Zachi Elküldve Május11, 2011 Megoszt Elküldve Május11, 2011 jaja, meg én aki a velencei tóhoz vittem le az autót futómű beállitásra..... Mi van? Megingott a kenyéradódba vetett hit? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május12, 2011 Megoszt Elküldve Május12, 2011 nem a kenyéradómban, hanem mindenben :D ott tudták jól beállitani a Coupét, ültetve, nagy felnivel. mindenhol máshol elhúzott... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Long74 Elküldve Május13, 2011 Megoszt Elküldve Május13, 2011 Sziasztok!!! Kérdezni szeretnék kuplung ügyben. A motorkód x16xel. Milyet érdemes venni,és nagyjából mennyibe kerül a komplett szett?? Előre is köszi :D. Long. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május13, 2011 Megoszt Elküldve Május13, 2011 csapággyal együtt olyan 100 körül lehet kapni a jobb szetteket. lehet kapni olcsóbbat is, de az nem a jobb szettek közé tartozik :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Long74 Elküldve Május13, 2011 Megoszt Elküldve Május13, 2011 csapággyal együtt olyan 100 körül lehet kapni a jobb szetteket. lehet kapni olcsóbbat is, de az nem a jobb szettek közé tartozik :D Köszi!! Akkor gyűjtünk rá egy darabig :D. Még annyi.hol melyik cégnél érdemes keresgélni? A gyári mennyi lehet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május13, 2011 Megoszt Elküldve Május13, 2011 az oldal tetején bal sarok :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Yaki1981 Elküldve Május17, 2011 Megoszt Elküldve Május17, 2011 Üdv! Házi javítással orvosolható a képe(ke)n látható probléma? Ha igen, egyszerű? KÉP 1. KÉP 2. KÉP 3. KÉP 4. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május17, 2011 Megoszt Elküldve Május17, 2011 ez csak lakatolással javitható szépen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Yaki1981 Elküldve Május18, 2011 Megoszt Elküldve Május18, 2011 ez csak lakatolással javitható szépen. Köszi a választ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Long74 Elküldve Május18, 2011 Megoszt Elküldve Május18, 2011 az oldal tetején bal sarok :D Köszi uhuhu!!! Kellett pár nap mire leesett...... :D De tényleg..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Május18, 2011 Megoszt Elküldve Május18, 2011 Köszi uhuhu!!! Kellett pár nap mire leesett...... :D De tényleg..... :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Long74 Elküldve Május19, 2011 Megoszt Elküldve Május19, 2011 :) :D Nyugodtan lehet rajtam mulatni. Kicsit szétszort vagyok,néha arra sem emlékszem,hogyan értem be a melóhelyre kocsival..... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Long74 Elküldve Május19, 2011 Megoszt Elküldve Május19, 2011 az oldal tetején bal sarok :D Kértem ajánlatot. Ezt kaptam:kuplung tárcsa gyári br.48136ft. utángyártott(sachs)br.17620ft. kuplung szek.gyári kedvezményes br.19990ft. kuplungmunkahenger gyári br.65473ft. utángyártott (luk)br.51776 beépítési költség kb.br.40000ft :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
balazs777 Elküldve Május19, 2011 Megoszt Elküldve Május19, 2011 Kértem ajánlatot. Ezt kaptam:kuplung tárcsa gyári br.48136ft. utángyártott(sachs)br.17620ft. kuplung szek.gyári kedvezményes br.19990ft. kuplungmunkahenger gyári br.65473ft. utángyártott (luk)br.51776 beépítési költség kb.br.40000ft :D nah hát ez nem semmi!!!!!!!!! :D :) B) hát nem tudom, csak nekem tűnik rengetegneg a beépítési költség? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Long74 Elküldve Május19, 2011 Megoszt Elküldve Május19, 2011 nah hát ez nem semmi!!!!!!!!! :D :) B) hát nem tudom, csak nekem tűnik rengetegneg a beépítési költség? Nekem is sokk-nak tünt,de a gyári cucc is. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
balazs777 Elküldve Május19, 2011 Megoszt Elküldve Május19, 2011 Nekem is sokk-nak tünt,de a gyári cucc is. :D hát az sem olcsó. én biztos a sachs-ot választanám. mondjuk a gyárit nem is néztem volna. nekem ez volt a calibrámban, mármint a márka, de teljesen megvoltam vele elégedve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Long74 Elküldve Május19, 2011 Megoszt Elküldve Május19, 2011 hát az sem olcsó. én biztos a sachs-ot választanám. mondjuk a gyárit nem is néztem volna. nekem ez volt a calibrámban, mármint a márka, de teljesen megvoltam vele elégedve. Az lesz majdan,mert lassan már érik a csere. Viszont saját szerelővel rakatom be. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Május19, 2011 Megoszt Elküldve Május19, 2011 Hali! Úgy néz ki, szét fog esni a gyújtáskapcsolóm. Akadozik nagyon. Szerintetek lehet rendelni gyárból, hogy stimmeljen a kulcs, ha nincs meg a car pass! Vagy car pass-t lehet-e kérni utólag, és ha igen mennyiért? Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Május19, 2011 Megoszt Elküldve Május19, 2011 Hali! Úgy néz ki, szét fog esni a gyújtáskapcsolóm. Akadozik nagyon. Szerintetek lehet rendelni gyárból, hogy stimmeljen a kulcs, ha nincs meg a car pass! Vagy car pass-t lehet-e kérni utólag, és ha igen mennyiért? Nekem nyáron szorul, vagy néha be is ragad amikor nagy forróság van a kocsiban. Ilyenkor mindig befújom sprayvel, és utána egy darabig jó... Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Május19, 2011 Megoszt Elküldve Május19, 2011 Nekem nyáron szorul, vagy néha be is ragad amikor nagy forróság van a kocsiban. Ilyenkor mindig befújom sprayvel, és utána egy darabig jó... WD 40? Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Május19, 2011 Megoszt Elküldve Május19, 2011 WD 40? Igen, most utoljára azt nyomtam be neki, de jó a zárólajzó-jégoldó spray. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Május19, 2011 Megoszt Elküldve Május19, 2011 Igen, most utoljára azt nyomtam be neki, de jó a zárólajzó-jégoldó spray. Ez nekem hogy nem jutott eszembe? Rápróbálok. Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Május20, 2011 Megoszt Elküldve Május20, 2011 Na befújtam zárolajzóval a gyújtáskapcsolót. Sose csináljatok ilyet! Azóta az eredeti kulcs nem fordul el! A tartalékkal működik, de elég nyögve nyelős. A tartalék kulcson lógott egy fekete műanyag biléta, rajta valami kód. Az a kulcskód? Az alapján tudok gyári betétet rendelni, vagy mindenképpen kell a car pass? Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Május20, 2011 Megoszt Elküldve Május20, 2011 Na befújtam zárolajzóval a gyújtáskapcsolót. Sose csináljatok ilyet! Azóta az eredeti kulcs nem fordul el! Pedig a jó öreg WD40 nálam is működni szokott, nekem is nagy melegben vacakol. Most már mindig tartok a kocsiban egy kis flakont belőle, főleg ilyenek miatt, de mindenre jó ez, lehet, h még az orromat is tisztíccsa... Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabesz76 Elküldve Május20, 2011 Megoszt Elküldve Május20, 2011 Hali! Úgy néz ki, szét fog esni a gyújtáskapcsolóm. Akadozik nagyon. Szerintetek lehet rendelni gyárból, hogy stimmeljen a kulcs, ha nincs meg a car pass! Vagy car pass-t lehet-e kérni utólag, és ha igen mennyiért? Szia! Már írtam régebben, kb 80e Km-nél jártam így, hogy szorult, néha el sem lehetett fordítani, majd néha sikerült. Aztán végleg megszorult. Nekem nem kellett cserélnem zárbetétet, mert egy ügyes kezű műszerész bácsi, szétszedte, rövidebbre vágta a rugókat, mindezt 2.000.-ft-ért:-) szereléssel együtt. Azóta, mint kés a vajban. Ja és most van 204eKm benne. napi 15-20 indítással és semmi baja a gyujtáskulcsnak. Azóta egyszer sem szorult. A WD-40 nagyon jó dolog, de nem erre való, sőt semmilyen zárolajozót ne használjatok ilyen esetben! Csak összeszedi a koszt és még jobban szorulni fog a zár! Ja és még egy járulékos dolog:-) Összekeni a kulcs a kezedet, zsebedet és azt ahová leteszed :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts