Amusing Elküldve Július22, 2006 Megoszt Elküldve Július22, 2006 Szerfintem is érdemes évente 1X az olajcsere! A motor biztos meghálálja a gondoskodást! Én minden évben kicseréltetem a pollenszűrőt is. 2 évente a hűtővizet meg a klíma leeresztését -tisztítását-cseréjét is elvégeztetem! A minőségre is érdemes odafigyelni-nekem Mobil Synt S 5W-40-et raktak eddig bele-legközelebb Mobil 1 0W-40 lesz benne!! :unsure: bár még nem néztem meg alaposan, de hol kell lecserélni a hűtővizet? szerintem vmi jobb 10w40-et rakok bele Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Február5, 2007 Megoszt Elküldve Február5, 2007 1ik ismerősöm mondta, hogy olajcsere közben sikerült neki a motorba/ott ahol az olajat önti be/ belesodorni 1 kis 2-3 mmeres kavicsot / az olajbeöntő kupak levételekor került bele nem vette észre az oda került kis kavicsot csak mikor belesodorta/..mennyire lesz ebből gáz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február5, 2007 Megoszt Elküldve Február5, 2007 Érdemes lenne érte lekapni a szelepfedelet... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 vagy a kartert :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 Értem! Hasonló problémával találkoztatok? Mi lehet a következménye? Az autó megy nem rángat.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 Igen, jobb esetben a karterban kell keresni. :unsure: Bár ott sztem kevesebb eséllyel okozhat gubancot, de azért jobb lenne nem benne tudni. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 Igen, jobb esetben a karterban kell keresni. :unsure: Bár ott sztem kevesebb eséllyel okozhat gubancot, de azért jobb lenne nem benne tudni. :huh: THX!! Azt mondod, hogy az valszeg levándorolt a kartelbe..van rá esély, hogy máshova került? Amennyiben ott marad a következő szervízig, gond-e? Bizonytalan a tudásom ebben a témában.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 Esély mindenre van. Arra is, hogy emiatt holnap beáll a motor, és arra is, hogy a motor élete végéig benne kocog a kavics, és nem okoz semmilyen kárt. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
velo Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 Esély mindenre van. Arra is, hogy emiatt holnap beáll a motor, és arra is, hogy a motor élete végéig benne kocog a kavics, és nem okoz semmilyen kárt. :unsure: ha nem szedi ki, 100% hogy a motor élete végéig benne kocog majd! Más kérdés hol lesz a motor életének vége... tudjátok, a teve is kibírja élete végéig víz nélkül :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rastalos Elküldve Március30, 2007 Megoszt Elküldve Március30, 2007 Folyik a vizem... :D :lol: Úgy néz ki, h vízpumpa over... És csak hétfőn rendel a szerelőszakim. Addig töltike, ya és minimál használat. Ez 6ározottan fáj... Tessék 1üttérezni velem... Halmozottan hátrányos helyzetű vagyok (csonka családban nőttem fel, nem volt bágogmoszkvicsom, most meg ez a vízügy...) AHÓÓÓÓÓCIPŐŐŐŐŐMTELEVAAAAAAAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;) :lol: :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Március30, 2007 Megoszt Elküldve Március30, 2007 Folyik a vizem... ;) :lol: Úgy néz ki, h vízpumpa over... És csak hétfőn rendel a szerelőszakim. Addig töltike, ya és minimál használat. Ez 6ározottan fáj... Tessék 1üttérezni velem... Halmozottan hátrányos helyzetű vagyok (csonka családban nőttem fel, nem volt bágogmoszkvicsom, most meg ez a vízügy...) AHÓÓÓÓÓCIPŐŐŐŐŐMTELEVAAAAAAAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :D Mennyire fogy a víz? Tócsa is van a kocsi alatt álló helyzetben, vagy mit is mondtál tegnap telefonon nekem? Pontosan hol van a vízpumpa a motortérben? :blush: Szegénykém... együttérzek veled! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március30, 2007 Megoszt Elküldve Március30, 2007 Pontosan hol van a vízpumpa a motortérben? :blush: Benne van a blokkban. Ezért érdemes 60e-ként cserélni, nem 120anként. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Március30, 2007 Megoszt Elküldve Március30, 2007 Folyik a vizem... :D :lol: Úgy néz ki, h vízpumpa over... És csak hétfőn rendel a szerelőszakim. Addig töltike, ya és minimál használat. Ez 6ározottan fáj... Tessék 1üttérezni velem... Halmozottan hátrányos helyzetű vagyok (csonka családban nőttem fel, nem volt bágogmoszkvicsom, most meg ez a vízügy...) AHÓÓÓÓÓCIPŐŐŐŐŐMTELEVAAAAAAAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;) :lol: :blush: A' nem jó.... Mint ex-szinténnembádogmoszkvicstulajdonos, maximális együttérzésemről biztosíthatlak. :lol: Feltételezem azért nem dől a víz, csak csepereg, gondolom a tengely mentén.... azért inkább pihentesd. Szerencsére vízpumpacsere még nem a világ vége..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rastalos Elküldve Március30, 2007 Megoszt Elküldve Március30, 2007 A' nem jó.... Mint ex-szinténnembádogmoszkvicstulajdonos, maximális együttérzésemről biztosíthatlak. :lol: Feltételezem azért nem dől a víz, csak csepereg, gondolom a tengely mentén.... azért inkább pihentesd. Szerencsére vízpumpacsere még nem a világ vége..... Ya, teljesen jól látod. Hol kisebb, hol nagyobb tócsa áll alatta, néha csak pár csepp. Figyelem, utántöltögetek. Most ennyit tudok tenni. Azért túlélem... :blush: Köszönöm az együttérzést! Ugye, milyen meghatározó dolog ez a bádogmoszkvicstalanság? És ez évekkel később tudatosul az emberben, s felnőttkorára másodszor is hazavágja lelkileg... Hiába, mindig mondtam, h születni tudni kell... ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március31, 2007 Megoszt Elküldve Március31, 2007 van egy munkatársamnak bontott, de hibátlan vizpumpája 1.2 eshez. ha kell be is szereli. nem tudom mennyit kér érte, de biztosan nemsokat. asszem 10.000 km-t futott, Link to comment Megosztás: More sharing options...
aga Elküldve Március31, 2007 Megoszt Elküldve Március31, 2007 De ne csapvizzel töltsd fel, ha lehet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aga Elküldve Március31, 2007 Megoszt Elküldve Március31, 2007 van egy munkatársamnak bontott, de hibátlan vizpumpája 1.2 eshez. ha kell be is szereli. nem tudom mennyit kér érte, de biztosan nemsokat. asszem 10.000 km-t futott, Rád mindíg lehet számítani Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március31, 2007 Megoszt Elküldve Március31, 2007 köszönöm! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Március31, 2007 Megoszt Elküldve Március31, 2007 Ugye, milyen meghatározó dolog ez a bádogmoszkvicstalanság? És ez évekkel később tudatosul az emberben, s felnőttkorára másodszor is hazavágja lelkileg... Na, remélem akkor mihamarabb megoldódik a dolog! Igen, ez a bádogmoszkvics ügy tényleg valós - komoly hendikeppel indul az, aki nem taposhatta a pedálokat. Én a fiamnak tuti veszek majd ilyen tutkó pedálos gokartot.... :blush: aztán ő meg majd a most divatos elektromos autók után sóvárog tutira. ;) Inkább veszek neki azt is, csak boldog legyen :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Március31, 2007 Megoszt Elküldve Március31, 2007 Vegyé nekem is egy elektromos OPC-t! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Március31, 2007 Megoszt Elküldve Március31, 2007 Vegyé nekem is egy elektromos OPC-t! :blush: Most inkább ezen töröm a fejem - Corsa Bobby Car Te nem veszel a lányodnak? Szerintem tuti.... Az az egy baj van, hogy XS. Asszem Marci ezt már kinőtte, de nektek még jó lehet! Link to comment Megosztás: More sharing options...
velo Elküldve Március31, 2007 Megoszt Elküldve Március31, 2007 Folyik a vizem... :D :lol: Úgy néz ki, h vízpumpa over... És csak hétfőn rendel a szerelőszakim. Addig töltike, ya és minimál használat. Ez 6ározottan fáj... Tessék 1üttérezni velem... Halmozottan hátrányos helyzetű vagyok (csonka családban nőttem fel, nem volt bágogmoszkvicsom, most meg ez a vízügy...) AHÓÓÓÓÓCIPŐŐŐŐŐMTELEVAAAAAAAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;) :lol: :blush: részvét meg hasonlók. Sajnos nem tudok maximálisan együttérezni veled, ugyanis nekem volt bádogmoszkvicsom, sőt, egyedileg gyártott utánfutóm is volt hozzá :lol: egyébként tényleg sajnálom a történteket, és remélem hamar megoldódik az ügy. Ha mégsem, akkor szivesen átveszem tőled a motorháztető spoilert :lol: amúgy hogy és mint megy egy ilyen vízpumpa csere? Z20LETnél mibe kerül egy ilyen mutatvány, hm? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rastalos Elküldve Április1, 2007 Megoszt Elküldve Április1, 2007 részvét meg hasonlók. Sajnos nem tudok maximálisan együttérezni veled, ugyanis nekem volt bádogmoszkvicsom, sőt, egyedileg gyártott utánfutóm is volt hozzá :lol: egyébként tényleg sajnálom a történteket, és remélem hamar megoldódik az ügy. Ha mégsem, akkor szivesen átveszem tőled a motorháztető spoilert :lol: amúgy hogy és mint megy egy ilyen vízpumpa csere? Z20LETnél mibe kerül egy ilyen mutatvány, hm? Köszi, Velo! Bazeg, irigyellek a bádogmoszkvicsért! Utánfutóval!!! Az komoly! Vagizhattál vele a placcon! Nna, ezért lehet most Coupéd. A dolgok vhol összefüggnek... :blush: A Z12XE-hez kb. 30e a vízpumpa, +, ha kell, ékszíj, + munkadíj. A vezérléshez nem kell nyúlni, mert külön van és amúgy is láncos. A Z20LET már más tészta, de erről nálam okosabbat kérdezz, pl. Sanyiquát, v Uhut. A motorháztető-spoiler még marad... :D Lehet, h vénségemre mégis szerzek 1 bádogmoszkvicsot... Jó lesz arra. :lol: ;) :lol: Písz Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Április1, 2007 Megoszt Elküldve Április1, 2007 Használd ki a klubbos kedvezményt a csrgőnél, mert nekem most volt vezérlés csere és a vízpump (gyári) 18eFt volt pl. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április1, 2007 Megoszt Elküldve Április1, 2007 Velo. Ez azt jelentené, hogy neked mióta megvan az ótó, nem volt vezérlés cserélve? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts