Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Nyomatékkulcs van, elgurulni sajnos messze van!

a vizpumpa felső csövének a töve müanyag, akkor igen, azt le lehet cserélni fémre. Már lehet kapni, márkaszervizben. kell egy csöcs, és egy tömités. 1-2 ezer forintos tétel.

a veztengely: szelepfedél le, és csigaalakban belölről kifelé ellenörizd a meghúzási nyomatékot. valahogy így:

b1dk00ic.gif

Elküldve
ezt a képet berakhatnád a hasznosba :D

Ez a sorrend nem csak a hengerfejre vonatkozik?

A vezérműtengely csapágyházainál tök felesleges, mivel teljesen különálló alkatrészekről van szó.

Elküldve
Ez a sorrend nem csak a hengerfejre vonatkozik?

A vezérműtengely csapágyházainál tök felesleges, mivel teljesen különálló alkatrészekről van szó.

ha neked mindegy akkor Te húzd meg úgy :D

Elküldve
de, ez a hengerfejre van ez a kép, de a tengelyt is így illik meghúni csak ezt 2x kell eljátszani....

OK! Nem kötözködni akarok, csak hogy tisztán lássak! :D

Elküldve
a vizpumpa felső csövének a töve müanyag, akkor igen, azt le lehet cserélni fémre. Már lehet kapni, márkaszervizben. kell egy csöcs, és egy tömités. 1-2 ezer forintos tétel.

a veztengely: szelepfedél le, és csigaalakban belölről kifelé ellenörizd a meghúzási nyomatékot. valahogy így:

Igazán köszönöm a segítséget! Annak a "csöcsnek" mi a neve?

Elküldve
Hali!Van közelebb is pl.Zombor vagy Szabadka .

Igazad van, Szabadkára hordtam (két évig volt gari, december közepén járt le).

Tavaly nyáron mentünk tengerre kicsikével és mivel én szervizt 8e-ként csináltattam épp indulás előtt volt esedékes (a 2.).

Már előtte rátaláltam erre a fórumra (vezérműtengelyes hibára is), általános szerviz mellett megkértem őket nézzék meg mi a helyzet vele.

Azt mondta szervizfőnök (két év alatt 3. v 4. személy, kicsit érdekes), hogy ne idegeskedjek van vezérműtengely szenzor és jelezni fog hiba alkalmával.

Mégis mondtam neki, hogy ha pénz kérdése kifizetem, de akkor is lerázott.

Most mivel nincs már gari, ismerős mesterrel (após :D ) fogjuk megnézni. Ezután vele fogjuk szervizelni.

Különben sem szeretem ha kiküldenek szerviz végzésekor. Kussolok én meg beállok egy sarokba csak lássam mit vesz ki, mit tesz be.

Elküldve
Azt mondta szervizfőnök (két év alatt 3. v 4. személy, kicsit érdekes), hogy ne idegeskedjek van vezérműtengely szenzor és jelezni fog hiba alkalmával.

Ja ,fog jelezni!Minden visszajelző égni fog a műszerfalon és recsegő-ropogó hangok

közepette megáll a motor! :D

Elküldve
Ja ,fog jelezni!Minden visszajelző égni fog a műszerfalon és recsegő-ropogó hangok

nincs is annál szebb figyelmeztető jelzés : :D , nekem amikor megnézettem, még garanciális volt és mivel valami tömítés el volt csúszva garanciálisan ment minden...

Elküldve
Igazán köszönöm a segítséget! Annak a "csöcsnek" mi a neve?

nem tudom, de ez a cikkszáma: 13 36 376 csöcs :D talán vízcsőcsonk lehet, és a tömitése: 13 36 377

ezt vedd meg, és előzd meg a bajt :D

Elküldve

Egyetértek veled.Nekem se ellenőrizték tavaly (Szabadkán),ezért én se várom meg a jelzést... :D

Elküldve
nem tudom, de ez a cikkszáma: 13 36 376 csöcs :D talán vízcsőcsonk lehet, és a tömitése: 13 36 377

ezt vedd meg, és előzd meg a bajt :D

Köszi! Megfogadom a tanácsodat én is. :)

Elküldve
Kész az akadós gyújtáskapcsolóm! Mint kés a vajban! :D

Ha érdekel valakit Debrecen környékéről, tudok jó szakembert.

Megjegyezzük! :D Lehet lesz még rá szükség!

Elküldve

sajnos messze van, tudod pontosan mit csináltak vele?

Elküldve
...Annak a "csöcsnek" mi a neve?

Hívják még pl. mellnek, cicinek is, és a nők elülső oldalán található szerkezet. Masszírozással általában könnyen javítható. Így néz ki:

2ztqiuonkoj2rozbhe2m_tn.jpg

:D

Elküldve

Nyugodtan leírhatod az elérhetőségét,legalább ha szarban leszünk,kidobja a kereső :D

Elküldve
Nyugodtan leírhatod az elérhetőségét,legalább ha szarban leszünk,kidobja a kereső :D

A legjobb lenne a megoldás, hogy hogyan. Tudom már volt rá egy megoldás, de hátha van más is. :D

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.