J0hnny Elküldve Március24, 2009 Elküldve Március24, 2009 Mivel 3 autósbolt, köztük egy opel bolt sem tudta megmondani, hogy az x18xe1 motorhoz milyen NGK gyertya passzol, így megkérdezném itt ;) Gyakorlatilag engem nem nagyon érdekel, hogy a boltok számítógépe mit hoz ki, mert ha egyedül maradok akkor sem hiszem el, hogy az 1.8-as motorhoz ugyanolyan hőértékű gyertya kell mint az 1.2 meg 1.4-hez. Szóval aki tud mondjuk pontos számot a két pólusú NGK-hoz, az ne kíméljen. Puskázz inenn... :lol:
starchild83 Elküldve Március24, 2009 Elküldve Március24, 2009 Közben én csak annyit, hogy most olajcsere után (gyári GM -> castrol 0w-30) pályán 140-el is alig van hangja a gépnek, simán utazó tempó, előtte azért lehetett hallani rendesen. ;)
uhuhu Elküldve Március24, 2009 Elküldve Március24, 2009 Sziasztok! Uhu -tól szeretném kérdezni hogy ha jol tudom ö opelnél szervizben dolgozik Szóval csak annyi érdekelne hogy ezek a szervizek egyforma árakkal dolgoznak e??? Gondolok itt pl arra hogy a munka dij nálatok is 8500Ft egy éves szerviz esetében? Vagy mondjuk egy olaj szürö 2500Ft???? Csak azért érdekelne mert a szerviz ahova terveztem hogy megyek teljesen más számokat mond mint mondjuk 1 héttel ezelött. általában egy árban van... a munkadijjat a TIS szerint számolja mindenki, itt csak az óradij ami változhat.
freeze Elküldve Március24, 2009 Elküldve Március24, 2009 Én Mobil 1 Protection Formula 0W-40-et töltöttem z14xep-be, 3000km-nél, azóta mentem vele cca. 1900km-t gyakorlatilag 1,5-5 km-es távokon.Enni nem eszi, mást így kívülről megállapítani nemigen lehet. Mondjuk én kifejezetten a sok hidegindítás miatt választottam 0W-s olajat. (Gyakorlatilag folyamatosan hidegen jár a motorom.) Jut eszembe... ha valóban így jársz, neked mennyit fogyaszt így a verda?
I_S Elküldve Március24, 2009 Elküldve Március24, 2009 Puskázz inenn... :lol: Köszöni, ugyan nem x18xe az enyém, de szvsz ugyanazt fogja szeretni az xe1-is, ha jól gondolom. Az iridium gyutacsnak tényleg darabja van 6pénz körül ;)
koko0707 Elküldve Március24, 2009 Elküldve Március24, 2009 Ez látszólag egy tök egyszerü és inteligens njoy lámpatest, legalábbis nekem annak tűnik,és ha igy van, akkor majd annyi rohangál belőle mint a simából. Egyébként én inkább ezt választanám, bár ár függő nyilván. bakker erre a linkre riasztott az avast antivírus hm ez érdekes ;)
I_S Elküldve Március24, 2009 Elküldve Március24, 2009 bakker erre a linkre riasztott az avast antivírus hm ez érdekes ;) Jól van az, legalább tudod hogy dolgozik :lol: Egyébként legalább mostmár tudom mióta, és legfőképp honnan fogdos napi 4 vírust a nod :lol:
freeze Elküldve Március25, 2009 Elküldve Március25, 2009 bakker erre a linkre riasztott az avast antivírus hm ez érdekes ;) Hmmm.. ez érdekes mert ma nekem is riasztott a NOD, viszont amikor a hozzászólás bekerült ide a topic-ba akkor is megnéztem és akkor még nem volt gond vele :lol:
I_S Elküldve Március25, 2009 Elküldve Március25, 2009 Hmmm.. ez érdekes mert ma nekem is riasztott a NOD, viszont amikor a hozzászólás bekerült ide a topic-ba akkor is megnéztem és akkor még nem volt gond vele ;) akkor még nekem sem, csak utána 1 nappal. ON
uhuhu Elküldve Március25, 2009 Elküldve Március25, 2009 én meg benyeltem erről aloinkkről valamit... free AVG. ma egész nap dobálja fel a piros ablakot.... ;)
starchild83 Elküldve Március25, 2009 Elküldve Március25, 2009 én meg benyeltem erről aloinkkről valamit... free AVG. ma egész nap dobálja fel a piros ablakot.... ;) AVG felejtős, annó én is csak szívtam vele, ahányszor próbáltam, AVAST! free a barátod!
fubela Elküldve Március25, 2009 Elküldve Március25, 2009 Jut eszembe... ha valóban így jársz, neked mennyit fogyaszt így a verda? Legutóbbi tankolásnál 10,6 l de volt már több is.Ha gondolod , holnap beírom pontosan tankolásonként. 4950km van a gépben,minden számla elrakva. A múlt nyáron ill. az ősszel lényegesen kevesebbet fogyasztott(akkor hosszabb távok is), de nem emlékszem, hogy ment-e 7 l alá. De reggel megnézem. A "...ha valóban így jársz" megközelítés kicsit fáj! ;)
freeze Elküldve Március25, 2009 Elküldve Március25, 2009 Legutóbbi tankolásnál 10,6 l de volt már több is.Ha gondolod , holnap beírom pontosan tankolásonként. 4950km van a gépben,minden számla elrakva. A múlt nyáron ill. az ősszel lényegesen kevesebbet fogyasztott(akkor hosszabb távok is), de nem emlékszem, hogy ment-e 7 l alá. De reggel megnézem. A "...ha valóban így jársz" megközelítés kicsit fáj! ;) Sorry, nem akartam sértő lenni. Nem volt szándékos, csak ritka azért ha valaki ennyi km-t megy ilyen körülmények közt. És köszi az adatokat. Ja és ha így vezeted a fogyasztásod akkor ajánlom a táblázatomat neked is... hátha hasznát veszed ha megnézed az utolsó tankolásaimat, megérted miért kérdeztem.... ÜDV:frz
Invi Elküldve Március25, 2009 Elküldve Március25, 2009 Legutóbbi tankolásnál 10,6 l de volt már több is.Ha gondolod , holnap beírom pontosan tankolásonként. 4950km van a gépben,minden számla elrakva. A múlt nyáron ill. az ősszel lényegesen kevesebbet fogyasztott(akkor hosszabb távok is), de nem emlékszem, hogy ment-e 7 l alá. De reggel megnézem. A "...ha valóban így jársz" megközelítés kicsit fáj! ;) Mekkora motorod is van neked?
freeze Elküldve Március25, 2009 Elküldve Március25, 2009 Mekkora motorod is van neked? 1.4 twinport van neki
I_S Elküldve Március25, 2009 Elküldve Március25, 2009 OFF Bocsesz mindenkitől a linkért, már hetek óta nézegettem az oldalt, eddig semmi nem jött, de még akkor sem, amikor belinkelte, csak másnap. Nem volt szándékos. ;) Egyébként ajánlom a Nod4-et + spybot 1.6, a kettő együtt nekem évek óta hatásos, + ezt a formációt (Nod+spybot)használom vagy 40 szerződéses gépen. Eddig bevált. ON
imy Elküldve Március26, 2009 Elküldve Március26, 2009 AVG felejtős, annó én is csak szívtam vele, ahányszor próbáltam, AVAST! free a barátod! Nekem az AVAST fogta a gépemet (1.5GHz PentiumM), az AVG meg annyira nem erőforrás igényes. AVG+COMODO-t használok, Spyvare Terminátort egy hete zúztam le, mert az meg leálláskor hibát generált, meg induláskor sokat makkozott.... Valami jó, és nem online spyvare írtó (Spyvare search & destroy az nem vált be, mert iszonyú lassú)?
starchild83 Elküldve Március26, 2009 Elküldve Március26, 2009 Nekem az AVAST fogta a gépemet (1.5GHz PentiumM), az AVG meg annyira nem erőforrás igényes. AVG+COMODO-t használok, Spyvare Terminátort egy hete zúztam le, mert az meg leálláskor hibát generált, meg induláskor sokat makkozott.... Valami jó, és nem online spyvare írtó (Spyvare search & destroy az nem vált be, mert iszonyú lassú)? Sok-sok éve építek gépeket illetve telepítek, AVG-vel csak a gond volt, arról nem is beszélve, hogy VISTA alatt bugos is. Ez tapasztalat. Nem 1 és nem 2 alkalommal próbáltam AVG-t, régebbi és újabb releaseket, macerás. Ami AVAST-ot illeti, annál erőforrás kimélőbb AV szoftvert szerintem még nem találtak fel a világon, max NOD bír vele lépést tartani de az meg fizetős. Ha nálad a rendszer vmiért belassult ott lehet más gubanc lehetett vagy vmivel akadt a progi. De ez a HSZ is erőőősen OFF szal vége
freeze Elküldve Március26, 2009 Elküldve Március26, 2009 Sok-sok éve építek gépeket illetve telepítek, AVG-vel csak a gond volt, arról nem is beszélve, hogy VISTA alatt bugos is. Ez tapasztalat. Nem 1 és nem 2 alkalommal próbáltam AVG-t, régebbi és újabb releaseket, macerás. Ami AVAST-ot illeti, annál erőforrás kimélőbb AV szoftvert szerintem még nem találtak fel a világon, max NOD bír vele lépést tartani de az meg fizetős. Ha nálad a rendszer vmiért belassult ott lehet más gubanc lehetett vagy vmivel akadt a progi. De ez a HSZ is erőőősen OFF szal vége Ide ne írjunk több PCgurs témát sztem ;) ... folytassuk itt inkább
Amusing Elküldve Március27, 2009 Elküldve Március27, 2009 érdekes dolgot vettem észre induláskor ha kanyarodással kezdek, sercegő hangot hallok jobb oldalról (mint amikor 2 sorlódó fém közép fimon homok kerül). csak induláskor és csak ha tekerem a kormányt. vajon mi lehet az? por kerülthetett vhova? már kb 2 hete csinálja
HCZoli Elküldve Március27, 2009 Elküldve Március27, 2009 érdekes dolgot vettem észre induláskor ha kanyarodással kezdek, sercegő hangot hallok jobb oldalról (mint amikor 2 sorlódó fém közép fimon homok kerül). csak induláskor és csak ha tekerem a kormányt. vajon mi lehet az? por kerülthetett vhova? már kb 2 hete csinálja Fékbetét milyen állapotú? Nekem is így kezdte jelezni, hogy elkezdett kopni.(Ilyenkor egy fém lap hozzáér a tárcsához, ezt hallod)
Amusing Elküldve Március27, 2009 Elküldve Március27, 2009 Fékbetét milyen állapotú? Nekem is így kezdte jelezni, hogy elkezdett kopni.(Ilyenkor egy fém lap hozzáér a tárcsához, ezt hallod) lehetséges, mert mondták, hogy lassan cserélni kell
HCZoli Elküldve Március27, 2009 Elküldve Március27, 2009 Amikor én vettem akkor nekem folyamatosan csinálta (egyenesben fékezésnél is) , azt mondták, hogy 5000 km múlva cserélni kell. Normálisan használtam és cserénél még mindig volt 2 mm a betéteken, csak már nagyon idegesített a sercegés ;)
Recommended Posts