DM101 Elküldve Október5, 2014 Elküldve Október5, 2014 Ha az egész középkonzolnál nincs világítás, akkor az biztosíték, ugye? Ha igen ,akkor azt meg tudnátok mondani, hogy az hol van a biztosítéktáblán? A szivargyújtóét a múltkor megtaláltam középtájt.
Szergely Elküldve Október6, 2014 Elküldve Október6, 2014 Szép napot mindenkinek. 2002-es Z16XE-n mikor kell vezérműszíjat cserélni? Ma jutott eszembe és megnéztem, hogy 2010.11.04. 158k km-nél volt cserélve. Most 235k van benne. Nagyon úgy rémlik, hogy lassan túlmegyek rajta.
outsider Elküldve Október6, 2014 Elküldve Október6, 2014 (edited) Szép napot mindenkinek. 2002-es Z16XE-n mikor kell vezérműszíjat cserélni? Ma jutott eszembe és megnéztem, hogy 2010.11.04. 158k km-nél volt cserélve. Most 235k van benne. Nagyon úgy rémlik, hogy lassan túlmegyek rajta. Nekem 60E km rémlik. Legalábbis nekem akkor cserélték... Ha így van, nem kicsit mentél túl... :) Módosítva Október6, 2014 : outsider 1
Szergely Elküldve Október6, 2014 Elküldve Október6, 2014 (edited) Mi az ajánlott márka vezérműszíj készletre-re és vízpumpára? Bosch, SKF? Módosítva Október6, 2014 : Szergely
imy Elküldve Október6, 2014 Elküldve Október6, 2014 Mi az ajánlott márka vezérműszíj készletre-re és vízpumpára? Bosch, SKF? Gyári jó, de amit említettél azoknak is jónak kell lennie. (nem tudom, mert az enyim láncos, de a Bosch és az SKF az jó márka, a gyári is valószínűleg az....) 1
mantec Elküldve Október6, 2014 Elküldve Október6, 2014 T Szergely! "... vezérműszíj készlet ..." Contitech, Bosh, SKF, Gates "... vízpumpa ..." SKF 1
DM101 Elküldve Október6, 2014 Elküldve Október6, 2014 Még mindig a középkonzol világításánál tartok.. Szóval azt meg tudjátok mondani, hogy milyen égők kellenek oda?Nem szeretném kétszer szétszedni.
scream24 Elküldve Október6, 2014 Elküldve Október6, 2014 Még mindig a középkonzol világításánál tartok.. Szóval azt meg tudjátok mondani, hogy milyen égők kellenek oda?Nem szeretném kétszer szétszedni. A kijelző mögé B8.5D 2db a fűtésboxba meg sima t5-ös foglalatú. Rakhatsz ledeset is olyan szinben ami tetszik, az elvileg örökös mint a szegénység, vagy maradsz a sima izzonál. 1
kotipaf Elküldve Október8, 2014 Elküldve Október8, 2014 A kijelző mögé B8.5D 2db a fűtésboxba meg sima t5-ös foglalatú. Rakhatsz ledeset is olyan szinben ami tetszik, az elvileg örökös mint a szegénység, vagy maradsz a sima izzonál. Én most cseréltem a középkonzolban T5-ös izzót. Így érdemes még keresned/rákérdezni: üvegfejű rizsszemizzó, rizsizzó. Tényleg akkora, mint egy rizszem. Mutatok egy képet a köz szolgálatára :) Elég nehéz hozzáférni, ha nincs célszerszám. A csavaró meg nehezen jön le, nem kell megijedni. http://kepfeltoltes.hu/141008/20141007_163347_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Itt egy kép arról amit kivettem: http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg 1
DM101 Elküldve Október8, 2014 Elküldve Október8, 2014 Én most cseréltem a középkonzolban T5-ös izzót. Így érdemes még keresned/rákérdezni: üvegfejű rizsszemizzó, rizsizzó. Tényleg akkora, mint egy rizszem. Mutatok egy képet a köz szolgálatára :) Elég nehéz hozzáférni, ha nincs célszerszám. A csavaró meg nehezen jön le, nem kell megijedni. http://kepfeltoltes.hu/141008/20141007_163347_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Itt egy kép arról amit kivettem: http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg Ezer köszönet ,bár én nem merem erőltetni a gombot, mert nem nagyon akar kifelé jönni.Szerintem nekem a hátulról szétszedős fajta van.
imy Elküldve Október8, 2014 Elküldve Október8, 2014 Ezer köszönet ,bár én nem merem erőltetni a gombot, mert nem nagyon akar kifelé jönni.Szerintem nekem a hátulról szétszedős fajta van. Behr (patentes pollenszűrő fedél): elölről, azaz gombot leveszed, s kicseréled Delphi (csavaros pollenszűrő fedél): ki kell szedni a vezérlőt 1
magellaner Elküldve Október8, 2014 Elküldve Október8, 2014 Sziasztok Mitől lehet,hogy az auto minden úthibát megérez,bukkanóknál majd kiesek a kocsiból meg a műszerfal is zörög nagyokat. Nagyon keménynek érzem az első futóművet kopog rossz úton borzasztó vezetni mint egy szekér. A kutyacsont tavaly lett cserélve mindkét talpas és a kormány göbmfej is nemrég lett cserélve azóta vmivel jobb lett. Néztem a csillapítókat azok nemvészesek. A toronyszilent talán az lehet mert az egyik oldalon már eléggé elál a tányér. Esetleg a lengőkar szilenteket kéne még cserélni vagy teljes csillapító és alkatrészeit?
scream24 Elküldve Október8, 2014 Elküldve Október8, 2014 Én most cseréltem a középkonzolban T5-ös izzót. Így érdemes még keresned/rákérdezni: üvegfejű rizsszemizzó, rizsizzó. Tényleg akkora, mint egy rizszem. Mutatok egy képet a köz szolgálatára :) Elég nehéz hozzáférni, ha nincs célszerszám. A csavaró meg nehezen jön le, nem kell megijedni. http://kepfeltoltes.hu/141008/20141007_163347_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Itt egy kép arról amit kivettem: http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg Üdv. Gondolom ezt nem nekem akartad irni. Én már túl vagyok a cserén, bár ledes lett a cseredarab, de ez most nem számit. Mint már irták is két féle fűtésbox létezik. Nekem delphi van, nos itt cibálhatnád a tekerőt. :D És ebben bizony 2db t5-ös izzó való. :hiya:
grofbandi Elküldve Október8, 2014 Elküldve Október8, 2014 Sziasztok Mitől lehet,hogy az auto minden úthibát megérez,bukkanóknál majd kiesek a kocsiból meg a műszerfal is zörög nagyokat. Nagyon keménynek érzem az első futóművet kopog rossz úton borzasztó vezetni mint egy szekér. A kutyacsont tavaly lett cserélve mindkét talpas és a kormány göbmfej is nemrég lett cserélve azóta vmivel jobb lett. Néztem a csillapítókat azok nemvészesek. A toronyszilent talán az lehet mert az egyik oldalon már eléggé elál a tányér. Esetleg a lengőkar szilenteket kéne még cserélni vagy teljes csillapító és alkatrészeit? A toronygumi is lehet, meg a stabilizátor szilent is. A legjobb lenne megrángatni nyúzópadon, hogy mi lóg.
Geopake Elküldve Október8, 2014 Elküldve Október8, 2014 Sziasztok Mitől lehet,hogy az auto minden úthibát megérez,bukkanóknál majd kiesek a kocsiból meg a műszerfal is zörög nagyokat. Nagyon keménynek érzem az első futóművet kopog rossz úton borzasztó vezetni mint egy szekér. A kutyacsont tavaly lett cserélve mindkét talpas és a kormány göbmfej is nemrég lett cserélve azóta vmivel jobb lett. Néztem a csillapítókat azok nemvészesek. A toronyszilent talán az lehet mert az egyik oldalon már eléggé elál a tányér. Esetleg a lengőkar szilenteket kéne még cserélni vagy teljes csillapító és alkatrészeit? Nem fújtad túl keményre a gumikat? Engem akkor ráz ki a kocsiból,ha sokat fújok bele.
grofbandi Elküldve Október9, 2014 Elküldve Október9, 2014 Nem fújtad túl keményre a gumikat? Engem akkor ráz ki a kocsiból,ha sokat fújok bele. Nem hiszem hogy csak ennyi lenne, nekem a 195/45R17-ben 2,5 bar van, de nem ráz, nem zörög. Viszont lógó stabilizátorral és kutyacsonttal hasonlókat tapasztaltam.
outsider Elküldve Október9, 2014 Elküldve Október9, 2014 Nekem is eléggé ráz. A 2,3-2,4 bar-ra szoktam fújni... Nem hinném, hogy ez sok. (ráadásul így jobb a fogyasztás, kisebb nyomással városban 10L lecsúszik) 10E km-el ezelőtt volt futóműbeállítás (papírok szerint), stabilizátor (2db Meyle), és kormány rúdfej csere... https://lh6.googleusercontent.com/-4y1NcU83UuE/VCcHOcp5RjI/AAAAAAAAFnI/0EcV1ATQGxY/s512/DSC_0689.jpg A lengéscsillapító tetején az a gumitányér eláll eléggé a kasztnitól, teljesen alá lehet látni. Az jelent valamit? Valaki mintha említette volt, hogy az nem jó... Azt tudom hogy a hátsó rugóim töröttek, de még nem került sor a cserére, egyelőre más gondjaim is vannak. Mondjuk jövő hónapban műszaki... Más! Valaki szintén említette, hogy az irányjelző kar nem mindig kattan neki vissza. Én is így járok a bal oldalival. Csak ha nagyon lassan tekerem a kormányt akkor kattan ki magától, egyébként nem. Van erre valami megoldás? Szerelhető?
g.peter23 Elküldve Október9, 2014 Elküldve Október9, 2014 Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy mitől lehet, hogy alig reagál a kp zár a távirányítóra? Új elemmel is csinálja, közelről, messziről. Ötlet? Köszönöm
grofbandi Elküldve Október9, 2014 Elküldve Október9, 2014 A lengéscsillapító tetején az a gumitányér eláll eléggé a kasztnitól, teljesen alá lehet látni. Az jelent valamit? Valaki mintha említette volt, hogy az nem jó... Igen, az a toronyszilent elhasználódására utal. 1
grofbandi Elküldve Október9, 2014 Elküldve Október9, 2014 Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy mitől lehet, hogy alig reagál a kp zár a távirányítóra? Új elemmel is csinálja, közelről, messziről. Ötlet? Köszönöm Valószínűleg az elemtartó érintkezői letörtek. Típushiba sajnos.
imy Elküldve Október9, 2014 Elküldve Október9, 2014 Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy mitől lehet, hogy alig reagál a kp zár a távirányítóra? Új elemmel is csinálja, közelről, messziről. Ötlet? Köszönöm Szedd szét a kulcsot, és nézd meg az elemtartó lábait. Én kb 1 éve forrasztottam meg. Az elemem még gyári, pedig lassan 7 éves lesz a kocsi. (a 2 éves csereperiódust nem is értem az elemnél)
csicsó Elküldve Október9, 2014 Elküldve Október9, 2014 Nekem is eléggé ráz. A 2,3-2,4 bar-ra szoktam fújni... Nem hinném, hogy ez sok. (ráadásul így jobb a fogyasztás, kisebb nyomással városban 10L lecsúszik) 10E km-el ezelőtt volt futóműbeállítás (papírok szerint), stabilizátor (2db Meyle), és kormány rúdfej csere... https://lh6.googleusercontent.com/-4y1NcU83UuE/VCcHOcp5RjI/AAAAAAAAFnI/0EcV1ATQGxY/s512/DSC_0689.jpg A lengéscsillapító tetején az a gumitányér eláll eléggé a kasztnitól, teljesen alá lehet látni. Az jelent valamit? Valaki mintha említette volt, hogy az nem jó... Azt tudom hogy a hátsó rugóim töröttek, de még nem került sor a cserére, egyelőre más gondjaim is vannak. Mondjuk jövő hónapban műszaki... Más! Valaki szintén említette, hogy az irányjelző kar nem mindig kattan neki vissza. Én is így járok a bal oldalival. Csak ha nagyon lassan tekerem a kormányt akkor kattan ki magától, egyébként nem. Van erre valami megoldás? Szerelhető? Az nekem is ilyen,sőt még nyekereg is valami kormányzáskor gondolom a toronyszilent az :smartass:
Atala Elküldve Október11, 2014 Elküldve Október11, 2014 Igen, az a toronyszilent elhasználódására utal. A lengéscsillapító tetején az a gumitányér eláll eléggé a kasztnitól, teljesen alá lehet látni. Az jelent valamit? Valaki mintha említette volt, hogy az nem jó... Azt tudom hogy a hátsó rugóim töröttek, de még nem került sor a cserére, egyelőre más gondjaim is vannak. Mondjuk jövő hónapban műszaki... Nekem is eláll. Pedig lett cserélve a toronygumik (ezzel akartak lehuzni annó 56e-vel), egy kicsit lejjebb ment de nem fekszik fel a kasznira.
outsider Elküldve Október16, 2014 Elküldve Október16, 2014 (edited) http://autoakkubolt.hu/auto-akkumulatorok/113-varta-black-dynamic-12v-45ah-j.html Szerintetek ez jó lehet? Z14XE klíma nélküli még egy riasztó van benne plusz fogyasztóként... Gyárilag 44Ah akksi volt benne. Vagy még ezen gondolkodtam: http://autoakkubolt.hu/41-banner-power-bull-12v-44ah-jobbos.html Kell nekem nagyobb?? A mostani akku 53Ah 470A, de eléggé haldoklónak tűnik. Megnézték a generátoromat, elvileg jó volt, és az egyik kábelen, pontosabban a + akku sarun tűntek el a voltok. Most már megvan a 14V töltés közben. Sok felkapcsolt fogyasztó (fényszóró, ablakfűtés, belső keringető 3-ason) mellett se megy most már 13V alá. Korábban 12V alá is csusszant ilyen esetben. Szerintem az akksi sem 100-as... Menet közben csak a generátor táplálja a rendszert, vagy az akksi is beleszól? Opcom-al néztem menet közben, most már sokkal egyenletesebb a feszültség, nem változik annyiszor mint korábban. Egyenletesen 13 V fölött van, korábban ingadozott elég gyakran 11,5-13,7 V között. Most stabil. Egyszer vettem észre csökkenést benne, amikor álló helyzetben voltam, majd épp elindultam, szerintem akkor pont a hűtőventilátor is bekapcsolt. Az indítás reggelente még mindig csak hosszasabb tekerés után sikerül. Második indítás már pöccre. Amit még megfigyeltem a saru csere óta, nem tudom előtte volt-e ilyen. Amikor indítózok, és pörög az önindító, az üzemanyag szintjelző elkezd ütemesen (az önindító ritmusára) visszafelé (a nulla irányába) táncolni, majd ha beindul felmegy szintre. :blink: Vagy lehet most csak azért veszem észre mert félig van a tank? :D Mostanában csak kevesebb volt benne... Tapasztalt már valaki ilyet? Módosítva Október16, 2014 : outsider
Recommended Posts