Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Astra G szervízelés

tilona

Recommended Posts

Mivel 3 autósbolt, köztük egy opel bolt sem tudta megmondani, hogy az x18xe1 motorhoz milyen NGK gyertya passzol, így megkérdezném itt ;)

Gyakorlatilag engem nem nagyon érdekel, hogy a boltok számítógépe mit hoz ki, mert ha egyedül maradok akkor sem hiszem el, hogy az 1.8-as motorhoz ugyanolyan hőértékű gyertya kell mint az 1.2 meg 1.4-hez.

Szóval aki tud mondjuk pontos számot a két pólusú NGK-hoz, az ne kíméljen.

Puskázz inenn... :lol:

Megosztás:

Sziasztok!

Uhu -tól szeretném kérdezni hogy ha jol tudom ö opelnél szervizben dolgozik

Szóval csak annyi érdekelne hogy ezek a szervizek egyforma árakkal dolgoznak e???

Gondolok itt pl arra hogy a munka dij nálatok is 8500Ft egy éves szerviz esetében?

Vagy mondjuk egy olaj szürö 2500Ft????

Csak azért érdekelne mert a szerviz ahova terveztem hogy megyek teljesen más számokat mond mint mondjuk 1 héttel ezelött.

általában egy árban van...

a munkadijjat a TIS szerint számolja mindenki, itt csak az óradij ami változhat.

Megosztás:

Én Mobil 1 Protection Formula 0W-40-et töltöttem z14xep-be, 3000km-nél, azóta mentem vele cca. 1900km-t gyakorlatilag 1,5-5 km-es távokon.Enni nem eszi, mást így kívülről megállapítani nemigen lehet. Mondjuk én kifejezetten a sok hidegindítás miatt választottam 0W-s olajat. (Gyakorlatilag folyamatosan hidegen jár a motorom.)

Jut eszembe... ha valóban így jársz, neked mennyit fogyaszt így a verda?

Megosztás:

Ez látszólag egy tök egyszerü és inteligens njoy lámpatest, legalábbis nekem annak tűnik,és ha igy van, akkor majd annyi rohangál belőle mint a simából.

Egyébként én inkább ezt választanám, bár ár függő nyilván.

bakker erre a linkre riasztott az avast antivírus hm ez érdekes ;)

Megosztás:

Jut eszembe... ha valóban így jársz, neked mennyit fogyaszt így a verda?

Legutóbbi tankolásnál 10,6 l de volt már több is.Ha gondolod , holnap beírom pontosan tankolásonként. 4950km van a gépben,minden számla elrakva. A múlt nyáron ill. az ősszel lényegesen kevesebbet fogyasztott(akkor hosszabb távok is), de nem emlékszem, hogy ment-e 7 l alá. De reggel megnézem.

A "...ha valóban így jársz" megközelítés kicsit fáj! ;)

Megosztás:

Legutóbbi tankolásnál 10,6 l de volt már több is.Ha gondolod , holnap beírom pontosan tankolásonként. 4950km van a gépben,minden számla elrakva. A múlt nyáron ill. az ősszel lényegesen kevesebbet fogyasztott(akkor hosszabb távok is), de nem emlékszem, hogy ment-e 7 l alá. De reggel megnézem.

Sorry, nem akartam sértő lenni. Nem volt szándékos, csak ritka azért ha valaki ennyi km-t megy ilyen körülmények közt.

És köszi az adatokat.

Ja és ha így vezeted a fogyasztásod akkor ajánlom a táblázatomat neked is... hátha hasznát veszed

ha megnézed az utolsó tankolásaimat, megérted miért kérdeztem....

ÜDV:frz

Megosztás:

Mekkora motorod is van neked?

Megosztás:

OFF

Bocsesz mindenkitől a linkért, már hetek óta nézegettem az oldalt, eddig semmi nem jött, de még akkor sem, amikor belinkelte, csak másnap. Nem volt szándékos. ;)

Egyébként ajánlom a Nod4-et + spybot 1.6, a kettő együtt nekem évek óta hatásos, + ezt a formációt (Nod+spybot)használom vagy 40 szerződéses gépen. Eddig bevált.

ON

Megosztás:

AVG felejtős, annó én is csak szívtam vele, ahányszor próbáltam, AVAST! free a barátod!

Nekem az AVAST fogta a gépemet (1.5GHz PentiumM), az AVG meg annyira nem erőforrás igényes.

AVG+COMODO-t használok, Spyvare Terminátort egy hete zúztam le, mert az meg leálláskor hibát generált, meg induláskor sokat makkozott....

Valami jó, és nem online spyvare írtó (Spyvare search & destroy az nem vált be, mert iszonyú lassú)?

Megosztás:

Nekem az AVAST fogta a gépemet (1.5GHz PentiumM), az AVG meg annyira nem erőforrás igényes.

AVG+COMODO-t használok, Spyvare Terminátort egy hete zúztam le, mert az meg leálláskor hibát generált, meg induláskor sokat makkozott....

Valami jó, és nem online spyvare írtó (Spyvare search & destroy az nem vált be, mert iszonyú lassú)?

Sok-sok éve építek gépeket illetve telepítek, AVG-vel csak a gond volt, arról nem is beszélve, hogy VISTA alatt bugos is. Ez tapasztalat. Nem 1 és nem 2 alkalommal próbáltam AVG-t, régebbi és újabb releaseket, macerás.

Ami AVAST-ot illeti, annál erőforrás kimélőbb AV szoftvert szerintem még nem találtak fel a világon, max NOD bír vele lépést tartani de az meg fizetős.

Ha nálad a rendszer vmiért belassult ott lehet más gubanc lehetett vagy vmivel akadt a progi.

De ez a HSZ is erőőősen OFF szal vége

Megosztás:

Sok-sok éve építek gépeket illetve telepítek, AVG-vel csak a gond volt, arról nem is beszélve, hogy VISTA alatt bugos is. Ez tapasztalat. Nem 1 és nem 2 alkalommal próbáltam AVG-t, régebbi és újabb releaseket, macerás.

Ami AVAST-ot illeti, annál erőforrás kimélőbb AV szoftvert szerintem még nem találtak fel a világon, max NOD bír vele lépést tartani de az meg fizetős.

Ha nálad a rendszer vmiért belassult ott lehet más gubanc lehetett vagy vmivel akadt a progi.

De ez a HSZ is erőőősen OFF szal vége

Ide ne írjunk több PCgurs témát sztem ;) ... folytassuk itt inkább

Megosztás:

érdekes dolgot vettem észre

induláskor ha kanyarodással kezdek, sercegő hangot hallok jobb oldalról (mint amikor 2 sorlódó fém közép fimon homok kerül). csak induláskor és csak ha tekerem a kormányt. vajon mi lehet az? por kerülthetett vhova? már kb 2 hete csinálja

Megosztás:

érdekes dolgot vettem észre

induláskor ha kanyarodással kezdek, sercegő hangot hallok jobb oldalról (mint amikor 2 sorlódó fém közép fimon homok kerül). csak induláskor és csak ha tekerem a kormányt. vajon mi lehet az? por kerülthetett vhova? már kb 2 hete csinálja

Fékbetét milyen állapotú? Nekem is így kezdte jelezni, hogy elkezdett kopni.(Ilyenkor egy fém lap hozzáér a tárcsához, ezt hallod)

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.