Atommanó Elküldve Augusztus22, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2007 Milyen szombat????????????????? Pénteken kezdünk!!!! :wacko: mindenkivel kell koccintanunk egyet legalább, aik nem voltak ott!!! :lol: De spúrok vagytok...csak egyet... akkor el sem megyek...1 pohár piáért...meg sem mozdulok... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus22, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2007 Kösz Tiv a képet. Ez még nem is gáz. Nagy mámoromban retkesebbre emlékeztem. :wacko: Nem baj, a gyerekek játszottak, ez a fő. Így kell homokvárat építeni Suzukiból Omegával és Mantával. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus22, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2007 Milyen szombat????????????????? Pénteken kezdünk!!!! :unsure: mindenkivel kell koccintanunk egyet legalább, aik nem voltak ott!!! :wacko: Meló miatt csak szombat reggel tudok indulni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus22, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2007 Milyen szombat????????????????? Pénteken kezdünk!!!! :unsure: mindenkivel kell koccintanunk egyet legalább, aik nem voltak ott!!! :lol: szóval velem már nem is ... na szép :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus22, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2007 szóval velem már nem is ... na szép :lol: Beléd kár...úgy is kidobod a taccsot... :lol: :unsure: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus23, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2007 Ez az, épp ez a lényeg, hogy nem dobta! Az úr a fa előtt is úr! :unsure: Úgyhogy csak igyon! :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Augusztus23, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus23, 2007 De spúrok vagytok...csak egyet... akkor el sem megyek...1 pohár piáért...meg sem mozdulok... :unsure: MONDOM egyet legalább!!! :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Augusztus23, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus23, 2007 szóval velem már nem is ... na szép :lol: Nézd Gelko... az a baj, hogy veled már nem... mert már férjhez mentem és tudod, az 'örök hűség' meg az 'isten engem úgy segítsen' -> az együtt nagyon komoly dolog :unsure: Akkor legyen úgy, hogy akik ott voltak, azok jönnek velünk és együtt iszunk azokkal, akik nem voltak ott. Így jó lesz? :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Augusztus23, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2007 Tudod Gelko, itt már csak " Zolinak " van esélye. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus23, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2007 Tudod Gelko, itt már csak " Zolinak " van esélye. :unsure: Ibolya meg levan sz@rva? :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus23, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2007 Ibolya meg levan sz@rva? :unsure: majdnem :wacko: http://img0.tar.hu/tivadar68/size2/32169787.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus23, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2007 Az lett volna még szép baleset, ha nem a fa mellett teszed zsebre a kezed, hanem a homokvár mellett. :wacko: Az lett volna az igazi alázás. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Augusztus24, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2007 SZASZTOK EN IS KOSZI MINDENT TOK SZUPER VOLT mint kiderult az emberek nem csak magasak de hosszuk is meg kidolnek egy papirsarkanytol es karbavesz a jo nedu :unsure: na azert a manta sem maradt le a lacie meg ugy sem porgott senki hogy a huto a motor alatt van es csak masnap amikor tesszuk vissza engedi el a vizet COOOOL sajna nemkapok szabit a blitzen nem leszek ott nektek meg jo bulajt Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus26, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2007 Nidmá: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Augusztus26, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2007 Ki lett az első? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus27, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2007 Ki lett az első? A Cabrio. A Mantával a Rekord ellen sem mertek kiállni. :wacko: De Gelkó engem is lehagyott. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Augusztus27, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus27, 2007 Csipkedjél csak kicsirigó! :lol: nem nem mertünk, hanem beláttuk az esélyeinket és nem kívántuk magunkat porig alázni :unsure: ennek ellenére mégis sikerült. Így mostmár muszáj lesz egy bitangabb motort beletenni, mert ez a vereség megadta az ehhez szükséges végső lökést. Gelkoval azér álltunk ki, hogy had' örüljön már a nehéz éjszaka után, a Rolival meg azért, mert el volt keseredve, hogy mindenki elveri - mi adtunk neki olyan sikerélményt, hogy onnantól kizárólag mantákkal kekeckedett :lol: Egyébként pénzfeldobással döntöttük el, hogy ki vezet - MrMantának kedvezett a sors. Mondjuk szerintem, ha nekem és én vezetek, akkor biztos a győzelem :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Augusztus27, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2007 ...ha én vezetek, akkor biztos a győzelem ... Jah, már akkor is nagyobb az esélyed, ha csak a súlycsökkenést nézzük... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus27, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2007 Egyébként pénzfeldobással döntöttük el, hogy ki vezet - MrMantának kedvezett a sors. Mondjuk szerintem, ha nekem és én vezetek, akkor biztos a győzelem :unsure: csak azt felejtettétek el h mi volt a tét :wacko: :lol: Lacinak mondtam is h legközelebb az asszonyt küldje...:lol: egyébként én azt hittem simán elpicsáztok....nektek és Tominak is jobb volt a rajtja...hátsókerék :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus27, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2007 ...ha én vezetek, akkor biztos a győzelem ... Jah, már akkor is nagyobb az esélyed, ha csak a súlycsökkenést nézzük... arról nem is beszélve h ők 2en ültek a kocsiban...igy nem volt nehéz nyerni :unsure: a Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Augusztus28, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus28, 2007 Na látjátok! Itt von be, hogy nem is volt akkora hülyeség az eredeti terv, hogy legyen minden autónak 3 mért ideje a szépségversenyen! Mert tényleg nem áll sokszor arányban a kinézettel a teljesítmény. :unsure: de ettől mégnem nyugszunk bele ebbe sem, szóval nemsokára kitalálom, hogy mi legyen a mantában a 20-30éves technika helyett (2,4 v. c20ne v. c20xe - 3,0ret nem akarok. Az már nem női kategória) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus28, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2007 Lacival a küzdelmet majd én vállalom... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Augusztus28, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2007 Na látjátok! Itt von be, hogy nem is volt akkora hülyeség az eredeti terv, hogy legyen minden autónak 3 mért ideje a szépségversenyen! Mert tényleg nem áll sokszor arányban a kinézettel a teljesítmény. :wacko: de ettől mégnem nyugszunk bele ebbe sem, szóval nemsokára kitalálom, hogy mi legyen a mantában a 20-30éves technika helyett (2,4 v. c20ne v. c20xe - 3,0ret nem akarok. Az már nem női kategória) Azért remélem 2.0 manta is marad a mezőnyben, mert különben kivel állok én életem első rajtához Monával? :unsure: mindenki full tunying én meg pici maradok?nekem marad a 2.0 és sose gyorsultam még,vagyis jövőre ha valakinek szar napja volt és sikerélményre vágyik nyugodtan kihívhat engem :lol: (légyszi addig valaki hozzon már egy motorhibás minit, vagy kacsát és javítsatok majd az én átlagomon is!hagy nyerjek legalább egyet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Augusztus28, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2007 :unsure: Ne aggodj mantababy, a Hajnié egy felspécizett, metálszemcsézett széria Manta. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus28, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2007 Azért remélem 2.0 manta is marad a mezőnyben, mert különben kivel állok én életem első rajtához Monával? :unsure: mindenki full tunying én meg pici maradok?nekem marad a 2.0 és sose gyorsultam még,vagyis jövőre ha valakinek szar napja volt és sikerélményre vágyik nyugodtan kihívhat engem :lol: (légyszi addig valaki hozzon már egy motorhibás minit, vagy kacsát és javítsatok majd az én átlagomon is!hagy nyerjek legalább egyet. No babám, majd összeeresszük a miénket, oszt' akkorát hasítunk, hogy csudájára jár a világ!. :lol: :wacko: Ne aggodj mantababy, a Hajnié egy felspécizett, metálszemcsézett széria Manta. :o Metálszemcsére való lóvé kis zsákban, nemzetiszínű aug. 20.-i zászlóba csomagolva! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts