NeedForSpeed Elküldve Július30, 2007 Elküldve Július30, 2007 Több fénykép niccse? :) De van ! Mit szeretnél? Tájképet vagy csendéletet vagy xxx?
Sörös Sanyi Elküldve Július31, 2007 Elküldve Július31, 2007 Öhm-öhm... :) Rat-rod, álá Hotel Manta. :) (és mintha valaki épp egy Opel Club Debrecen pólóban fizetne... B)) És az első fecske Franciaországból: Maurice barátom drágasszága. (képekért nagy köszönet Need-nek)
manta Elküldve Július31, 2007 Szerző Elküldve Július31, 2007 B) azt azért had meséljem el, hogy a 303as hozzászólás első képén látható mantához van némi közünk :) A tavalyi talin odajött hozzánk Kirjákné és elkérte a számunkat, hogy hátha tudunk nekik segíteni egy szép autó megépítésében. Persze átirányítottam MrMantához, aki Bence Laci cartárssal kooperálva elvállalta a dolgot. (Bence Laciék azok, akiknek a kis fehér-sárga kadettjuk - melynek fényezésén a mai napig könnyek szöknek szemembe "ez ám a gyöngyház-metál" hüppögések között - aratott a díjkiosztón - istenem! én évekig jártam talikra, hogy ekkora mennyiséget begyűjtsek - szóval Brigi kadétja ott van a szeren). Kirjákék tavaly - sőt még két hete sem gondolták volna, hogy lejöhetnek a mantájukkal az idei talira. Persze a fő elismerés Bence Laci aranykezű szakértőt illeti, aki végrehajtotta az építést. Mindenesetre jó volt látni, hogy mi lett a szekérből, a Kirják famili örömét meg méginkább. :) Mondtam is nekik: látjátok, két dolgot érdemes csinálni ezen a földön: gyereket meg autót :D és komolyan mondom, az ilyen pillanatokért érdemes élni! Mindegy, hogy hol álmodták meg és hol csinálták az autót, de amikor látod két ember efelett érzett örömét, akkor az azért b*szott jó érzés! :omg: Hozzáteszem: jó alapból jó dolgozni! Főleg jó embereknek! Szóval, jó dolog ez a mantázás... :o
rtomi Elküldve Július31, 2007 Elküldve Július31, 2007 De van ! Mit szeretnél? Tájképet vagy csendéletet vagy xxx? Rólad akartam egy képet amin koszorúslány ruhában vagy. :) Amúgy köszi a képeket.
NeedForSpeed Elküldve Július31, 2007 Elküldve Július31, 2007 :) azt azért had meséljem el, hogy a 303as hozzászólás első képén látható mantához van némi közünk :omg: A tavalyi talin odajött hozzánk Kirjákné és elkérte a számunkat, hogy hátha tudunk nekik segíteni egy szép autó megépítésében. Persze átirányítottam MrMantához, aki Bence Laci cartárssal kooperálva elvállalta a dolgot. (Bence Laciék azok, akiknek a kis fehér-sárga kadettjuk - melynek fényezésén a mai napig könnyek szöknek szemembe "ez ám a gyöngyház-metál" hüppögések között - aratott a díjkiosztón - istenem! én évekig jártam talikra, hogy ekkora mennyiséget begyűjtsek - szóval Brigi kadétja ott van a szeren). Kirjákék tavaly - sőt még két hete sem gondolták volna, hogy lejöhetnek a mantájukkal az idei talira. Persze a fő elismerés Bence Laci aranykezű szakértőt illeti, aki végrehajtotta az építést. Mindenesetre jó volt látni, hogy mi lett a szekérből, a Kirják famili örömét meg méginkább. B) Mondtam is nekik: látjátok, két dolgot érdemes csinálni ezen a földön: gyereket meg autót ;) és komolyan mondom, az ilyen pillanatokért érdemes élni! Mindegy, hogy hol álmodták meg és hol csinálták az autót, de amikor látod két ember efelett érzett örömét, akkor az azért b*szott jó érzés! :o Hozzáteszem: jó alapból jó dolgozni! Főleg jó embereknek! Szóval, jó dolog ez a mantázás... :D Nem akarom elrontani az örömködést, de a hátsó sárvédő javítóíve átüt a fényezésen a 303-as hozzászólás első képén lévő mantán. Bug. Amúgy kafa! :)
Atommanó Elküldve Augusztus1, 2007 Elküldve Augusztus1, 2007 Nem akarom elrontani az örömködést, de a hátsó sárvédő javítóíve átüt a fényezésen a 303-as hozzászólás első képén lévő mantán. Bug. Amúgy kafa! :) Ettől még szép... B) :)
manta Elküldve Augusztus1, 2007 Szerző Elküldve Augusztus1, 2007 Nem akarom elrontani az örömködést, de a hátsó sárvédő javítóíve átüt a fényezésen a 303-as hozzászólás első képén lévő mantán. Bug. Amúgy kafa! :) nem is látszik a hátsó sárvédő! B) egyébként van ott még más is, de uccse mondom el! :)
manta Elküldve Augusztus1, 2007 Szerző Elküldve Augusztus1, 2007 Fáj a kezetek? :) B) hát az úgy volt, hogy előző este görög rugdalódzós körtáncoltuk egymás vállába kapaszkodva sokan. Ígyhát másnap reggelre sokaknak így állt a keze, de mi ezt is a javunkra fordítottuk :) a képben a legszebb, hogy fájó kézzel, odaégett seggel támaszkodunk a mantákon - ééééés: a háttérben a pecónk :omg:
rtomi Elküldve Augusztus1, 2007 Elküldve Augusztus1, 2007 Akkor nektek sikerült az élet. 2 Opel,lakás,szerelem.
mélykék76 Elküldve Augusztus1, 2007 Elküldve Augusztus1, 2007 Fáj a kezetek? :) Ez olyan gyenge volt, hogy akár én is írhattam volna B)
rtomi Elküldve Augusztus1, 2007 Elküldve Augusztus1, 2007 Ez olyan gyenge volt, hogy akár én is írhattam volna B) De nem írtad. :) Neked is fáj a kezed? :)
mélykék76 Elküldve Augusztus1, 2007 Elküldve Augusztus1, 2007 ....Neked is fáj a kezed? :).... Látod ezt én már BIZTOS nem írtam volna B)
rtomi Elküldve Augusztus1, 2007 Elküldve Augusztus1, 2007 Látod ezt én már BIZTOS nem írtam volna B) Az orroddal nemtudsz pötyögni a klaviatúrán? :) Én hősiesen visszatartom a macskát. Itt ül az ölemben és utánoz. Csapkodja a klaviatúrát a mancsával.
Atommanó Elküldve Augusztus1, 2007 Elküldve Augusztus1, 2007 Hát szerintem a Mantatalin mi is hasolnóképp végeztük volna egy alkoholteszten... :)
manta Elküldve Augusztus1, 2007 Szerző Elküldve Augusztus1, 2007 Hát szerintem a Mantatalin mi is hasolnóképp végeztük volna egy alkoholteszten... B) Te! szerintem ez a Mélykék! :)
mélykék76 Elküldve Augusztus1, 2007 Elküldve Augusztus1, 2007 Te! szerintem ez a Mélykék! :) Ennyire nem volt durva a helyzet B) De ha már itt tartunk, akkor hol láttál te a talin amcsi seriffeket ? :)
Recommended Posts