rtomi Elküldve Július30, 2007 Megoszt Elküldve Július30, 2007 Több fénykép niccse? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Július30, 2007 Megoszt Elküldve Július30, 2007 Több fénykép niccse? :) De van ! Mit szeretnél? Tájképet vagy csendéletet vagy xxx? Link to comment Megosztás: More sharing options...
snec Elküldve Július31, 2007 Megoszt Elküldve Július31, 2007 akkor berakok pár képet a találkozóról Link to comment Megosztás: More sharing options...
snec Elküldve Július31, 2007 Megoszt Elküldve Július31, 2007 Link to comment Megosztás: More sharing options...
snec Elküldve Július31, 2007 Megoszt Elküldve Július31, 2007 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július31, 2007 Megoszt Elküldve Július31, 2007 Öhm-öhm... :) Rat-rod, álá Hotel Manta. :) (és mintha valaki épp egy Opel Club Debrecen pólóban fizetne... B)) És az első fecske Franciaországból: Maurice barátom drágasszága. (képekért nagy köszönet Need-nek) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Július31, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Július31, 2007 B) azt azért had meséljem el, hogy a 303as hozzászólás első képén látható mantához van némi közünk :) A tavalyi talin odajött hozzánk Kirjákné és elkérte a számunkat, hogy hátha tudunk nekik segíteni egy szép autó megépítésében. Persze átirányítottam MrMantához, aki Bence Laci cartárssal kooperálva elvállalta a dolgot. (Bence Laciék azok, akiknek a kis fehér-sárga kadettjuk - melynek fényezésén a mai napig könnyek szöknek szemembe "ez ám a gyöngyház-metál" hüppögések között - aratott a díjkiosztón - istenem! én évekig jártam talikra, hogy ekkora mennyiséget begyűjtsek - szóval Brigi kadétja ott van a szeren). Kirjákék tavaly - sőt még két hete sem gondolták volna, hogy lejöhetnek a mantájukkal az idei talira. Persze a fő elismerés Bence Laci aranykezű szakértőt illeti, aki végrehajtotta az építést. Mindenesetre jó volt látni, hogy mi lett a szekérből, a Kirják famili örömét meg méginkább. :) Mondtam is nekik: látjátok, két dolgot érdemes csinálni ezen a földön: gyereket meg autót :D és komolyan mondom, az ilyen pillanatokért érdemes élni! Mindegy, hogy hol álmodták meg és hol csinálták az autót, de amikor látod két ember efelett érzett örömét, akkor az azért b*szott jó érzés! :omg: Hozzáteszem: jó alapból jó dolgozni! Főleg jó embereknek! Szóval, jó dolog ez a mantázás... :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Július31, 2007 Megoszt Elküldve Július31, 2007 De van ! Mit szeretnél? Tájképet vagy csendéletet vagy xxx? Rólad akartam egy képet amin koszorúslány ruhában vagy. :) Amúgy köszi a képeket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Július31, 2007 Megoszt Elküldve Július31, 2007 :) azt azért had meséljem el, hogy a 303as hozzászólás első képén látható mantához van némi közünk :omg: A tavalyi talin odajött hozzánk Kirjákné és elkérte a számunkat, hogy hátha tudunk nekik segíteni egy szép autó megépítésében. Persze átirányítottam MrMantához, aki Bence Laci cartárssal kooperálva elvállalta a dolgot. (Bence Laciék azok, akiknek a kis fehér-sárga kadettjuk - melynek fényezésén a mai napig könnyek szöknek szemembe "ez ám a gyöngyház-metál" hüppögések között - aratott a díjkiosztón - istenem! én évekig jártam talikra, hogy ekkora mennyiséget begyűjtsek - szóval Brigi kadétja ott van a szeren). Kirjákék tavaly - sőt még két hete sem gondolták volna, hogy lejöhetnek a mantájukkal az idei talira. Persze a fő elismerés Bence Laci aranykezű szakértőt illeti, aki végrehajtotta az építést. Mindenesetre jó volt látni, hogy mi lett a szekérből, a Kirják famili örömét meg méginkább. B) Mondtam is nekik: látjátok, két dolgot érdemes csinálni ezen a földön: gyereket meg autót ;) és komolyan mondom, az ilyen pillanatokért érdemes élni! Mindegy, hogy hol álmodták meg és hol csinálták az autót, de amikor látod két ember efelett érzett örömét, akkor az azért b*szott jó érzés! :o Hozzáteszem: jó alapból jó dolgozni! Főleg jó embereknek! Szóval, jó dolog ez a mantázás... :D Nem akarom elrontani az örömködést, de a hátsó sárvédő javítóíve átüt a fényezésen a 303-as hozzászólás első képén lévő mantán. Bug. Amúgy kafa! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus1, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2007 Nem akarom elrontani az örömködést, de a hátsó sárvédő javítóíve átüt a fényezésen a 303-as hozzászólás első képén lévő mantán. Bug. Amúgy kafa! :) Ettől még szép... B) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Augusztus1, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus1, 2007 Nem akarom elrontani az örömködést, de a hátsó sárvédő javítóíve átüt a fényezésen a 303-as hozzászólás első képén lévő mantán. Bug. Amúgy kafa! :) nem is látszik a hátsó sárvédő! B) egyébként van ott még más is, de uccse mondom el! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Augusztus1, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus1, 2007 egyébként meg.... öhöm öhöm: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus1, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2007 Fáj a kezetek? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Augusztus1, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus1, 2007 Fáj a kezetek? :) B) hát az úgy volt, hogy előző este görög rugdalódzós körtáncoltuk egymás vállába kapaszkodva sokan. Ígyhát másnap reggelre sokaknak így állt a keze, de mi ezt is a javunkra fordítottuk :) a képben a legszebb, hogy fájó kézzel, odaégett seggel támaszkodunk a mantákon - ééééés: a háttérben a pecónk :omg: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus1, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2007 Akkor nektek sikerült az élet. 2 Opel,lakás,szerelem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus1, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2007 Fáj a kezetek? :) Ez olyan gyenge volt, hogy akár én is írhattam volna B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus1, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2007 Ez olyan gyenge volt, hogy akár én is írhattam volna B) De nem írtad. :) Neked is fáj a kezed? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus1, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2007 ....Neked is fáj a kezed? :).... Látod ezt én már BIZTOS nem írtam volna B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus1, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2007 Látod ezt én már BIZTOS nem írtam volna B) Az orroddal nemtudsz pötyögni a klaviatúrán? :) Én hősiesen visszatartom a macskát. Itt ül az ölemben és utánoz. Csapkodja a klaviatúrát a mancsával. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus1, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2007 Hát szerintem a Mantatalin mi is hasolnóképp végeztük volna egy alkoholteszten... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Augusztus1, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus1, 2007 Hát szerintem a Mantatalin mi is hasolnóképp végeztük volna egy alkoholteszten... B) Te! szerintem ez a Mélykék! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus1, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2007 Te! szerintem ez a Mélykék! :) Ennyire nem volt durva a helyzet B) De ha már itt tartunk, akkor hol láttál te a talin amcsi seriffeket ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts