Mc-elek Elküldve Október9, 2010 Elküldve Október9, 2010 A 32-es tételt kellene cserélnem mert nem húzza le a vizet az ablakról... van-e valami ötlet a cserén kívül mert közel 8e :)
törvényenkívüli Elküldve Október9, 2010 Elküldve Október9, 2010 img A 32-es tételt kellene cserélnem mert nem húzza le a vizet az ablakról... van-e valami ötlet a cserén kívül mert közel 8e :) off Hányas ie-n fut neked az epc?
Barna Elküldve Október9, 2010 Elküldve Október9, 2010 lehet pazarlás, de én 2 évente 1.500.- ért kicserélem :D abból baj nem lehet :) Akkor én még jobban pazarlok, mert évente kilököm belőle :D Nem bízom a magyar benzin illetve a magyar kutak mélyén levő tartályok tisztaságában... A Haynes könyv a Z14XEP-nél az ékszíjhoz a következőket írja: ellenőrzés minden 2 évben vagy 60e km után. Azt nem írja, hogy mondjuk 150e-nél cseréld le, csak annyit, hogy jól vizsgáld át a fent említett intervallumokban és bármilyen sérülést, deformációt látsz rajta, cseréld. Én 120e-nél cseréltem, 5 évesen. Még semmi nem, látszott rajta, de jobb a békesség :D Bár nagy baj nincs, ha szakad, mert a motor nem akad össze (azt ugye a lánc viszi), de azért nem jó hűtés, töltés, szervo és fékrásegítés nélkül maradni. Viszont görgővel együtt illik cserélni, ami maga egy vagyon...
ralphin Elküldve Október10, 2010 Elküldve Október10, 2010 Sziasztok! Teljesen uj vagyok, esetleges bénázásokért elnézést... A problémám a következő lenne... A távkapcsolóval lenne problémám, elemet cseréltem benne felprogramozni még felprogramoztam, de egyre ritkábban működött , már abszolulte meg sem nyikkan, pedig világít a piros led.... Nem tudom mit kellene csinalni vele:S Gyári kulcsos,távirányítóról lenne szó...2001es 3 ajtós diesel ha számít! Válaszokat előre is köszönök...!!
speter Elküldve Október11, 2010 Elküldve Október11, 2010 [mg]http://kephost.hu/thumb-2BA8_4CB06CCA.jpg A 32-es tételt kellene cserélnem mert nem húzza le a vizet az ablakról... van-e valami ötlet a cserén kívül mert közel 8e :) Külső vagy belő kell? szerk: jóvan, még reggel van. Belsőm van, külsőm nincsen. Szerintem próbálkozz bontóban.
zolinho Elküldve Október11, 2010 Elküldve Október11, 2010 Hi! Most következne a 3 éves szervizem, nem tudom vigyem-e opel szervízbe, mivel már lejárt a gari. Ki hogyan csinálja? Mit javasoltok? Hallottam hogy van valami szavatossági idő a fődarabokra, ez mit jelent ha egyáltalán van ilyen? Köszi.
Zachi Elküldve Október11, 2010 Elküldve Október11, 2010 Hi! Most következne a 3 éves szervizem, nem tudom vigyem-e opel szervízbe, mivel már lejárt a gari. Ki hogyan csinálja? Mit javasoltok? Hallottam hogy van valami szavatossági idő a fődarabokra, ez mit jelent ha egyáltalán van ilyen? Köszi. Üsd be a Google-ba. Kiokosít rendesen! :) Lejárt gari után olcsóbb lehet más szerelő, feltéve, hogy tényleg érti a dolgát. Viszont a 12 év átrozsdásodási gari csak a márkaszerviz éves szemléinek igazolásával érvényesíthető.
Mc-elek Elküldve Október11, 2010 Elküldve Október11, 2010 Külső vagy belő kell? szerk: jóvan, még reggel van. Belsőm van, külsőm nincsen. Szerintem próbálkozz bontóban. bontottat biztos nem rakok ebből bele,de azért kösz én is tudnák amilyet csak akarok,de most nincs kedvem... :)
Mc-elek Elküldve Október11, 2010 Elküldve Október11, 2010 Hi! Most következne a 3 éves szervizem, nem tudom vigyem-e opel szervízbe, mivel már lejárt a gari. Ki hogyan csinálja? Mit javasoltok? Hallottam hogy van valami szavatossági idő a fődarabokra, ez mit jelent ha egyáltalán van ilyen? Köszi. simám márkaszerviz :mondjuk a danubiába ,azt nagyon tudom ajánlani :) tudom neked nincs közel,de tuti hogy megcsinálják normálisan
Pyte Elküldve Október11, 2010 Elküldve Október11, 2010 Sziasztok! Van egy 98as 8havi G Astrám és a legutóbbi szervizelésen megállapították,hogy csapágyas a generátor valaki nem tudja véletlenül, hogy csapágy vagy tűgörgő van benne ? És ha pontos méret is lenne az nagyon jó lenne! Köszönettel Pyte
zolinho Elküldve Október12, 2010 Elküldve Október12, 2010 simám márkaszerviz :mondjuk a danubiába ,azt nagyon tudom ajánlani :) tudom neked nincs közel,de tuti hogy megcsinálják normálisan Danubiában beengednek a kocsihoz a műhelybe?
andris83 Elküldve Október12, 2010 Elküldve Október12, 2010 Danubiában beengednek a kocsihoz a műhelybe? Ha be szeretnél menni, igen. Szerintem vedd fel a kapcsolatot uhuhu-val, ő többet tud neked ebben segíteni.
sanca1 Elküldve Október12, 2010 Elküldve Október12, 2010 Sziasztok! Szeretnék érdeklődni! Van egy G Astrám 1,6 Caravan és van egy hibajel a motortól folyamatosan világít! Semmi más baj nincs mert megy de világít már 2 hónapja körülbelül! A szerelő azt mondta hogy Lambdaszonda csere lesz! Szerintetek az lehet????? Köszönöm a válaszokat! E-mailben is ha kérhetem!
andris83 Elküldve Október12, 2010 Elküldve Október12, 2010 Sziasztok! Szeretnék érdeklődni! Van egy G Astrám 1,6 Caravan és van egy hibajel a motortól folyamatosan világít! Semmi más baj nincs mert megy de világít már 2 hónapja körülbelül! A szerelő azt mondta hogy Lambdaszonda csere lesz! Szerintetek az lehet????? Köszönöm a válaszokat! E-mailben is ha kérhetem! Szia! Lehet lambdaszonda is, de ezer más is. Legjobb lenne ha le tudnád írni a hibakódot pontosan, ehhez viszont szükség lenne a motorkódra, mert kétfajta módon lehet kiolvasni a hibakódot.
sanca1 Elküldve Október12, 2010 Elküldve Október12, 2010 Szia! Lehet lambdaszonda is, de ezer más is. Legjobb lenne ha le tudnád írni a hibakódot pontosan, ehhez viszont szükség lenne a motorkódra, mert kétfajta módon lehet kiolvasni a hibakódot. Sajnos a hiba kódot nem tudom! Motorkódot tudok de az meg nem ér neked semmit hibakód nélkül! Megpróbálom megkérdezni! Köszönöm a válaszod!
andris83 Elküldve Október12, 2010 Elküldve Október12, 2010 Sajnos a hiba kódot nem tudom! Motorkódot tudok de az meg nem ér neked semmit hibakód nélkül! Megpróbálom megkérdezni! Köszönöm a válaszod! Nem fogalmaztam egyértelműen, a motorkód csak ahhoz kell, hogy el lehessen dönteni melyik módon tudod kiolvasni a hibakódot :) Ha Z-vel kezdődik a motorkód, akkor álló autónál féket gázt tövig benyomva kell ráadni a gyújtást(de ne indítsd el), és a hibalámpa villogásainak számából lesz a hibakód. Ha X-es motorkódod van, akkor pedig ezen az oldalon leírt lépések alapján kell a csatlakozó két érintkezőjét összekötni dróttal, és utána kezd el villogni a hibalámpa.
sanca1 Elküldve Október12, 2010 Elküldve Október12, 2010 Nem fogalmaztam egyértelműen, a motorkód csak ahhoz kell, hogy el lehessen dönteni melyik módon tudod kiolvasni a hibakódot :) Ha Z-vel kezdődik a motorkód, akkor álló autónál féket gázt tövig benyomva kell ráadni a gyújtást(de ne indítsd el), és a hibalámpa villogásainak számából lesz a hibakód. Ha X-es motorkódod van, akkor pedig ezen az oldalon leírt lépések alapján kell a csatlakozó két érintkezőjét összekötni dróttal, és utána kezd el villogni a hibalámpa. Ohh így már értem! Megnézem akkor hogy mennyit villog! Ugyan az a motorkódom mint a Tied! Z16XE
sanca1 Elküldve Október12, 2010 Elküldve Október12, 2010 Ohh így már értem! Megnézem akkor hogy mennyit villog! Ugyan az a motorkódom mint a Tied! Z16XE Na meg van a hibakód! 10-4 aztán újra 10-eket villog! Na ez mit mond neked?? Köszönöm a válaszod!
andris83 Elküldve Október12, 2010 Elküldve Október12, 2010 Na meg van a hibakód! 10-4 aztán újra 10-eket villog! Na ez mit mond neked?? Köszönöm a válaszod! A 10 villogás 0-nak számít, ez alapján: P0400=Kipufogógáz-visszavezetés funkció-rendellenesség Ez könnyen lehet az EGR hibája, nem ártana ezt kipucolni, végső esetben lezáratni, kitörölni a hibát, és megnézni utána is produkálja-e. A lehetséges hibakódokat amúgy megtalálod itt. (jól jön ilyenkor corsIKa aláírása, nem kell keresgélni :) )
Korzika Elküldve Október12, 2010 Elküldve Október12, 2010 A 10 villogás 0-nak számít, ez alapján: P0400=Kipufogógáz-visszavezetés funkció-rendellenesség Ez könnyen lehet az EGR hibája, nem ártana ezt kipucolni, végső esetben lezáratni, kitörölni a hibát, és megnézni utána is produkálja-e. A lehetséges hibakódokat amúgy megtalálod itt. (jól jön ilyenkor corsIKa aláírása, nem kell keresgélni :D ) Jó az öreg a háznál... :)
sanca1 Elküldve Október12, 2010 Elküldve Október12, 2010 A 10 villogás 0-nak számít, ez alapján: P0400=Kipufogógáz-visszavezetés funkció-rendellenesség Ez könnyen lehet az EGR hibája, nem ártana ezt kipucolni, végső esetben lezáratni, kitörölni a hibát, és megnézni utána is produkálja-e. A lehetséges hibakódokat amúgy megtalálod itt. (jól jön ilyenkor corsIKa aláírása, nem kell keresgélni :) ) Huu köszönöm! Melyik is az az EGR?? Bocs de nem értek hozzá! :-) Akkor a lambdaszonda végleg kilőve????
Mc-elek Elküldve Október12, 2010 Elküldve Október12, 2010 Ha be szeretnél menni, igen. Szerintem vedd fel a kapcsolatot uhuhu-val, ő többet tud neked ebben segíteni. ezt akartam én is írni :)
Korzika Elküldve Október12, 2010 Elküldve Október12, 2010 Huu köszönöm! Melyik is az az EGR?? Bocs de nem értek hozzá! :-) Akkor a lambdaszonda végleg kilőve???? Először nézzetek rá akkor az EGR-re ,ha már azt írta ki!A lambda az ráér ezek szerint.
sanca1 Elküldve Október13, 2010 Elküldve Október13, 2010 Először nézzetek rá akkor az EGR-re ,ha már azt írta ki!A lambda az ráér ezek szerint. Szia! Tegnap este ki lett iktatva és takarítva az EGR és akkor is világít a lámpa! Na most innen hova??? Még is lambdaszonda??? Segítsetek!
speter Elküldve Október13, 2010 Elküldve Október13, 2010 bontottat biztos nem rakok ebből bele,de azért kösz én is tudnák amilyet csak akarok,de most nincs kedvem... :D Mondtam én, hogy bontott? :)
Recommended Posts