Sörös Sanyi Elküldve Július24, 2007 Megoszt Elküldve Július24, 2007 Sexi telefonált, hogy egy német srácnak valamiért kormányt kell cserélni, és kerítsek már gyorsba! Nekem van, viszont én holnap még nem megyek. Tehát aki esetleg holnap megy, és útbaesik Fehérvár, az szóljon már, plesae. Aki nem ismerné Sexy-t: szőke, vigyori srác, Jager sárga CC Mantával. Ja, telefonszámom: 06705845149 Előre is köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Július24, 2007 Megoszt Elküldve Július24, 2007 Én is megyek, péntek- szombatra, a ifjú Manta pár ellenállhatatlan meghivásának eleget téve. Csak hogy legyen ott méretes Opel is. B) És ugye ez is hátsókerekes :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július24, 2007 Megoszt Elküldve Július24, 2007 Tasról tud valaki valamit? jó lenne, ha el tudna jönni, és ismét mutatna pár trükköt az Omival az ügyességin. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Július24, 2007 Megoszt Elküldve Július24, 2007 Én péntek reggel indulok le. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július24, 2007 Megoszt Elküldve Július24, 2007 Remélem, az időjárás csak játszik velünk. A lehülés nagyon kellett, de jó lenne, ha itt meg is állna a dolog. Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Július24, 2007 Megoszt Elküldve Július24, 2007 Szóval jön péntek reggel 8-kor valaki le a régi hetesen zamárdiba? Esetleg tali valahol? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Július24, 2007 Megoszt Elküldve Július24, 2007 Remélem, az időjárás csak játszik velünk. A lehülés nagyon kellett, de jó lenne, ha itt meg is állna a dolog. Jó idő lesz nyugi. A víz nagyon jó, ma teszteltem. http://www.idokep.hu/?oldal=hoterkep Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Július24, 2007 Megoszt Elküldve Július24, 2007 Inkább ez. http://www.idokep.hu/?oldal=balaton Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július24, 2007 Megoszt Elküldve Július24, 2007 . Csak hogy legyen ott méretes Opel is. B) És ugye ez is hátsókerekes :) vigyázzá mert akkor senatorral megyek :omg: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Július24, 2007 Megoszt Elküldve Július24, 2007 Szóval jön péntek reggel 8-kor valaki le a régi hetesen zamárdiba? Esetleg tali valahol? ha leviszel, hátizsákkal lemegyek, tali a kispesti állomáson 8-kor? mikor hoznál vissza? Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Július25, 2007 Megoszt Elküldve Július25, 2007 Szóval jön péntek reggel 8-kor valaki le a régi hetesen zamárdiba? Esetleg tali valahol? ha leviszel, hátizsákkal lemegyek, tali a kispesti állomáson 8-kor? mikor hoznál vissza? Felőlem okés, de hol az ascona? Mondjuk olyan konvojos levonulásra gondoltam. Én kb szombat du 5-kor indulnék haza. Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Július25, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Július25, 2007 Tasról tud valaki valamit? jó lenne, ha el tudna jönni, és ismét mutatna pár trükköt az Omival az ügyességin. B) Tas barátom jön majd le (legalábbis 1-2 hete még így volt) de csak hétvégére. Nem tudom pontosan, hogy melyik nap, de kötelező jelleggel jönnie kell. Mi ma indulunk legkésőbb 3órakor. Vacsira lent szeretnénk lenni. Egyébként a Mantások Istene jó isten: a 400as kész. Lefújva, menetre készen :omg: remélem nem lesz gond útközben... :) azért visszük a fél műhelyt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Július25, 2007 Megoszt Elküldve Július25, 2007 nekem is okés a szombat délután Az Ascona meg darabokban, festem a hátsóhidat, persze lehet, hogy vicces indok ja meg a féket újracsövezem, úgyhogy na fék az nincs benne, még pedál se... meg festem a kipuffot, ha már ki lehetett szedni, az okos alvázvédős befújta trutyival, ráégett, az elszenesedett maradvány meg szívja magába a vizet, merő rozsda volt az egész a lemömlőm meg megrepedt, mert a tömítés a 30 év alatt elfáradt és falsot szívott, a hőterheléskülönbséget meg nem bírta sokáig, ráadásul beleszakadt két csavar... tud hozni valaki egy Varajet alá való leömlőt? ha esetleg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július25, 2007 Megoszt Elküldve Július25, 2007 Reméljük nem lesz semmi gond... Hajni! Szombat reggel ébresztünk majd...csak foglaljatok valami épkézláb helyet nekünk... B) ...bár lehet, hogy négykézláb lesz belőle úgy is... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július25, 2007 Megoszt Elküldve Július25, 2007 ...meg festem a kipuffot... Berlina! Belül is...nehogy már csak a kűlcsínyre adj... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Július25, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Július25, 2007 Reméljük nem lesz semmi gond... Hajni! Szombat reggel ébresztünk majd...csak foglaljatok valami épkézláb helyet nekünk... B) ...bár lehet, hogy négykézláb lesz belőle úgy is... :) Hány hely kell? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július25, 2007 Megoszt Elküldve Július25, 2007 Hát még azt sem tudjuk, hogy sátor, vagy arra az 1 éjre kocsiban alvás lesz e... Én megyek az OOOO-val az tutkó, meg még egy kocsi biztos...vagy Piiista, vagy Gabi...szal 2 elég lesz szerintem... Az sem baj, ha árnyékos...:-) Akkor jó szórakozást, szombaton keltelek titeket... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július25, 2007 Megoszt Elküldve Július25, 2007 Akkor jó szórakozást, szombaton keltelek titeket... B) Hajni! A fentiekből kifolyólag tőletek távolabb verek tanyát! Szombaton sokáig szeretnék aludni! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július25, 2007 Megoszt Elküldve Július25, 2007 Hajni! A fentiekből kifolyólag tőletek távolabb verek tanyát! Szombaton sokáig szeretnék aludni! :) Hiába menekülsz...megtalálunk Téged is... :) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július25, 2007 Megoszt Elküldve Július25, 2007 Valahogy éreztem, hogy nem úszhatom meg. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július25, 2007 Megoszt Elküldve Július25, 2007 Valahogy éreztem, hogy nem úszhatom meg. :) Ne lepődj majd meg, ha a Balcsi közepén ébredsz a sátradon úszkálva...én nem aludnék nyugodtan a helyedben...ki tudja mikor érünk le... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július25, 2007 Megoszt Elküldve Július25, 2007 Az durva lenne! :) 1. Nem tudok úszni 2. Kocsiban alszom, az meg nem hiszem, hogy a víz tetején lebegne. B) 3. Magamat ismerve péntek este olyan töltésem lesz, hogy bárhol, bármikor képes leszek nyugodtan aludni! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július25, 2007 Megoszt Elküldve Július25, 2007 Az durva lenne! B) 1. Nem tudok úszni 2. Kocsiban alszom, az meg nem hiszem, hogy a víz tetején lebegne. :) 3. Magamat ismerve péntek este olyan töltésem lesz, hogy bárhol, bármikor képes leszek nyugodtan aludni! :omg: Azért remélem Te is érzed, hogy ezek közül mindegyik elég gyenge mentség... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július25, 2007 Megoszt Elküldve Július25, 2007 Nem is mentségnek írtam, hanem kifogásnak. :) De meg lehet titeket vesztegetni? Nemzetközi valutával fizetnék. Hány sörért hagytok aludni szombaton?? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július25, 2007 Megoszt Elküldve Július25, 2007 Nem is mentségnek írtam, hanem kifogásnak. :) De meg lehet titeket vesztegetni? Nemzetközi valutával fizetnék. Hány sörért hagytok aludni szombaton?? :omg: Hm.... :) Te is voltál recepciós, hogy így érzed, honnan kell megközelíteni a dolgokat??? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts