Zachi Elküldve Június10, 2012 Elküldve Június10, 2012 És még valamit kihagytam! :blush: Astra F, G, H soha nem készült lengyel földön, viszont mindenhol értékesítették. A Classic szériát csak a lengyelek gyártják és (khmm...) korlátozott a piaci megjelenése. Remélem elég árnyaltan fogalmaztam.
DM101 Elküldve Június10, 2012 Elküldve Június10, 2012 Ti miket nézetnétek át a kocsin egy hosszú út előtt(kb1600Km)?Novemberben volt olaj, olaj szűrő, benzin szűrő csere.Továbbá ellenőrizték a tengely leszorító csavarokat.
GH Elküldve Június10, 2012 Elküldve Június10, 2012 Mindenhol Astra G, csak kapott egy CC, vagy CL2 megjelölést. Szóval nem értem Zachit. A másik, hogy hol a fenében kapott volna 2011-ben classic 2-t.... az összeset kiárulták, amikor bejött a CL3 már szalonban én nem láttam, max pár darab volt raktáron, de az el is fogyott, mert olcsó volt... De uhuhu mester megmondja, benfentes. :) Én igazából lef*som.. :) Csak Zachi kartárs "pontosítsunk" felkiáltással kijelenti hogy a 2004 után (akármilyen gyártósoron is) gyártott astra G az nem astra G... ez kissé talán "barokkos túlzás " :)
GH Elküldve Június10, 2012 Elküldve Június10, 2012 És még valamit kihagytam! :blush: Astra F, G, H soha nem készült lengyel földön, viszont mindenhol értékesítették. A Classic szériát csak a lengyelek gyártják és (khmm...) korlátozott a piaci megjelenése. Remélem elég árnyaltan fogalmaztam. Ettől még az állításod NEM IGAZ. PONT. :)
Mc-elek Elküldve Június10, 2012 Elküldve Június10, 2012 Ti miket nézetnétek át a kocsin egy hosszú út előtt(kb1600Km)?Novemberben volt olaj, olaj szűrő, benzin szűrő csere.Továbbá ellenőrizték a tengely leszorító csavarokat. legyen benne elég üzemanyag :)
Zachi Elküldve Június10, 2012 Elküldve Június10, 2012 Ti miket nézetnétek át a kocsin egy hosszú út előtt(kb1600Km)?Novemberben volt olaj, olaj szűrő, benzin szűrő csere.Továbbá ellenőrizték a tengely leszorító csavarokat. Feltöltési szintek, gumiabroncsok, érvényes biztosítás!
jamies Elküldve Június10, 2012 Elküldve Június10, 2012 Igen sokmindent kispóroltak, ami az elektronikát, és a kényelmet szolgálja. De azért annyira nem rossz, pl az XEP motorok jobbak mint a XE motorok voltak... Hello Imy! mi a gond az "XE" motorokkal ? :o
imy Elküldve Június11, 2012 Elküldve Június11, 2012 Hello Imy! mi a gond az "XE" motorokkal ? :o Többet esznek kb 1 literrel, és régebbi konstrukció. Illetve sok ECU adja meg magát.
Vilmoskörte Elküldve Június11, 2012 Elküldve Június11, 2012 Távol álljon tőlem, hogy bárkit megbántsak, de a Cl II a G Tes.. gazdaságos változata. Sajnos túl sok dolgot kispóroltak belőle a "jóárasítás" nevében. De erről már sok szó esett a fórumon. Ugyebár az "R" jelölést mondják hivatalosan Riviera-nak, rosszmájúan meg Reduced-nek. Erről lehetne többet tudni esetleg? Nekem ilyenem van, eddig én úgy tudtam, hogy ez nem lebutított verzió. Annó a vásárláskor a szalonban sem szóltak róla egy árva szót sem. Érdekelnének a tények, köszönöm.
uhuhu Elküldve Június11, 2012 Elküldve Június11, 2012 Többet esznek kb 1 literrel, és régebbi konstrukció. Illetve sok ECU adja meg magát. at XEP ben meg megnyúlik a lánc, szétesik a twinport szelep, eltörik a vezérmütengely, pici vizhiánytól hengerfejes lesz amit csak cserével lehet orvosolni, folyik a főtengely szimering, és tönkremegy a főtengely jeladó. Illetve ha az akku lemerül, és úgy bikázod ahogy nem szabad, akkor kicsapja az ECU -t. egyszar mind :P
uhuhu Elküldve Június11, 2012 Elküldve Június11, 2012 Erről lehetne többet tudni esetleg? Nekem ilyenem van, eddig én úgy tudtam, hogy ez nem lebutított verzió. Annó a vásárláskor a szalonban sem szóltak róla egy árva szót sem. Érdekelnének a tények, köszönöm. ez nem lebutított, hanem extra nélküli autó. nem szar alkatrészekkel van összerakva, hanem egyszerüen nem lehetett vásárolni bele extrát, kihagyták a komfortérzetet növelő zajszigeteléseket, kiegészitőket.... cserébe olcsóbb lett, és ha neked ez így nem jött be akkor ott volt az Astra H ami minden földi jóval volt felszerelve....
potyo Elküldve Június11, 2012 Elküldve Június11, 2012 at XEP ben meg megnyúlik a lánc, szétesik a twinport szelep, eltörik a vezérmütengely, pici vizhiánytól hengerfejes lesz amit csak cserével lehet orvosolni, folyik a főtengely szimering, és tönkremegy a főtengely jeladó. Illetve ha az akku lemerül, és úgy bikázod ahogy nem szabad, akkor kicsapja az ECU -t. egyszar mind :P Milyen az az "úgy bikázod, ahogy nem szabad"?
potyo Elküldve Június11, 2012 Elküldve Június11, 2012 Erről lehetne többet tudni esetleg? Nekem ilyenem van, eddig én úgy tudtam, hogy ez nem lebutított verzió. Annó a vásárláskor a szalonban sem szóltak róla egy árva szót sem. Érdekelnének a tények, köszönöm. Hasonlítsd össze a tömegüket, az is sokat elárul. Persze a Classic II könnyebb, így akár ez előnynek is felfogható :omg:
uhuhu Elküldve Június11, 2012 Elküldve Június11, 2012 Milyen az az "úgy bikázod, ahogy nem szabad"? Mantec féle válasz :P http://www.opel.hu/content/dam/Opel/Europe/hungary/nscwebsite/hu/04_Owners/02_Manuals/00_Owners/Opel_Corsa_2656-3_H_model_9.0.pdf kezelési könyv 195 oldal
potyo Elküldve Június11, 2012 Elküldve Június11, 2012 Mantec féle válasz :P Szóval azt mondod, hogy az Opelnek sikerült megcsinálnia azt, hogy ha akkusaru-akkusaru módon bikázok, akkor ezzel kinyírom a motorvezérlőt? Hát f@sza :omg: Ezt amúgy sosem értettem, hogy mi az értelme ennek, hogy máshová csíptessem a testvezetéket. Ha normál indításnál az akku felől megy az energia, akkor bikázásnál miért gond, ha szintén onnan megy?
imy Elküldve Június11, 2012 Elküldve Június11, 2012 Szóval azt mondod, hogy az Opelnek sikerült megcsinálnia azt, hogy ha akkusaru-akkusaru módon bikázok, akkor ezzel kinyírom a motorvezérlőt? Hát f@sza :omg: Ezt amúgy sosem értettem, hogy mi az értelme ennek, hogy máshová csíptessem a testvezetéket. Ha normál indításnál az akku felől megy az energia, akkor bikázásnál miért gond, ha szintén onnan megy? Itt inkább a lecsatlakoztatáskor jelentkező átmeneti jelenség (feszültségtüske) okozhat valamiféle problémát. De hát azt is ki lehet védeni elektronikusan. Minden esetre érdekes, én inkább akkor nem bikázok kocsit. Vagy ha leveszem a segédakksi, akkor inkább leállítom...
potyo Elküldve Június11, 2012 Elküldve Június11, 2012 Itt inkább a lecsatlakoztatáskor jelentkező átmeneti jelenség (feszültségtüske) okozhat valamiféle problémát. De hát azt is ki lehet védeni elektronikusan. Minden esetre érdekes, én inkább akkor nem bikázok kocsit. Vagy ha leveszem a segédakksi, akkor inkább leállítom... Ezen is épp az akkura csíptetett bikázás segítene a legtöbbet, hiszen az akku tudja lenyelni a tüskéket a rendszerben. Persze az akku úgy alapból ehhez túl lusta szerkezet, szóval túlfeszültség elleni védelem nem ártana a motorvezérlőbe - de szerintem van is, hiszen amikor lekapcsolom a világítást vagy bármi nagyobb fogyasztót, akkor a generátor se tud nulla idő alatt visszaszabályozni, ott is van némi tüske ilyenkor... Ez a legjobb végülis, hogy ha beindul, akkor járatni pár percet alapjáraton, majd leállítás és úgy szedni szét a kábeleket. Én eleve úgy szoktam bikázni, hogy a másik jármű motorját nem járatom, mert inkább van rendes keresztmetszetű bikázókábelem, amin át tud menni elég energia az indítózáshoz is...
uhuhu Elküldve Június11, 2012 Elküldve Június11, 2012 Szóval azt mondod, hogy az Opelnek sikerült megcsinálnia azt, hogy ha akkusaru-akkusaru módon bikázok, akkor ezzel kinyírom a motorvezérlőt? Hát f@sza :omg: Ezt amúgy sosem értettem, hogy mi az értelme ennek, hogy máshová csíptessem a testvezetéket. Ha normál indításnál az akku felől megy az energia, akkor bikázásnál miért gond, ha szintén onnan megy? bocsánat, elnéztem, 191 oldal. főképp a kettes pont.
tgabika76 Elküldve Június11, 2012 Elküldve Június11, 2012 De ez egy Corsa kézikönyve, szóval még mindig elnézted! :D
uhuhu Elküldve Június11, 2012 Elküldve Június11, 2012 De ez egy Corsa kézikönyve, szóval még mindig elnézted! :D ű az nem baj, a lényeg ott van. csiptetsz, és vársz 5 percet, majd inditasz... ennyi :P
imy Elküldve Június11, 2012 Elküldve Június11, 2012 ű az nem baj, a lényeg ott van. csiptetsz, és vársz 5 percet, majd inditasz... ennyi :P Nem kell rossz aksival járni, és kész. :D Tudom, tönkremehet. :(
potyo Elküldve Június11, 2012 Elküldve Június11, 2012 Nem kell rossz aksival járni, és kész. :D Tudom, tönkremehet. :( Meg le is merítheted véletlenül. Múltkor én is laptopoztam vagy négy órát, közben ment a szellőztetőventilátor, aztán indításnál semmi. :omg: Végül elcsíptem két egyetemistát, megtoltak és röffent. :icon10: Le kellett volna kapcsolni a laptop töltését, amikor elkezdett jelezni az inverter, mert onnan még egy jó háromnegyed órát még rajta volt a töltőn, de gondoltam mit sípol ez a vacak, még nem lehet lemerülve. Aztán mégis le volt...
szürkeastra Elküldve Június11, 2012 Elküldve Június11, 2012 Sziasztok. A kérdésem, hogy mennyire bonyolult kicserélni a vízpumpán azt az ominózus műanyag ˝csöcsöt˝? Ki kell utánna levegőztetni a rendszert, vagy visszatöltöm a hütőfolyadékot és kilevegőzik magától? Köszönöm
imy Elküldve Június11, 2012 Elküldve Június11, 2012 Meg le is merítheted véletlenül. Múltkor én is laptopoztam vagy négy órát, közben ment a szellőztetőventilátor, aztán indításnál semmi. :omg: Végül elcsíptem két egyetemistát, megtoltak és röffent. :icon10: Le kellett volna kapcsolni a laptop töltését, amikor elkezdett jelezni az inverter, mert onnan még egy jó háromnegyed órát még rajta volt a töltőn, de gondoltam mit sípol ez a vacak, még nem lehet lemerülve. Aztán mégis le volt... Ügyes. A szivargyújtóhoz kell gyújtás... Az aztán szívja... Meg a ventilátor...
Mc-elek Elküldve Június11, 2012 Elküldve Június11, 2012 Sziasztok. A kérdésem, hogy mennyire bonyolult kicserélni a vízpumpán azt az ominózus műanyag ˝csöcsöt˝? Ki kell utánna levegőztetni a rendszert, vagy visszatöltöm a hütőfolyadékot és kilevegőzik magától? Köszönöm lényeges hogy hideg motornál csináld..,lecsavar a kiegyenlítő tartály sapkáját ,majd vissza .. készülj fel rá hogy beletörik.. ha igen ,kell egy 8as menetfúró ,azzal ki tudod takarítani a betörést majd belefújsz ÓVATOSAN a lehúzott csőbe ,ekkor valamennyire kimossa a törmeléket majd becsavar a fém :),és vissza tesz a csövet más feladat nincs,esetleg utántöltés ... de hideg mocinál nincs folyás
Recommended Posts