Qpack Elküldve Március25, 2010 Megoszt Elküldve Március25, 2010 Szerintem valahol,hozzáértő emberrel azért halgattasd meg azt a csörgést,akár többel is! Így a fórumon keresztül csörgésügyileg legfeljebb tippelni lehet! ;) Esetleg a Debreceni topikba is írhatnál,vagy pü-ben Mackosajtot vagy Endlost(debreceni tagok)megkeresheted ők tudnak ajánlani haver szerelőt,ha neked nincs . Az aláírásba beírhatnád a motorkódot meg a kocsi típusát úgy könyebb mindenkinek.(fenn a vezérlőpulton,aláírás szerk.)köszi. Te corsIKA miért árulod 4000 Ft-ért a vasat CAR 400-al együtt? :D Hol lehet megtekinteni?....már viszem is a pénzt magammal ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
jaygab Elküldve Március25, 2010 Megoszt Elküldve Március25, 2010 Te corsIKA miért árulod 4000 Ft-ért a vasat CAR 400-al együtt? ;) Hol lehet megtekinteni?....már viszem is a pénzt magammal ;) :) Ennyiért licitálok is érte :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március25, 2010 Megoszt Elküldve Március25, 2010 Te corsIKA miért árulod 4000 Ft-ért a vasat CAR 400-al együtt? ;) Hol lehet megtekinteni?....már viszem is a pénzt magammal :lol: :) Értem én elvtársak a viccet ,csak nem szeretem! ;) Rámszóltak fenntről,hogy csak 3 sorban lehet az aláírásban közölni a dolgokat a fórumtársakkal,ezért vontam össze a két dolgot. Én meg már megörültem,hogy valakinek kell a rádió! :D Amúgy meg érezzétek magatokat letolva ,hogy szétoffoljátok a szervízfórumot,mars a beszélgetősbe! :P ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
topyjo Elküldve Április24, 2010 Megoszt Elküldve Április24, 2010 Sziasztok! 2001-es g astrám van, és sajnos mostanában víz szivárog a vezetőoldali szőnyegre. Nem látom a szivárgás forrását, a hűtővíz fogy, de nem látható helyen. A fűtőradiátor ellenőrizve lett, O-gyűrük cserélve, ott nincs szivárgás. Be tud jutni a hűtővíz valahol az utastérbe? Topyjo Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Április24, 2010 Megoszt Elküldve Április24, 2010 Sziasztok! 2001-es g astrám van, és sajnos mostanában víz szivárog a vezetőoldali szőnyegre. Nem látom a szivárgás forrását, a hűtővíz fogy, de nem látható helyen. A fűtőradiátor ellenőrizve lett, O-gyűrük cserélve, ott nincs szivárgás. Be tud jutni a hűtővíz valahol az utastérbe? Topyjo A fűtőradiátor szokott repedni itt-ott,biztos jól lett megnézve? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április24, 2010 Megoszt Elküldve Április24, 2010 Értem én elvtársak a viccet ,csak nem szeretem! :D Rámszóltak fenntről,hogy csak 3 sorban lehet az aláírásban közölni a dolgokat a fórumtársakkal,ezért vontam össze a két dolgot. Én meg már megörültem,hogy valakinek kell a rádió! :) Amúgy meg érezzétek magatokat letolva ,hogy szétoffoljátok a szervízfórumot,mars a beszélgetősbe! :D :) :lol: Hát írd be kínaiul ,úgy három betűből megvan :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Április24, 2010 Megoszt Elküldve Április24, 2010 Hát írd be kínaiul ,úgy három betűből megvan :) Jó megpróbálom! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve Április25, 2010 Megoszt Elküldve Április25, 2010 Szevasztok! El kellene egy kis segítség, a következőt tapasztaltam családi Gé-nél (07-es, Z14XEP) Kb 40-50km/h között olyan furcsa ciripelő hangra lettem figyelmes (régi 1-es 2-es Golfok szoktak így ciripelni már alapjáraton is) De amint egy picit visszavettem a gázt vagy ráléptem azonnal abba maradt.... Szerintetek? Hosszbordásszíj? Köszi előre is Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április25, 2010 Megoszt Elküldve Április25, 2010 Jó megpróbálom! :) 卖家:飞利浦汽车400“嗨”四〇〇〇英尺避孕套是卖完了! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve Április25, 2010 Megoszt Elküldve Április25, 2010 卖家:飞利浦汽车400“嗨”四〇〇〇英尺避孕套是卖完了! aztadrótostótkurvamindenit Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április26, 2010 Megoszt Elküldve Április26, 2010 卖家:飞利浦汽车400“嗨”四〇〇〇英尺避孕套是卖完了! aztadrótostótkurvamindenit Legyen vége az off-nak, különben... :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve Április26, 2010 Megoszt Elküldve Április26, 2010 Szevasztok! El kellene egy kis segítség, a következőt tapasztaltam családi Gé-nél (07-es, Z14XEP) Kb 40-50km/h között olyan furcsa ciripelő hangra lettem figyelmes (régi 1-es 2-es Golfok szoktak így ciripelni már alapjáraton is) De amint egy picit visszavettem a gázt vagy ráléptem azonnal abba maradt.... Szerintetek? Hosszbordásszíj? Köszi előre is Valaki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Április26, 2010 Megoszt Elküldve Április26, 2010 Esetleg nem olyan mintha a levegő süvítene egy kicsit? Mert akkor az lehet a fojtószelepház hangja is. Z16XEP-n is van ilyen nekem. Nincs mit kezdeni vele Valaki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Április26, 2010 Megoszt Elküldve Április26, 2010 Valaki? Nekem a vízpumpának volt kifejezetten cirip-cirip hangja tavaly nyaralás alatt, izgultam is míg a Balcsiról hazaértünk vele!De ez olyan tág hibalehetőség....lehet hogy csak valami lemez lazult meg alul a kipufogónál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
lacika1000 Elküldve Április26, 2010 Megoszt Elküldve Április26, 2010 Sziasztok volna egy olyan kérdésem hogy miből jövök rá hogy rossz a termosztát.Tegnap kb 5-10 percig voltam dugóban és hirtelen 90-95 fok fölé ment a hűtővíz és a ventilátort nem nagyon halottam bekapcsolni,utána menetszélben visszahült a víz. szerintetek van valami bibi letudom tesztelni a termosztátott valahogy ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április26, 2010 Megoszt Elküldve Április26, 2010 Sziasztok volna egy olyan kérdésem hogy miből jövök rá hogy rossz a termosztát.Tegnap kb 5-10 percig voltam dugóban és hirtelen 90-95 fok fölé ment a hűtővíz és a ventilátort nem nagyon halottam bekapcsolni,utána menetszélben visszahült a víz. szerintetek van valami bibi letudom tesztelni a termosztátott valahogy ? Mintha erre már írtam volna :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április26, 2010 Megoszt Elküldve Április26, 2010 Legyen vége az off-nak, különben... :) :) :D Rendben apu :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
lacika1000 Elküldve Április26, 2010 Megoszt Elküldve Április26, 2010 Mintha erre már írtam volna :) Köszönöm a választ alapjáraton járatom a motort akkor is megtudom nézni vagy menni kellene vele illetve a ventilátor hány fokon kellene bekapcsolnia Link to comment Megosztás: More sharing options...
julien Elküldve Április26, 2010 Megoszt Elküldve Április26, 2010 卖家:飞利浦汽车400“嗨”四〇〇〇英尺避孕套是卖完了! Visszafordítva: Eladó: Philips autó 400 "Hello" 4000 láb óvszer elkelt! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve Április27, 2010 Megoszt Elküldve Április27, 2010 Nekem a vízpumpának volt kifejezetten cirip-cirip hangja tavaly nyaralás alatt, izgultam is míg a Balcsiról hazaértünk vele!De ez olyan tág hibalehetőség....lehet hogy csak valami lemez lazult meg alul a kipufogónál. nem semmi éles hang (előről jön) olyan mintha egy picit ciripelne valami (de csak 40-60 között) de egy pici fordulat emeléssel vagy motorfékkel a hang megszűnik ...meg nem is nagyon észrevehető csak ha valaki figyel rá lehúzott ablaknál... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve Április27, 2010 Megoszt Elküldve Április27, 2010 Nekem a vízpumpának volt kifejezetten cirip-cirip hangja tavaly nyaralás alatt, izgultam is míg a Balcsiról hazaértünk vele!De ez olyan tág hibalehetőség....lehet hogy csak valami lemez lazult meg alul a kipufogónál. de ha vízpumpa lenne akkor az ciripelne alapjáraton is nem? lehet hogy csak tényleg valami szelep hang ahogy freeze írta....mert nem hiszem hogy 38-nál ilyen probléma lenne Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Április27, 2010 Megoszt Elküldve Április27, 2010 de ha vízpumpa lenne akkor az ciripelne alapjáraton is nem? lehet hogy csak tényleg valami szelep hang ahogy freeze írta....mert nem hiszem hogy 38-nál ilyen probléma lenne Minden kocsitokba 38 ezer van???Gyanús! :) Eddig nem írtad,hogy csak menetközben hallod!A vízpumpa ciripelt alapjáraton is. Lehet mégiscsak valami takaró-burkolat stb.. lemez zörög. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve Április27, 2010 Megoszt Elküldve Április27, 2010 Minden kocsitokba 38 ezer van???Gyanús! :) Eddig nem írtad,hogy csak menetközben hallod!A vízpumpa ciripelt alapjáraton is. Lehet mégiscsak valami takaró-burkolat stb.. lemez zörög. Ez apáméké! (családi Gé, jó és nem is 38 van benne hanem 37461km) Csak 40 körül kezd el jönni a hang de 60nál már nyoma sincs Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Április28, 2010 Megoszt Elküldve Április28, 2010 sziasztok! Bezinszűrőt házilag hogyan lehet lecserélni, mik a lépések? Nem akarom eltörni a bilincset, illetve nem akarok vele sokat szívni. Jó lenne egy tapasztalt ember, aki célszerszám nélkül csinálta. köszi előre is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
balage_81 Elküldve Április28, 2010 Megoszt Elküldve Április28, 2010 sziasztok. 98-as, 1.4-es G astra esetében mennyi lehet egy vízpumpa+görgők+vezérműszíj csere, melyhez szimmering csere is jön? maszekba csinálják minőségi alkatrészekkel és 60-70 körül jön ki. ez reális? kösz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts