uhuhu Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 Hol, és mwnnyiért sikerált Opel 5W - 30 -as olajat venned?? nem kell neked ilyen olaj....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 Hi Uhuhu! Már a Budaörsi úton vagy? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 az aláírásomban a válasz :wink: jövő hét hétfőtől..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 nem kell neked ilyen olaj....... Ha nem hát nem...... :roll: :roll: 8) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 az aláírásomban a válasz :wink: jövő hét hétfőtől..... Hát azt láttam már a múlt héten, csak abból nem tudtam, hogy melyik hétfő. :? :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 Hát azt láttam már a múlt héten, csak abból nem tudtam, hogy melyik hétfő. :? :? :oops: tényleg :oops: :oops: :oops: na megmódositom...... :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 :oops: tényleg :oops: :oops: :oops: na megmódositom...... :oops: Hát nem vagy egy könnyen követhető munkavállaló :( ismét vissza az opel-ekhez, ha jól látom... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 ...Más: mennyi olajfogyásra számíthatok ezzel az olajjal? Üdv. mindenkinek. Gratula a sikerhez! Egyébként normál használat mellett az 1.2-re nem jellemző a túlzott olajfogyasztás... Szóval elvileg nem kéne ennie nagyon még az 5W30-at sem... De azért figyeld a fogyasztását, sose lehet tudni... főleg az előzmények ismeretében. Remélhetőleg nem fogja enni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 Hát nem vagy egy könnyen követhető munkavállaló :( ismét vissza az opel-ekhez, ha jól látom... :wink: Változatosságban jó élni. nem? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
aga Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 Nekem is 1.2-es van. Még soha nem kellett utánna töltenem egy csepp olajat sem. 78000 km van benne. Én 15000km- ként cserélem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ArthurMiller Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 Én is bízom benne, hogy nem kell majd utántöltenem, eddig nem evett egy csepp olajat sem :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ArthurMiller Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 Még maradt viszont egy apró gondom. Egyrészt melegen nehezebben indul az autó, a másik tünet pedig hogy folyamatosan liftezik az alapjáratom melegen, kb. 600 - 1000 között. Ez normális? Olvastam itt a fórumon v-milyen pillangószelep tisztításról, lehet hogy az a gond? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 Még maradt viszont egy apró gondom. Egyrészt melegen nehezebben indul az autó, a másik tünet pedig hogy folyamatosan liftezik az alapjáratom melegen, kb. 600 - 1000 között. Ez normális? Olvastam itt a fórumon v-milyen pillangószelep tisztításról, lehet hogy az a gond? Alapjárati motor pucolás kell neki....legalábbis gondolom a tieden is van :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ArthurMiller Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 Nah, ostoba módon elfelejtettem az előbbi hozzászólásban megkérdezni még amit tudni szeretnék. Szóval, van valakinek infója arról, hogy pontosan mennyi olaj kell az 1,2-be és hogy mekkora a tankja? Minden alkalommal úgy tankolok, hogy kb még harmadig van, nem tudtam még kiszámolni mekkora a teljes tankméret. (ürméret :wink: ) Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
ArthurMiller Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 Hát nem tudom, biztos.... :roll: Megvárom Uhuhu esetleges válaszát, ha erre jár.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 ....nem tudtam még kiszámolni mekkora a teljes tankméret. (ürméret :wink: ) Köszi Elvileg ha jól emlékszem 52L a gépkönyv szerint... Nincs gépkönyved? Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 Nah, ostoba módon elfelejtettem az előbbi hozzászólásban megkérdezni még amit tudni szeretnék. Szóval, van valakinek infója arról, hogy pontosan mennyi olaj kell az 1,2-be és hogy mekkora a tankja? Minden alkalommal úgy tankolok, hogy kb még harmadig van, nem tudtam még kiszámolni mekkora a teljes tankméret. (ürméret :wink: ) Köszi Elvileg 52 liter. De legkönnyebb lemérni úgy, hogy elindulsz 10l tartalék benzinnel kiskannában. Aztán csontra kifogyasztod, beletölt és irány a legközelebbi kút és csurig. És már meg is van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 Alapjárati motor pucolás kell neki....legalábbis gondolom a tieden is van :? nem nem . neki nincsen...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 Nah, ostoba módon elfelejtettem az előbbi hozzászólásban megkérdezni még amit tudni szeretnék. Szóval, van valakinek infója arról, hogy pontosan mennyi olaj kell az 1,2-be és hogy mekkora a tankja? Minden alkalommal úgy tankolok, hogy kb még harmadig van, nem tudtam még kiszámolni mekkora a teljes tankméret. (ürméret :wink: ) Köszi olajból 3.6 L szürővel együtt asszem..... a tank meg 52 L Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 Sorry :( Könyv szerint az 1.2-1.6-os mociig 3.5 liter az olaj töltet a tank pedig 52 liter és nincs különbség a mocik között... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 Sorry :( ... a Z betüjelzéses motorokon nincs már alapjárati motor, mert ezek már elektronikus gázpedálosak, és a computer állitja be az alapjáratot..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 Elvileg 52 liter. De legkönnyebb lemérni úgy, hogy elindulsz 10l tartalék benzinnel kiskannában. Aztán csontra kifogyasztod, beletölt és irány a legközelebbi kút és csurig. És már meg is van. Ezt így tök felesleges...úgy sem fogyasztod el tökig (elvileg) soha, mint írtam, ha felvillan a lámpa akkor bemész a legközelebbi kúthoz és tankolsz, akkor meglátod mennyi kell bele ilyenkor...Én eddig 1x játszottam el, hogy bevillant és mentem még vele 100 km-t simán..igaz akkor már villogott (ha jól emlékszem akkor tankoltam vagy 48 litert bele :(), de biztos ezek alapján, hogy a felvillant lámpa esetén még van legalább benne 10 liter.... :!: Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 Ezt így tök felesleges...úgy sem fogyasztod el tökig (elvileg) soha, mint írtam, ha felvillan a lámpa akkor ...... Az biztos, hogy tök felesleges - de MolnárArtúr kérdésére ez egy megoldás. Szerintem. 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 Asszem a tanktérfogat témakört lezárhatjuk... A helyes megoldás 52L :roll: Higgyük el, és kész.... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 Asszem a tanktérfogat témakört lezárhatjuk... A helyes megoldás 52L :roll: Higgyük el, és kész.... :wink: Éni a könyvben olvastam, sén is ennyire emlékszem. 52l a nyerő Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts