GH Elküldve Április15, 2011 Elküldve Április15, 2011 és nem gyári alkatrészeket tetetek bele, hanem jobbat. Jobbat mint a gyári? Ez lenne a Norautó fékbetét 16-ért? B) Te tudod. Csak légyszi ne pont mögöttem gyere mikor én épp vészfékezek a gyárival... :D
uhuhu Elküldve Április15, 2011 Elküldve Április15, 2011 Jobbat mint a gyári? Ez lenne a Norautó fékbetét 16-ért? :D Te tudod. Csak légyszi ne pont mögöttem gyere mikor én épp vészfékezek a gyárival... :) B)
DM101 Elküldve Április15, 2011 Elküldve Április15, 2011 Nem pont egy norautós fékbetétre illetve tárcsára gondoltam, hanem valami jóra.Egy kicsit csalódtam az"eredeti "alkatrészben.
uhuhu Elküldve Április15, 2011 Elküldve Április15, 2011 Nem pont egy norautós fékbetétre illetve tárcsára gondoltam, hanem valami jóra.Egy kicsit csalódtam az"eredeti "alkatrészben. szerintem mi naponta 2-3 fékbetétet értékesítünk az ügyfeleknek, és soha senkinek sem eszi meg a tárcsáját. az én zafirám csak gyári alkatrészekkel van / volt szerelve, és 108.000 nél vettem le az első gyári 2002 ben rászerelt féktárcsát. 2 lehetőség van: nem gyári GM fékbetét van az autódon, vagy nem gyári GM féktárcsa van az autódon, sé az a puha, és szar. a gyári cucc nem szar..... vagy még egy, hogy megvezettek, és rád akartak sózni egy féktárcsát, miközbe nem is kéne még....
imy Elküldve Április15, 2011 Elküldve Április15, 2011 Elvittem a Norautóhoz a gépet, és kiderült hogy még csak félig van elkopva a fékbetét, de azért nyikorog mert bordásra koptatta a tárcsát.Nem szoktam satuféket nyomni, vagy hirtelen fékezni úgyhogy nem értem hogy a gyári alkatrész hogyan tudott 38000Km alatt így bekopni.A srác azt mondta hogy a hejemben várna még egy 15000KM-t aztán tárcsával együtt cserélné.Valószínű hogy úgy lesz és nem gyári alkatrészeket tetetek bele, hanem jobbat. 60e km alatt nekem még mindig jó, pár hete néztem, mikor cseréltem a nyári gumikat és sztem még ennyit el kell hogy menjen. Sztem lábfüggő. Kollega 110e km alatt 1 tárcsát, 2 szett betétet megetetett a kocsival. Igaz ő hajt mint a meszes, 9-10l-es fogyija van. szinte padló gáz, ahol lehet...
DM101 Elküldve Április15, 2011 Elküldve Április15, 2011 Az betenne ha nem GM lenne az autón, mivel szalonból hoztam ki.
imy Elküldve Április15, 2011 Elküldve Április15, 2011 szerintem mi naponta 2-3 fékbetétet értékesítünk az ügyfeleknek, és soha senkinek sem eszi meg a tárcsáját. az én zafirám csak gyári alkatrészekkel van / volt szerelve, és 108.000 nél vettem le az első gyári 2002 ben rászerelt féktárcsát. 2 lehetőség van: nem gyári GM fékbetét van az autódon, vagy nem gyári GM féktárcsa van az autódon, sé az a puha, és szar. a gyári cucc nem szar..... vagy még egy, hogy megvezettek, és rád akartak sózni egy féktárcsát, miközbe nem is kéne még.... Mi a minimális vastagsága? És akkor a kollega meg tudja mérni, s el tudja dönteni, hogy csak tárcsa, vagy csak betét kell-e bele...
Zachi Elküldve Április15, 2011 Elküldve Április15, 2011 Mi a minimális vastagsága? És akkor a kollega meg tudja mérni, s el tudja dönteni, hogy csak tárcsa, vagy csak betét kell-e bele... Első tengelyen: kuka érett: 1.7 motorig (átmérő 256 mm) 21 mm, 1.8-tól (átmérő 280 mm) 22mm leszabályozható: 22 mm-ig ill. 23 mm-ig Az új tárcsa 24 ill. 25 mm vastag. Hátul: kuka érett: 8 mm átmérőtől függetlenül leszabályozható: 9 mm-ig Az új tárcsa 10 mm vastag. Féktárcsa vastagságát több ponton kell mérni, nem a külső peremen, mert homorúra kopik. Repedés vagy kb. 4 mm-es berágódás esetén gondolkodás nélkül kukába vele B).
imy Elküldve Április16, 2011 Elküldve Április16, 2011 Első tengelyen: kuka érett: 1.7 motorig (átmérő 256 mm) 21 mm, 1.8-tól (átmérő 280 mm) 22mm leszabályozható: 22 mm-ig ill. 23 mm-ig Az új tárcsa 24 ill. 25 mm vastag. Hátul: kuka érett: 8 mm átmérőtől függetlenül leszabályozható: 9 mm-ig Az új tárcsa 10 mm vastag. Féktárcsa vastagságát több ponton kell mérni, nem a külső peremen, mert homorúra kopik. Repedés vagy kb. 4 mm-es berágódás esetén gondolkodás nélkül kukába vele B). Köszi, ez nagyon jó kis leírás. Doboknál hogy van, ott van valami tűrés, hogy a dobot milyen állapotban kell cserélni?
kertészgéza Elküldve Április16, 2011 Elküldve Április16, 2011 Sziasztok! Ma megyek olajcserére független szerelőhöz. Előző szervizelés óta 15e km-t futott az autó 9 hónap alatt. Insp felirat értelemszerűen még nincs. Most kell-e ezzel kapcsolatban tenni valamit - ha igen, mit - vagy majd ha kiírja az Insp feliratot? Segítséget megköszönöm Üdv Gábor
Gery Elküldve Április16, 2011 Elküldve Április16, 2011 Köszi, ez nagyon jó kis leírás. Doboknál hogy van, ott van valami tűrés, hogy a dobot milyen állapotban kell cserélni? A dobnál meg van adva, mi az a maximális átmérő, ameddig lehet használni, illetve amire fel lehet szabályozni. Én az első fékeimet 75e km-nél cseréltem, ekkor a betét vastagsága 3mm volt kb. Nem szórakoztam, kidobtam a tárcsát is. A tárcsa brembo lett, a betét textar. Szétszedtem ezzel egyidőben a dobfékeket is, hogy megnézzem azzal mi a helyzet. Bő 50%-osak voltak, úgyhogy a hátulja majdnem 2x annyit elmegy, mint az eleje.
Gery Elküldve Április16, 2011 Elküldve Április16, 2011 A dobnál meg van adva, mi az a maximális átmérő, ameddig lehet használni, illetve amire fel lehet szabályozni. Én az első fékeimet 75e km-nél cseréltem, ekkor a betét vastagsága 3mm volt kb. Nem szórakoztam, kidobtam a tárcsát is. A tárcsa brembo lett, a betét textar. Szétszedtem ezzel egyidőben a dobfékeket is, hogy megnézzem azzal mi a helyzet. Bő 50%-osak voltak, úgyhogy a hátulja majdnem 2x annyit elmegy, mint az eleje. Arra már nem emlékszem, hogy mi az a méret, talán 231mm, de lehet rosszul emlékszem.
imy Elküldve Április16, 2011 Elküldve Április16, 2011 Sziasztok! Ma megyek olajcserére független szerelőhöz. Előző szervizelés óta 15e km-t futott az autó 9 hónap alatt. Insp felirat értelemszerűen még nincs. Most kell-e ezzel kapcsolatban tenni valamit - ha igen, mit - vagy majd ha kiírja az Insp feliratot? Segítséget megköszönöm Üdv Gábor Ha megjelenik, akkor kiütöd. (napi számláló benyom, gyújtás ráad és kb 2-3 sec múlva vízszintes vonalak megjelennek, akkor jó)
Korzika Elküldve Április16, 2011 Elküldve Április16, 2011 Ha megjelenik, akkor kiütöd. (gáz+fék+napi számláló benyom, gyújtás ráad és kb 2-3 sec múlva vízszintes vonalak megjelennek, akkor jó) Gáz meg fék nélkül is kiszedi az "insp"-et! :D Bár,ha úgy jobban tetszik,akkor nyomhatja is közben.De,ha még az első ködlámpát is bekapcsolja,meg a hátsó szélvédő fűtést és jobb hátsó ablakot félig leengedi és magyar nótát hallgat közben és iszik 3 sört , 3 felest a jobbikból,akkor hosszabb ideig nem jön vissza az "insp". B)
Mc-elek Elküldve Április16, 2011 Elküldve Április16, 2011 magyar nótát hallgat közben és iszik 3 sört , 3 felest a jobbikból,akkor Na ez meg volt hogyan tovább ?? B) :D
imy Elküldve Április16, 2011 Elküldve Április16, 2011 Gáz meg fék nélkül is kiszedi az "insp"-et! :) Bár,ha úgy jobban tetszik,akkor nyomhatja is közben.De,ha még az első ködlámpát is bekapcsolja,meg a hátsó szélvédő fűtést és jobb hátsó ablakot félig leengedi és magyar nótát hallgat közben és iszik 3 sört , 3 felest a jobbikból,akkor hosszabb ideig nem jön vissza az "insp". B) okés :D
kertészgéza Elküldve Április16, 2011 Elküldve Április16, 2011 Köszi a segítséget! 3 és fél éve absztinencia...
grofbandi Elküldve Április16, 2011 Elküldve Április16, 2011 Sziasztok! Lyuggatott, vagy mart féktárcsával van valakinek tapasztalata? Jobb mint a sima? Kéne valamit tuningolni a fékemen, nem vagyok megelégedve vele.
Korzika Elküldve Április16, 2011 Elküldve Április16, 2011 Köszi a segítséget! 3 és fél éve absztinencia... Orvos látott már? B)
Zachi Elküldve Április17, 2011 Elküldve Április17, 2011 Sziasztok! Lyuggatott, vagy mart féktárcsával van valakinek tapasztalata? Jobb mint a sima? Kéne valamit tuningolni a fékemen, nem vagyok megelégedve vele. Jobb fékhatást/hatásfokot egyik sem hozna. Ezek a megoldások az intenzívebb hűtést és a jobb öntisztulást szolgálják. Meg kéne bambulni, hogy minden működik-e rendesen és hogy milyen tárcsa ill. fékbetét van beszerelve. Pl.: QH betéttől ne várj csodát. Sok múlik a gumiabroncson is.
Long74 Elküldve Április17, 2011 Elküldve Április17, 2011 Sziasztok!!! Kipróbáltam,de a magyarnótát hanyagoltam. Lehet,hogy ezért nem sikerült? Mármint berugni. B) A fe insp megmaradt.... Hol rontottam el????? :) Gáz meg fék nélkül is kiszedi az "insp"-et! :( Bár,ha úgy jobban tetszik,akkor nyomhatja is közben.De,ha még az első ködlámpát is bekapcsolja,meg a hátsó szélvédő fűtést és jobb hátsó ablakot félig leengedi és magyar nótát hallgat közben és iszik 3 sört , 3 felest a jobbikból,akkor hosszabb ideig nem jön vissza az "insp". :D
Lipi-G Elküldve Április17, 2011 Elküldve Április17, 2011 Sziasztok!!! Kipróbáltam,de a magyarnótát hanyagoltam. Lehet,hogy ezért nem sikerült? Mármint berugni. B) A fe insp megmaradt.... Hol rontottam el????? :D gyujtás ráad,és közben nyomod a nullázót...egyszerre kellene csinálni,és jó lesz! Nem kell se nagymama,se semmi,na jó max egy kis agancsoskóla... :)
Korzika Elküldve Április17, 2011 Elküldve Április17, 2011 gyujtás ráad,és közben nyomod a nullázót...egyszerre kellene csinálni,és jó lesz! Nem kell se nagymama,se semmi,na jó max egy kis agancsoskóla... B) Én így szoktam:beülök-benyomom a nullázót-nyomva tartom és ráadom a gyújtást-3-4 mp. mulva ---- vonal lesz az insp-ből Bár hozzá kell tenni nem mindig sikerült elsőre!
iqbéla Elküldve Április17, 2011 Elküldve Április17, 2011 Uraim, ismerős autót akar venni. Mint lelkes G Astra tulajdonos, gondoltam ajánlom neki a típust. Benéztünk a bárdiautó honlapjára, mégis mi mennyi lehet hozzá. Osztán ott kaptam egy szép nagy pofont: Az komoly, hogy egy kuplungszett kinyomócsapággyal 110ezer forint?! Vagy én néztem el valamit? Köszönöm
uhuhu Elküldve Április18, 2011 Elküldve Április18, 2011 Uraim, ismerős autót akar venni. Mint lelkes G Astra tulajdonos, gondoltam ajánlom neki a típust. Benéztünk a bárdiautó honlapjára, mégis mi mennyi lehet hozzá. Osztán ott kaptam egy szép nagy pofont: Az komoly, hogy egy kuplungszett kinyomócsapággyal 110ezer forint?! Vagy én néztem el valamit? Köszönöm jól láttad. a kinyomócsapágy ami egyben egy munkahenger is, az kurvadrága. az dobja meg a kuplungcsere költségét. szerencsére ritkán kell kuplungot cserélni B)
Recommended Posts