AstryG Elküldve Február12, 2018 Elküldve Február12, 2018 On 2018. 02. 11. at 19:44, Geopake írta: Autószerelő a haverom.Fizetek érte igaz nem annyit mint máshol Expand Igen ezt sejtettem, de akkor jó lenne hasonló cipőben járni
goose Elküldve Február13, 2018 Elküldve Február13, 2018 On 2018. 02. 11. at 17:00, Fulmen írta: Az anyagi része érdekel a legkevésbé dolognak. Nem ezen spórolnék. Marhára érdekel az autószerelés hobbi szinten. Tök jó dolognak tartom, hogy ma sokkal könnyebb egy ilyen dologba bele ásni magunkat, mint mondjuk 10-15 éve volt. Vonz a kihívás része is, mert nagyszerű, ha az ember egy ilyen kicsit komplikáltabb dolgot is el tud végezni maga. Ja és inkább addig tesztelem a "tehetségem" míg egy milliót se érő autóm van. Persze ez nem azt jelenti, hogy nem érdekelne, hogy ha kukáznám a motort, csak egy j vagy k astrán már tuti nem állnék neki a dolognak. Szerintem kicsit fekete-fehéren látod a dolgokat, de ez már egyéni vélemény, vagy elvi kérdés. Expand Én ugyan így vagyok ezzel! Én akartam kicserélni az enyémen is, de végül idő hiány miatt nem vágtam bele, Majd legközelebb. Az a baj hogy a szerelők tesznek rá, hogy mi hány NM el legyen lehuzva rutinból csinálják, érzésre(tisztelet a kivételnek)! Autodatából megvan hozzá a leírás ha érdekel, lépésről lépésre, mit mennyivel kell lehúzni!
odorgg Elküldve Február13, 2018 Elküldve Február13, 2018 On 2018. 02. 13. at 17:11, goose írta: Én ugyan így vagyok ezzel! Én akartam kicserélni az enyémen is, de végül idő hiány miatt nem vágtam bele, Majd legközelebb. Az a baj hogy a szerelők tesznek rá, hogy mi hány NM el legyen lehuzva rutinból csinálják, érzésre(tisztelet a kivételnek)! Autodatából megvan hozzá a leírás ha érdekel, lépésről lépésre, mit mennyivel kell lehúzni! Expand Autodatát hol lehet meglelni, ahol ezek a leírások fel lelhetők?
goose Elküldve Február13, 2018 Elküldve Február13, 2018 Ezt az autószerelők használják, pénzért lehet használni úgy tudom! Nekem egyik ismerős adta
Fulmen Elküldve Február15, 2018 Elküldve Február15, 2018 On 2018. 02. 13. at 17:11, goose írta: Én ugyan így vagyok ezzel! Én akartam kicserélni az enyémen is, de végül idő hiány miatt nem vágtam bele, Majd legközelebb. Az a baj hogy a szerelők tesznek rá, hogy mi hány NM el legyen lehuzva rutinból csinálják, érzésre(tisztelet a kivételnek)! Autodatából megvan hozzá a leírás ha érdekel, lépésről lépésre, mit mennyivel kell lehúzni! Expand Szívesen megnézném azt a leírást. Köszönöm! Számos útmutatóval találkoztam, de azért nem árt még egyet elolvasni, hátha van valami új vagy alternatív megoldás
Tarcsika Elküldve Február25, 2018 Elküldve Február25, 2018 Sziasztok! 3 napja lettek cserélve a trapéz gömbfejek+első stabilizátor pálcák! Kérdésem az lenne hogy ilyenkor kell e futómű állításra vinni az autót? A kormányösszekötő gömbfej nem lett cserélve!
freddy_ Elküldve Február26, 2018 Elküldve Február26, 2018 On 2018. 02. 15. at 6:15, Fulmen írta: Szívesen megnézném azt a leírást. Köszönöm! Számos útmutatóval találkoztam, de azért nem árt még egyet elolvasni, hátha van valami új vagy alternatív megoldás Expand Ezen a weboldalon megtalálod, hogy mire lehet hivatalosan előfizetni (árakkal). Amiről szó volt, az a TIS. Nem mai autók ezek. Nagyon sok minden felkerült az internetre, ha nem is a legújabb változatban, csak keresni kell.
Krajcso Elküldve Február27, 2018 Elküldve Február27, 2018 On 2018. 02. 25. at 18:12, Tarcsika írta: Sziasztok! 3 napja lettek cserélve a trapéz gömbfejek+első stabilizátor pálcák! Kérdésem az lenne hogy ilyenkor kell e futómű állításra vinni az autót? A kormányösszekötő gömbfej nem lett cserélve! Expand Elmeletileg nem kell, de egy futomu allitas kb 6000 Ft, egy felrekopott gumi ennel dragabb es igy legalabb megnyugtatnak.
Tarcsika Elküldve Február27, 2018 Elküldve Február27, 2018 On 2018. 02. 27. at 6:51, Krajcso írta: Elmeletileg nem kell, de egy futomu allitas kb 6000 Ft, egy felrekopott gumi ennel dragabb es igy legalabb megnyugtatnak. Expand Köszi! Elvittem! 5000ért beállították, de 90-100km/h-nál így is sétálgat! Megnyugtattak, hogy a lengéscsillapító+toronycsapágyak is cserések! 106k! (TRW lengéscsillapítók+Komplett lemförder csapágyak, gumiszilentek lesznek belerakva!) Remélem jó pár évig nem lesz vele gond!
Krajcso Elküldve Február27, 2018 Elküldve Február27, 2018 On 2018. 02. 27. at 12:18, Tarcsika írta: Köszi! Elvittem! 5000ért beállították, de 90-100km/h-nál így is sétálgat! Megnyugtattak, hogy a lengéscsillapító+toronycsapágyak is cserések! 106k! (TRW lengéscsillapítók+Komplett lemförder csapágyak, gumiszilentek lesznek belerakva!) Remélem jó pár évig nem lesz vele gond! Expand Uh, sajnalom. Soknak tűnik az összeg elsőre, de sajnos a minőségi ennyi. Nekem Bilstein van elől 6 éve (120.000km) az is elég húzós volt, de azóta nem kellett bántani
peacetrang Elküldve Február28, 2018 Elküldve Február28, 2018 Sziasztok, elérkezett az idő, hogy a Z14XEP-ből 12 év és 150e km után kidobjuk a gyári vezérlést. Ti milyen márkát ajánlanátok? Tömítésekből GM csomagolásút vegyek, vagy pl. egy elring is jó lesz? A vízpumpám is gyári, viszont semmi baja, nem folyik sehol. Ennek ellenére kidobjam belőle azt is, vagy maradjon? Picit tartok attól, hogy egy utángyártott hamarabb tönkremegy majd, mint amíg még bírná a gyári.
Geopake Elküldve Február28, 2018 Elküldve Február28, 2018 On 2018. 02. 28. at 18:53, peacetrang írta: Sziasztok, elérkezett az idő, hogy a Z14XEP-ből 12 év és 150e km után kidobjuk a gyári vezérlést. Ti milyen márkát ajánlanátok? Tömítésekből GM csomagolásút vegyek, vagy pl. egy elring is jó lesz? A vízpumpám is gyári, viszont semmi baja, nem folyik sehol. Ennek ellenére kidobjam belőle azt is, vagy maradjon? Picit tartok attól, hogy egy utángyártott hamarabb tönkremegy majd, mint amíg még bírná a gyári. Expand Akkor vegyél bele gyárit.
csicsó Elküldve Március1, 2018 Elküldve Március1, 2018 On 2018. 02. 28. at 18:53, peacetrang írta: Sziasztok, elérkezett az idő, hogy a Z14XEP-ből 12 év és 150e km után kidobjuk a gyári vezérlést. Ti milyen márkát ajánlanátok? Tömítésekből GM csomagolásút vegyek, vagy pl. egy elring is jó lesz? A vízpumpám is gyári, viszont semmi baja, nem folyik sehol. Ennek ellenére kidobjam belőle azt is, vagy maradjon? Picit tartok attól, hogy egy utángyártott hamarabb tönkremegy majd, mint amíg még bírná a gyári. Expand És miért kell cserélni?van már hangja a láncnak esetleg? Ha már szét lesz szedve én cserélném a vizpumpát is meg a termosztátot is ha még nem volt.
peacetrang Elküldve Március1, 2018 Elküldve Március1, 2018 On 2018. 03. 01. at 14:23, csicsó írta: És miért kell cserélni?van már hangja a láncnak esetleg? Ha már szét lesz szedve én cserélném a vizpumpát is meg a termosztátot is ha még nem volt. Expand Nem volt még semmi cserélve, se vízpumpa se termosztát, se semmi, minden gyári benne, teljesen szépen csendesen jár, viszont a hengerfej alól folyik a vizem sajnos. Először úgy tűnt, hogy az EGR szelep tömítés adta meg magát, de most már kiderült, hogy nem, annak a cseréje nem volt elég. És ha már levesszük a hengerfejet, nem szeretném úgy visszarakni, hogy nem cserélünk vezérlést.
csicsó Elküldve Március1, 2018 Elküldve Március1, 2018 (edited) On 2018. 03. 01. at 17:46, peacetrang írta: Nem volt még semmi cserélve, se vízpumpa se termosztát, se semmi, minden gyári benne, teljesen szépen csendesen jár, viszont a hengerfej alól folyik a vizem sajnos. Először úgy tűnt, hogy az EGR szelep tömítés adta meg magát, de most már kiderült, hogy nem, annak a cseréje nem volt elég. És ha már levesszük a hengerfejet, nem szeretném úgy visszarakni, hogy nem cserélünk vezérlést. Expand Ha még megtartod pár évig akkor rendben,de ha nem tervezel vele hosszabbtávra akkor meggondolandó sztem... Módosítva Március1, 2018 : csicsó
kobraCode Elküldve Március1, 2018 Elküldve Március1, 2018 On 2018. 03. 01. at 17:46, peacetrang írta: Nem volt még semmi cserélve, se vízpumpa se termosztát, se semmi, minden gyári benne, teljesen szépen csendesen jár, viszont a hengerfej alól folyik a vizem sajnos. Először úgy tűnt, hogy az EGR szelep tömítés adta meg magát, de most már kiderült, hogy nem, annak a cseréje nem volt elég. És ha már levesszük a hengerfejet, nem szeretném úgy visszarakni, hogy nem cserélünk vezérlést. Expand Én a helyedben se a vízpumpát se a termosztátot nem cserélném. A gyári alkatrésznél nincs jobb minőségben! Szerelőm tanácsolta nekem is ezt, és nagyon megbízható ha valakinek lehet hinni hát neki igen. Az ó autójában már 200e km fölött jár a vízpumpa és köszöni semmi baja....
tgabika76 Elküldve Március1, 2018 Elküldve Március1, 2018 On 2018. 03. 01. at 18:31, kobraCode írta: Én a helyedben se a vízpumpát se a termosztátot nem cserélném. A gyári alkatrésznél nincs jobb minőségben! Szerelőm tanácsolta nekem is ezt, és nagyon megbízható ha valakinek lehet hinni hát neki igen. Az ó autójában már 200e km fölött jár a vízpumpa és köszöni semmi baja.... Expand Anno Uhuhuval tárgyaltam ez ügyben (régi MOTE-sok ismerik, a lényeg hogy akkor épp márkaszervizben dolgozott), ő azt javasolta hogy minden második vezérléscserénél (szíjas motorról volt szó) érdemes cserélni a vízpumpát akkor is ha semmi baja, egyszerűen azért mert nem jelent akkora pluszköltséget alkatrészben, mint amennyi bosszúságot és költségnövekedést okoz a vezérlés újabb lebontása esetlegesen pár hónappal később amikor megadja magát az addig hibátlan gyári vízpumpa. Természetesen én is gyárit vennék a vízpumpából is (bár állítólag az SKF is vállalható), de ennyit megér a nyugalom szerintem. 1
peacetrang Elküldve Március1, 2018 Elküldve Március1, 2018 On 2018. 03. 01. at 18:38, tgabika76 írta: Anno Uhuhuval tárgyaltam ez ügyben (régi MOTE-sok ismerik, a lényeg hogy akkor épp márkaszervizben dolgozott), ő azt javasolta hogy minden második vezérléscserénél (szíjas motorról volt szó) érdemes cserélni a vízpumpát akkor is ha semmi baja, egyszerűen azért mert nem jelent akkora pluszköltséget alkatrészben, mint amennyi bosszúságot és költségnövekedést okoz a vezérlés újabb lebontása esetlegesen pár hónappal később amikor megadja magát az addig hibátlan gyári vízpumpa. Természetesen én is gyárit vennék a vízpumpából is (bár állítólag az SKF is vállalható), de ennyit megér a nyugalom szerintem. Expand Köszi a válaszokat! És vezérléssel kapcsolatban esetleg valakinél tapasztalat? Amit tudni kell, hogy úgy alakult, hogy az eddig sem túl sokat futott autó most még kevesebbet van használatban, ez olyan 8-10e km/évet jelent az eddigi 15ezer helyett. Vajon ilyen kevés futás mellett is megéri ragaszkodni a gyárihoz?
Tarcsika Elküldve Március2, 2018 Elküldve Március2, 2018 On 2018. 02. 27. at 16:27, Krajcso írta: Uh, sajnalom. Soknak tűnik az összeg elsőre, de sajnos a minőségi ennyi. Nekem Bilstein van elől 6 éve (120.000km) az is elég húzós volt, de azóta nem kellett bántani Expand Nos ki lettek cserélve az első lengéscsillapítók és a toronycsapágyak, toronyszilentek! Könyebb lett kormányozni a kocsit! Az autó eleje magasabb lett! Tehát nagyobb a rés a gumi és a kerékjárati ív között! Ez normális? Am az autó még mindig úszkál! Előzésnél belibben és alig tudom visszafogni! Stab pálcák és trapéz gömbfejek cserélve! Nem nagyon tudnak mit mondani a szerelők mert elvileg rendben van minden! Rengeteg új futóműalkatrészt kapott az autó! De sztem még rászánom azt az 50k-t és komplett új lengőkarokat+hátsó lengéscsillapítókat és híd szilenteket rakatok bele! Utána futóműállítás! Ha így sem lesz jó akkor rakok egy téglát a gázpedálra és irány a tisza!:D
zotya975 Elküldve Március2, 2018 Elküldve Március2, 2018 On 2018. 03. 02. at 11:00, Tarcsika írta: Nos ki lettek cserélve az első lengéscsillapítók és a toronycsapágyak, toronyszilentek! Könyebb lett kormányozni a kocsit! Az autó eleje magasabb lett! Tehát nagyobb a rés a gumi és a kerékjárati ív között! Ez normális? Am az autó még mindig úszkál! Előzésnél belibben és alig tudom visszafogni! Stab pálcák és trapéz gömbfejek cserélve! Nem nagyon tudnak mit mondani a szerelők mert elvileg rendben van minden! Rengeteg új futóműalkatrészt kapott az autó! De sztem még rászánom azt az 50k-t és komplett új lengőkarokat+hátsó lengéscsillapítókat és híd szilenteket rakatok bele! Utána futóműállítás! Ha így sem lesz jó akkor rakok egy téglát a gázpedálra és irány a tisza!:D Expand Szerintem most kellene futóművet állítani ha még nem volt . Ha nincs meg a az összetartás az autó kóvályog az úton állandóan kormányozni kell. A gólyaláb 3 ponton van bekötve: a talpas, ( alsó trapézgömbfej) a toronyszilent, és a kormányösszekötő gömbfej. Ha mindhármat ( de akár ezek közül csak egyet) kicseréled kell az állítás. Ezen kívül nem tudom, nálatok a kormányösszekötő belső fele hogyan csatlakozik a kormányműhöz, ha ott is van szilent, az is okozhat kóválygást, de akkor a kormány holtjáték is nagy.
Krajcso Elküldve Március5, 2018 Elküldve Március5, 2018 On 2018. 03. 02. at 14:00, zotya975 írta: Szerintem most kellene futóművet állítani ha még nem volt . Ha nincs meg a az összetartás az autó kóvályog az úton állandóan kormányozni kell. A gólyaláb 3 ponton van bekötve: a talpas, ( alsó trapézgömbfej) a toronyszilent, és a kormányösszekötő gömbfej. Ha mindhármat ( de akár ezek közül csak egyet) kicseréled kell az állítás. Ezen kívül nem tudom, nálatok a kormányösszekötő belső fele hogyan csatlakozik a kormányműhöz, ha ott is van szilent, az is okozhat kóválygást, de akkor a kormány holtjáték is nagy. Expand Pontosan ez az eset állt fenn nálam is. A futóműves azt mondta egyetlen fordulatot kellett a nyomtávrudon állítani, mégis teljesen más lett az autó stabilitása.
zotya975 Elküldve Március5, 2018 Elküldve Március5, 2018 On 2018. 03. 05. at 7:39, Krajcso írta: Pontosan ez az eset állt fenn nálam is. A futóműves azt mondta egyetlen fordulatot kellett a nyomtávrudon állítani, mégis teljesen más lett az autó stabilitása. Expand Amikor cseréltem hiába mértem meg tolómérővel a távolságot, és hiába tettem be ugyanolyan gömbfejet mint a régi volt, mégis állítani kellett. Azért széttekertem , és megzsíroztam a menetes részeket, ne ott kellejen neki kínlódni a kerékjáratban. Amúgy azért van ott a fúrógép, mert a régi csavarja kapásból letört, és ki kellett fúrni.
Tarcsika Elküldve Március8, 2018 Elküldve Március8, 2018 (edited) On 2018. 03. 02. at 14:00, zotya975 írta: Szerintem most kellene futóművet állítani ha még nem volt . Ha nincs meg a az összetartás az autó kóvályog az úton állandóan kormányozni kell. A gólyaláb 3 ponton van bekötve: a talpas, ( alsó trapézgömbfej) a toronyszilent, és a kormányösszekötő gömbfej. Ha mindhármat ( de akár ezek közül csak egyet) kicseréled kell az állítás. Ezen kívül nem tudom, nálatok a kormányösszekötő belső fele hogyan csatlakozik a kormányműhöz, ha ott is van szilent, az is okozhat kóválygást, de akkor a kormány holtjáték is nagy. Expand Nos kiderült egy alapos vizsgálat után, hogy a kormányösszekötők miatt volt minden nemű imbolygás! Külső, belső összekotőket cserélni kellett! De hogy legyen egy kis csavar is a dologban az astrakat két fajta kormányművel szerelték! TRW és Delphi! Gondoltam delphi a fűtés rendszer akkor delphi a kormánymű is! (A lóf@szt) Persze hogy TRW! Egyébként utólag rájöttem hogyan lehet legegyszerűbben kideríteni! A TRW-nek a szervószivattyú tartálya kis tömzsi, és rá is van írva! A delphinek hosszú a nyaka! Itt alkatrészekben a közép kategóriát választottam! Mapco remélem kibír pár évet! Módosítva Március8, 2018 : Tarcsika 1
tgabika76 Elküldve Március8, 2018 Elküldve Március8, 2018 On 2018. 03. 08. at 16:41, Tarcsika írta: ...hogy legyen egy kis csavar is a dologban az astrakat két fajta kormányművel szerelték! TRW és Delphi! Expand Hát az a helyzet hogy ami a gyártókat illeti, valóban ez a két típus különböztethető meg, de azért ennél többféle kormánymű létezett az Astrákhoz: Delphi TRW 1. generációs TRW 2. generációs régi típus TRW 2. generációs új típus Ez eddig összesen négy féle , de érdekességképpen megjegyzem hogy jobbkormányos piacra volt még egy "csökkentett erőszükségletű" kormánymű is, ezt jellemzően az olyan Délkelet-ázsiai piacokra szánták mint Thaiföld és Malajzia, mert az ottani kistermetű embereknek (főleg a nőknek) gondot okoz a nálunk megszokott szervókormány eltekerése, nincs elég erejük hozzá.
Tarcsika Elküldve Március8, 2018 Elküldve Március8, 2018 On 2018. 03. 08. at 17:44, tgabika76 írta: Hát az a helyzet hogy ami a gyártókat illeti, valóban ez a két típus különböztethető meg, de azért ennél többféle kormánymű létezett az Astrákhoz: Delphi TRW 1. generációs TRW 2. generációs régi típus TRW 2. generációs új típus Ez eddig összesen négy féle , de érdekességképpen megjegyzem hogy jobbkormányos piacra volt még egy "csökkentett erőszükségletű" kormánymű is, ezt jellemzően az olyan Délkelet-ázsiai piacokra szánták mint Thaiföld és Malajzia, mert az ottani kistermetű embereknek (főleg a nőknek) gondot okoz a nálunk megszokott szervókormány eltekerése, nincs elég erejük hozzá. Expand Az unixnál a rendszer szerencsére csak 2 fajtát hozott fel az autó adatai alapján! Az hogy első, vagy második generációs, régi vagy új típusú, azt gondolom alapból ki tudta szűrni a program évjárat, motorkód, stb. alapján!
Recommended Posts