kori Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 Ez a mienk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 Majdnem Opel szín. Ha nem ez a szín lett volna, bizti nem veszem meg ennyiért :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MrManta Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 Majdnem Opel szín. Ha nem ez a szín lett volna, bizti nem veszem meg ennyiért :sowwy: Aranyos az ülés "tartozéka": :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 Köszi. Igaz már több mint egy éves a kép. Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 Ilyen eredeti baby Recarokat nálunk is lehet kapni és nem is horror az ára. Nagyobb kép! itt lehet kapni itthon pl., de elég drága. Már láttam sokkal olcsóbban is. Ez itt picit OFF, de ilyen is van! Ez meg itt a miénk, ez is Pierre kardigán, de majdnem recaro.A tulajdonos épp kiszállt az autóból. :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Április26, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Április26, 2008 Ez a mienk. Eladó? :lol: Nem baj, ha már elmúlt egy éves és használt! :sowwy: Tetszik! Az ülést megtarthatod! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Április26, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Április26, 2008 Need, a tiedre is vevők vagyunk, és te is megtarthatod az ülést :lol: Tudom, tudom... csináljunk magunknak... :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Április26, 2008 Megoszt Elküldve Április26, 2008 Dicséretes az elhivatottság amivel ki akarjátok nevelni a jövő mantás nemzedékét. Amúgy ötletnek se rossz: fogadjunk örökbe egy szekérderéknyi gyereket a világ minden tájáról, és neveljük őket mantássá. (lehet indiai meg thaiföldi is a híres elődök nyomdokain, csak értékelje és szeresse a Mantát) :sowwy: Csak nem attól tartotok hogy most már egyre biztosabb hogy a Manta mint típus örökké élni fog, így a kultusz gyenge pontja maguk a Mantások lettek, mert ők bizony halandóak? Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Április26, 2008 Megoszt Elküldve Április26, 2008 Az indiai jöhet! Majd ott élesszük újra és gyártatjuk megint a Mantát! Yikes! Most olvastam különbenis hogy az indiai TATA autógyár megveszi a Jaguart,Rovert és nemsokára piacra dobja az első sűrített levegős népautóját is a Nano-n kívül, aminek új ára is 500ezer alatt várható. A sűritett levegős (motort) technikát egy francia mérnök 10évig tökéletesítette, és minekután senki nem volt rá vevő, lecsapott rá az indiai Tata autógyár. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Meg tudjátok mondani, kb mennyi az ára most egy ültetőrugónak? Vennék egyet és érdekelne szar áron adná-e a srác. Használtan vette ő is, csak neki nem kell már. köszi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Meg tudjátok mondani, kb mennyi az ára most egy ültetőrugónak? Vennék egyet és érdekelne szar áron adná-e a srác. Használtan vette ő is, csak neki nem kell már. köszi :D Szerintem 1 rugó ára pont negyede 4 rugóénak :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május27, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május27, 2008 Píííííííísta annyira hozzászólt :D és annyira igazat :P Figyu, attól függ, hogy milyen, meg hanyas ültetést ad.... mondjuk 20-40-ig bármennyi lehet. De ha megmondod, hogy mi a neve, meg a mérete, akkor mondok rá valamit... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Nekem van egy szett astra g coupe eladó (FK), ha kell valakinek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Szerintem 1 rugó ára pont negyede 4 rugóénak :D Mélykék ez annyira szakszerű és a te mérhetetlen mértékű tudásod letaglóz engem e sorokat olvasva. Új élménnyel gazdagodva folytatom életem, megvilágosodva. És mennyire kézzelfogható és egyértelmű ez nagy igazság. :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Március28, 2013 Megoszt Elküldve Március28, 2013 Témát lezártam. >> ITT << lehet folytatni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts