uhuhu Elküldve Február25, 2006 Elküldve Február25, 2006 én gyári fékbetétet használnék. tegnap kaptam a Tomtól egy hiper-szuper istenitett Ferrodo fékbetétet, ami nemsokat használt, és málik, törik, egy nagy rakás kaki.
ENDYKA Elküldve Február25, 2006 Elküldve Február25, 2006 Pár napja voltam az éves revizión (21000 km van a gépbe), abban a reményben , hogy kedvezek a kocsinak, ha szükséges beavatkozást márkaszervizben végeztetem el. Meg, ha már ott vagyok elintézem az Assistance kártyát is, Szóval kicserélték az olajat, olajszűrőt, légszűrőt, pollenszűrőt....átnézték a kocsit... majd hanyatt dobtam magam, mikor fizetésre került a sor 43 ezer forintot gomboltak le rólam. Oké! Na, mondom gyerünk a kártyáért legalább 1 évet hosszabbodott az Assistance, ja a csaj mondja, hogy az meg 7500 forint, inkább nem fizettem érte. Bátyám a Renault-nál, ha elmegy évente átvizsgálásra, ingyenes az Assistance szolgáltatás....NO COMMENT!
uhuhu Elküldve Február25, 2006 Elküldve Február25, 2006 viszont ha bajod van akkor többszörösen megtérül az a 7.500 ft. és egyet ne felejts el: a rönó másképp nem tudná eladni szar - talicska autóit. Van 2 ismerősöm akik a Renalut szervizbe dolgoznak, de az egyiknek Fordja a másiknak Opel Astra Z12XE autója van. A renault azért extrázza fel -alapárért az autóját, mert másképp nem kéne senkinek.
Speed Elküldve Február25, 2006 Elküldve Február25, 2006 ...én gyári fékbetétet használnék... Hogy én ezen miért nem lepődök meg... :rolleyes: :blink: ;)
uhuhu Elküldve Február25, 2006 Elküldve Február25, 2006 én még abba nem csalódtam idáig. vagyis egyszer a Kadett D be tettem Textar fékbetétet. csikorgott, és nem fogott, keményvolt. asszem 1 hét után kicseréltem gyárira. azzal meg tudtam állni :rolleyes:
coupe Elküldve Február25, 2006 Elküldve Február25, 2006 Ákos úgyis mindenből a gyárit fogja ajánlani :rolleyes: De halgass nyugodtan blitzre :blink:
Tom Elküldve Február25, 2006 Elküldve Február25, 2006 én gyári fékbetétet használnék. tegnap kaptam a Tomtól egy hiper-szuper istenitett Ferrodo fékbetétet, ami nemsokat használt, és málik, törik, egy nagy rakás kaki. Hát de fogott is rendesen. :rolleyes:
Gelko Elküldve Február25, 2006 Elküldve Február25, 2006 én még abba nem csalódtam idáig. vagyis egyszer a Kadett D be tettem Textar fékbetétet. csikorgott, és nem fogott, keményvolt. asszem 1 hét után kicseréltem gyárira. azzal meg tudtam állni :blink: nekem a gyári iszonyatosan koszol(t) :rolleyes:
Speed Elküldve Február25, 2006 Elküldve Február25, 2006 Ákos úgyis mindenből a gyárit fogja ajánlani :blink: De halgass nyugodtan blitzre ;) Ákos nyilván ezt ajánlja... de azért sok minden van, amiből nem raknék gyárit az autómba... ilyen pl. az olaj, a fékbetét... stb. :D Most aztán feladtátok a leckét :rolleyes: Egy a lényeg, ha nem számít a pénz... rakj bele gyárit.
aga Elküldve Február25, 2006 Elküldve Február25, 2006 A lényeg, hogy legyen fékhatás, és ne sikítson.
Speed Elküldve Február25, 2006 Elküldve Február25, 2006 A lényeg, hogy legyen fékhatás, és ne sikítson. Ez esetben sem biztos, hogy a gyári a legjobb megoldás... bár valszeg az sem rossz.
opilaci Elküldve Február27, 2006 Elküldve Február27, 2006 Ezekre a 3-évnél idősebb gépekre találta ki az Opel a Szerviz-3+ szolgáltatását, ami jelentősen olcsóbb, mint a fiatal autókra vetített szervizköltségek!! Kérlek, érdeklődj a legközelebbi partnerszervizben!! opilaci
so666 Elküldve Február27, 2006 Elküldve Február27, 2006 Ezekre a 3-évnél idősebb gépekre találta ki az Opel a Szerviz-3+ szolgáltatását, ami jelentősen olcsóbb, mint a fiatal autókra vetített szervizköltségek!! Kérlek, érdeklődj a legközelebbi partnerszervizben!! opilaci Megneztem: http://www.opel.hu/site/campaign/akcio1.html Olajcsere: 15w-40. Na ez az amit nem tennek bele, eddig csak a Durablend 10w-40et nem itta mint a vizet...
aga Elküldve Február27, 2006 Elküldve Február27, 2006 Arrol nem beszélve, hogy az én automba meg 5-ös oil kell.
Homa Elküldve Február27, 2006 Elküldve Február27, 2006 Valaki megtudja mondani, hogy mi alapján lehet eldönteni, hogy melyik a jobb(?) motorolaj? Havoline Synthetic 5W40 ACEA A3/B3, API SJ/CF vagy Valvoline SYN POWER 5W40 API SL/CF, ACEA A3/B3/B4 Az API besorolásról tudom, hogy ami "S" -kezdődik az benzines, de következő betüről nem tudok semmit(talán a teljesítménybesorolást takarja), de hogy J vagy L a jobb az nem tudom. ACEA besorolás szerint ugyanolyanok? vagy számít hogy ott van /B4 ? Köszi :rolleyes:
Petya95 Elküldve Március1, 2006 Elküldve Március1, 2006 Sziasztok! Érdekelne, hogy kb mennyibe kerül Astra Classic II-nél egy 5.000-es szervíz? Pontosan mit csinálnak? Ha mégseviszem el, hanem itthon cserélek olajat akkor milyent tegyek bele? Nem az olaj márkája érdekelne, hanem hogy 10W-40 vagy pontosan milyen kell ezekbe. Köszi előre is.
mackosajt Elküldve Március1, 2006 Elküldve Március1, 2006 Sziasztok! Érdekelne, hogy kb mennyibe kerül Astra Classic II-nél egy 5.000-es szervíz? Pontosan mit csinálnak? Ha mégseviszem el, hanem itthon cserélek olajat akkor milyent tegyek bele? Nem az olaj márkája érdekelne, hanem hogy 10W-40 vagy pontosan milyen kell ezekbe. Köszi előre is. Szerintem ez nem lehet egy vészes összeg. Meg ha otthon csinálod, akkor mi van a garanciával? Ez engem jobban izgat... Jobban jársz, ha nem magad csinálod! :rolleyes:
ENDYKA Elküldve Március1, 2006 Elküldve Március1, 2006 Sziasztok! Érdekelne, hogy kb mennyibe kerül Astra Classic II-nél egy 5.000-es szervíz? Pontosan mit csinálnak? Ha mégseviszem el, hanem itthon cserélek olajat akkor milyent tegyek bele? Nem az olaj márkája érdekelne, hanem hogy 10W-40 vagy pontosan milyen kell ezekbe. Köszi előre is. Ezek szerint még "zsir" a gép. Nekem közel 20 ezer forint volt tavaly... olaj csere, olajszűrő csere meg általános revizió.. Megéri bevinni, mert ha van más probléma, akkor szólni fognak..
Petya95 Elküldve Március1, 2006 Elküldve Március1, 2006 Hát pont 1 éves a kocsi és most van benn 5100km. Télen nem is használtuk mivel van másik kocsi is. Amúgy 1 vagy 2 év gari van rá? 2005 februári a kocsi. Mert ha 1 akkor neméri meg szakszervízbe vinni. Az már akkor lejárt. És a klímával ilyenkor csinálnak valamit? Tisztítás vagy valami ilyesmi? Köszi
Amusing Elküldve Március1, 2006 Elküldve Március1, 2006 Hát pont 1 éves a kocsi és most van benn 5100km. Télen nem is használtuk mivel van másik kocsi is. Amúgy 1 vagy 2 év gari van rá? 2005 februári a kocsi. Mert ha 1 akkor neméri meg szakszervízbe vinni. Az már akkor lejárt. És a klímával ilyenkor csinálnak valamit? Tisztítás vagy valami ilyesmi? Köszi 2 év gar van rá szerintem vidd el, mert megéri, itt még nem huzzák le nagyon az embert. A többi köt szervíz már valóban elgondolkodtató
ENDYKA Elküldve Március1, 2006 Elküldve Március1, 2006 2 év gar van rá szerintem vidd el, mert megéri, itt még nem huzzák le nagyon az embert. A többi köt szervíz már valóban elgondolkodtató Csatlakozom az előttem ékesen szólóhoz! Sajnos a többi szerviz nagyon drága. Én most voltam az éves revizión, (az enyém most lesz egy éves, de már 22 Ezer km van benne): olaj,olajszürő, légszürő,pollenszürő, diagnosztika--43 ezer forint volt. :blink: Ja, és hogy teljes legyen a kép az Assistance kártyáért (mert csak egy évig érvényes) is elkérnek 7500 ft-ot! Szerintem felháboritó! /pláne, hogy nálluk van szervizeltetve állandóan/ :rolleyes:
Kékmókus Elküldve Március1, 2006 Elküldve Március1, 2006 Csatlakozom az előttem ékesen szólóhoz! Sajnos a többi szerviz nagyon drága. Én most voltam az éves revizión, (az enyém most lesz egy éves, de már 22 Ezer km van benne): olaj,olajszürő, légszürő,pollenszürő, diagnosztika--43 ezer forint volt. :blink: Ja, és hogy teljes legyen a kép az Assistance kártyáért (mert csak egy évig érvényes) is elkérnek 7500 ft-ot! Szerintem felháboritó! /pláne, hogy nálluk van szervizeltetve állandóan/ :rolleyes: Bakker,ez tényleg elgondolkoztató.43 rugó az kib....tt sok.Nekem a 3000km-es olajcsere 12.600Ft volt,de most már rákérdezek a 15ezresre,mert a 43 horror......
Speed Elküldve Március1, 2006 Elküldve Március1, 2006 Hát pont 1 éves a kocsi és most van benn 5100km. Télen nem is használtuk mivel van másik kocsi is. Amúgy 1 vagy 2 év gari van rá? 2005 februári a kocsi. Mert ha 1 akkor neméri meg szakszervízbe vinni. Az már akkor lejárt. És a klímával ilyenkor csinálnak valamit? Tisztítás vagy valami ilyesmi? KösziSzerintem legalább a szervízkönyv vezetése miatt is érdemes ott szervizeltetni! Számít az autó későbbi értékesítése során! Jelentősen!
tuzer Elküldve Március2, 2006 Elküldve Március2, 2006 Bakker,ez tényleg elgondolkoztató.43 rugó az kib....tt sok.Nekem a 3000km-es olajcsere 12.600Ft volt,de most már rákérdezek a 15ezresre,mert a 43 horror...... Schillernél kb 12000 volt szűrőcserével. De ez nem 5 ezres szervíz! Csak javasolt olajcsere. Nem is kötelező. De ha otthon csinálod és rájönnek, buktad a garanciát. Ez fix. Nem éri meg! tüzér
Recommended Posts