J0hnny Elküldve Március24, 2009 Megoszt Elküldve Március24, 2009 Mivel 3 autósbolt, köztük egy opel bolt sem tudta megmondani, hogy az x18xe1 motorhoz milyen NGK gyertya passzol, így megkérdezném itt ;) Gyakorlatilag engem nem nagyon érdekel, hogy a boltok számítógépe mit hoz ki, mert ha egyedül maradok akkor sem hiszem el, hogy az 1.8-as motorhoz ugyanolyan hőértékű gyertya kell mint az 1.2 meg 1.4-hez. Szóval aki tud mondjuk pontos számot a két pólusú NGK-hoz, az ne kíméljen. Puskázz inenn... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
starchild83 Elküldve Március24, 2009 Megoszt Elküldve Március24, 2009 Közben én csak annyit, hogy most olajcsere után (gyári GM -> castrol 0w-30) pályán 140-el is alig van hangja a gépnek, simán utazó tempó, előtte azért lehetett hallani rendesen. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március24, 2009 Megoszt Elküldve Március24, 2009 Sziasztok! Uhu -tól szeretném kérdezni hogy ha jol tudom ö opelnél szervizben dolgozik Szóval csak annyi érdekelne hogy ezek a szervizek egyforma árakkal dolgoznak e??? Gondolok itt pl arra hogy a munka dij nálatok is 8500Ft egy éves szerviz esetében? Vagy mondjuk egy olaj szürö 2500Ft???? Csak azért érdekelne mert a szerviz ahova terveztem hogy megyek teljesen más számokat mond mint mondjuk 1 héttel ezelött. általában egy árban van... a munkadijjat a TIS szerint számolja mindenki, itt csak az óradij ami változhat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Március24, 2009 Megoszt Elküldve Március24, 2009 Én Mobil 1 Protection Formula 0W-40-et töltöttem z14xep-be, 3000km-nél, azóta mentem vele cca. 1900km-t gyakorlatilag 1,5-5 km-es távokon.Enni nem eszi, mást így kívülről megállapítani nemigen lehet. Mondjuk én kifejezetten a sok hidegindítás miatt választottam 0W-s olajat. (Gyakorlatilag folyamatosan hidegen jár a motorom.) Jut eszembe... ha valóban így jársz, neked mennyit fogyaszt így a verda? Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Március24, 2009 Megoszt Elküldve Március24, 2009 Puskázz inenn... :lol: Köszöni, ugyan nem x18xe az enyém, de szvsz ugyanazt fogja szeretni az xe1-is, ha jól gondolom. Az iridium gyutacsnak tényleg darabja van 6pénz körül ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
koko0707 Elküldve Március24, 2009 Megoszt Elküldve Március24, 2009 Ez látszólag egy tök egyszerü és inteligens njoy lámpatest, legalábbis nekem annak tűnik,és ha igy van, akkor majd annyi rohangál belőle mint a simából. Egyébként én inkább ezt választanám, bár ár függő nyilván. bakker erre a linkre riasztott az avast antivírus hm ez érdekes ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Március24, 2009 Megoszt Elküldve Március24, 2009 bakker erre a linkre riasztott az avast antivírus hm ez érdekes ;) Jól van az, legalább tudod hogy dolgozik :lol: Egyébként legalább mostmár tudom mióta, és legfőképp honnan fogdos napi 4 vírust a nod :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 bakker erre a linkre riasztott az avast antivírus hm ez érdekes ;) Hmmm.. ez érdekes mert ma nekem is riasztott a NOD, viszont amikor a hozzászólás bekerült ide a topic-ba akkor is megnéztem és akkor még nem volt gond vele :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 Hmmm.. ez érdekes mert ma nekem is riasztott a NOD, viszont amikor a hozzászólás bekerült ide a topic-ba akkor is megnéztem és akkor még nem volt gond vele ;) akkor még nekem sem, csak utána 1 nappal. ON Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 én meg benyeltem erről aloinkkről valamit... free AVG. ma egész nap dobálja fel a piros ablakot.... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
starchild83 Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 én meg benyeltem erről aloinkkről valamit... free AVG. ma egész nap dobálja fel a piros ablakot.... ;) AVG felejtős, annó én is csak szívtam vele, ahányszor próbáltam, AVAST! free a barátod! Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 hun egy webcím-????ű ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 ok. megtaláltam, tök nehéz volt ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
fubela Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 Jut eszembe... ha valóban így jársz, neked mennyit fogyaszt így a verda? Legutóbbi tankolásnál 10,6 l de volt már több is.Ha gondolod , holnap beírom pontosan tankolásonként. 4950km van a gépben,minden számla elrakva. A múlt nyáron ill. az ősszel lényegesen kevesebbet fogyasztott(akkor hosszabb távok is), de nem emlékszem, hogy ment-e 7 l alá. De reggel megnézem. A "...ha valóban így jársz" megközelítés kicsit fáj! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 Legutóbbi tankolásnál 10,6 l de volt már több is.Ha gondolod , holnap beírom pontosan tankolásonként. 4950km van a gépben,minden számla elrakva. A múlt nyáron ill. az ősszel lényegesen kevesebbet fogyasztott(akkor hosszabb távok is), de nem emlékszem, hogy ment-e 7 l alá. De reggel megnézem. A "...ha valóban így jársz" megközelítés kicsit fáj! ;) Sorry, nem akartam sértő lenni. Nem volt szándékos, csak ritka azért ha valaki ennyi km-t megy ilyen körülmények közt. És köszi az adatokat. Ja és ha így vezeted a fogyasztásod akkor ajánlom a táblázatomat neked is... hátha hasznát veszed ha megnézed az utolsó tankolásaimat, megérted miért kérdeztem.... ÜDV:frz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Invi Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 Legutóbbi tankolásnál 10,6 l de volt már több is.Ha gondolod , holnap beírom pontosan tankolásonként. 4950km van a gépben,minden számla elrakva. A múlt nyáron ill. az ősszel lényegesen kevesebbet fogyasztott(akkor hosszabb távok is), de nem emlékszem, hogy ment-e 7 l alá. De reggel megnézem. A "...ha valóban így jársz" megközelítés kicsit fáj! ;) Mekkora motorod is van neked? Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 Mekkora motorod is van neked? 1.4 twinport van neki Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 OFF Bocsesz mindenkitől a linkért, már hetek óta nézegettem az oldalt, eddig semmi nem jött, de még akkor sem, amikor belinkelte, csak másnap. Nem volt szándékos. ;) Egyébként ajánlom a Nod4-et + spybot 1.6, a kettő együtt nekem évek óta hatásos, + ezt a formációt (Nod+spybot)használom vagy 40 szerződéses gépen. Eddig bevált. ON Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Március26, 2009 Megoszt Elküldve Március26, 2009 AVG felejtős, annó én is csak szívtam vele, ahányszor próbáltam, AVAST! free a barátod! Nekem az AVAST fogta a gépemet (1.5GHz PentiumM), az AVG meg annyira nem erőforrás igényes. AVG+COMODO-t használok, Spyvare Terminátort egy hete zúztam le, mert az meg leálláskor hibát generált, meg induláskor sokat makkozott.... Valami jó, és nem online spyvare írtó (Spyvare search & destroy az nem vált be, mert iszonyú lassú)? Link to comment Megosztás: More sharing options...
starchild83 Elküldve Március26, 2009 Megoszt Elküldve Március26, 2009 Nekem az AVAST fogta a gépemet (1.5GHz PentiumM), az AVG meg annyira nem erőforrás igényes. AVG+COMODO-t használok, Spyvare Terminátort egy hete zúztam le, mert az meg leálláskor hibát generált, meg induláskor sokat makkozott.... Valami jó, és nem online spyvare írtó (Spyvare search & destroy az nem vált be, mert iszonyú lassú)? Sok-sok éve építek gépeket illetve telepítek, AVG-vel csak a gond volt, arról nem is beszélve, hogy VISTA alatt bugos is. Ez tapasztalat. Nem 1 és nem 2 alkalommal próbáltam AVG-t, régebbi és újabb releaseket, macerás. Ami AVAST-ot illeti, annál erőforrás kimélőbb AV szoftvert szerintem még nem találtak fel a világon, max NOD bír vele lépést tartani de az meg fizetős. Ha nálad a rendszer vmiért belassult ott lehet más gubanc lehetett vagy vmivel akadt a progi. De ez a HSZ is erőőősen OFF szal vége Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Március26, 2009 Megoszt Elküldve Március26, 2009 Sok-sok éve építek gépeket illetve telepítek, AVG-vel csak a gond volt, arról nem is beszélve, hogy VISTA alatt bugos is. Ez tapasztalat. Nem 1 és nem 2 alkalommal próbáltam AVG-t, régebbi és újabb releaseket, macerás. Ami AVAST-ot illeti, annál erőforrás kimélőbb AV szoftvert szerintem még nem találtak fel a világon, max NOD bír vele lépést tartani de az meg fizetős. Ha nálad a rendszer vmiért belassult ott lehet más gubanc lehetett vagy vmivel akadt a progi. De ez a HSZ is erőőősen OFF szal vége Ide ne írjunk több PCgurs témát sztem ;) ... folytassuk itt inkább Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Március27, 2009 Megoszt Elküldve Március27, 2009 érdekes dolgot vettem észre induláskor ha kanyarodással kezdek, sercegő hangot hallok jobb oldalról (mint amikor 2 sorlódó fém közép fimon homok kerül). csak induláskor és csak ha tekerem a kormányt. vajon mi lehet az? por kerülthetett vhova? már kb 2 hete csinálja Link to comment Megosztás: More sharing options...
HCZoli Elküldve Március27, 2009 Megoszt Elküldve Március27, 2009 érdekes dolgot vettem észre induláskor ha kanyarodással kezdek, sercegő hangot hallok jobb oldalról (mint amikor 2 sorlódó fém közép fimon homok kerül). csak induláskor és csak ha tekerem a kormányt. vajon mi lehet az? por kerülthetett vhova? már kb 2 hete csinálja Fékbetét milyen állapotú? Nekem is így kezdte jelezni, hogy elkezdett kopni.(Ilyenkor egy fém lap hozzáér a tárcsához, ezt hallod) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Március27, 2009 Megoszt Elküldve Március27, 2009 Fékbetét milyen állapotú? Nekem is így kezdte jelezni, hogy elkezdett kopni.(Ilyenkor egy fém lap hozzáér a tárcsához, ezt hallod) lehetséges, mert mondták, hogy lassan cserélni kell Link to comment Megosztás: More sharing options...
HCZoli Elküldve Március27, 2009 Megoszt Elküldve Március27, 2009 Amikor én vettem akkor nekem folyamatosan csinálta (egyenesben fékezésnél is) , azt mondták, hogy 5000 km múlva cserélni kell. Normálisan használtam és cserénél még mindig volt 2 mm a betéteken, csak már nagyon idegesített a sercegés ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts