Atommanó Elküldve Augusztus17, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2007 Beindult??? Nem volt benne nafta mi??? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Augusztus18, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2007 ... nyelvében él a nemzet ? :wacko: Hey Gelko! Van egy eladó Delco! Ez milyen volt ? Egyébként a G astra topicban tényleg van egy eladó. :unsure: A computer témához meg annyit, hogy szívás mik vannak itt. Sajna érdemit nem tudok szólni, mivel nekem karbis volt és ilyen jellegű hibák nem fordultak elő. Imádtam is emiatt. Meg a hangja! Az a gyönyörű szívóhang!!! WOÁÁ! Fekvő WEBER forever! Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Augusztus18, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus18, 2007 csak semmi páni ? meg nyelvében él a nemzet ? :wacko: ha mégegy ilyet irsz akkor öri hari és depibe esem...na mentem fürcsizni.... :) :lol: mindent meg tudok magyarázni: csak semmi páni = semmi páni félelem :lol: vagy pándi? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Augusztus18, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus18, 2007 Hey Gelko! Van egy eladó Delco! :unsure: :wacko: :lol: állat volt! :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus19, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2007 vagy pándi? :unsure: Az meg már Pándi Bandi bácsi, attól pedig illik félni. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boogie Elküldve Augusztus20, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2007 Na mizu az ifjú párral?? Józanodik még a banda?? :unsure: :lol: Várjuk a híreket, fotókat stb... Jaaa, ééés: ÉLJEN AZ IFJÚ PÁÁR!!! :lol: Sok-sok kismantát gyártsatok hehe. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Augusztus20, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2007 Na mizu az ifjú párral?? Józanodik még a banda?? :unsure: :o Várjuk a híreket, fotókat stb... Jaaa, ééés: ÉLJEN AZ IFJÚ PÁÁR!!! :lol: Sok-sok kismantát gyártsatok hehe. :wacko: JA! Ja! Jó csavarozást! :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Augusztus20, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2007 na hali .nagyon sok boldogságot kívánunk nektek innen a messzeiségből :unsure: a dedikált pezsgőt megkaptátok ha jól tudom,pénteken talizunk, addig is jó mantázást és ..................!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
postd Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 Sziasztok Én is gratulálok bár innen senkit sem ismerek személyesen. Nos megoldódott a fogyasztás probléma de a légmennyiségmérőt cserélni kellett mert fel volt puhítva a nem tudom micsoda a lyuk a gumikönyökön szintén nem volt épp megfelelő :S A többit a Kaszkadőr megoldotta és most pompásan megy hosszútávon kb 8 literes fogyival városban meg nem tom 10 -12 ,de a 15 -16 lityihez képest ez már semmi :unsure: ÜDv dani Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 ÉLJEN AZ IFJÚ PÁR! Nagy buli volt, nagyon jól éreztük magunkat. A buli után még volt egy kis levezető manőver, mikor is a Suzukit Tasék az Omega után kötötték és megpörgették. :wacko: Én a kocsiban aludtam, Gelko pedig a kerék alatt pihent. :lol: Tényleg, remélem az ingen kívül más problémád nem volt Gelko. Ja, egyébként le lett mérve az átlagfogyasztásom. Bemelegített torokkal (előtte már kb. 5 korsó sört legurítottam) 0.5l/6s. Szerintem nem rossz eredmény. :unsure: Pláne, hogy a srác szerintem a nagy ámulat miatt később nyomta le a stoppert. Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Augusztus21, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 köszönjük a jókíváságokat! :o Tuti 6s alatt voltál Sanyi, mert a sógór úgy bámult, hogy még a szája is tátva maradt :D legközelebb olyan fog mérni, aki már látott téged sört inni :wacko: úgy kellett szegényre rászolni, hogy nyomja már le a stoppert - és mire én felálltam a székről, akkor mutatott 5valamennyit, pedig addigra már túl voltál a böfin is ;) (és még elötte egy jópár sörön) Hogy milyen volt a lagzi? :unsure: Szerintem fergeteges! És nagyon remélem, hogy tényleg mindenkinek az volt. MANTABABY! KÖSZÖNJÜK SZÉPEN A PEZSGŐT! NAGYON JÓL ESETT, HOGY GONDOLTATOK RÁNK! EL IS TESSZÜK EMLÉKBE! (ha mást nem, hát az üveget) Röviden néhány dolog az esküvőről - a többit majd a Blitzen: - Gelkot elgázolta egy Suzuki, amiben a Sanyi aludt és a Tas húzott - a lagzi leggizdább hányása: Gelko a fánál zsebredugott kézzel fűnézegetésnek álcázott laza rókázása - a Ring fogadót kiittuk a söréből, de olyan szinten, hogy hajnalban MrManta hozta el az utoló két pohárral. Bár a fogadós azt mondta, hogy neki nem tudunk meglepit okozni - asszem mégis sikerült :lol: annyira, hogy már kb. este 8kor nem bírta nézni a pusztítást és lelépett... - csak az opeles barátainktól 6 kilót kaptunk nászajándékba! (igaz, hogy apróban, de a súlya az tényleg 6 kiló volt!) - a legmeghatóbb ajándék, ami könnyet csalt a szemünkbe, szintén opeles barátoktól érkezett. Akik ott voltak, tudják, mire gondolok. KÖSZÖNJÜK! - a legegyedibb ima: Tastól - > "a mindennapi sperdifinket ad meg nekünk ma" - ami miatt röhögés volt a szertartás alatt (többek között): és te Hajnika, akarod e M. Zoltánt férjedül? (MrManta neve amúgy Laci) - mire Al Bundy bekiabál: hozzuk a Zolit, Hajni??? - a legjobb zászló a szertartás alatt (dinka mantásoktól :lol: ): 'Éljen Mr&Mrs Manta' - és még sok egyéb is történt.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 A Lila birka örs kitett magáért, az biztos! :unsure: Kár, hogy olyan hamar leléptek Szőke kapitányék. Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Augusztus21, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 Néhány kép az eseményről: Tas megérkezik: 7 év kemény munkájának gyümölcsének örülve: és akkor megkérdeztek, hogy akarom e: így mulat az ifú pár: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 Retkes Opel jeles sötétkék iszonyat off autóról nincsenek hajnali képek? Csak úgy nosztalgiából! :lol: Gödöllőn a benyakúton 1., azaz legátfogóbb programba fizettem be az autót a mosóba, de még akkor is maradt nyoma a reggeli pörgetéseknek. :lol: Ja, és valaki magyarázza már el, miért lóg az ajtó? :unsure: Egyébként nagyon szép pár voltatok, és rohadt jó volt az esküvői ruhátok! Ja, és a bandából Tas fog elkelni legközelebb, mert ő kapta el a combfixet (de csak mert én nem vetődtem elég nagyot! :wacko:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 tényleg fergeteges buli volt és még túl is éltem :unsure: azt nem mondom h fitt vagyok és indulok majd futóversenyen de semmi maradandó bajom nem lett ( leszámítva az ingemet :lol: ) bár a mai naptól iszonyatosan elkezdett fájni a derekam de azt inkább meghúztam sztem :wacko: hét határra szóló esküvő volt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 - a lagzi leggizdább hányása: Gelko a fánál zsebredugott kézzel fűnézegetésnek álcázott laza rókázása na igen azért a stílus megmarad akkor is mikor az ember kikerül egy suzuki alól :wacko: az ijjedség kihozta belőlem a sört :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Augusztus21, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 Gelko! Azt az inget pótolni fogjuk neked, ha addig élünk is!!!! Lehet, hogy várnod kell majd vagy 50 évet és csak a gyémánt (vagy milyen) lakodalmunkon kapod meg, de meg fogod kapni! :wacko: Sanyi! Szerintem a Tivnek vannak képei... vagy videója a sárdobálásról :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 csak semmi páni ? meg nyelvében él a nemzet ? :unsure: ha mégegy ilyet irsz akkor öri hari és depibe esem...na mentem fürcsizni.... :wacko: Törcsi, szapcsi kezcsidben? Na pácsi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 Gelko! Azt az inget pótolni fogjuk neked, ha addig élünk is!!!! Lehet, hogy várnod kell majd vagy 50 évet és csak a gyémánt (vagy milyen) lakodalmunkon kapod meg, de meg fogod kapni! :) miért tegnap 6kor mégsem sikerült elindulni ? :unsure: :wacko: :lol: azt jól bekajáltam de kb örültem h magamnál vagyok nemhogy még gondolkoztam is volna :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Augusztus22, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2007 Sziasztok. Sok mindent nem tudok hozzáfüzni az előzőekhez. Igen Sanyi, nekem van képem a szörnyről: :unsure: Nagyon jó buli volt ez a lagzi. Sokan birták a gyűrődést, főleg a top 10 ahogy Hajni nevezte a társaság legtovább fennmaradó tagjait. Bár a talpon, néha e tenyeret is jelenthette. :wacko: Mondjuk Gelko is " ledőlt " picit. :lol: Mondjuk ott, akkor , cseppet sem volt vicces látvány. Na de amig a szertartás alatt a rokonok itták az anyakönyvezető szavait, a jó opelesek ittak valami mást, és áhitattal hallgatták a sok bölcsességet. Amire pedig az ifju pár méltán büszke. http://img0.tar.hu/tivadar68/size2/32169790.jpg Legyetek nagyon boldogok, Hajni, és Laci. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus22, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2007 Hajni&Laci! Jöttök Blitz-re? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus22, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2007 Ma is beszéltem Lacival...hogyne jönnének...ott lesz a Nászútjuk... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus22, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2007 Ma is beszéltem Lacival...hogyne jönnének...ott lesz a Nászútjuk... :wacko: Akkor szombat este parííííípípöööl! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus22, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2007 Akkor szombat este parííííípípöööl! :wacko: :unsure: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Augusztus22, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus22, 2007 Milyen szombat????????????????? Pénteken kezdünk!!!! :unsure: mindenkivel kell koccintanunk egyet legalább, aik nem voltak ott!!! :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts