szopcsi13 Elküldve Június4, 2011 Megoszt Elküldve Június4, 2011 Ui: a művelet után nem kell futóművet állítani? Elvileg minden ugyanoda kerül vissza, tehát nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve Június5, 2011 Megoszt Elküldve Június5, 2011 Elvileg minden ugyanoda kerül vissza, tehát nem. Köszönöm a segítséget,és az infót! Link to comment Megosztás: More sharing options...
julien Elküldve Június6, 2011 Megoszt Elküldve Június6, 2011 nem tudom, de ez a cikkszáma: 13 36 376 csöcs :D talán vízcsőcsonk lehet, és a tömitése: 13 36 377 ezt vedd meg, és előzd meg a bajt :D Nna és az igaz, hogy a menetemelkedése más mint a műanyagé? Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Június6, 2011 Megoszt Elküldve Június6, 2011 Nna és az igaz, hogy a menetemelkedése más mint a műanyagé? Én úgy értelmezem hogy már lehet kapni a belevalót. Amikor én beszoptam ezt a horvát tengerparton, akkor még csak a nagyobb volt. Az bele kellett esztergáltatni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Június6, 2011 Megoszt Elküldve Június6, 2011 Az bele kellett esztergáltatni... egy kis tengerparti esztergálástól nincs jobb :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Június6, 2011 Megoszt Elküldve Június6, 2011 egy kis tengerparti esztergálástól nincs jobb :D És ez szó szerint így volt b*zzeg... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Június13, 2011 Megoszt Elküldve Június13, 2011 A kocsim 3.5 éves, s lassan már nem ártana benne fékolajat cserélnem. :D Hogyan megy ez, mint a régebbi kocsiknál? A kuplungot is ugyanúgy kell? Nyomva tartom fékpedált, majd valaki az egyik keréknél a légtelenítő csavart fellazítja, beesik a pedál, lezár a csavar, s kezdődik előröl...? Persze ügyelve, hogy a tartályból ne fogyjon ki a fékolaj, mert akkor levegős lesz a rendszer...Kuplung ugyanígy? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Árpiska Elküldve Június13, 2011 Megoszt Elküldve Június13, 2011 Nyomva tartom fékpedált, majd valaki az egyik keréknél a légtelenítő csavart fellazítja, beesik a pedál, lezár a csavar, s kezdődik előröl...? Persze ügyelve, hogy a tartályból ne fogyjon ki a fékolaj, mert akkor levegős lesz a rendszer...Kuplung ugyanígy? A könyv szerint köv. sorrendben: jobb hátsó, bal hátsó, jobb első, bal első (6Nm) és fékpedál teljes útjának 1/3 része legyen holtjáték. Kuplung hasonlóan (10Nm). Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Június14, 2011 Megoszt Elküldve Június14, 2011 Olyat csinált ma a verda, hogy meló után alig akart beindulni. Vagy 20 mp-ig tekertettem a parkolóban, mire elkapta, akkor is nagyon keservesen pörgött fel. Semmi hibakód, semmi más tünet, megy is ######án. Ez mitől lehet? Egyszer valaki a főtengely jeladót emlegette. Attól lehet? Meg egyébként is, annak mi a szerepe? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Június14, 2011 Megoszt Elküldve Június14, 2011 Egyszer valaki a főtengely jeladót emlegette. Attól lehet? Meg egyébként is, annak mi a szerepe? pontosan... az is vezérli a gyújtást. nekem is szokott olyan lenni.. no para :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Június14, 2011 Megoszt Elküldve Június14, 2011 pontosan... az is vezérli a gyújtást. nekem is szokott olyan lenni.. no para :D Akkor ez halogatható? És ha egyszer nem indul be? Vagy ennél rosszabb nem lesz? ( Pfúú, de kis kíváncsi vagyok,mi?) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Június14, 2011 Megoszt Elküldve Június14, 2011 Akkor ez halogatható? És ha egyszer nem indul be? Vagy ennél rosszabb nem lesz? ( Pfúú, de kis kíváncsi vagyok,mi?) ha egyszer nem indul akkor csere.. inkább azért lehet mert úgy áll meg a tengely hogy holt térben van az érzékelő valójában ez egy érintés nélküli kapcsoló. azt is teheted hogy kiszeded és meg törölgeted .. lehet hogy van rajta szutymák Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Június14, 2011 Megoszt Elküldve Június14, 2011 ha egyszer nem indul akkor csere.. inkább azért lehet mert úgy áll meg a tengely hogy holt térben van az érzékelő valójában ez egy érintés nélküli kapcsoló. azt is teheted hogy kiszeded és meg törölgeted .. lehet hogy van rajta szutymák Köszönöm! Úgyis olajcsere előtt állok, majd rámegyek a témára! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Június14, 2011 Megoszt Elküldve Június14, 2011 Köszönöm! Úgyis olajcsere előtt állok, majd rámegyek a témára! a törlést bármikor megteheted.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Június14, 2011 Megoszt Elküldve Június14, 2011 a törlést bármikor megteheted.. Egész pontosan hol találom? Most már tényleg nem kérdezek többet. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Június14, 2011 Megoszt Elküldve Június14, 2011 Egész pontosan hol találom? Most már tényleg nem kérdezek többet. :D kb a piros karikába Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június14, 2011 Megoszt Elküldve Június14, 2011 a főtengely jeladó nem ott van, hanem alul a főtengelynél. az a vízhőmérő szerintem ami be van karikázva..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Június14, 2011 Megoszt Elküldve Június14, 2011 a főtengely jeladó nem ott van, hanem alul a főtengelynél. az a vízhőmérő szerintem ami be van karikázva..... nem egyre gondolunk :D én arra ami a vezérműtengely végénél,és azért írtam hogy kb ott :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Június14, 2011 Megoszt Elküldve Június14, 2011 És ez meg a főtengely jeladó? De melyiktől nem indulhat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Június14, 2011 Megoszt Elküldve Június14, 2011 valójában én értetem félre.. mert szopcsi is főtengely jeladót ír... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Június14, 2011 Megoszt Elküldve Június14, 2011 És ez meg a főtengely jeladó? De melyiktől nem indulhat? nem az az olajgomba Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Június14, 2011 Megoszt Elküldve Június14, 2011 nem az az olajgomba Nem, az a másik oldalon van, felül. Azt már cseréltem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június14, 2011 Megoszt Elküldve Június14, 2011 nem az az olajgomba az a motor elején az ékszijnál van felül.... ez a főtengely eladó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Június14, 2011 Megoszt Elküldve Június14, 2011 Nem, az a másik oldalon van, felül. Azt már cseréltem. pfff valahol akkor elvesztettem a fonalat Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Június14, 2011 Megoszt Elküldve Június14, 2011 Nem, az a másik oldalon van, felül. Azt már cseréltem. Ez itt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts