Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Astra G szervízelés

tilona

Recommended Posts

Ó EMBEREK!

SORRY, DE SZARVASHIBÁT KÖVETTEM EL!

Azon kedves fórumtársaimtól kérek elnézést akik letöltötték és netán már használatba is vették a fogyasztásmérő táblarendszeremet!

A kocsiba nyomtatandó tábláról lehagytam az egyik legfontosabb paraméter mezőjét (gondolom feltűnt)!

a km-óra állást ! :D :lol: :lol: :lol:

Ezzel most szembesültem, hogy a sajátomba is gondoltam, hogy kinyomtatom ezt a kultúrált papírt a jelenlegi "sajtpapír" helyett.

Ó mekkora blama... na mind1

...Szóval probléma javítva most már a jót lehet letölteni itt lent

a ------------------- alatt :D

még1x ezer bocs!

természetesen a statisztikai részek jók... bár ilyen szarvashiba után már semmi sem természetes ;)

ÜDV...

Megosztás:

még1x ezer bocs!

természetesen a statisztikai részek jók... bár ilyen szarvashiba után már semmi sem természetes :lol:

ÜDV...

Tökéletes program nincsen - csak olyan, amit még keveset használtak :lol:

na ja ott van a turbosft dms program amit visszajelzéssel javitanak igyy könnyü korrigálni a programot :D

Megosztás:

na ja ott van a turbosft dms program amit visszajelzéssel javitanak igyy könnyü korrigálni a programot :lol:

:D

ha korrigálják... :lol:

agymenést kapok ettől a szartól, a régi dos os turbószoft fényévekkel jobb volt...

bár ezt most nem sokan értik :lol:

Megosztás:

ki akartam olvasni, hátha van hiba, mert fura hangja volt reggel.

úgy emlékeztem gáz+fék+gyujtás. de mégse

itt olvastam, csak miután már jojózik a szemem gondoltam inkébb megkérdezem

full gáz plusz fék egyszerre aztán teszed rá a gyujtást Z és Y motoroknál :D

Megosztás:

köszönöm, próba reggel :lol: )

próba megvolt, sajnos nem műxik pedig régen működött

elkezd villogni az autó kulcsal ikon.

mi lehet a bibi?

A bibi benned lehet! Mit vártál? Mesemondólányt vagy, hogy Jürgen a rádión bemondja?

Sasolsz és villogást számolsz. 10 villanás = 0. A többi annyi amennyi. Az egyes karakterek kivillogása közt jól felismerhető szünetet tart.

Hajrá! :D

Megosztás:

A bibi benned lehet! Mit vártál? Mesemondólányt vagy, hogy Jürgen a rádión bemondja?

Sasolsz és villogást számolsz. 10 villanás = 0. A többi annyi amennyi. Az egyes karakterek kivillogása közt jól felismerhető szünetet tart.

Hajrá! :D

azt várta hogy kiirja az auto "hé meghibásodott xy alkatrészem" :lol: :lol: :lol: :D

Megosztás:

• 2 weeks later...

Nem tom jó helyre írok,de ez a szervízeléses téma-gondolom,amúgy meg inkább szerelés :D ?

'Szal van egy 1,2 G astra.Induláskor a megszokott kattogó hanggal.Mibe kerülhet most egy láncfeszítő,hogy olajat is kapjon a lánc,+ a lánc,mert ugye az is kell.Olaj:5W40.Motormosás kb 10x megvolt.Láncsere 130 ezernél.Motortisztítás alkatrészenként megvolt+új olajszivattyú+új vízpumpa+új hidrotőkék.Mi kell még? :lol: Most tart 160 ezernél.A lánc újra megnyúlt,alacsony és magas hőmérsékleten nagy hangja van,főleg induláskor.

Az alkatrészek még jó állapotban vannak,nem kopottak,kivétel a láncfeszítő és a lánc,a nem kívánt cserék tévesen lettek diagnosztizálva.Ja, és HA Magam csinálnám. :lol: .

THX!

Megosztás:

Nem tom jó helyre írok,de ez a szervízeléses téma-gondolom,amúgy meg inkább szerelés :D ?

'Szal van egy 1,2 G astra.Induláskor a megszokott kattogó hanggal.Mibe kerülhet most egy láncfeszítő,hogy olajat is kapjon a lánc,+ a lánc,mert ugye az is kell.Olaj:5W40.Motormosás kb 10x megvolt.Láncsere 130 ezernél.Motortisztítás alkatrészenként megvolt+új olajszivattyú+új vízpumpa+új hidrotőkék.Mi kell még? :lol: Most tart 160 ezernél.A lánc újra megnyúlt,alacsony és magas hőmérsékleten nagy hangja van,főleg induláskor.

Az alkatrészek még jó állapotban vannak,nem kopottak,kivétel a láncfeszítő és a lánc,a nem kívánt cserék tévesen lettek diagnosztizálva.Ja, és HA Magam csinálnám. :lol: .

THX!

Ha a megszokott kattogó hang ugyanaz mit amire én gondolok, akkor az a hidrotőke, annak semmi köze nincs a lánchoz.

Főleg hideg időben fordul elő, hogy amíg a tőkék meg nem kapják a kellő olajat, kattognak, aztán ez pár másodperc múlva elmúlik.

A lánc a csörög szerintem, ha megnyúlik, de akkor jellemzően mindig, vagy bizonyos fordulatszámnál

Megosztás:

THX!

mi olyan 60 E Ft körüliért szoktuk megcsinálni a lánc és a hozzávalók cseréjét....

amugy a feszitő asszem 6 ezer, a lánc 11 ezer, és még kell egy tonna tömités, paszta, satöbbi.

Megosztás:

Sziasztok!

Mennyi időközönként érdemes Z14XEP-ben üzemanyagszűrőt cserélni? Ha jól tudom 60.000-et ír a könyve. Aki esetleg szedett ki és szedett szét megírná a tapasztalatait, nomeg hogy hány kilóméter volt benne? Ha Shell-nél tankolok az esetek 99.99%-ában, akkor ésszerű lehet ez az intervallum?

köszi:

Peti

Megosztás:

Sziasztok!

Mennyi időközönként érdemes Z14XEP-ben üzemanyagszűrőt cserélni? Ha jól tudom 60.000-et ír a könyve. Aki esetleg szedett ki és szedett szét megírná a tapasztalatait, nomeg hogy hány kilóméter volt benne? Ha Shell-nél tankolok az esetek 99.99%-ában, akkor ésszerű lehet ez az intervallum?

köszi:

Peti

Van, aki minden olajcserénél cseréli az üa. szűrőt is. Nem nagy tétel, szerintem nem érdemes sokat várni vele.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.