Stefan Elküldve Augusztus14, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2007 ... Nem akarok bele-vau, de mintha említetted volna, hogy beindult, amikor elforgattad az elosztót (lehet, hogy én olvastam félre valamit), nem lehet, hogy csak a gyújtás beállítás mászott el valahogy (ez mindent megmagyarázna)? pl. kilazult egy csavar, vagy egy kábel kontakt hibás, vagy valamelyik megszakító rosszalkodik. Ettől még forog a rotor, csak nincs mit vezérelnie. Szerintem először ilyen egyszerűbb hibalehetőségeket próbáljatok kiszűrni, mint megtört kis kábel, zárlatos (beázott) elosztó, nekem is volt már ilyen, hogy azt hittem nagy a baj, közben valami kis apróság volt (igaz Opelen kevesebb ilyen probléma volt, merthát az autó :) ). Ha volt már, akkor boccs, hogy egy Morzsás cartárs beleszólt :) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus14, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2007 lehet, hogy honvágya van szegénynek?! B) :) Lemenjek, súgjak-búgjak neki, esetleg megsimizzem?? Mert mint tudjuk, a Mantának lelke van! :) A gazda meg lelkes. Ez lenne a legjobb párosítás és mégsem akarja az igazat... Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus14, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2007 Mert mint tudjuk, a Mantának lelke van! :) A gazda meg lelkes. Ez lenne a legjobb párosítás és mégsem akarja az igazat... Az előző gazdája is lelkes volt. B) Neki sosem volt ilyen gondja vele. Sztem valamelyik jeladó. Nézzétek meg a szívocsonknál a testcsavart. Nekem tavasszal az miatt nem akart beindúlni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus14, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2007 Az előző gazdája is lelkes volt. :) Ez biza igaz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Augusztus14, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2007 Én most qva gonosz leszek: lehet, hogy honvágya van szegénynek?! :omg: B) Lemenjek, súgjak-búgjak neki, esetleg megsimizzem?? épp ,most nézzük a compit.mivel Balcsira menet a nagy esőben a lábamra csöpögött a víz, lehet az is beázhatott. a gyujtáselosztónál rendben, a gyujtást meg ma tekergettem de nem sok minden változott.erre én is gondoltam. de írok amint van változás.én is lelkes vagyok pedig nem is az enyém. de mantások javítják és en próbálok lelket önteni az autóba.nameg hát a honvágy is szerepet játszhat ebben, Bogi olyan mint Mona volt.ilyenkor jönnek ki a hibái.nade míg Mona nem igazán volt jó kezekben előttem addig Bogi nem panaszkodhat. :) Boogie vedd fel a hangod és küld el mms-ben ,majd lejátszom neki. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Augusztus14, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2007 Nahát.a Bogi beindult :) a compi félig volt vízzel,tuti kicsit eldugult az üzemanyagrendszer, átfújatták kompresszorral. nameg a gyujtás volt vagy 90 fokkal elfordulva.talán kilazult, de azzal reggel is próbálkoztam szóval az magában nem lehetett a baj. na a lényeg, hogy elindult és jobb a hangja mint volt. jó éjt Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Augusztus15, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus15, 2007 Én most qva gonosz leszek: lehet, hogy honvágya van szegénynek?! :omg: :) Lemenjek, súgjak-búgjak neki, esetleg megsimizzem?? Boogie! Nem vagy gonosz! Erre én is gondoltam - akármilyen viccesen hangzik B) Én konkrétan hiszek az autó pszichológiában! ;) szerintem olyan márpedig van!!! Igaz,mikor azt mondták, hogy kapok egy sámlit, meg 24órát, hogy beszéljem rá az üzemképtelen motort a működésre, akkor kicsit elbizonytalanodtam, de ettől függetlenül akkor is van lelke. És komolyan mndom, hogy motorcsere után úgy viselkedett az autóm, mint az ember, aki szívátültetésen vett részt - igyekezett befogadni az új szervet. Persze ezen mindenki jókat mulat, de akkor is vannak bizonyos X akták, amikre technikai magyarázatot még soha senki nem adott. (volt olyan, hogy keresztbe fordult egy szelephimba, megakadt a motor, majd kis lelki támaszt nyújta elindult - éééééés! még két évig jártam vele úgy, hogy a himba hiányzott és bedarálta a motor! Hoppá mi! Na ennek mekkora az esélye fizikailag!? :lol: vagy pl. MrManta alatt néha nem akar beindulni és két pacskolás meg 'ne szopasd már bébi' mondat után beröffen :lol: alattam ilyet nem csinál - mindegy. Én hiszek az autók lelki érzékenységében) Szóval örülök, hogy sikerült megoldani és beindult, bár az durva beázás lehetett, ha a computerből akvárium lett. (és mennyi eszünk van, hogy ezt az egyet senki nem javasolta ellenőrzésre :o ) Szerintem a megoldást Boogie telepatikus úton küldött szeretet hulláma hozta meg :) Na - akkor minden rendben. Királyság! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus15, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2007 Nahát.a Bogi beindult B) .... és jobb a hangja mint volt. jó éjt Akkor mostmár Te is nyugodtabban alszol(aludtál), meg a kis érzékeny lelkű Mantád is :) Én mondjuk biztos nem tudnék nyugodtan aludni, mert "ki kéne próbálnom", hogy tényleg jó e... :omg: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus15, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2007 Bogi nem Melindáé, hanem Sanyié. B) Melindáé Mona. Bogi előző tulajdonosa Bogi volt, ezért is lett Bogi Bogi. (Remélem, bekavartalak a nevekkel. :)) Ügyesek vagytok! Fa$za kis Mantás kompánia van már Szegeden, és környékén! Gratula néktek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus15, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2007 Örülök hogy sikerült elindítani. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus15, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2007 durva beázás lehetett, ha a computerből akvárium lett. (és mennyi eszünk van, hogy ezt az egyet senki nem javasolta ellenőrzésre :) ) Nemakarok nagyképűnek tünni de olvasd el ezt a régebbi hozzászólásomat amit az előző oldalon írtam. B) Azért átmásoltam ide. :) Szerintem elekktromos pobléma lehet. Vagy valamelyik jeladó fingotta el magát vagy a légtömegmérő csövén lehet lyuk és falsot szív valahol. Bepárásodhatott a gyertyakábeleknél a z elosztófedél a trafó vagy akár a légtömegmérő is. Nemázott be régebben de megnézhetitek a jobb oldali A oszlop aljában a compit is és annak a csatiát. Biztos,hogy az alapjáratot állítottátok el? Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Augusztus15, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus15, 2007 ohhh! bocsánat! :) rtomit megkövetem nyilvánosan: neki van esze! nekem nincs B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Augusztus17, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2007 hát sajna nem is olyan egyszerű a probléma, mint hittük :unsure: tegnap már nem volt erőm írni. Most cseréltem ki az injektor talpát a 3-4 hengernél mert a csavar kiszakadt. De szerintem nagyobb a valószínűsége, hogy Mona aki darabokba van örömmel legurul a Blitz-re, míg Bogi itthon marad. Az alapjárat megmagyarázhatatlan okokból indítás után 3500-ig felugrik, és azonnal 500-ra leesik, gázadás nélkül le is áll. Ha kis gázt adok újra felszökik és megint le!!!!! A 3.-ik mantás járt itt és nem tudott segíteni ezen. Beindul, ac zúg, gyújtás belőve, compi kiszárítva de üvölt az autó. :lol: Már én fakadok sírva komolyan. Lehet ma egy autószerelőhöz kell vinni, aki milliókért átnézi. Igazából nem tudom mi legyen. Az ac-től félünk. De beindult!! Legyünk pozitívak. Öröm az ürömben, hogy szerdán végre (febr.23-án szervízbe vitt) Yamaha mocimat hazahoztam friss műszakival, és tudok mivel járni erre-arra. De a lelki támasz így a fórumon nagyon jól esik. Köszönöm. Még péntekig van idő 2 mantát összerakni, hogy leguruljunk hozzátok, utána az enyémet lehet újra szétszedem a télen. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus17, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2007 Hát az igazat megvalva én a beázott Compit nem tenném vissza. Keresnék egy másikat. Nekem van egy valahol de az 2,2-esé. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus17, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2007 Mona compijával nem próbáltátok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Augusztus17, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2007 Mona compijával nem próbáltátok? egy szegedi mantás hozott egyet a héten, de ma elhozom Monáét.ez az utsó ötletem. de ma délután jön egy szerelő haverom, nameg jövő héten is.már sokan nézték 5-6 ember.ha ennyien nem jutunk előrébb akkor nagy a baj :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus17, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2007 egy szegedi mantás hozott egyet a héten, de ma elhozom Monáét.ez az utsó ötletem. de ma délután jön egy szerelő haverom, nameg jövő héten is.már sokan nézték 5-6 ember.ha ennyien nem jutunk előrébb akkor nagy a baj :unsure: Piti dolog lehet. :wacko: Minket sosem hagyott cserben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus17, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2007 Ha nagy lenne a baj, már rájöttetek volna...azok mindig hamar kiderülnek... Az ilyen nem indul be dolgok mindig tipikusan bosszantó, nehezen fellelhető apróságok... Meg lesz az...no para... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Augusztus17, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus17, 2007 Szerintem is piti dolog, igaza van Tominak. Általában az ilyenek mindig azok - szivatósak, de pitik. Szóval ne izgulj, nyugodjatok meg! Valahol falsot kell szívnia... :unsure: Hogy cserélted le az injektor talpát pontosan? Mert ha azt leveszed, akkor kell alá másik tömítés is, ott szívhat falsot. Vagy én most nem is értem, hogy mi hol szakadt ki... :lol: Így nehéz tanácsot adni... az is lehet, hogy már annyi mindent állítgattatok, hogy el van tekergetve már minden.... nagy baja akkor sem lehet! És tényleg cseréljétek le a computert! Mondjuk azt pont tudnánk adni 2,0hez - de jó mesze vagytok tőlünk... Hát Melinda.. én spec így nem tudok adni távsegítséget... esetleg hívjatok fel minket, hátha úgy egyszerűbb... de biztos nincs nagy baja, csak ezek pont olyan dolgok, ahol ott kell lenni.... jajdenagyonegyüttérzek - csak semmi páni, oké?! :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus17, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2007 A compi esetleg megoldható. Pont középen vagyok, és vasárnap találkozom veletek. Ha az a gond, akkor adtok egyet, én kifizetem, aztán hazafele meg beugrom Algyőre, és odaadom, a pénzt meg kézbeveszem. Csak előbb beugrom a háziorvosomhoz a táppénzes papírokért, mert kedden meló Fehérváron. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Augusztus17, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2007 Régebben azt hidtük Monának is compi baja van(mikor kifogyott a benzinem és megált a napi számlálóm) :unsure: akkor egy szegedi mantás adott egyet de visszaadtam.az övét el tudom hozni, de köszi a segítséget.Annyira örülök nektek :wacko: ma néztem monát, jól szét van szedve, futómű is kinn van. Taposólemez kivágva, de a váz lassan alakul, remélem szerdára kész és pakolhatok vissza.Ma kellett volna a futóműbe szilentet vennem, de a bárdi nem talált a katalógusban. lehet ez? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus17, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2007 Lehet, Asconát kellett volna kérni. Úgy tudom, ugyanaz. Szinte mindíg inkább Asconához szoktam kérni cuccot, mert a Mantát nem nagyon ismerik. (Esetleg még Rekord 2.2-höz, de az más tészta. :unsure:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus17, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2007 csak semmi páni, csak semmi páni ? meg nyelvében él a nemzet ? :unsure: ha mégegy ilyet irsz akkor öri hari és depibe esem...na mentem fürcsizni.... :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus17, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2007 csak semmi páni ? meg nyelvében él a nemzet ? :wacko: ha mégegy ilyet irsz akkor öri hari és depibe esem...na mentem fürcsizni.... :lol: Megen túl józan vagy :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Augusztus17, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2007 :unsure: nem akarom a pojéntot lelőni!!!!!!!!!Blitzen tali vagy így vagy úgy :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts