uhuhu Elküldve Május23, 2011 Megoszt Elküldve Május23, 2011 Nyomatékkulcs van, elgurulni sajnos messze van! a vizpumpa felső csövének a töve müanyag, akkor igen, azt le lehet cserélni fémre. Már lehet kapni, márkaszervizben. kell egy csöcs, és egy tömités. 1-2 ezer forintos tétel. a veztengely: szelepfedél le, és csigaalakban belölről kifelé ellenörizd a meghúzási nyomatékot. valahogy így: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Május23, 2011 Megoszt Elküldve Május23, 2011 a vizpumpa felső csövének a töve müanyag, akkor igen, azt le lehet cserélni fémre. Már lehet kapni, márkaszervizben. kell egy csöcs, és egy tömités. 1-2 ezer forintos tétel. a veztengely: szelepfedél le, és csigaalakban belölről kifelé ellenörizd a meghúzási nyomatékot. valahogy így: http://www.petrila.net/peugeot/Service/406.../b/b1dk00ic.gif ezt a képet berakhatnád a hasznosba :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május23, 2011 Megoszt Elküldve Május23, 2011 megnyitottam, lécci tedd meg amit megkell :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Május23, 2011 Megoszt Elküldve Május23, 2011 ezt a képet berakhatnád a hasznosba :D Ez a sorrend nem csak a hengerfejre vonatkozik? A vezérműtengely csapágyházainál tök felesleges, mivel teljesen különálló alkatrészekről van szó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ktibor Elküldve Május23, 2011 Megoszt Elküldve Május23, 2011 Nyomatékkulcs van, elgurulni sajnos messze van! Hali!Van közelebb is pl.Zombor vagy Szabadka . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Május23, 2011 Megoszt Elküldve Május23, 2011 Ez a sorrend nem csak a hengerfejre vonatkozik? A vezérműtengely csapágyházainál tök felesleges, mivel teljesen különálló alkatrészekről van szó. ha neked mindegy akkor Te húzd meg úgy :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Május23, 2011 Megoszt Elküldve Május23, 2011 ha neked mindegy akkor Te húzd meg úgy :D Csak érdeklődök! Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május23, 2011 Megoszt Elküldve Május23, 2011 Csak érdeklődök! de, ez a hengerfejre van ez a kép, de a tengelyt is így illik meghúni csak ezt 2x kell eljátszani.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Május23, 2011 Megoszt Elküldve Május23, 2011 de, ez a hengerfejre van ez a kép, de a tengelyt is így illik meghúni csak ezt 2x kell eljátszani.... OK! Nem kötözködni akarok, csak hogy tisztán lássak! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Május23, 2011 Megoszt Elküldve Május23, 2011 OK! Nem kötözködni akarok, csak hogy tisztán lássak! :D sajna nem tudtam berakni képet ... de gyárilag is úgy van előírva Link to comment Megosztás: More sharing options...
Árpiska Elküldve Május24, 2011 Megoszt Elküldve Május24, 2011 a vizpumpa felső csövének a töve müanyag, akkor igen, azt le lehet cserélni fémre. Már lehet kapni, márkaszervizben. kell egy csöcs, és egy tömités. 1-2 ezer forintos tétel. a veztengely: szelepfedél le, és csigaalakban belölről kifelé ellenörizd a meghúzási nyomatékot. valahogy így: Igazán köszönöm a segítséget! Annak a "csöcsnek" mi a neve? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Árpiska Elküldve Május24, 2011 Megoszt Elküldve Május24, 2011 Hali!Van közelebb is pl.Zombor vagy Szabadka . Igazad van, Szabadkára hordtam (két évig volt gari, december közepén járt le). Tavaly nyáron mentünk tengerre kicsikével és mivel én szervizt 8e-ként csináltattam épp indulás előtt volt esedékes (a 2.). Már előtte rátaláltam erre a fórumra (vezérműtengelyes hibára is), általános szerviz mellett megkértem őket nézzék meg mi a helyzet vele. Azt mondta szervizfőnök (két év alatt 3. v 4. személy, kicsit érdekes), hogy ne idegeskedjek van vezérműtengely szenzor és jelezni fog hiba alkalmával. Mégis mondtam neki, hogy ha pénz kérdése kifizetem, de akkor is lerázott. Most mivel nincs már gari, ismerős mesterrel (após :D ) fogjuk megnézni. Ezután vele fogjuk szervizelni. Különben sem szeretem ha kiküldenek szerviz végzésekor. Kussolok én meg beállok egy sarokba csak lássam mit vesz ki, mit tesz be. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Május24, 2011 Megoszt Elküldve Május24, 2011 Azt mondta szervizfőnök (két év alatt 3. v 4. személy, kicsit érdekes), hogy ne idegeskedjek van vezérműtengely szenzor és jelezni fog hiba alkalmával. Ja ,fog jelezni!Minden visszajelző égni fog a műszerfalon és recsegő-ropogó hangok közepette megáll a motor! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
julien Elküldve Május24, 2011 Megoszt Elküldve Május24, 2011 Ja ,fog jelezni!Minden visszajelző égni fog a műszerfalon és recsegő-ropogó hangok közepette megáll a motor! :D nincs is annál szebb figyelmeztető jelzés : :D , nekem amikor megnézettem, még garanciális volt és mivel valami tömítés el volt csúszva garanciálisan ment minden... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május24, 2011 Megoszt Elküldve Május24, 2011 Igazán köszönöm a segítséget! Annak a "csöcsnek" mi a neve? nem tudom, de ez a cikkszáma: 13 36 376 csöcs :D talán vízcsőcsonk lehet, és a tömitése: 13 36 377 ezt vedd meg, és előzd meg a bajt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ktibor Elküldve Május24, 2011 Megoszt Elküldve Május24, 2011 Ja ,fog jelezni!Minden visszajelző égni fog a műszerfalon és recsegő-ropogó hangok közepette megáll a motor! :D Egyetértek veled.Nekem se ellenőrizték tavaly (Szabadkán),ezért én se várom meg a jelzést... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ktibor Elküldve Május24, 2011 Megoszt Elküldve Május24, 2011 nem tudom, de ez a cikkszáma: 13 36 376 csöcs :D talán vízcsőcsonk lehet, és a tömitése: 13 36 377 ezt vedd meg, és előzd meg a bajt :D Köszi! Megfogadom a tanácsodat én is. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Május24, 2011 Megoszt Elküldve Május24, 2011 Kész az akadós gyújtáskapcsolóm! Mint kés a vajban! :D Ha érdekel valakit Debrecen környékéről, tudok jó szakembert. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Május24, 2011 Megoszt Elküldve Május24, 2011 Kész az akadós gyújtáskapcsolóm! Mint kés a vajban! :D Ha érdekel valakit Debrecen környékéről, tudok jó szakembert. Megjegyezzük! :D Lehet lesz még rá szükség! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balageaxe Elküldve Május24, 2011 Megoszt Elküldve Május24, 2011 sajnos messze van, tudod pontosan mit csináltak vele? Kész az akadós gyújtáskapcsolóm! Mint kés a vajban! :D Ha érdekel valakit Debrecen környékéről, tudok jó szakembert. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Május24, 2011 Megoszt Elküldve Május24, 2011 sajnos messze van, tudod pontosan mit csináltak vele? Lövésem sincs, de ######a lett! Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Május24, 2011 Megoszt Elküldve Május24, 2011 ...Annak a "csöcsnek" mi a neve? Hívják még pl. mellnek, cicinek is, és a nők elülső oldalán található szerkezet. Masszírozással általában könnyen javítható. Így néz ki: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május24, 2011 Megoszt Elküldve Május24, 2011 :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május24, 2011 Megoszt Elküldve Május24, 2011 Kész az akadós gyújtáskapcsolóm! Mint kés a vajban! :D Ha érdekel valakit Debrecen környékéről, tudok jó szakembert. Nyugodtan leírhatod az elérhetőségét,legalább ha szarban leszünk,kidobja a kereső :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Május24, 2011 Megoszt Elküldve Május24, 2011 Nyugodtan leírhatod az elérhetőségét,legalább ha szarban leszünk,kidobja a kereső :D A legjobb lenne a megoldás, hogy hogyan. Tudom már volt rá egy megoldás, de hátha van más is. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts