Mc-elek Elküldve Január19, 2011 Elküldve Január19, 2011 Nekem van motorvédő lemezem.Bár azt hozzáteszem, hogy nem volt tartozék amikor vettem a kocsit.A kocsiba Z14XEP motor van.Nem tudom hogy érdemes-e variálni a gyertyával, mármint gyári meg a többelektródás típus között.A motort meg le kéne mosnom, mert a lemez ellenére elég piszkos. tehát a z14xep-be gyárilag 1214031 van,de jó bele a 1214000 én az elsőt választanám ,én azt fogok tenni bele mert nekem is esedékes :)
szaby Elküldve Január19, 2011 Elküldve Január19, 2011 tehát a z14xep-be gyárilag 1214031 van,de jó bele a 1214000 én az elsőt választanám ,én azt fogok tenni bele mert nekem is esedékes :) Akkor ezt meg is beszéltük és még segítettünk is egy kedves pajtáson.
Mc-elek Elküldve Január19, 2011 Elküldve Január19, 2011 Akkor ezt meg is beszéltük és még segítettünk is egy kedves pajtáson. mindketten egyről beszéltünk :)
Korzika Elküldve Január19, 2011 Elküldve Január19, 2011 tehát a z14xep-be gyárilag 1214031 van,de jó bele a 1214000 én az elsőt választanám ,én azt fogok tenni bele mert nekem is esedékes :) Ákos eccer aszonta,ho űk a sok nullásra végződőt rakják bele,teccik érteni?
Mc-elek Elküldve Január19, 2011 Elküldve Január19, 2011 Ákos eccer aszonta,ho űk a sok nullásra végződőt rakják bele,teccik érteni? tudom... és én mit írtam? hogy gyárilag 1214031 van a z14xep-be ,de jó a 1214000 :D Te most kötekedsz? :)
szaby Elküldve Január19, 2011 Elküldve Január19, 2011 Ákos eccer aszonta,ho űk a sok nullásra végződőt rakják bele,teccik érteni? Akkor legyen az ha már egyszer az Ákos meg mondta :) . A lényeg hogy ne legyen rózsa illata és legy köze a GM-hez. Na ez ám az utba igazítás ugye.
Korzika Elküldve Január19, 2011 Elküldve Január19, 2011 Te most kötekedsz? :) Nem!.............................Dolgozok. :D
speter Elküldve Január19, 2011 Elküldve Január19, 2011 Nekem 10 év alatt direkt tisztító célzattal tán egyszer volt lemosva... Mondjuk ha volt motortérben matatás, bontás, akkor a szabaddá váló helyek kaptak néha egy kis nagynyomásút, de sose vittem túlzásba. Ettől függetlenül nem dzsuvás a motorterem. Néha-néha egy kis légkompresszor, meg tiszta rongy a burkolatoknak, aztán annyi. A csatlakozók nem örülnek a vízkőnek, meg a behordott, megszáradó kosznak. Nem tisztaszoba ez, hanem gépház. :) Persze, mert Te nem jársz mocskos városba. Én sem hinném el, de mióta Pesten gurul nagy rendszerességgel sokkal dzsuvásabb a kasztni is és így a motortér is.
DM101 Elküldve Január19, 2011 Elküldve Január19, 2011 Köszönöm mindenkinek a segítséget gyertya ügyileg.Régi motoros korszakomból van egy gyertyakulcsom, az jó a cseréhez vagy valami spéci keskenyfejü hosszú szárú kulcs kéne?
panizzi Elküldve Január19, 2011 Elküldve Január19, 2011 Köszönöm mindenkinek a segítséget gyertya ügyileg.Régi motoros korszakomból van egy gyertyakulcsom, az jó a cseréhez vagy valami spéci keskenyfejü hosszú szárú kulcs kéne? Ez jó lesz: Nyomatékkulcs még jobb lenne.
woody1 Elküldve Január19, 2011 Elküldve Január19, 2011 ha z14xep van neki ... egyébként 1214000 Ez megütötte a szemem. Ugyanis nekem z14xep van és kétpólusút (1214000) tett bele a szerelő. Jobb lenne az egypólusú bele? :) Bocs, végigolvasva láttam, hogy ezt már megbeszéltétek. Egyébként nekem is gyárilag az egypólusú volt benne, és csere óta többet fogyaszt kb. 0.5 l. a kocsi. Lehet ez a kétpólusú gyertyától?
Mc-elek Elküldve Január20, 2011 Elküldve Január20, 2011 Ez megütötte a szemem. Ugyanis nekem z14xep van és kétpólusút (1214000) tett bele a szerelő. Jobb lenne az egypólusú bele? :) Bocs, végigolvasva láttam, hogy ezt már megbeszéltétek. Egyébként nekem is gyárilag az egypólusú volt benne, és csere óta többet fogyaszt kb. 0.5 l. a kocsi. Lehet ez a kétpólusú gyertyától? Ezt én nem tudhatom.....csak azt látom hogy vázszám alapján 1214031-et dob
DM101 Elküldve Január20, 2011 Elküldve Január20, 2011 Majd a napokban kiszedem a kocsiból az egyik gyertyát és megnézem hogy milyen.Gondolom csak rá van írva valami.Aztán majd beírom ide hogy milyen gyertya van benne.
Barna Elküldve Január20, 2011 Elküldve Január20, 2011 FYI Megpróbáltam utólagosan érvényesíteni a kárigényemet a vezérmű tengely törésre, visszahívó levéllel és számlákkal a kezemben. Kedvesen fogadtak az Opel Hungary-nál, mindent megígértek, aztán 2 héten belül az történt amire számítottam, elhajtottak, mint macskát sz..ni... Csak info a többieknek, ha nem Opelnél javíttattad, akkor esélytelen per nélkül pénzt visszaszerezni. Sztem még Opeles javítás esetében is húzós, talán az alkatrészek beszerzési értéke visszakapható harcok árán. Nem vártam mást Mo-n, de egy próbát megért...
uhuhu Elküldve Január20, 2011 Elküldve Január20, 2011 FYI Megpróbáltam utólagosan érvényesíteni a kárigényemet a vezérmű tengely törésre, visszahívó levéllel és számlákkal a kezemben. Kedvesen fogadtak az Opel Hungary-nál, mindent megígértek, aztán 2 héten belül az történt amire számítottam, elhajtottak, mint macskát sz..ni... Csak info a többieknek, ha nem Opelnél javíttattad, akkor esélytelen per nélkül pénzt visszaszerezni. Sztem még Opeles javítás esetében is húzós, talán az alkatrészek beszerzési értéke visszakapható harcok árán. Nem vártam mást Mo-n, de egy próbát megért... ez így van. ha nem márkaszervizben javittattad, akkor nincs visszafizetés. ha viszont márkaszervizben, akkor azonnal visszafizetik még akár a 3-4 éves számládat is.
adyy Elküldve Január22, 2011 Elküldve Január22, 2011 Sziasztok! Tegnap elvittem szervizbe a kocsit, ahol kicserélték rajta a két stabilizátort és a jobb oldali kormányösszekötőt. A kormányösszekötő cseréje miatt futóművet is állítottak, eddig még örültem is, mert én még nem állíttattam rajta ezt. Hazafelé úton már az első km-eknél feltűnt, hogy ha a kormányt közép állásban tartom, akkor erőteljesen balra megy a kocsi. Ez jellemző volt rá eddig is, de sokkal kevésbé. Gumikat 2 hónapja vettem rá újan, nyomás rendben van, ellenőriztem. Mi okozhatja ezt? Esetleg az előfordulhat, hogy rosszul rakták rá a kormányt? Ezalatt azt értem, hogy leszedték valamikor és nem egyenesen állt a kerék, majd így visszarakták? Régi 120-as Skodán vissza lehetett így tenni, ezért kérdem csak.
Barna Elküldve Január22, 2011 Elküldve Január22, 2011 Sziasztok! Tegnap elvittem szervizbe a kocsit, ahol kicserélték rajta a két stabilizátort és a jobb oldali kormányösszekötőt. A kormányösszekötő cseréje miatt futóművet is állítottak, eddig még örültem is, mert én még nem állíttattam rajta ezt. Hazafelé úton már az első km-eknél feltűnt, hogy ha a kormányt közép állásban tartom, akkor erőteljesen balra megy a kocsi. Ez jellemző volt rá eddig is, de sokkal kevésbé. Gumikat 2 hónapja vettem rá újan, nyomás rendben van, ellenőriztem. Mi okozhatja ezt? Esetleg az előfordulhat, hogy rosszul rakták rá a kormányt? Ezalatt azt értem, hogy leszedték valamikor és nem egyenesen állt a kerék, majd így visszarakták? Régi 120-as Skodán vissza lehetett így tenni, ezért kérdem csak. Egyszerűen sz.rul dolgoztak. Általános futóállítási hiba, nem nullázták ki a gépet rendesen, minden kereket körbeforgatva, a hátsó is zsámolyon, ahogy illik. Ennyi. Vidd el egy rendes futóműveshez... Aki megcsinálja neked 10-15 perc alatt az egészet, az nem rendesen csinálja, csak úgy tűnik. Pénzben is...
grofbandi Elküldve Január22, 2011 Elküldve Január22, 2011 Sziasztok! Tegnap elvittem szervizbe a kocsit, ahol kicserélték rajta a két stabilizátort és a jobb oldali kormányösszekötőt. A kormányösszekötő cseréje miatt futóművet is állítottak, eddig még örültem is, mert én még nem állíttattam rajta ezt. Hazafelé úton már az első km-eknél feltűnt, hogy ha a kormányt közép állásban tartom, akkor erőteljesen balra megy a kocsi. Ez jellemző volt rá eddig is, de sokkal kevésbé. Gumikat 2 hónapja vettem rá újan, nyomás rendben van, ellenőriztem. Mi okozhatja ezt? Esetleg az előfordulhat, hogy rosszul rakták rá a kormányt? Ezalatt azt értem, hogy leszedték valamikor és nem egyenesen állt a kerék, majd így visszarakták? Régi 120-as Skodán vissza lehetett így tenni, ezért kérdem csak. Erről könnyen meggyőződhetsz. Tekerd egyenesbe a kormányt, majd szállj ki, és nézd meg, hogy áll a kerék. De csak szigorúan álló helyzetben! :)
adyy Elküldve Január22, 2011 Elküldve Január22, 2011 Erről könnyen meggyőződhetsz. Tekerd egyenesbe a kormányt, majd szállj ki, és nézd meg, hogy áll a kerék. De csak szigorúan álló helyzetben! :) Megnéztem, ferdén van rajta a kormány, nem is kicsivel! Leszedhető házilag? Nem akarok semmit elrontani benne, meg elvileg légzsák is van (ha megcsinálták, mert törve volt az előző tulajnál az eleje) Két imbusz csavart láttam a kormány hátuljáról benézve. Ha ezt kicsavarom, utána kijönne a kormány "közepe"?
adyy Elküldve Január22, 2011 Elküldve Január22, 2011 Egyszerűen sz.rul dolgoztak. Általános futóállítási hiba, nem nullázták ki a gépet rendesen, minden kereket körbeforgatva, a hátsó is zsámolyon, ahogy illik. Ennyi. Vidd el egy rendes futóműveshez... Aki megcsinálja neked 10-15 perc alatt az egészet, az nem rendesen csinálja, csak úgy tűnik. Pénzben is... Kaptam a futóműállításról egy nyomtatott lapot, ahol le voltak írva a gyári, állítás előtti-és utáni értékek, azok szerint rendben van a futómű, mint már írtam a kormány van rajta rosszul, szemmel is simán látni. Bocsi a dupe-ért. :S
Lipi-G Elküldve Január22, 2011 Elküldve Január22, 2011 Megnéztem, ferdén van rajta a kormány, nem is kicsivel! Leszedhető házilag? Nem akarok semmit elrontani benne, meg elvileg légzsák is van (ha megcsinálták, mert törve volt az előző tulajnál az eleje) Két imbusz csavart láttam a kormány hátuljáról benézve. Ha ezt kicsavarom, utána kijönne a kormány "közepe"? Igen,akkor kijön a légzsák,és alatta van a korm,rögzítő torx csavar,A kormányon,a csavar környékén be is van jelölve gyárilag a felrakás helyes módja!
Barna Elküldve Január22, 2011 Elküldve Január22, 2011 Kaptam a futóműállításról egy nyomtatott lapot, ahol le voltak írva a gyári, állítás előtti-és utáni értékek, azok szerint rendben van a futómű, mint már írtam a kormány van rajta rosszul, szemmel is simán látni. Ezt magyarázom. Ha nincs rendesen nullázva a gép, akkor mihez viszonyítod az értéket??? Ha eleve balra van tolódva az egész, hiába írja ki a gép, hogy minden gyári érték! Persze, a fals nulla ponthoz képest minden gyári értéken van. Ha most elviszed egy olyan futóműveshez, aki rendesen és tisztességesen megemeli a gépet, mind a négy kereket zsámolyra teszi és mind a négy kereket körbeforgatva kinullázza a rendszert, szinte garantált hogy pirosban lesznek az értékeid... Nem kell itt nagy dolgokra gondolni, mint kormány rosszul van rárakva! Ki és miért szedte volna le a kormánykereket, a futómű alkatrészeinek cseréjéhez nem kell...
adyy Elküldve Január22, 2011 Elküldve Január22, 2011 Ezt magyarázom. Ha nincs rendesen nullázva a gép, akkor mihez viszonyítod az értéket??? Ha eleve balra van tolódva az egész, hiába írja ki a gép, hogy minden gyári érték! Persze, a fals nulla ponthoz képest minden gyári értéken van. Ha most elviszed egy olyan futóműveshez, aki rendesen és tisztességesen megemeli a gépet, mind a négy kereket zsámolyra teszi és mind a négy kereket körbeforgatva kinullázza a rendszert, szinte garantált hogy pirosban lesznek az értékeid... Nem kell itt nagy dolgokra gondolni, mint kormány rosszul van rárakva! Ki és miért szedte volna le a kormánykereket, a futómű alkatrészeinek cseréjéhez nem kell... A kormányt most nem szedték le, de korábban törve volt az eleje, arra gondoltam, hogy akkor tették vissza rosszul. A nullázásban igazad van, én is azon gondolkoztam, hogy ha nem áll egyenesben a kerék, akkor dobhatom az egész beállítást a kukába. Köszönöm a gyors válaszokat, hétfőn visszanézek, már pénteken visszamentem volna, csak kellett a kocsi.
Barna Elküldve Január22, 2011 Elküldve Január22, 2011 A kormányt most nem szedték le, de korábban törve volt az eleje, arra gondoltam, hogy akkor tették vissza rosszul. A nullázásban igazad van, én is azon gondolkoztam, hogy ha nem áll egyenesben a kerék, akkor dobhatom az egész beállítást a kukába. Köszönöm a gyors válaszokat, hétfőn visszanézek, már pénteken visszamentem volna, csak kellett a kocsi. Az előző F Astrám, mint utólag kiderült, jobb oldalával árokban volt. El is ferdült az egész láb, soha nem tudták utána rendesen beállítani a futót... Ha törött volt az autó, akkor az simán lehet a ferdeség oka, de az, hogy rosszabb lett, az egyértelműen a mostani elrontott beállítás. Gondolom a hátulját nem tették zsámolyra... Ha most sem akarják, kérdezd meg tőlük, hogy akkor mégis mihez akarják viszonyítani a mért értékeket... a kocsinak szabadon kell tudnia mozdulni minden irányba ahhoz, hogy helyesen mutassa a 0 pontot.
Recommended Posts