freeze Elküldve Január28, 2009 Megoszt Elküldve Január28, 2009 Ó EMBEREK! SORRY, DE SZARVASHIBÁT KÖVETTEM EL! Azon kedves fórumtársaimtól kérek elnézést akik letöltötték és netán már használatba is vették a fogyasztásmérő táblarendszeremet! A kocsiba nyomtatandó tábláról lehagytam az egyik legfontosabb paraméter mezőjét (gondolom feltűnt)! a km-óra állást ! :D :lol: :lol: :lol: Ezzel most szembesültem, hogy a sajátomba is gondoltam, hogy kinyomtatom ezt a kultúrált papírt a jelenlegi "sajtpapír" helyett. Ó mekkora blama... na mind1 ...Szóval probléma javítva most már a jót lehet letölteni itt lent a ------------------- alatt :D még1x ezer bocs! természetesen a statisztikai részek jók... bár ilyen szarvashiba után már semmi sem természetes ;) ÜDV... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Asterx Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 még1x ezer bocs! természetesen a statisztikai részek jók... bár ilyen szarvashiba után már semmi sem természetes :D ÜDV... Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 még1x ezer bocs! természetesen a statisztikai részek jók... bár ilyen szarvashiba után már semmi sem természetes :lol: ÜDV... Tökéletes program nincsen - csak olyan, amit még keveset használtak :lol: na ja ott van a turbosft dms program amit visszajelzéssel javitanak igyy könnyü korrigálni a programot :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 na ja ott van a turbosft dms program amit visszajelzéssel javitanak igyy könnyü korrigálni a programot :lol: :D ha korrigálják... :lol: agymenést kapok ettől a szartól, a régi dos os turbószoft fényévekkel jobb volt... bár ezt most nem sokan értik :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 :D ha korrigálják... :lol: agymenést kapok ettől a szartól, a régi dos os turbószoft fényévekkel jobb volt... bár ezt most nem sokan értik :lol: na ja dosost is ismertem na mennem kö autót meneteni majd leszek :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 na ja dosost is ismertem na mennem kö autót meneteni majd leszek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 ki akartam olvasni, hátha van hiba, mert fura hangja volt reggel. úgy emlékeztem gáz+fék+gyujtás. de mégse itt olvastam, csak miután már jojózik a szemem gondoltam inkébb megkérdezem Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 ki akartam olvasni, hátha van hiba, mert fura hangja volt reggel. úgy emlékeztem gáz+fék+gyujtás. de mégse itt olvastam, csak miután már jojózik a szemem gondoltam inkébb megkérdezem full gáz plusz fék egyszerre aztán teszed rá a gyujtást Z és Y motoroknál :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 full gáz plusz fék egyszerre aztán teszed rá a gyujtást Z és Y motoroknál :D köszönöm, próba reggel :lol:) próba megvolt, sajnos nem műxik pedig régen működött elkezd villogni az autó kulcsal ikon. mi lehet a bibi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Január31, 2009 Megoszt Elküldve Január31, 2009 köszönöm, próba reggel :lol: ) próba megvolt, sajnos nem műxik pedig régen működött elkezd villogni az autó kulcsal ikon. mi lehet a bibi? A bibi benned lehet! Mit vártál? Mesemondólányt vagy, hogy Jürgen a rádión bemondja? Sasolsz és villogást számolsz. 10 villanás = 0. A többi annyi amennyi. Az egyes karakterek kivillogása közt jól felismerhető szünetet tart. Hajrá! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Január31, 2009 Megoszt Elküldve Január31, 2009 A bibi benned lehet! Mit vártál? Mesemondólányt vagy, hogy Jürgen a rádión bemondja? Sasolsz és villogást számolsz. 10 villanás = 0. A többi annyi amennyi. Az egyes karakterek kivillogása közt jól felismerhető szünetet tart. Hajrá! :D azt várta hogy kiirja az auto "hé meghibásodott xy alkatrészem" :lol: :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Január31, 2009 Megoszt Elküldve Január31, 2009 Ismerem és a viccet, csak nem szeretem :D régen minddha azt mondta volna, hogy ---- vagy vmi hasonló Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Január31, 2009 Megoszt Elküldve Január31, 2009 Ismerem és a viccet, csak nem szeretem :D régen minddha azt mondta volna, hogy ---- vagy vmi hasonló Akkor az InSP jelzést tüntetted el. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Január31, 2009 Megoszt Elküldve Január31, 2009 na látod az lehet, hogy azzal kevertem Link to comment Megosztás: More sharing options...
AtiZafi Elküldve Január31, 2009 Megoszt Elküldve Január31, 2009 : így kell számolni !! Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Január31, 2009 Megoszt Elküldve Január31, 2009 : így kell számolni !! és ha valki nem tud 10-ig számolni? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Január31, 2009 Megoszt Elküldve Január31, 2009 és ha valki nem tud 10-ig számolni? :D Az számoljon össze 10-nél kevesebb ezrest a tárcájában és olvastassa és üttesse ki műszerrel. Manapság ennek a műszernek alapfelszerelésnek kéne lennie egy szakember műhelyében. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Január31, 2009 Megoszt Elküldve Január31, 2009 Az számoljon össze 10-nél kevesebb ezrest a tárcájában és olvastassa és üttesse ki műszerrel. Manapság ennek a műszernek alapfelszerelésnek kéne lennie egy szakember műhelyében. hát ha az opcomra gondolsz biztos Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bakmer Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 Nem tom jó helyre írok,de ez a szervízeléses téma-gondolom,amúgy meg inkább szerelés :D ? 'Szal van egy 1,2 G astra.Induláskor a megszokott kattogó hanggal.Mibe kerülhet most egy láncfeszítő,hogy olajat is kapjon a lánc,+ a lánc,mert ugye az is kell.Olaj:5W40.Motormosás kb 10x megvolt.Láncsere 130 ezernél.Motortisztítás alkatrészenként megvolt+új olajszivattyú+új vízpumpa+új hidrotőkék.Mi kell még? :lol: Most tart 160 ezernél.A lánc újra megnyúlt,alacsony és magas hőmérsékleten nagy hangja van,főleg induláskor. Az alkatrészek még jó állapotban vannak,nem kopottak,kivétel a láncfeszítő és a lánc,a nem kívánt cserék tévesen lettek diagnosztizálva.Ja, és HA Magam csinálnám. :lol: . THX! Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 Nem tom jó helyre írok,de ez a szervízeléses téma-gondolom,amúgy meg inkább szerelés :D ? 'Szal van egy 1,2 G astra.Induláskor a megszokott kattogó hanggal.Mibe kerülhet most egy láncfeszítő,hogy olajat is kapjon a lánc,+ a lánc,mert ugye az is kell.Olaj:5W40.Motormosás kb 10x megvolt.Láncsere 130 ezernél.Motortisztítás alkatrészenként megvolt+új olajszivattyú+új vízpumpa+új hidrotőkék.Mi kell még? :lol: Most tart 160 ezernél.A lánc újra megnyúlt,alacsony és magas hőmérsékleten nagy hangja van,főleg induláskor. Az alkatrészek még jó állapotban vannak,nem kopottak,kivétel a láncfeszítő és a lánc,a nem kívánt cserék tévesen lettek diagnosztizálva.Ja, és HA Magam csinálnám. :lol: . THX! Ha a megszokott kattogó hang ugyanaz mit amire én gondolok, akkor az a hidrotőke, annak semmi köze nincs a lánchoz. Főleg hideg időben fordul elő, hogy amíg a tőkék meg nem kapják a kellő olajat, kattognak, aztán ez pár másodperc múlva elmúlik. A lánc a csörög szerintem, ha megnyúlik, de akkor jellemzően mindig, vagy bizonyos fordulatszámnál Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február12, 2009 Megoszt Elküldve Február12, 2009 Nem tom jó helyre írok,de ez a szervízeléses téma-gondolom,amúgy meg inkább szerelés :D ? 'Szal van egy 1,2 G astra.Induláskor a megszokott kattogó hanggal.Mibe kerülhet most egy láncfeszítő,hogy olajat is kapjon a lánc,+ a lánc,mert ugye az is kell.Olaj:5W40.Motormosás kb 10x megvolt.Láncsere 130 ezernél.Motortisztítás alkatrészenként megvolt+új olajszivattyú+új vízpumpa+új hidrotőkék.Mi kell még? :lol: Most tart 160 ezernél.A lánc újra megnyúlt,alacsony és magas hőmérsékleten nagy hangja van,főleg induláskor. Az alkatrészek még jó állapotban vannak,nem kopottak,kivétel a láncfeszítő és a lánc,a nem kívánt cserék tévesen lettek diagnosztizálva.Ja, és HA Magam csinálnám. :lol: . THX! mi olyan 60 E Ft körüliért szoktuk megcsinálni a lánc és a hozzávalók cseréjét.... amugy a feszitő asszem 6 ezer, a lánc 11 ezer, és még kell egy tonna tömités, paszta, satöbbi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
koviubi Elküldve Február12, 2009 Megoszt Elküldve Február12, 2009 Sziasztok! Az lenne a kérdésem a szakértőkhöz,hogy a bordásszíj cserekor (tehát ami a segédberendezéseket hajtja),kell-e cserélni egyúttal a feszítőgörgőt is vagy ez nem feltétlenül szükséges.? 2001-es 1.2-es Astra G eyébként. Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Február12, 2009 Megoszt Elküldve Február12, 2009 Sziasztok! Mennyi időközönként érdemes Z14XEP-ben üzemanyagszűrőt cserélni? Ha jól tudom 60.000-et ír a könyve. Aki esetleg szedett ki és szedett szét megírná a tapasztalatait, nomeg hogy hány kilóméter volt benne? Ha Shell-nél tankolok az esetek 99.99%-ában, akkor ésszerű lehet ez az intervallum? köszi: Peti Link to comment Megosztás: More sharing options...
koviubi Elküldve Február12, 2009 Megoszt Elküldve Február12, 2009 Ja,+még,honnan lehet tudni,hogy mikor kell a feszítőgörgőt cserélni?Külső nyomok?Hang? Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Február12, 2009 Megoszt Elküldve Február12, 2009 Sziasztok! Mennyi időközönként érdemes Z14XEP-ben üzemanyagszűrőt cserélni? Ha jól tudom 60.000-et ír a könyve. Aki esetleg szedett ki és szedett szét megírná a tapasztalatait, nomeg hogy hány kilóméter volt benne? Ha Shell-nél tankolok az esetek 99.99%-ában, akkor ésszerű lehet ez az intervallum? köszi: Peti Van, aki minden olajcserénél cseréli az üa. szűrőt is. Nem nagy tétel, szerintem nem érdemes sokat várni vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts