Alex75 Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 hy ilyesmi: http://cgi.ebay.de/BORDCOMPUTER-MID-BC-Dis...=item43a5ab673a vagy ilyen: http://cgi.ebay.de/OPEL-ASTRA-G-MERIVA-A-T...=item2a0ea6d0b8 Nem egyformák... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Real_Tek Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 Nem egyformák... De az első link azt hiszem az ami kellene. legalábbis 32 pólusú a csatija. csak furcsa, hogy se a GM szám, se a Siemens 5WK utáni rész nem az mint nekem. vagy ezzel ne törődjek?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 De az első link azt hiszem az ami kellene. legalábbis 32 pólusú a csatija. csak furcsa, hogy se a GM szám, se a Siemens 5WK utáni rész nem az mint nekem. vagy ezzel ne törődjek?? Általában nem a kijelző szokott meghibásodni, hanem a szalagkábel. Az enyém is ilyen sajnos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 Általában nem a kijelző szokott meghibásodni, hanem a szalagkábel. Az enyém is ilyen sajnos. Nekem is hiányosan mutatja a számokat és a bötüket :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pusztito Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 Az említett felnivel tuti nem lesz gond ha nincsen ültetve az autó, egyik gumimérettel sem. A gyári gumiméret váltója 205/50 R16, a /55-ös ugyan nagyobb átmérőben, viszont ezzel abszolút pontos lesz a gyárilag kicsit siető sebességmérőd. Meg ugyan szubjektív, de sztem a 205/55 kicsit ballonos. Tudom, mert nekem is az van (még) és nem nagyon tetszik. :D De legalább kényelmes. Műszaki vizsgán nem lesz probléma ezzel a felnivel?Nem ér ki a sárvédő peremén túlra,de majdnem egy szintben van vele elől.Nincsen ezenkívül sem ültetve az autó,se semmi.A felni nem opel gyári alu,hanem passz.ET38 7,5x16 Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 Nekem is hiányosan mutatja a számokat és a bötüket :D Van rá megoldás, a Coupé fórumon van egy erdélyi tag, ő mondta hogy náluk Temesváron van valaki aki ezt tudja javítani, az ottani opelesek közül már többen is dolgoztattak vele. 30€-ért csinál meg egy kijelzőt és postán is lehet neki küldeni. Itt egy példa az előtte-utána állapotra: Javítás előtt: Miután elkészült: Link to comment Megosztás: More sharing options...
balazs777 Elküldve Március12, 2011 Megoszt Elküldve Március12, 2011 Van rá megoldás, a Coupé fórumon van egy erdélyi tag, ő mondta hogy náluk Temesváron van valaki aki ezt tudja javítani, az ottani opelesek közül már többen is dolgoztattak vele. 30€-ért csinál meg egy kijelzőt és postán is lehet neki küldeni. Itt egy példa az előtte-utána állapotra: http://pics.coldline.hu/pics/191955-20110310-1ldthx.jpg hát el tudnék egy ilyet viselni az autómban... Link to comment Megosztás: More sharing options...
baggio87 Elküldve Március14, 2011 Megoszt Elküldve Március14, 2011 Sziasztok egy nagy problémával fordulnék hozzátok.Nekem egy opel astra g 1.4 16 v autom van és az a probléma vele hogy indulás után 1 2 km mulva az autó megáll és nem megy 1 henger de ha felmelegszik akkor jol müködik az autó.Nagyon sok szerelönél és szakszervizben voltam már de senki nem tudott segiteni kicserélték a trafosort a 4 gyertyát agr szelepet és még mindig ugyan az a helyzet.A számitogép az irja ki hogy az 1 es hengerben gyújtáskimaradás van.Ha valaki tud légyszi segitsetek hogy mi lehet a probléma elöre is köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Március15, 2011 Megoszt Elküldve Március15, 2011 Van rá megoldás, a Coupé fórumon van egy erdélyi tag, ő mondta hogy náluk Temesváron van valaki aki ezt tudja javítani, az ottani opelesek közül már többen is dolgoztattak vele. 30€-ért csinál meg egy kijelzőt és postán is lehet neki küldeni. Itt egy példa az előtte-utána állapotra: Bár ennyire nem vészes az állapot, 3-4 sor hiányzik csak, de érdekelne a srác elérhetősége. Szeretem, ha rendben van az autó... :D A második kijelző angol nyelvű. Lehet változtatni a nyelven? Hogyan? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Real_Tek Elküldve Március16, 2011 Megoszt Elküldve Március16, 2011 Sziasztok, Bizonyos jelek alapján megfordult bennem az üzemanyagszűrő cseréjének gondolata. Itt valaki már írta, hogy nem egy túl nagy valami kb 10-15perc, csak vigyázni kell a tartó fülekkel. Na most a papírokat bújva azért azt látom, hogy nem annyira egyszerű az ügy. Tényleg a hátsó ülés alatt kell ezt keresni, s ott végezni el a cserét vagy csak vmit félre értelmeztem? (Astra G, x20xev) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Real_Tek Elküldve Március16, 2011 Megoszt Elküldve Március16, 2011 hát el tudnék egy ilyet viselni az autómban... Nekem most lett megcsináltatva a kijelzőm itt BP-n, apósomtól elkérem az elérhetőséget, aztán megírom itt, hátha jól jön még 1-2 embernek. Nekem nem volt ennyire rossz a szitu csak 2-3 oszlop "esett ki", de azt meg tudták csinálni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
skins Elküldve Március16, 2011 Megoszt Elküldve Március16, 2011 Sziasztok, Bizonyos jelek alapján megfordult bennem az üzemanyagszűrő cseréjének gondolata. Itt valaki már írta, hogy nem egy túl nagy valami kb 10-15perc, csak vigyázni kell a tartó fülekkel. Na most a papírokat bújva azért azt látom, hogy nem annyira egyszerű az ügy. Tényleg a hátsó ülés alatt kell ezt keresni, s ott végezni el a cserét vagy csak vmit félre értelmeztem? (Astra G, x20xev) A kocsi alján van a bal hátsó kerék előtt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március16, 2011 Megoszt Elküldve Március16, 2011 Bár ennyire nem vészes az állapot, 3-4 sor hiányzik csak, de érdekelne a srác elérhetősége. (...) A második kijelző angol nyelvű. Lehet változtatni a nyelven? Hogyan? Hopp, elfelejtettem mondani hogy válaszolt a tag, de elég kacifántos megoldást javasolt aminek az volt a lényege hogy a kijelződ legkevesebb 5 kézen menne keresztül mire eljutna ahhoz aki javítja (meg értelemszerűen ugyanannyin visszafelé is), és őszintén szólva én ezt nem mertem bevállalni ha nem haragszol... túl nagy a felelősség ha valakinél valami baja lesz a kijelződnek, kit veszel elő ha azt sem tudod épp kinél van? A nyelvbeállításról: tudtommal Tech2-vel át lehet állítani... Link to comment Megosztás: More sharing options...
cinke Elküldve Március16, 2011 Megoszt Elküldve Március16, 2011 Hali srácok! A bal hátsó ajtóm mintha nem záródna rendesen. Betudom csukni, nem is nyílik ki, nem is ázik be, bár ma a mosás után 1-2 csepp mégis befigyelt, de szelel erősen. És kívülről annyira eláll, hogy majdnem a kisujjam betudom dugni az ajtó mellett. Hol lehet valamit állítani, hogy jobb legyen? Eddig jó volt, kb. 2 hónapja lett ilyen, és most már egyre jobban zavar. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Március16, 2011 Megoszt Elküldve Március16, 2011 Sziasztok, Bizonyos jelek alapján megfordult bennem az üzemanyagszűrő cseréjének gondolata. Itt valaki már írta, hogy nem egy túl nagy valami kb 10-15perc, csak vigyázni kell a tartó fülekkel. Na most a papírokat bújva azért azt látom, hogy nem annyira egyszerű az ügy. Tényleg a hátsó ülés alatt kell ezt keresni, s ott végezni el a cserét vagy csak vmit félre értelmeztem? (Astra G, x20xev) Ha jól emlékszem, akkor a bal hátsó kerék előtt van. Egyszer cseréltettem, elvileg célszerszám kell hozzá, meg a rendszerből a nyomást leengedni. Opel szervizben felemelték, csavarhúzóval srác kipattintotta a fület, majd az újat be, és kész. Sztem 5 percig sem tartott. Legközelebb megcsinálom otthon. Azért csináltattam mühelyben, mert pont útba esett, és szűrő árában feltették, a közeli Opelesek pedig ugyanaz a tulaj 1800Ft-ot kértek volna. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
baltamas Elküldve Március21, 2011 Megoszt Elküldve Március21, 2011 Sziasztok! 2007-es Astra Classic II 1.4 Twinportom (Optima) van. Tudnátok-e mondani Csepelen vagy környékén megbízható, jó szerelőt (nem márkaszerviz), aki jól ért a típus általános szervizeléséhez? Köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Március21, 2011 Megoszt Elküldve Március21, 2011 Sziasztok! 2007-es Astra Classic II 1.4 Twinportom (Optima) van. Tudnátok-e mondani Csepelen vagy környékén megbízható, jó szerelőt (nem márkaszerviz), aki jól ért a típus általános szervizeléséhez? Köszönöm. Weszi, Törökbálinton? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Long74 Elküldve Március22, 2011 Megoszt Elküldve Március22, 2011 Sziasztok! 2007-es Astra Classic II 1.4 Twinportom (Optima) van. Tudnátok-e mondani Csepelen vagy környékén megbízható, jó szerelőt (nem márkaszerviz), aki jól ért a típus általános szervizeléséhez? Köszönöm. Helló!! Szigetszentmiklóson a Miklós autószerviz. Én is oda viszem a gépet,ha baj van. Telszámot is tudok,ha kell. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
baltamas Elküldve Március23, 2011 Megoszt Elküldve Március23, 2011 Helló!! Szigetszentmiklóson a Miklós autószerviz. Én is oda viszem a gépet,ha baj van. Telszámot is tudok,ha kell. <_< Azt megköszönném, a motoromat is Sz.miklósra hordom. Hol található ez a Miklós szerviz, van-e ott valami konkrét személy akit keresni kell, elfogadható áron dolgoznak-e, valamint kimondottan Opelek szervizelésével foglalkoznak, vagy úgy általában mindennel? Köszi, várom a telszámot is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kikker Elküldve Március23, 2011 Megoszt Elküldve Március23, 2011 Sziasztok!Egy egyszerü kérdésem lenne,mekkora kulcs kell a féltengely csavarhoz?Én 32-es re tippelek,de sajna ez nem biztos,gondoltam valaki tudja.Köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
Long74 Elküldve Március24, 2011 Megoszt Elküldve Március24, 2011 Sziasztok!!! Érdeklődnék,hogy a '99-es évjáratú Astra caravanban a kuplung az bovdenes? Mert nagyon kemény. Hogyan lehetne ezen segíteni? Engem nem annyira zavar,de mivel az asszony használja Őt annál inkább. Előre is köszi!!! :angry: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Long74 Elküldve Március24, 2011 Megoszt Elküldve Március24, 2011 Azt megköszönném, a motoromat is Sz.miklósra hordom. Hol található ez a Miklós szerviz, van-e ott valami konkrét személy akit keresni kell, elfogadható áron dolgoznak-e, valamint kimondottan Opelek szervizelésével foglalkoznak, vagy úgy általában mindennel? Köszi, várom a telszámot is. A miklósi lidl mellett van. Nem csak opeleket javítanak,de megbizhatóak. A keresendő személy Tóth Laci 06308531110. Ócsóbb,ha megnézeted a gépet,és Te viszed az anyagot,mert ők bolti áron adják az alkatrészt. <_< :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március24, 2011 Megoszt Elküldve Március24, 2011 Sziasztok!!! Érdeklődnék,hogy a '99-es évjáratú Astra caravanban a kuplung az bovdenes? Mert nagyon kemény. Hogyan lehetne ezen segíteni? Engem nem annyira zavar,de mivel az asszony használja Őt annál inkább. Előre is köszi!!! :angry: <_< nem, hidraulikus. ha kemény akkor kuplung csere. a szerkezeted döglődik.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Long74 Elküldve Március25, 2011 Megoszt Elküldve Március25, 2011 nem, hidraulikus. ha kemény akkor kuplung csere. a szerkezeted döglődik.... Köszi!! Ez most nem lesz a kedvenc mókám. Nagyjából mennyibe fáj a komplett szerkezet? :angry: Ha valaki tud ocsó helyet azt megköszönném!!! :P Előre is köszi. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
baltamas Elküldve Március25, 2011 Megoszt Elküldve Március25, 2011 A miklósi lidl mellett van. Nem csak opeleket javítanak,de megbizhatóak. A keresendő személy Tóth Laci 06308531110. Ócsóbb,ha megnézeted a gépet,és Te viszed az anyagot,mert ők bolti áron adják az alkatrészt. <_< :angry: Köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts