoszt Elküldve Június29, 2012 Gondoltam azért ezt beteszem ide, mert a lélegzetem elállt mikor megláttam az árat.Megkérdeztem a márkakereskedést ahol a kocsit vettem, és ezt küldték vissza: http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg csak cseréld ezt. http://www.ebay.co.uk/itm/Vauxhall-Opel-ASTRA-G-Mk4-ZAFIRA-A-98-04-Drivers-Airbag-Steering-Wheel-New-/221004597931?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item3374e68aab kb 6500ft és új!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
DM101 Elküldve Június30, 2012 Megoszt Elküldve Június30, 2012 Le lehet szedni a légzsákról? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Június30, 2012 Megoszt Elküldve Június30, 2012 Hát ha eldurran a 2 lufi az 1.5 milla, és akkor ott törik más is, és akkor már tényleg gazdasági totálkár. Amúgy ilyenkor hogy fizet a biztosító? A kocsi teljes összegét, vagy hogy? (eddig nem volt részem, ergo nem tudom) Jobb ha az ember vesz egy olyat, ami máshol törött, és a lufik épek, és még az eladott alkatrészből akár jól is jön ki. Megállapítja az ép kocsi értékét, megállapítja a roncs értékét, a különbözetet kifizeti, esetleg felajánlja, hogy segít értékesíteni a roncsot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Június30, 2012 Megoszt Elküldve Június30, 2012 Megállapítja az ép kocsi értékét, megállapítja a roncs értékét, a különbözetet kifizeti, esetleg felajánlja, hogy segít értékesíteni a roncsot. Akkor a totálkár casco nem nagy biznisz.. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
killermedve Elküldve Július1, 2012 Megoszt Elküldve Július1, 2012 Le lehet szedni a légzsákról? le lehet: a tetején van kettő szegecset kell lefurní,utána a füleket kihajtogatni ,vissza rárakod az új borítást a füleket visszahajtod és kész! http://www.dezmembrarimasini.ro/media/images/original/vand-airbag-volan-in-3-spite-pt-astra-g-98-04--bOVZOy.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
superkukac Elküldve Július3, 2012 Megoszt Elküldve Július3, 2012 Üdvözlök Mindenkit! Új vagyok a fórumon és azonnal nagyon segítségre van szükségem. Ezen az oldalon olvastam korábban az EGR "ledugózásáról" ezzel azóta sem volt problémám. ( cca.3 éve) Motorkód:Z16XE Jelenlegi problémám a következő: Ha a motor üzem meleg lett és valamiért megállok - leállítom az autót - normálisan indul, de 3500 max. fordulatnál nem megy feljebb. Autópályán vagy 80-90km/h felett gyújtás le, vissza aztán megy rendesen tovább. Időnként ezt meg kell ismételni néhányszor mert most már így sem karja az igazat. Először a vezérmű tengely visszajelzőt jelezte hibának a komputer => csere, aztán a főtengely visszajelző ugyanaz de még mindig nem megy, illetve a fordulatos problémát még mindig csinálja. Mit tegyek?! SEGÍTSETEK !!! Köszönöm előre is mindenkinek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
torilaci Elküldve Július16, 2012 Megoszt Elküldve Július16, 2012 Sziasztok! G Astra-m van és mostanában reggel az első indításkor rángatózva egyenetlenül indul a motor. A hozzá szólásokból azt szűrtem le, hogy alapjárati motort kellene ki tisztítani. Csak az a baj, hogy nem találom. Tudna valaki segíteni, hogy hol kell keresnem? Astra G 1,2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
csucu Elküldve Július21, 2012 Megoszt Elküldve Július21, 2012 Sziasztok. Volna egy olyan kérdésem hogy van egy G astrám 1,2 Motorkód x12xe. A hiba már megvan EGR (agr) szelep. Leszedtem kitísztottam de sajnos hiába mert a szelep már nem működik. (beszorult) Az lenne a kérdésem hogy a B corsának ugyanez az egr szelepe? Képeken teljesen azonos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július21, 2012 Megoszt Elküldve Július21, 2012 Sziasztok. Volna egy olyan kérdésem hogy van egy G astrám 1,2 Motorkód x12xe. A hiba már megvan EGR (agr) szelep. Leszedtem kitísztottam de sajnos hiába mert a szelep már nem működik. (beszorult) Az lenne a kérdésem hogy a B corsának ugyanez az egr szelepe? Képeken teljesen azonos. igen ugyan az ,ha corsa is x12xe , de szerintem a z12xe be is olyan van... meg az x10xe,z10xe,z14xep.... talán ezek egyformák Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Július28, 2012 Megoszt Elküldve Július28, 2012 Valaki már cserélt/cseréltetett hosszbordás szíjat Z14XEP-n? Ezt hogy oldják meg, az egyik motor rögzítő-t oldani kell? De akkor a motort meg meg kell támasztani? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július30, 2012 Megoszt Elküldve Július30, 2012 Valaki már cserélt/cseréltetett hosszbordás szíjat Z14XEP-n? Ezt hogy oldják meg, az egyik motor rögzítő-t oldani kell? De akkor a motort meg meg kell támasztani? pontosan :) ki kell szedni a motortartóbakot hozzá . érdemes megnézni a feszítőt is Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Július30, 2012 Megoszt Elküldve Július30, 2012 pontosan :) ki kell szedni a motortartóbakot hozzá . érdemes megnézni a feszítőt is Kösziii! Nincs gondja, csak érdeklődtem. Közben megnéztem, és 150e km, vagy 10 év. Akkor még kicsit hanyagolom. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tibi(1) Elküldve Július30, 2012 Megoszt Elküldve Július30, 2012 Kösziii! Nincs gondja, csak érdeklődtem. Közben megnéztem, és 150e km, vagy 10 év. Akkor még kicsit hanyagolom. :) Ennyi intervallum van az 1.4 XEP hosszbordás szíj cseréhez?Ez igen,nem is tudtam...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Július30, 2012 Megoszt Elküldve Július30, 2012 Ennyi intervallum van az 1.4 XEP hosszbordás szíj cseréhez?Ez igen,nem is tudtam...... Igen, ennyi van a szervizkönyvben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
vitus77 Elküldve Augusztus4, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2012 Sziasztok skacok. Van egy G Astrám, xe12 motorkódú, 55kw-os, 2003-as. Tönkrement a vezérlőkompjúterem, nem tudnátok ajánlani valakit, akinek van bontott, és ki is cserélné a hétvégén? e-mail címem vajkfia@postafiok.hu. Segítségeteket előre is köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Augusztus4, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2012 Sziasztok skacok. Van egy G Astrám, xe12 motorkódú, 55kw-os, 2003-as. Tönkrement a vezérlőkompjúterem, nem tudnátok ajánlani valakit, akinek van bontott, és ki is cserélné a hétvégén? e-mail címem vajkfia@postafiok.hu. Segítségeteket előre is köszönöm Van még hely ahová be tudod írni? Válaszolni fognak akkor is ha csak a megfelelő helyen kérdezel! Link to comment Megosztás: More sharing options...
DM101 Elküldve Augusztus6, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2012 le lehet: a tetején van kettő szegecset kell lefurní,utána a füleket kihajtogatni ,vissza rárakod az új borítást a füleket visszahajtod és kész! http://www.dezmembra...-04--bOVZOy.jpg Az nem baj, hogy azt a két szegecset lefúrom, és nem lesz utána ott szegecs? Vagy ha lefúrom, akkor az újat is oda lehet szegecselni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
killermedve Elküldve Augusztus6, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2012 Az nem baj, hogy azt a két szegecset lefúrom, és nem lesz utána ott szegecs? Vagy ha lefúrom, akkor az újat is oda lehet szegecselni? hy a szegecs csak azért van bent hogy normálisan álljon a burkolat, én nem szegecselten mert nincs hozzá cuccom,hanem odaragasztottam,ukdm berneres ragasztoval az volt itthon,na nem akarsz szegecselni akkor ragaszd oda valamilyen jóminöségű ragysztoval! üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
KrenAtesz Elküldve Augusztus7, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2012 Sziasztok! G Astra 5 ajtó, fehér - sajna egy őzike végignézte a verda bal oldalát.. :( Merre tudnék bal első sárvédőt és bal hátsó ajtót találni? Bontókat próbáltam, de fehér színben sehol nincs :( Merre keressek? :) Üdv és köszi, Atesz Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Augusztus7, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2012 Sziasztok! G Astra 5 ajtó, fehér - sajna egy őzike végignézte a verda bal oldalát.. :( Merre tudnék bal első sárvédőt és bal hátsó ajtót találni? Bontókat próbáltam, de fehér színben sehol nincs :( Merre keressek? :) Üdv és köszi, Atesz Hát hogy jó állapotú és olyan fehéret találj mint a tied, és ne üssön el, ahhoz szerencse kell, de nagy... Link to comment Megosztás: More sharing options...
KrenAtesz Elküldve Augusztus7, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2012 Hát hogy jó állapotú és olyan fehéret találj mint a tied, és ne üssön el, ahhoz szerencse kell, de nagy... Úgy néz ki, hogy sikerült egy komplett fehér sedan-t (ajtóra sztem uaz, mint az 5 ajtós) találni, abból lesznek az alkatrészek :) Mellesleg itt volt az adok-veszekben :)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts