pablor Elküldve Szeptember23, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2005 okééés köszi! Jövő héten tudom vinni. kellemes hétvégét mindenkinek! (és nem olyan mérhetetlen nagy fogyasztást mint nekem van most ;) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aga Elküldve Október20, 2005 Megoszt Elküldve Október20, 2005 Mi a véleményetek a Castrol TXT Softec 5W-40 oilrol? Ha van valakinek tapasztalata róla ossza meg. Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Október21, 2005 Megoszt Elküldve Október21, 2005 Mi a véleményetek a Castrol TXT Softec 5W-40 oilrol? Ha van valakinek tapasztalata róla ossza meg. KösziOpel16v egy régebbi hozzászólása az F Astra fórumból: Mindenkinek szíve joga választani. Régebben én is Castrol párti voltam, de amióta magyarországon "palackozzák", azóta vészesen visszaesett a minősége. Valvoline-al mentem tavaly, az tényleg jó olaj, de nekem még annál is jobban bejött a Metabond. És nem azért reklámozom ennyire, mert ebből akarok meggazdagodni, hanem mert tudom hogy jó minőségű, és próbálom megosztani a kartársakkal azt a lehetőséget, hogy én olcsóbban kapom. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
aga Elküldve Október21, 2005 Megoszt Elküldve Október21, 2005 Köszi a sgitséget. Van valahol a Metabondnak honlapja? Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Október21, 2005 Megoszt Elküldve Október21, 2005 Köszi a sgitséget. Van valahol a Metabondnak honlapja? Szerintem kérdezz rá Opel16v-nél... De ha minden igaz van egy ilyen: www.metabond.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október21, 2005 Megoszt Elküldve Október21, 2005 Köszi a sgitséget. Van valahol a Metabondnak honlapja? ÚÚÚ BAZZZZZZ. elfelejtettem neked válaszolni........ :oops: :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aga Elküldve Október21, 2005 Megoszt Elküldve Október21, 2005 Köszi Ákos. Sikerült bevásárolnom a dolgokat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
fzsolti81 Elküldve Október22, 2005 Megoszt Elküldve Október22, 2005 Sziasztok! Olaj cseréhez kérném a segítségeteket! Hamarosan következik az olaj csere, csak azt nem tudom, hogy milyen olaj lenne a legideálisabb? Azt tudom, hogy 10W-40 kell bele. Esetleg ha néhány márkát javasolnátok amik a legjobbak. Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
menzas Elküldve Október26, 2005 Megoszt Elküldve Október26, 2005 Egy ilyen szerelési könyv engem is nagyon érdekelne.... Ha találok valamit, majd üzenek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Október26, 2005 Megoszt Elküldve Október26, 2005 Sziasztok! Olaj cseréhez kérném a segítségeteket! Hamarosan következik az olaj csere, csak azt nem tudom, hogy milyen olaj lenne a legideálisabb? Azt tudom, hogy 10W-40 kell bele. Esetleg ha néhány márkát javasolnátok amik a legjobbak. Köszi Mobil1, Metabond, Total, Shell..... etc :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
twp Elküldve Október26, 2005 Megoszt Elküldve Október26, 2005 Mobil1, Metabond, Total, Shell..... etc :wink: Én éppen Castrol Longtec 30ezres csereperiódusú olajba döngetem bele a 21.ezret, még egy grammot nem fogyasztott belőle a twinport, és még a színe sem fekete, és nagyon megy és nagyon szereti. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Schok01 Elküldve November30, 2005 Megoszt Elküldve November30, 2005 Sziasztok Szeretnék érdeklődni, elmehetek-e az opel olajjal 30000km-t, vagy érdemes előbb lecserélni. 5w30 van benne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve November30, 2005 Megoszt Elküldve November30, 2005 Sziasztok Szeretnék érdeklődni, elmehetek-e az opel olajjal 30000km-t, vagy érdemes előbb lecserélni. 5w30 van benne. Csáóóó! De rég láttalak már! :lol: OFF: Majd nézz be a szekció fórum találkozó topikjába légyszi... ON Szóval a kérdésedre: Semmiképp sem ajánlott a 30000-et kivárni! Hosszútávon nem tesz jót az autódnak, bármit is ír papíron a gyár. 15000-nél már illik azért cserélni... Asszem az újabb H Astráknál már vissza is vettek a csereperiódusból (most nem emlékszem hirtelen mennyiről mennyire). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Schok01 Elküldve November30, 2005 Megoszt Elküldve November30, 2005 Szeva OFF új meló hely, sok meló. Már 20000km van az olajban, csak a szervízkönyv miadt nem tudom, hogy legyen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve November30, 2005 Megoszt Elküldve November30, 2005 cseréld le, és 30 nál is, aztán 15 ként.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pierreone Elküldve December28, 2005 Megoszt Elküldve December28, 2005 Szent Karácsony estéjének napján, tehát 24-én mögém ugrott egy fa, és sikeresen lezúztam a kocsi hátulját. Vettem másik csomagtérajtót, átszereltem, meg minden. De! Ezen az új ajtón egy 2.0 DTI felirat van, ami az álmaimat tükrözi a valósággal szemben. Viszont nem szeretem az ilyen arcoskodó, kamu feliratokat. Van vkinek tippe, hogy milyen módon lehetne azt szépen, szakszerűen leszedni? Nem akarom emiatt fényezővel javíttatni a csomit, vagy vmi matricát ragasztani oda. Vagy tegyem zárójelbe, és ragasszam alá az 1.4 16v feliratot? :blink: Köszi előre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve December28, 2005 Megoszt Elküldve December28, 2005 Szent Karácsony estéjének napján, tehát 24-én mögém ugrott egy fa, és sikeresen lezúztam a kocsi hátulját. Vettem másik csomagtérajtót, átszereltem, meg minden. De! Ezen az új ajtón egy 2.0 DTI felirat van, ami az álmaimat tükrözi a valósággal szemben. Viszont nem szeretem az ilyen arcoskodó, kamu feliratokat. Van vkinek tippe, hogy milyen módon lehetne azt szépen, szakszerűen leszedni? Nem akarom emiatt fényezővel javíttatni a csomit, vagy vmi matricát ragasztani oda. Vagy tegyem zárójelbe, és ragasszam alá az 1.4 16v feliratot? :) Köszi előre. Ballaimi ha jól emlékszem vmilyen melegítős módszerrel szedte le gond nélkül a classic feliratot, ugyanis az ragasztva volt. Valószínű a 2.0 DTH is ragasztva van... Bővebbet tőle. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
off-topic Elküldve December28, 2005 Megoszt Elküldve December28, 2005 Elvileg ragasztva van. Melegíteni kell ( pl.: hajszárító) és egy erős cérnával lelehet szedni ( késsel, pengével NE mert megsértheted a fényezést) Én így távolítottam el az enyémet. Off Link to comment Megosztás: More sharing options...
zolee72 Elküldve Január5, 2006 Megoszt Elküldve Január5, 2006 Helló lenne 1 kérdésem. 2002 esG Astra távirányitós kulcs leesett,és levált az elemtartó a távkapcsoló elektronikájárol.Ezt már megoldottam(világít ha nyomom)Viszont mintha az autó elfelejtette volna,nem csinál semmit. Lehet?Mi a teendő? Kaphatnám magánban az infót?vwbalazs@totalcar.hu(vw...ezért most ne utáljatok,még rendes ember vagyok,most is opelt gyógyítok) Nagyon köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Január5, 2006 Megoszt Elküldve Január5, 2006 Helló lenne 1 kérdésem. 2002 esG Astra távirányitós kulcs leesett,és levált az elemtartó a távkapcsoló elektronikájárol.Ezt már megoldottam(világít ha nyomom)Viszont mintha az autó elfelejtette volna,nem csinál semmit. Lehet?Mi a teendő? Kaphatnám magánban az infót?vwbalazs@totalcar.hu(vw...ezért most ne utáljatok,még rendes ember vagyok,most is opelt gyógyítok) Nagyon köszi! Véleményem szerint újra kell programozni a távirányítót. Gyújtás bekapcsolod majd az egyik gombot röviden megnyomod a távvezérlőn, ezzel kész az újraprogramozás. Akkor kell újraprogramozni ha 3 percnél tovább nem volt benne az elem a távirányítóban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hil1 Elküldve Január6, 2006 Megoszt Elküldve Január6, 2006 Sziasztok! OK. Akkor ide nem írtam semmit! hil Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január6, 2006 Megoszt Elküldve Január6, 2006 Sziasztok! Jó áron tudsz Opel alkatrészt vásárolni: Viktor 06-20-480-8785, ha érdekel. Azt kell mondani, hogy B Vectraklub. Remélem segítettem ezzel az infóval! hil Más tollával ékeskedni! :) Aznagyon nemszép dolog ám! :blink: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aga Elküldve Február24, 2006 Megoszt Elküldve Február24, 2006 (edited) Mi a véleményetek erröl a párosításról: ATE hátsó fékdob, FERRODÓ fékpofa, vagy van ATE fékpofa. Valakinek tapasztalata? Módosítva Február24, 2006 : aga46 Link to comment Megosztás: More sharing options...
aga Elküldve Február24, 2006 Megoszt Elküldve Február24, 2006 Esetleg más ötlet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Február25, 2006 Megoszt Elküldve Február25, 2006 Mi a véleményetek erröl a párosításról: ATE hátsó fékdob, FERRODÓ fékpofa, vagy van ATE fékpofa. Valakinek tapasztalata? szerintem nem rossz az Ate/Ate párosítás Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts