gezoli Elküldve Március3, 2012 Megoszt Elküldve Március3, 2012 Az egyik első jeladó rendetlenkedik. Igen egyben lehet cseréni. Úgy rémlik, hogy a jobb oldali felelős a km jeladásért, de ezt majd más megerősíti. Nem a balos? Nekem úgy rémlik! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március3, 2012 Megoszt Elküldve Március3, 2012 Minek húzogatod Te a kereket? :sowwy: Amúgy akkor tényleg csere. gondos gazdi vagyok ,így mindig körbenézem :) sajnos már így vettem... szóval azóta mentem így vele 35ekm :) amióta megvan kattogott a bal eleje.. aztán kapott új stab rudat,meg torony csapágyat... a kopogás elmúlt ,a kattogás nem :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Steno Elküldve Március3, 2012 Megoszt Elküldve Március3, 2012 Sziasztok! A csomagtér ajtóban (Astra G Caravan) elkezdett zörögni valami, szóval úgy gondoltam, hogy leszedem a kárpitot. Visszaolvastam, ezalapján megtaláltam a csavarokat (kettő a fogantyúnál, kettó az ajtó alján, kettő az ajtó oldalán). Azt is olvastam, hogy még bolhák tartják a kárpitot. Hiába próbálom felszíteni a kárpitot, nem jönnek ki, mindössze egy helyen hallottam egy apró kattanást. Az lenne a kérdésem, hogyan kell szabályosan levenni? Egy határozott erős mozdulattal? Nem fog eltörni semmi sem? Vagy valamivel alá kell nyúlni? Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Március3, 2012 Megoszt Elküldve Március3, 2012 Nem a balos? Nekem úgy rémlik! Akkor lehet az, én nem voltam benn biztos.(Elek is azt mondja hogy a bal) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március3, 2012 Megoszt Elküldve Március3, 2012 Akkor lehet az, én nem voltam benn biztos.(Elek is azt mondja hogy a bal) írta m ilyet ? :) én annyit tudok hogy az ABS vezérlőtől kapja a jelet :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Március3, 2012 Megoszt Elküldve Március3, 2012 írta m ilyet ? :) én annyit tudok hogy az ABS vezérlőtől kapja a jelet :) Azt hittem hogy Te, de Szopcsi írta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Március3, 2012 Megoszt Elküldve Március3, 2012 Ja, én írtam. Szervizes gyerek mondta, mikor az enyém behalt. Astra G, meg zafira A is a bal első kerékagyról veszi a sebességjelet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hzcs Elküldve Március6, 2012 Megoszt Elküldve Március6, 2012 Hali! Kb 2-3 hónapja néha fel-felvillan fél, 1 percre a sárga motorkontroll lámpa, bevittem szervizbe, és azt mondták hogy a lambdaszonda rendetlenkedik. X14XE a motorkódja a kocsinak, ez 1 lambdaszondás (ha jól tudom van olyan amiben 2 van). Kérdésem az, hogy milyet érdemes bele tenni? Csak a gyári "jó" bele, vagy esetleg más márkát is nyugodtan lehet bele venni? NGK-t nézegettem, de olyanról is olvastam, hogy bizonyos szondáknál meg kell változtatni a drótok sorrendjét. Vagy ez hülyeség? Pls segítsen valaki :) Köszönöm! Üdv Zoli Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balageaxe Elküldve Március6, 2012 Megoszt Elküldve Március6, 2012 Sziasztok! Tud valaki helyet, ahol vezérlőszoftver frissítést végeznek emberi áron? köszönet Balageaxe Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Március6, 2012 Megoszt Elküldve Március6, 2012 Sziasztok! Tud valaki helyet, ahol vezérlőszoftver frissítést végeznek emberi áron? köszönet Balageaxe Itt megoldják jó áron valószínűleg! http://wesziautoszerviz.5mp.eu/web.php?a=wesziautoszerviz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balageaxe Elküldve Március6, 2012 Megoszt Elküldve Március6, 2012 Itt megoldják jó áron valószínűleg! http://wesziautoszerviz.5mp.eu/web.php?a=wesziautoszerviz Köszi, de egyéb ötlet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Március6, 2012 Megoszt Elküldve Március6, 2012 Köszi, de egyéb ötlet? Szerintem itt jó (emberi) áron dolgoznak. Nekem már cseréltek vezérlő szoftvert az autón. Vagy milyen egyéb ötletre gondoltál? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március6, 2012 Megoszt Elküldve Március6, 2012 tudomásom szerint szoftver csak márkaszervizben lehet frissíteni.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mark.m Elküldve Március7, 2012 Megoszt Elküldve Március7, 2012 Sziasztok. Most áprilisban kell vinnem 3. éves szervízre a kocsit. Hozzá nem értek, de arra kioktattatok még tavaly, hogy vegyem meg legalább az anyagot, és úgy vigyem be egy pecsételős helyre. Ezt az éven is így szeretném csinálni.Z14XEP motortípusú az Atrám, 28.000 km van most benne. Miket cseréltessek a szokásos olaj, olajszűrő, levegőszűrő, pollenszűrőn kívül? Köszi a segítséget előre is! (Gyertya, fékolaj, benzinszűrő, fékbetét, stb????) Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Március7, 2012 Megoszt Elküldve Március7, 2012 Sziasztok. Most áprilisban kell vinnem 3. éves szervízre a kocsit. Hozzá nem értek, de arra kioktattatok még tavaly, hogy vegyem meg legalább az anyagot, és úgy vigyem be egy pecsételős helyre. Ezt az éven is így szeretném csinálni.Z14XEP motortípusú az Atrám, 28.000 km van most benne. Miket cseréltessek a szokásos olaj, olajszűrő, levegőszűrő, pollenszűrőn kívül? Köszi a segítséget előre is! (Gyertya, fékolaj, benzinszűrő, fékbetét, stb????) Fékolaj: 2 évente (mondjuk nekem 4.5 éves, és még nem volt) Fékbetét: ha elkopik, csak akkor kell Gyertya: 60e km Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kzoli58 Elküldve Március7, 2012 Megoszt Elküldve Március7, 2012 Sziasztok! Nekem van egy 99-es Opel G astrám 1,7 turbós. Elektromos gázpedálos és adagolós. Az autó jól indul, kihuzatásnál feketén füstöl. Mikor már kipörgött a motor, akkor elhagyja a füstöt és simán megy. Érdekelne tudnátok e segíteni, ötletelni ez a fekete füst milyen okból lehetséges? (Szerintetek adagolós? Azzal ijesztgetnek.) És ha tudtok olyat aki megbízható és elérhető áron szerel az is jól jönne. A válaszotokat köszönöm :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balageaxe Elküldve Március7, 2012 Megoszt Elküldve Március7, 2012 Arra gondolok, hogy velem paraszt volt az említett uriember (tudom, én vagyok a kivétel), így hozzá biztos nem viszek autót és senkinek sem ajánlom. Igazából valamilyen márkaszervíz kellene, ahol megfizethető áron megcsinálják. Szerintem itt jó (emberi) áron dolgoznak. Nekem már cseréltek vezérlő szoftvert az autón. Vagy milyen egyéb ötletre gondoltál? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Március7, 2012 Megoszt Elküldve Március7, 2012 Sziasztok! Nekem van egy 99-es Opel G astrám 1,7 turbós. Elektromos gázpedálos és adagolós. Az autó jól indul, kihuzatásnál feketén füstöl. Mikor már kipörgött a motor, akkor elhagyja a füstöt és simán megy. Érdekelne tudnátok e segíteni, ötletelni ez a fekete füst milyen okból lehetséges? (Szerintetek adagolós? Azzal ijesztgetnek.) És ha tudtok olyat aki megbízható és elérhető áron szerel az is jól jönne. A válaszotokat köszönöm :) Vagy porlasztócsúcs! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Március7, 2012 Megoszt Elküldve Március7, 2012 Arra gondolok, hogy velem paraszt volt az említett uriember (tudom, én vagyok a kivétel), így hozzá biztos nem viszek autót és senkinek sem ajánlom. Igazából valamilyen márkaszervíz kellene, ahol megfizethető áron megcsinálják. :o Nem lehet, hogy benned volt a hiba? Bár személyesen nem ismerem, de aki megfordult nála az mind az önzetlen segítőkészségéről számolt be és áldja a nevét. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március7, 2012 Megoszt Elküldve Március7, 2012 Arra gondolok, hogy velem paraszt volt az említett uriember (tudom, én vagyok a kivétel), így hozzá biztos nem viszek autót és senkinek sem ajánlom. Igazából valamilyen márkaszervíz kellene, ahol megfizethető áron megcsinálják. szerintem bármelyik márkaszerviz 5-7 ezer forintos áron megcsinálja. ha van kedved kirándulni esztergomba akkor segitek én is, nálunk 5E a programozás Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március7, 2012 Megoszt Elküldve Március7, 2012 :o Nem lehet, hogy benned volt a hiba? Bár személyesen nem ismerem, de aki megfordult nála az mind az önzetlen segítőkészségéről számolt be és áldja a nevét. szerintem mindenki mindenkit nem szerethet. ezzel semmi baj nincs..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balageaxe Elküldve Március7, 2012 Megoszt Elküldve Március7, 2012 nem :o Nem lehet, hogy benned volt a hiba? Bár személyesen nem ismerem, de aki megfordult nála az mind az önzetlen segítőkészségéről számolt be és áldja a nevét. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balageaxe Elküldve Március7, 2012 Megoszt Elküldve Március7, 2012 Az jó lenne, mert kettőt kérdeztem meg a környéken (nálunk nincs), és 8-10e volt mindenhol... szerintem bármelyik márkaszerviz 5-7 ezer forintos áron megcsinálja. ha van kedved kirándulni esztergomba akkor segitek én is, nálunk 5E a programozás Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Március7, 2012 Megoszt Elküldve Március7, 2012 Sziasztok. Most áprilisban kell vinnem 3. éves szervízre a kocsit. Hozzá nem értek, de arra kioktattatok még tavaly, hogy vegyem meg legalább az anyagot, és úgy vigyem be egy pecsételős helyre. Ezt az éven is így szeretném csinálni.Z14XEP motortípusú az Atrám, 28.000 km van most benne. Miket cseréltessek a szokásos olaj, olajszűrő, levegőszűrő, pollenszűrőn kívül? Köszi a segítséget előre is! (Gyertya, fékolaj, benzinszűrő, fékbetét, stb????) 28000 km-nél? Semmit a szűrőkön és az olajon kívül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mark.m Elküldve Március8, 2012 Megoszt Elküldve Március8, 2012 28000 km-nél? Semmit a szűrőkön és az olajon kívül. Annyit mondjatok még meg legyetek kedvesek, milyen olajat vegyek, ha évi 9-10e Km-t megyek csak...Melyik ár/érték arányban a legjobb nekem? Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts