KoPi Elküldve Március19, 2005 Megoszt Elküldve Március19, 2005 garos dolog:El jött a tavasz és az első napsütés után: zörög a hátsó ajtónál valami, "azt is megmondom, hogy mi": a pótféklámpa. Remélem csak ennyi lesz továbbra is:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március20, 2005 Megoszt Elküldve Március20, 2005 garos dolog:El jött a tavasz és az első napsütés után: zörög a hátsó ajtónál valami, "azt is megmondom, hogy mi": a pótféklámpa. Remélem csak ennyi lesz továbbra is:) vagy a hátsó ajtó. nem az? kinyito és az ajtó belsejénél van két gumiütköző. azt kell kitekerni, és akkor feszülni fog aaz ajtó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
off-topic Elküldve Március21, 2005 Megoszt Elküldve Március21, 2005 Most fedeztem fel hogy nem világít a levegő keringető nyomógombja.Gondolom ennek is sárga ellenőrző fénye van mint a mellette levő klima és ablakfűtés gomboknak. Hogyan tudom orvosolni a hibát? Köszi! Off Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március21, 2005 Megoszt Elküldve Március21, 2005 Most fedeztem fel hogy nem világít a levegő keringető nyomógombja.Gondolom ennek is sárga ellenőrző fénye van mint a mellette levő klima és ablakfűtés gomboknak. Hogyan tudom orvosolni a hibát? Köszi! Off ugy tudod orvosolni, hogy eltekered a szélvédő fütést lábfütésre. ha még mindig nem akkor kapcsolo csere, mert iztzot nem lehet benne cserélni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
off-topic Elküldve Március21, 2005 Megoszt Elküldve Március21, 2005 ugy tudod orvosolni, hogy eltekered a szélvédő fütést lábfütésre. Aha....valszeg itt a bibi. Délután megnézem. Köszi. Off Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Március21, 2005 Megoszt Elküldve Március21, 2005 ugy tudod orvosolni, hogy eltekered a szélvédő fütést lábfütésre. Nekem is már volt pár ilyen pillanatom, amikor megijedtem, hogy nem műkszik, de aztán rájöttem, hogy szélvédő állásra van bekattintva a levegőelosztó... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március21, 2005 Megoszt Elküldve Március21, 2005 Uhu nyugtass meg hogy ez Calibránál is így van (mármint hogy belső levegő keringetés nem műxik, ha a szélvédőre van állítva a szellőzés). Esküszöm fél éve ezzel sz.pok, már kapcsolót is cseréltem, szétdöntöttem a fél műszerfalat, de az nem jutott eszembe hogy a szellőzés csúszkáját odébb toljam. Vazz.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március21, 2005 Megoszt Elküldve Március21, 2005 Uhu nyugtass meg hogy ez Calibránál is így van (mármint hogy belső levegő keringetés nem műxik, ha a szélvédőre van állítva a szellőzés). Esküszöm fél éve ezzel sz.pok, már kapcsolót is cseréltem, szétdöntöttem a fél műszerfalat, de az nem jutott eszembe hogy a szellőzés csúszkáját odébb toljam. Vazz.... látod bazz az ember mindig tanul :D :P :D a gyári klimás calik is asszem igy müködnek.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Március21, 2005 Megoszt Elküldve Március21, 2005 Ablak téma folytatás: Mit gondoltok, csináltassam meg a jobb oldalit is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Március21, 2005 Megoszt Elküldve Március21, 2005 Nincs szívem megbontatni.... De ha tényleg igényli a törődést, akkor végülis... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március21, 2005 Megoszt Elküldve Március21, 2005 aha. inkább most, mint majd a gari lejárta után.... DE legyél ott amikor csinálják, hogy jól megcsinálják!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március21, 2005 Megoszt Elküldve Március21, 2005 Uhu! Igen azóta minden este elmondok egy imát Neked. :D Tényleg köszi!!! Telo! Szerintem igen. Nekem valószínűleg azért ugrott ki mert kicsit megszorult a rendszer a sok portól meg mocsoktól. Meg feltételezem hogy koszosan nagyobb igenybevételt is jelent a motornak felemelni az ablakot a megnövekedett surlódás miatt. :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Március21, 2005 Megoszt Elküldve Március21, 2005 aha. inkább most, mint majd a gari lejárta után.... DE legyél ott amikor csinálják, hogy jól megcsinálják!! Jó, ott leszek, így is terveztem, bár bevallom, nem szívesen látom ahogy szétszedik... :D De másrészről meg én is kíváncsi vagyok a műveletre, meg a juhu által említett dolog miatt is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Március21, 2005 Megoszt Elküldve Március21, 2005 Mikor viszed Telo és hova? Te a XI. kerület környékén laksz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Március21, 2005 Megoszt Elküldve Március21, 2005 Mikor viszed Telo és hova? Te a XI. kerület környékén laksz? A Danubiába viszem reggel vmikor 8-9 tájékán, a XI-ben dolgozom, X-ben lakom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Március21, 2005 Megoszt Elküldve Március21, 2005 Holnap viszed? Mennyi van még a garóból, ez a vége? Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Március21, 2005 Megoszt Elküldve Március21, 2005 Holnap viszed? Mennyi van még a garóból, ez a vége? Igen holnap. A gari május 29-ig még van.... Ez még garis művelet lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
off-topic Elküldve Március21, 2005 Megoszt Elküldve Március21, 2005 ugy tudod orvosolni, hogy eltekered a szélvédő fütést lábfütésre. Ott a pont, persze hogy ez volt a bibi. Off Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Március21, 2005 Megoszt Elküldve Március21, 2005 Ott a pont, persze hogy ez volt a bibi. Off Úgy látszik sokakat téveszt meg ez az áldásos funkció... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
AmunRa Elküldve Március21, 2005 Megoszt Elküldve Március21, 2005 Sziasztok! Péntéken veszünk egy G Astrát, a kuplug nem 100% nagyon fönt fog a lelkem, kicsit nehézkes az elindulás. Nincs valakinek tapasztalata, meddig bírja egy 1,6 16V kocsiban? Mert ebben a kocsiban 90k van, de garantáltan, csak az előző tulaj nem az kímélős fajta. Elég magas fordultszámmal használta a kocsit. :D Az Opel szevíz kb. 200k-ért cserélné, azért ez egy kicsit túlzás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március21, 2005 Megoszt Elküldve Március21, 2005 Sziasztok! Péntéken veszünk egy G Astrát, a kuplug nem 100% nagyon fönt fog a lelkem, kicsit nehézkes az elindulás. Nincs valakinek tapasztalata, meddig bírja egy 1,6 16V kocsiban? Mert ebben a kocsiban 90k van, de garantáltan, csak az előző tulaj nem az kímélős fajta. Elég magas fordultszámmal használta a kocsit. :D Az Opel szevíz kb. 200k-ért cserélné, azért ez egy kicsit túlzás. 4-6 óra leszedni a váltót és visszarakni. több mint egy kiló a kuplung szerkezet, mert a kinyomócsapágy egyben munkahenger, és simán csak az van egy ötvenes. mért sok ez? venni kő ladát, mert ahoz 4.100 a kuplungszett, és ajándék illatositó jár hozzá. :D :P :D vagy keresni kell egy megkiméltebb aztot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Március21, 2005 Megoszt Elküldve Március21, 2005 Korábbi Opeles könyvben olyat olvastam, hogy 250 -300 ezer km -t is képesek tulzott elkopás nélkül lefutni. Akkor rendesen gyepálhatták ha így elkopott!! De szerintem inkább más gondja lehet, soxor látni olyat, hogy csak szabályozni kell! Én először mindenképpen megmutatnám megbízható, hozzáértő emberne, és beszabályoztatnám. Képesek ám hamar lehúzni az embereket...egyesek! Ismerősömnek amikor az F -es Astráját vettük uez volt a problema, és csak szabályozni kellett! Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március21, 2005 Megoszt Elküldve Március21, 2005 mit kellett szabályozni????????? F asztrán lehet állitani. G asztra önállitós.... a technika.... :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Március21, 2005 Megoszt Elküldve Március21, 2005 Pffff...Ugyi montam, hogy osszad az észtet TE!! :D Télleg automata állítása van?...beszarok... :oops: :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március21, 2005 Megoszt Elküldve Március21, 2005 Pffff...Ugyi montam, hogy osszad az észtet TE!! :D Télleg automata állítása van?...beszarok... :oops: :oops: Akkor azt jól elintéztétek! :D :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts