manta Elküldve Július16, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Július16, 2007 Jaaaaaaa! És üdvözlet az új mantás párnak! Na, innentől nem lesz se nyaralás, se új ruha - sőt még a gyerekvállalás is meggondolandó :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július16, 2007 Megoszt Elküldve Július16, 2007 Viszont várjuk az újabb Mantás lagzit! Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Július16, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Július16, 2007 Viszont várjuk az újabb Mantás lagzit! :omg: Söndör! Te nagyon rá vagy indulva erre a lagzira B) remélem jól sikerül majd :) elvárjuk mindenkitől, hogy kib@szottul érezze jól magát :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július16, 2007 Megoszt Elküldve Július16, 2007 Jóhogy rá vagyok izgulva erre a lagzi témára! Ha már nekem nem füllik hozzá a fogam, legalább másnak legyen! :) Azt direkt nem mondom, hogy a másén érezzem jól magam, mert nekem elég, ha egy üveg sör hűti a tenyerem, és máris boldog vagyok! B) Tehát a jókedvem nem a lagziktól függ. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Július17, 2007 Megoszt Elküldve Július17, 2007 igazából azt gondolom, hogy ez nem is a mi szégyenünk, hanem az országé - de ebbe most ne menjünk bele... Ezt Te komolyan is gondolod? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Július17, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Július17, 2007 Ezt Te komolyan is gondolod? B) pü ment :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Július17, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Július17, 2007 moderáltam magam, mert nem ide tartozik és szeretném elkerülni a konfliktusokat - ezért hiányzik a hozzászólásom egy jó része. Maradjunk annyiban, hogy én mantázok 8éve, MrManta 10 éve, együtt mantázunk 7 éve - szeretnék még 8+10+7= 25évig mantázni legalább :) eképpen vissza is kanyarodtunk az eredeti témához B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július17, 2007 Megoszt Elküldve Július17, 2007 Nem is az a lényeg, hogy mi érezzük magunkat jól, hiszen ez "csak" egy nap mindannyiónk számára. Ti legyetek boldogok nagyon sokáig!!! Ha ezt megígéred, hogy így lesz, én megígérem, hogy iszonyatosan jól fogom magam érezni ezen az egy napon! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Július18, 2007 Megoszt Elküldve Július18, 2007 na hali.Sanyikám érezd jól magad a lagzin, aztán hátha kedvet kapsz hozzá :) , mi Sanyimmal lehet már kaptunk is, nade nem akarom elkiabálni.Majd ha megkomolyodunk :) .De mantás felvonulást szeretnék ám!!!!Sanyi remélem addigra kész lesz a verdád, mert be kellene állnod a sorba.Nameg még pár manta elfér. Amúgy Bogi(mert ez lett a neve Boogie "volt"mantájának)jól viseli az elválással járó stresszt.tegnap kapott új fékbetéteket és Monával együtt fejlődésnek indulnak.Együtt cikázunk a városban, mindenki gyönyörködik bennük, együtt állnak az udvarban.Eszméletlen szépek és szeretjük őket.De minden jó után rossz is van.Lehet a mantatalira nem jutunk le , mert Sanyi majdnem levágta tegnap a lábát egy üveggel.összevarták de melózni hetekig nem tud.Most ápolom.De a vezetés megy neki B) puszi mindenkinek, és Hajni+Laci nagyon sok boldogságot és még legalább 20 éva mantázást és nevetést kívánunk nektek innen a messzi Algyőről. Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Július18, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Július18, 2007 Üveggel a lábát???? :) de legalább ügyesen csinálta, hogy vezetni tudjon :) azért ha lehet, gyertek le talira - főleg most, hogy ketten két kocsival villanthattok! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július18, 2007 Megoszt Elküldve Július18, 2007 Melindám, még húzzátok kicsit a lagzit! A tiéteken már a 3.0-t szeretném villogtatni! B) Az aláírásoddal pedig teljesen egyetértek! :) Sanyinak pedig mielőbbi jobbulást! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kismanta Elküldve Július18, 2007 Megoszt Elküldve Július18, 2007 Mi is gratulálunk az új mantához,egyben van az autó,nagyon szép. Sok sikert hozzá! Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Július21, 2007 Megoszt Elküldve Július21, 2007 SöriSanyi, Te meg vigyázz azokkal a sörösüvegekkel és ne sokáig hűtögesd vele a kezedet, mert látod mi lehet belőle. Ebben a melegben elkókadsz a lábadra esik és kész a baj. :) Bogis Sanyinak meg jobbulást kívánok. Szerencsétlen egy eset. Mi épp most jöttünk meg a balcsiról és minimal fetrengésünk még tart a párommal. Azért hazavezettem. Jó kis szalmonellás tartár a strand büféből az utolsó napunkat hazavágta rendesen. Volt minden. Még összeeséses ájulás is a wc-ben. Tisztára mint egy opel talis buli, de azért ott nem ad éjjel ínyekciót az ügyeletes orvos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július21, 2007 Megoszt Elküldve Július21, 2007 ...egyben van az autó,nagyon szép... Igen. Szerencsére nem kamu hasznaltauto.hu-s hírdetés alapján vették meg. Itt a gondos hölgy tulajdonostól jelző még véletlenül sem mese. Igaz, nem teljesen fedi a valóságot. Ugyanis nagyon gondos nagyon hölgy tulajtól vették. :o SöriSanyi, Te meg vigyázz azokkal a sörösüvegekkel és ne sokáig hűtögesd vele a kezedet, mert látod mi lehet belőle. Ebben a melegben elkókadsz a lábadra esik és kész a baj. :) Bogis Sanyinak meg jobbulást kívánok. Szerencsétlen egy eset. Mi épp most jöttünk meg a balcsiról és minimal fetrengésünk még tart a párommal. Azért hazavezettem. Jó kis szalmonellás tartár a strand büféből az utolsó napunkat hazavágta rendesen. Volt minden. Még összeeséses ájulás is a wc-ben. Tisztára mint egy opel talis buli, de azért ott nem ad éjjel ínyekciót az ügyeletes orvos. No B+ Ricsi! Ez elég dúrva! Remélem, a kishölgy azért megúszta! Nekem tavaly volt hasonló, a Blitz weekend utolsó napján. Mondjuk, a büfés figyelmeztetett mindenkit, hogy a hambit úgy kókányolta össze a maradékokból, mivel rögtön utánunk zárt is a kemping. Pont pakoltam be a kocsiba, és egyszercsak rotty. Még jó, hogy volt nálam alsó, meg másik farmer. Hazafele vagy háromszor álltam meg a kutaknál, és nem tankolni. Az utolsónál már hányinger is volt. Nagyon ki tudja készíteni az embert... Amúgy üvegekkel én vigyázok, és sokáig amúgysem hűtik a tenyereimet. B) Egyébként is, általában dobozos sörtöt iszom. :) (Kivéve Hajniéknál, mert ott literes Borsodi az alap, vagy Schlossgold. Brrrr...... :omg: Ui.: Az az én őrültségem volt, Isten bizony, nem Laciék akartak megmérgezni.) Azért remélem, jövőhét végére már rendbejössz, és összefutunk Zamárdiban! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Július21, 2007 Megoszt Elküldve Július21, 2007 Igen. Szerencsére nem kamu hasznaltauto.hu-s hírdetés alapján vették meg. Itt a gondos hölgy tulajdonostól jelző még véletlenül sem mese. Igaz, nem teljesen fedi a valóságot. Ugyanis nagyon gondos nagyon hölgy tulajtól vették. B) Nem csak a tulaj volt gondos hanem az alkalmi szerelő is. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július21, 2007 Megoszt Elküldve Július21, 2007 Nem csak a tulaj volt gondos hanem az alkalmi szerelő is. :) Ezt elismerem, bár őket (sajnos) a hírdetésekben sosem említik. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Július24, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Július24, 2007 Ki jön Zamárdiba manta talira? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július24, 2007 Megoszt Elküldve Július24, 2007 Eddig akikről én tok, de majd akkor lesz biztos, ha lennt leszünk... Piiista, Balázska, Gelkó, Runner16Vgáborunk, Viktorék, no meg én és az Istrumentál zenekar... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július24, 2007 Megoszt Elküldve Július24, 2007 Ki jön Zamárdiba manta talira? :) Ott a helyem! Várható vagyok csüt. péntek környékén. A péntek tuti! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Július24, 2007 Megoszt Elküldve Július24, 2007 Meg meglepetés Calibrások is beesnek egy páran szombat délután/estefelé sztem... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július24, 2007 Megoszt Elküldve Július24, 2007 Az jó lesz! tavaly alig voltak. Per pill csak arra a csicsás rajtzászlós sokszínű Calibrára emlékszem. Jó lenne legalább egy Calit látni ügyességi versenyen, hogy miben jobb, és miben gyengébb a Mantánál. Nomeg emelnék a tali fényét. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Július24, 2007 Megoszt Elküldve Július24, 2007 Öö... nem ismerem a programot, úgyhogy gőzöm sincs mikor lesz az ügyességi verseny, de nem hinném hogy oda benevez közülünk bárki Calibrás, mert tényleg csak pár órára ugrunk be szombat délután felé... A helyzet az hogy pont aznapra van szervezve egy Balaton megkerülő túra nekünk, és gondoltuk ha már egyszer úgyis útbaesik Zamárdi ahol ráadásul pont akkor van a tali, akkor már mér' ne menjünk be... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július24, 2007 Megoszt Elküldve Július24, 2007 Nagyon f@$za! Úgyis rég láttalak már! :) Amúgy itt a program. Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Július24, 2007 Megoszt Elküldve Július24, 2007 délelőtt beszéltem a csergoe-vel: kitelepülnek, ha jól emlékszem szombaton ha előre megrendeled a cuccot, akkor tuti ott lesz Zamárdiba is Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július24, 2007 Megoszt Elküldve Július24, 2007 Eddig akikről én tok, de majd akkor lesz biztos, ha lennt leszünk... Piiista, Balázska, Gelkó, Runner16Vgáborunk, Viktorék, no meg én és az Istrumentál zenekar... :) plussz még a debreceni talin bemutatkozó Gyusszi és Dóri - fekete dízel ascona +egy asconás (szintén fekete dízel csak 5 ajtós) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts