Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Gyújtáskapcsoló akadás esetére Debrecenben:

Pék Zoltán

zárlakatos -kulcsmásoló

4032 Debrecen, Lehel u.10.

(52)442-069

06 30 458 2916

Szia!

Köszi az elérhetőséget. Az ablakomból pont rálátok a " műhelyére" :-)

Elküldve
Akkor miért nem szóltál, mikor itt kínlódtam evvel a vacakkal!?:D

Bocsi nem tudtam, hogy gyújtáskapcsolókat is gyógyít

Elküldve
Szia!

Köszi az elérhetőséget. Az ablakomból pont rálátok a " műhelyére" :-)

Én is a sas szememmel 460km-ről. :D

Elküldve
katalógus száma: 0234543 :D

Na, ezért bújjátok Ti állandóan ezeket a katalógusokat, mert van benne Kovi-melléklet is... :D

Elküldve
nem tudom, de ez a cikkszáma: 13 36 376 csöcs :D talán vízcsőcsonk lehet, és a tömitése: 13 36 377

Nálam nem műanyag a hűtőből jövő felső vastag cső "csatlakozása", sem az alsó. Remélem jó helyen nézhettem!

Elküldve
Nálam nem műanyag a hűtőből jövő felső vastag cső "csatlakozása", sem az alsó. Remélem jó helyen nézhettem!

Nem a hűtőre vonatkozik a két cikkszám, hanem a vízpumpa egyik vízcsőcsatlakozására.

Elküldve
Igen, a vízpumpa felől értettem.

Oké, akkor én értelmeztem félre. Viszont itt arról a csatlakozásról van szó, ami a fojtószelepházra megy...ez egy vékony cső

Elküldve

3. szervizre készülök 24e km elérésekor. Tudom egyesek szerin túlzás, de ártani biztos nem árt, én meg óvnám a "kéket".

A szükséges dolgokat kell még beszereznem. Abban vagyok tanácstalan, hogy a gyári, eredeti beszállítói vagy után gyártott termékek közül válasszak?

Elég nagy különbségek vannak árban és az ember nem szeretné kidobni a pénzt az ablakon...

Konkrét cikkeket is szívesen fogadok! (Z14XEP19, Delphi, 5W30).

Első és második szervizem költségei (olaj,olajszűrő,üzemanyag szűrő,levegő szűrő,pollen szűrő,tömítőgyűrű olajleeresztő, munkadíj / Szabadka):

I. 2009.08 120Eur

II. 2010.08 110Eur

Elküldve
3. szervizre készülök 24e km elérésekor. Tudom egyesek szerin túlzás, de ártani biztos nem árt, én meg óvnám a "kéket".

A szükséges dolgokat kell még beszereznem. Abban vagyok tanácstalan, hogy a gyári, eredeti beszállítói vagy után gyártott termékek közül válasszak?

Elég nagy különbségek vannak árban és az ember nem szeretné kidobni a pénzt az ablakon...

Első és második szervizem költségei (olaj,olajszűrő,üzemanyag szűrő,levegő szűrő,pollen szűrő,tömítőgyűrű olajleeresztő, munkadíj / Szabadka):

I. 2009.08 120Eur

II. 2010.08 110Eur

ugyanezeket és eredetit...

Elküldve

I. 2009.08 120Eur

II. 2010.08 110Eur

Ha magadnak vásárolod össze akkor a levegő meg pollenszűrőn szerintem lehet spórolni. Többiből gyárit.

Legalábbis én jópár éve utángyártottat veszek ezekből és sose volt gondom (de ha erre is tud valaki rémtörténetet akkor jöhet :D ), ez a kettő speciel drágább még a szerviz4+-ban is mint szerintem kéne (5e+8e). Én eddig megvettem a csergőben 3ezeré és pár perc alatt kicseréltem magamnak.

Mondjuk ha csomagban cseréltetsz mindent akkor belefér.

Elküldve
ugyanezeket és eredetit...

Mindent megtaláltam katalógus szám alapján számláról, csak az olaj cikkszáma változott leírtak alapján.

Az olaj cikkszámát persze nem találom már. Olvastam az olaj témát, de nincs olyan olaj amit egyhangúan ajánlanának.

Enyémbe eddig Opel Longlife ment szervízben. Mit tegyek ez helyett?

Elküldve
Mindent megtaláltam katalógus szám alapján számláról, csak az olaj cikkszáma változott leírtak alapján.

Az olaj cikkszámát persze nem találom már. Olvastam az olaj témát, de nincs olyan olaj amit egyhangúan ajánlanának.

Enyémbe eddig Opel Longlife ment szervízben. Mit tegyek ez helyett?

12 42 006 ra változott / hordós /

12 42 000 1 literes dobozos

Elküldve

Sziasztok!!!4 éves lett az autóm,kemény 24.000 km van benne.Az lenne a kérdésem,hogy a hűtőfolyadékot és a szervó olajat le kell-e cserélni most,vagy esetleg pár év múlva?Ismerősöm szerint a fagyállót le szokták a vízpumpa megfelelő kenése miatt...A szervó olaj meg ha elszineződik,akkor cserélni kell,mert elromolhat az egész rendszer...mi az igazság ezekből???

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.