pablor Elküldve Szeptember23, 2005 Elküldve Szeptember23, 2005 okééés köszi! Jövő héten tudom vinni. kellemes hétvégét mindenkinek! (és nem olyan mérhetetlen nagy fogyasztást mint nekem van most ;) )
aga Elküldve Október20, 2005 Elküldve Október20, 2005 Mi a véleményetek a Castrol TXT Softec 5W-40 oilrol? Ha van valakinek tapasztalata róla ossza meg. Köszi
telo Elküldve Október21, 2005 Elküldve Október21, 2005 Mi a véleményetek a Castrol TXT Softec 5W-40 oilrol? Ha van valakinek tapasztalata róla ossza meg. KösziOpel16v egy régebbi hozzászólása az F Astra fórumból: Mindenkinek szíve joga választani. Régebben én is Castrol párti voltam, de amióta magyarországon "palackozzák", azóta vészesen visszaesett a minősége. Valvoline-al mentem tavaly, az tényleg jó olaj, de nekem még annál is jobban bejött a Metabond. És nem azért reklámozom ennyire, mert ebből akarok meggazdagodni, hanem mert tudom hogy jó minőségű, és próbálom megosztani a kartársakkal azt a lehetőséget, hogy én olcsóbban kapom. :P
aga Elküldve Október21, 2005 Elküldve Október21, 2005 Köszi a sgitséget. Van valahol a Metabondnak honlapja?
telo Elküldve Október21, 2005 Elküldve Október21, 2005 Köszi a sgitséget. Van valahol a Metabondnak honlapja? Szerintem kérdezz rá Opel16v-nél... De ha minden igaz van egy ilyen: www.metabond.hu
uhuhu Elküldve Október21, 2005 Elküldve Október21, 2005 Köszi a sgitséget. Van valahol a Metabondnak honlapja? ÚÚÚ BAZZZZZZ. elfelejtettem neked válaszolni........ :oops: :roll:
fzsolti81 Elküldve Október22, 2005 Elküldve Október22, 2005 Sziasztok! Olaj cseréhez kérném a segítségeteket! Hamarosan következik az olaj csere, csak azt nem tudom, hogy milyen olaj lenne a legideálisabb? Azt tudom, hogy 10W-40 kell bele. Esetleg ha néhány márkát javasolnátok amik a legjobbak. Köszi
menzas Elküldve Október26, 2005 Elküldve Október26, 2005 Egy ilyen szerelési könyv engem is nagyon érdekelne.... Ha találok valamit, majd üzenek.
Hagalex Elküldve Október26, 2005 Elküldve Október26, 2005 Sziasztok! Olaj cseréhez kérném a segítségeteket! Hamarosan következik az olaj csere, csak azt nem tudom, hogy milyen olaj lenne a legideálisabb? Azt tudom, hogy 10W-40 kell bele. Esetleg ha néhány márkát javasolnátok amik a legjobbak. Köszi Mobil1, Metabond, Total, Shell..... etc :wink:
twp Elküldve Október26, 2005 Elküldve Október26, 2005 Mobil1, Metabond, Total, Shell..... etc :wink: Én éppen Castrol Longtec 30ezres csereperiódusú olajba döngetem bele a 21.ezret, még egy grammot nem fogyasztott belőle a twinport, és még a színe sem fekete, és nagyon megy és nagyon szereti.
Schok01 Elküldve November30, 2005 Elküldve November30, 2005 Sziasztok Szeretnék érdeklődni, elmehetek-e az opel olajjal 30000km-t, vagy érdemes előbb lecserélni. 5w30 van benne.
telo Elküldve November30, 2005 Elküldve November30, 2005 Sziasztok Szeretnék érdeklődni, elmehetek-e az opel olajjal 30000km-t, vagy érdemes előbb lecserélni. 5w30 van benne. Csáóóó! De rég láttalak már! :lol: OFF: Majd nézz be a szekció fórum találkozó topikjába légyszi... ON Szóval a kérdésedre: Semmiképp sem ajánlott a 30000-et kivárni! Hosszútávon nem tesz jót az autódnak, bármit is ír papíron a gyár. 15000-nél már illik azért cserélni... Asszem az újabb H Astráknál már vissza is vettek a csereperiódusból (most nem emlékszem hirtelen mennyiről mennyire).
Schok01 Elküldve November30, 2005 Elküldve November30, 2005 Szeva OFF új meló hely, sok meló. Már 20000km van az olajban, csak a szervízkönyv miadt nem tudom, hogy legyen?
uhuhu Elküldve November30, 2005 Elküldve November30, 2005 cseréld le, és 30 nál is, aztán 15 ként.... :lol:
pierreone Elküldve December28, 2005 Elküldve December28, 2005 Szent Karácsony estéjének napján, tehát 24-én mögém ugrott egy fa, és sikeresen lezúztam a kocsi hátulját. Vettem másik csomagtérajtót, átszereltem, meg minden. De! Ezen az új ajtón egy 2.0 DTI felirat van, ami az álmaimat tükrözi a valósággal szemben. Viszont nem szeretem az ilyen arcoskodó, kamu feliratokat. Van vkinek tippe, hogy milyen módon lehetne azt szépen, szakszerűen leszedni? Nem akarom emiatt fényezővel javíttatni a csomit, vagy vmi matricát ragasztani oda. Vagy tegyem zárójelbe, és ragasszam alá az 1.4 16v feliratot? :blink: Köszi előre.
telo Elküldve December28, 2005 Elküldve December28, 2005 Szent Karácsony estéjének napján, tehát 24-én mögém ugrott egy fa, és sikeresen lezúztam a kocsi hátulját. Vettem másik csomagtérajtót, átszereltem, meg minden. De! Ezen az új ajtón egy 2.0 DTI felirat van, ami az álmaimat tükrözi a valósággal szemben. Viszont nem szeretem az ilyen arcoskodó, kamu feliratokat. Van vkinek tippe, hogy milyen módon lehetne azt szépen, szakszerűen leszedni? Nem akarom emiatt fényezővel javíttatni a csomit, vagy vmi matricát ragasztani oda. Vagy tegyem zárójelbe, és ragasszam alá az 1.4 16v feliratot? :) Köszi előre. Ballaimi ha jól emlékszem vmilyen melegítős módszerrel szedte le gond nélkül a classic feliratot, ugyanis az ragasztva volt. Valószínű a 2.0 DTH is ragasztva van... Bővebbet tőle. :blink:
off-topic Elküldve December28, 2005 Elküldve December28, 2005 Elvileg ragasztva van. Melegíteni kell ( pl.: hajszárító) és egy erős cérnával lelehet szedni ( késsel, pengével NE mert megsértheted a fényezést) Én így távolítottam el az enyémet. Off
zolee72 Elküldve Január5, 2006 Elküldve Január5, 2006 Helló lenne 1 kérdésem. 2002 esG Astra távirányitós kulcs leesett,és levált az elemtartó a távkapcsoló elektronikájárol.Ezt már megoldottam(világít ha nyomom)Viszont mintha az autó elfelejtette volna,nem csinál semmit. Lehet?Mi a teendő? Kaphatnám magánban az infót?vwbalazs@totalcar.hu(vw...ezért most ne utáljatok,még rendes ember vagyok,most is opelt gyógyítok) Nagyon köszi!
gezoli Elküldve Január5, 2006 Elküldve Január5, 2006 Helló lenne 1 kérdésem. 2002 esG Astra távirányitós kulcs leesett,és levált az elemtartó a távkapcsoló elektronikájárol.Ezt már megoldottam(világít ha nyomom)Viszont mintha az autó elfelejtette volna,nem csinál semmit. Lehet?Mi a teendő? Kaphatnám magánban az infót?vwbalazs@totalcar.hu(vw...ezért most ne utáljatok,még rendes ember vagyok,most is opelt gyógyítok) Nagyon köszi! Véleményem szerint újra kell programozni a távirányítót. Gyújtás bekapcsolod majd az egyik gombot röviden megnyomod a távvezérlőn, ezzel kész az újraprogramozás. Akkor kell újraprogramozni ha 3 percnél tovább nem volt benne az elem a távirányítóban.
warwolf Elküldve Január6, 2006 Elküldve Január6, 2006 Sziasztok! Jó áron tudsz Opel alkatrészt vásárolni: Viktor 06-20-480-8785, ha érdekel. Azt kell mondani, hogy B Vectraklub. Remélem segítettem ezzel az infóval! hil Más tollával ékeskedni! :) Aznagyon nemszép dolog ám! :blink: :)
aga Elküldve Február24, 2006 Elküldve Február24, 2006 (edited) Mi a véleményetek erröl a párosításról: ATE hátsó fékdob, FERRODÓ fékpofa, vagy van ATE fékpofa. Valakinek tapasztalata? Módosítva Február24, 2006 : aga46
Blitz Elküldve Február25, 2006 Elküldve Február25, 2006 Mi a véleményetek erröl a párosításról: ATE hátsó fékdob, FERRODÓ fékpofa, vagy van ATE fékpofa. Valakinek tapasztalata? szerintem nem rossz az Ate/Ate párosítás
Recommended Posts