Long74 Elküldve Március25, 2011 Megoszt Elküldve Március25, 2011 Köszönöm! Szívesen!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Long74 Elküldve Március25, 2011 Megoszt Elküldve Március25, 2011 <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Március27, 2011 Megoszt Elküldve Március27, 2011 <_< Az avatarodban lát6ó astra a tiéd? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Long74 Elküldve Március28, 2011 Megoszt Elküldve Március28, 2011 Sajnos nem! Most nics keret erre,de majd szeretnék ezt-azt venni az otóra. <_< Az avatarodban lát6ó astra a tiéd? Link to comment Megosztás: More sharing options...
balazs777 Elküldve Március28, 2011 Megoszt Elküldve Március28, 2011 Sajnos nem! Most nics keret erre,de majd szeretnék ezt-azt venni az otóra. <_< nem nagyon vagyok oda a kombikér, de ez szép Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Március28, 2011 Megoszt Elküldve Március28, 2011 nem nagyon vagyok oda a kombikér, de ez szép Első lökös elég sok! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Long74 Elküldve Március28, 2011 Megoszt Elküldve Március28, 2011 Nem az enyém,csak valami hasonlót szeretnék majdan. :angry: Első lökös elég sok! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Március29, 2011 Megoszt Elküldve Március29, 2011 Lengéscsillapító mérésen mennyi az az érték ami felett még jó a gátló? Összevissza írnak a neten mindenfélét <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március29, 2011 Megoszt Elküldve Március29, 2011 20% felett még jó <_< amugy olyan 40% ami alatt már imbolyoghat az autó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Március29, 2011 Megoszt Elküldve Március29, 2011 20% felett még jó <_< amugy olyan 40% ami alatt már imbolyoghat az autó. köfi :angry: elöl 56+41 hátul 37 mindkettő akkor ezzel még elkaristolok... Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Március29, 2011 Megoszt Elküldve Március29, 2011 köfi <_< elöl 56+41 hátul 37 mindkettő akkor ezzel még elkaristolok... Akkor az első nem rossz, s a hátsó nem csak határ alatt van? Amúgy műszakin mi a jó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március29, 2011 Megoszt Elküldve Március29, 2011 20% a müszakin lévő határérték... Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Március31, 2011 Megoszt Elküldve Március31, 2011 Ajon Isten! Szűrőket akarok cserélni a verdákon. Érdeklődnék, hogy szerintetek pollenszűrőt most illdomos cserélni, vagy inkább ősszel? Mennyire befolyásolja az a klíma működését? Másik: sportlégszűrőről mi a vélemény? Nekem az van, de egy szervizes gyerek azt mondta a múltkor, hogy lerövidíti az élettartamot. Most nem tudom, hogy olyat vegyek rá, vagy alakítsam vissza gyárira. Tapasztalat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris83 Elküldve Március31, 2011 Megoszt Elküldve Március31, 2011 Ajon Isten! Szűrőket akarok cserélni a verdákon. Érdeklődnék, hogy szerintetek pollenszűrőt most illdomos cserélni, vagy inkább ősszel? Mennyire befolyásolja az a klíma működését? Másik: sportlégszűrőről mi a vélemény? Nekem az van, de egy szervizes gyerek azt mondta a múltkor, hogy lerövidíti az élettartamot. Most nem tudom, hogy olyat vegyek rá, vagy alakítsam vissza gyárira. Tapasztalat? A pollenszűrőt klímatisztítással egy időben szokás cserélni, ilyenkor tavasszal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Március31, 2011 Megoszt Elküldve Március31, 2011 A pollenszűrőt klímatisztítással egy időben szokás cserélni, ilyenkor tavasszal. Én egyszerre szoktam: - olaj - olajszűrő - légszűrő - pollenszűrő - benzinszűrőt is fogok most 15.000 km-enként... ami nagyjából egy év alatt van meg nálam (kölömben meg egy év után amúgy is cserélném az olajat), lassan esedékes, szóval a tavasz is passzol <_<:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Március31, 2011 Megoszt Elküldve Március31, 2011 Olaj, olajszűrő nem rég volt! Hallgatok rátok, veszek pollenszűrőt is. De a direktszűrővel még mindig tanácstalan vagyok... Köszönöm a gyors válaszokat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Long74 Elküldve Március31, 2011 Megoszt Elküldve Március31, 2011 Szia! Én személyszrint nem tenném bele a direktszűrőt,de mindenki maga dönti el,hogy,és meddig akarja használni az autóját. Én azért hallgatnék a szerelőre.... <_< Olaj, olajszűrő nem rég volt! Hallgatok rátok, veszek pollenszűrőt is. De a direktszűrővel még mindig tanácstalan vagyok... Köszönöm a gyors válaszokat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Március31, 2011 Megoszt Elküldve Március31, 2011 De a direktszűrővel még mindig tanácstalan vagyok... Köszönöm a gyors válaszokat! Nekem volt a Calibrában, de ebbe valahogy nem hiányzik. Elég gyakran kellett takarítani, és olajozás után egy napig nem nagyon lehet menni vele, mert hagyni kell hogy a felesleges olaj lecsöpögjön róla. Szóval szerintem csak hobbiautóra való. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Április1, 2011 Megoszt Elküldve Április1, 2011 Nekem volt a Calibrában, de ebbe valahogy nem hiányzik. Elég gyakran kellett takarítani, és olajozás után egy napig nem nagyon lehet menni vele, mert hagyni kell hogy a felesleges olaj lecsöpögjön róla. Szóval szerintem csak hobbiautóra való. <_< Már visszaalakítottam! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Április1, 2011 Megoszt Elküldve Április1, 2011 Már visszaalakítottam! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Long74 Elküldve Április1, 2011 Megoszt Elküldve Április1, 2011 <_< Már visszaalakítottam! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Real_Tek Elküldve Április1, 2011 Megoszt Elküldve Április1, 2011 Nekem most lett megcsináltatva a kijelzőm itt BP-n, apósomtól elkérem az elérhetőséget, aztán megírom itt, hátha jól jön még 1-2 embernek. Nekem nem volt ennyire rossz a szitu csak 2-3 oszlop "esett ki", de azt meg tudták csinálni. Bocsi, kissé elhavazódtam. Szóval az adatok, ha minden igaz: Forster Balázs 06-70/534-1440 Ha jól tudom többféle autótípussal is foglalkozik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lecso Elküldve Április1, 2011 Megoszt Elküldve Április1, 2011 Hi! Kipufogó és fék felújítás előtt állok. Első-hátsó illetve közép- és hátsódob. Fék alkatrészekből ki mit ajánl illetve kinek mivel van tapasztalata? Kipufogóval kapcsolatban EZT nézegettem. Jó ár / érték aránynak tűnik. Műszakilag viszont nem vágom a témát... Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Április1, 2011 Megoszt Elküldve Április1, 2011 Hi! Kipufogó és fék felújítás előtt állok. Első-hátsó illetve közép- és hátsódob. Fék alkatrészekből ki mit ajánl illetve kinek mivel van tapasztalata? Kipufogóval kapcsolatban EZT nézegettem. Jó ár / érték aránynak tűnik. Műszakilag viszont nem vágom a témát... Köszi Szerintem kipufogót szervíz 4+ban a legjobb cserélni! E-maileztem az egyik győri szervízzel és ezt a választ kaptam: "A hátsó kipufogódob alkatrész ára + a cseréjének szerviz 4+ ára akcióban:29.990Ft. A kipufogódob cseréje előtt javasolok egy ingyenes átvizsgálást, hogy pontosan felmérjük milyen alkatrészek cseréje szükséges.( pl: felfogató csavarok , tűzkarika)" Gyári hátsódobra cserélik... Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Április1, 2011 Megoszt Elküldve Április1, 2011 Hi! Kipufogó és fék felújítás előtt állok. Első-hátsó illetve közép- és hátsódob. Fék alkatrészekből ki mit ajánl illetve kinek mivel van tapasztalata? Kipufogóval kapcsolatban EZT nézegettem. Jó ár / érték aránynak tűnik. Műszakilag viszont nem vágom a témát... Köszi Ha teheted,akkor gyári mindenből... <_< Hátsó dobból mindenképpen. Nekem is nemrég volt közép+hátsó dob csere,most már semminek sincs hangja :angry: Tűzkarika 99%,hogy csere (1000ft nálunk),a felfogató gumik jól bírják,így nem kell feltétlenül cserélned (650ft/db). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts