Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Astra G szervízelés

tilona

Recommended Posts

Nyomatékkulcs van, elgurulni sajnos messze van!

a vizpumpa felső csövének a töve müanyag, akkor igen, azt le lehet cserélni fémre. Már lehet kapni, márkaszervizben. kell egy csöcs, és egy tömités. 1-2 ezer forintos tétel.

a veztengely: szelepfedél le, és csigaalakban belölről kifelé ellenörizd a meghúzási nyomatékot. valahogy így:

b1dk00ic.gif

Megosztás:

a vizpumpa felső csövének a töve müanyag, akkor igen, azt le lehet cserélni fémre. Már lehet kapni, márkaszervizben. kell egy csöcs, és egy tömités. 1-2 ezer forintos tétel.

a veztengely: szelepfedél le, és csigaalakban belölről kifelé ellenörizd a meghúzási nyomatékot. valahogy így:

http://www.petrila.net/peugeot/Service/406.../b/b1dk00ic.gif

ezt a képet berakhatnád a hasznosba :D

Megosztás:

Igazán köszönöm a segítséget! Annak a "csöcsnek" mi a neve?

Megosztás:

Hali!Van közelebb is pl.Zombor vagy Szabadka .

Igazad van, Szabadkára hordtam (két évig volt gari, december közepén járt le).

Tavaly nyáron mentünk tengerre kicsikével és mivel én szervizt 8e-ként csináltattam épp indulás előtt volt esedékes (a 2.).

Már előtte rátaláltam erre a fórumra (vezérműtengelyes hibára is), általános szerviz mellett megkértem őket nézzék meg mi a helyzet vele.

Azt mondta szervizfőnök (két év alatt 3. v 4. személy, kicsit érdekes), hogy ne idegeskedjek van vezérműtengely szenzor és jelezni fog hiba alkalmával.

Mégis mondtam neki, hogy ha pénz kérdése kifizetem, de akkor is lerázott.

Most mivel nincs már gari, ismerős mesterrel (após :D ) fogjuk megnézni. Ezután vele fogjuk szervizelni.

Különben sem szeretem ha kiküldenek szerviz végzésekor. Kussolok én meg beállok egy sarokba csak lássam mit vesz ki, mit tesz be.

Megosztás:

Azt mondta szervizfőnök (két év alatt 3. v 4. személy, kicsit érdekes), hogy ne idegeskedjek van vezérműtengely szenzor és jelezni fog hiba alkalmával.

Ja ,fog jelezni!Minden visszajelző égni fog a műszerfalon és recsegő-ropogó hangok

közepette megáll a motor! :D

Megosztás:

Ja ,fog jelezni!Minden visszajelző égni fog a műszerfalon és recsegő-ropogó hangok

közepette megáll a motor! :D

nincs is annál szebb figyelmeztető jelzés : :D , nekem amikor megnézettem, még garanciális volt és mivel valami tömítés el volt csúszva garanciálisan ment minden...

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.