uhuhu Elküldve Szeptember19, 2005 Elküldve Szeptember19, 2005 micsoda????? inkább gyujtás hid .... nem?
Amusing Elküldve Szeptember19, 2005 Elküldve Szeptember19, 2005 ööö... nem, legalábbis a lapra nem az van írva
Tom Elküldve Szeptember19, 2005 Elküldve Szeptember19, 2005 ööö... nem, legalábbis a lapra nem az van írva A gyújtáskapcsoló az ott van kb., ahová a kulcsot bedugod. :oops:
Amusing Elküldve Szeptember19, 2005 Elküldve Szeptember19, 2005 Akkor passz bár nem is érdekel, lényeg az, hogy most jó minden
Hagalex Elküldve Szeptember19, 2005 Elküldve Szeptember19, 2005 A gyújtáskapcsoló az ott van kb., ahová a kulcsot bedugod. :oops: Becarok!! 8) ;) :lol: :lol: :(
uhuhu Elküldve Szeptember19, 2005 Elküldve Szeptember19, 2005 :smt039 bizony.... azt hittem leugrasz szemesre, és ott dumcsizunk. :puppydogeyes: mi van veled???
KoPi Elküldve Szeptember19, 2005 Elküldve Szeptember19, 2005 most hívtak gyújtáskapcsoló romlott el, azt mondták ez elég sűrűn előfordul :lol: de legalább gyorsak voltak ;) pontos hiba: (amit a munkalapra írtak) - több hengernél gyujtáshiba - 2-es megáll, trafó csere tök tudja ez mit jelent :roll: Akkor ez az a bizonyos gyújtáshíd lesz, aminek a cseréjére visszahívtak? ahogy néztem, mind a négy hengeré egyben van, trafóstul, elektronikástul.
Amusing Elküldve Szeptember20, 2005 Elküldve Szeptember20, 2005 Akkor ez az a bizonyos gyújtáshíd lesz, aminek a cseréjére visszahívtak? ahogy néztem, mind a négy hengeré egyben van, trafóstul, elektronikástul. nem hívtak vissza, mentem magamtól, mert elromlott :lol:
KoPi Elküldve Szeptember20, 2005 Elküldve Szeptember20, 2005 nem hívtak vissza, mentem magamtól, mert elromlott ;) Még jó, hogy gari alatt jött elő. Biztos nem olcsó mulatság.
pablor Elküldve Szeptember22, 2005 Elküldve Szeptember22, 2005 Szevasztok! Uhu Te még a Danubiában dolgozol? Mer bibi van az autómmal. Teljesítmény, fogyasztás (alig gyorsul és sokat eszik) , meg apróságok. Ha lehet bevinném hozzátok. Ha nem okés, ajánljatok légyszíves egy megbízható márkaszervízt. Az autó: 1997-es G astra caravan 80e km, benzines 1.4. Nagyon szuper!! Üdv: Pablor Ja még valami: ha majdnem teljesen kifogyott az 50l-es tank ( 3 l maradt), akkor kellett volna légtelenítenem! Ha nem tettem ez okozhatja a teljesítményromlást és a fogyasztás növekedést?
telo Elküldve Szeptember22, 2005 Elküldve Szeptember22, 2005 ...Az autó: 1997-es G astra caravan... 97-ben is már volt G Astra? :oops: Ez vmi első szériás lehet...
ATM_automata Elküldve Szeptember22, 2005 Elküldve Szeptember22, 2005 SZiasztok! 1 oldallal előbb kérdeztem, hogy szerintetek a 135e km-es szervízt szakszervízben, vagy másutt érdemes csináltatni, illetve, hogy miből áll, mit kell megnézni ilyenkor. Neten nem találtam választ, nem tudnátok segíteni? A másik, hogy olvastam itt nem sokkal előrébb egy tank-légtelenítés dolgot. Ezt miért kell? Illetve mikor kell ilyet tenni?
meriva1.8 Elküldve Szeptember22, 2005 Elküldve Szeptember22, 2005 PABLOR & ATM_....: 1.4 benzineseken nem kell légteleníteni, ha kifogy a nafta. Különben van rajta szellőztető, de ez nem okozhat túlfogyasztást. ATM_...: Nézd meg a szervízkönyvedben, abban le van írva, mit kell csinálni pontosan. Én is megnézhetem, de ez már a Z-s motorokra vonatkozik, nem biztos, hogy a tiedre mérvadó.
ATM_automata Elküldve Szeptember22, 2005 Elküldve Szeptember22, 2005 npasi: Köszi az infót! A szervízkönyvet meg este átnyálazom rendesen.
pablor Elküldve Szeptember22, 2005 Elküldve Szeptember22, 2005 97-ben is már volt G Astra? :oops: Ez vmi első szériás lehet... 98-as (rosszul emlékeztem, de igazad van, első szériás)
uhuhu Elküldve Szeptember22, 2005 Elküldve Szeptember22, 2005 Szevasztok! Uhu Te még a Danubiában dolgozol? Mer bibi van az autómmal. Teljesítmény, fogyasztás (alig gyorsul és sokat eszik) , meg apróságok. Ha lehet bevinném hozzátok. Ha nem okés, ajánljatok légyszíves egy megbízható márkaszervízt. Az autó: 1997-es G astra caravan 80e km, benzines 1.4. Nagyon szuper!! Üdv: Pablor Ja még valami: ha majdnem teljesen kifogyott az 50l-es tank ( 3 l maradt), akkor kellett volna légtelenítenem! Ha nem tettem ez okozhatja a teljesítményromlást és a fogyasztás növekedést? mi ismerjük egymást? :roll:
Jim Elküldve Szeptember22, 2005 Elküldve Szeptember22, 2005 mi ismerjük egymást? :roll: Téged mindenki ismer... :twisted: ;)
uhuhu Elküldve Szeptember22, 2005 Elküldve Szeptember22, 2005 persze! ilyen szép gyereket nem lehet nem issmerni ;)
Jim Elküldve Szeptember22, 2005 Elküldve Szeptember22, 2005 persze! ilyen szép gyereket nem lehet nem issmerni ;)http://veszedelem.freeblog.hu/Files/kecske_mosoly.gif Látom nagyon szereted a Boci és Pipi rajzfilmsorozatot :lol:
pablor Elküldve Szeptember23, 2005 Elküldve Szeptember23, 2005 Még nem találkoztunk személyesen. Régebben irtál nekem szervizelési tanácsokat. (márc környékén) Gondoltam megint megkérdezlek. És mások is téged ajánlottak, hogy ha nagy a gond inkább hozzátok vigyem be. Üdv Pablor
uhuhu Elküldve Szeptember23, 2005 Elküldve Szeptember23, 2005 És mások is téged ajánlottak, hogy ha nagy a gond inkább hozzátok vigyem be. Üdv Pablor hozzad. még ott vagyok ;)
Recommended Posts