manta Elküldve Február2, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Február2, 2004 :) nézzenek oda! Micsoda sorsszerűség! Már akkor is a MOTE mellett voltunk! http://www.freeweb.hu/magyaropelmantaclub/...yok/arn_329.JPG Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zorro_16V Elküldve Február18, 2004 Megoszt Elküldve Február18, 2004 Szia te kis aranyvirágpötty ! :) Na, egy ilyesmi Mantát szeretnék összehozni, külsőre : Nagyon bejön ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Február18, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Február18, 2004 Pont ilyet bontottunk szét ősszel. :) Akkor ezek szerint a berlinetta sem került megvételre :?: Különben beazonosítottuk azt a vasat, és megállapítottuk azzal a kollegával, aki látta is, hogy az tényleg megéri. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zorro_16V Elküldve Február19, 2004 Megoszt Elküldve Február19, 2004 Volt szívetek szétbombázni egy ilyet ? :? Elméláztam a Berlinettán és arra jutottam, hogy inkább napi használatra való Manta kell, mint csak taliautó. És szeretnék némi spoilert, felnit, ami azon elképzelhetetlen... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Február19, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Február19, 2004 Tudtam én, hogy itt fogsz kilyukadni! :lol: A fehér, amit szétbontottunk meg csak messziről nézet így ki még egy éve, aztán a srác meghajtotta az A oszlopnál, állt egy darabig, rohadásnak indult erősen, szarban volt, én megvettem tőle, és jobban szálltam ki belőle, mint ahogy vettem. Meghát sok idő és pénz lett volna megépíteni, meg értelme sem volt, mert csúnyán kapta el az oszlopot, úgy meg már nem az igazi. Szóval ez volt azzal. Ilyenkor különben nekem is fáj egy picit a szívem, mert nagyon sok manta tűnik el így az évek alatt, de sajnos az idő vasfoga nem kíméli ezeket a darabokat sem... :) amit meg lehet menteni, azt megmentjük, csak nálunk sincs kolbászból a kerítés... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március27, 2004 Megoszt Elküldve Március27, 2004 Kedves Manta ! Buldog névnapot kívánok ! :) Illetve a tiszteletedre pár képet is idekerekítek, remélem, még nem voltak :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Március28, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Március28, 2004 :) köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Future Elküldve Március31, 2004 Megoszt Elküldve Március31, 2004 Most hogy olvasgatok látom ám hogy itt valakinek névnapja volt??!! :) Hát akkor tölem is (utólagosan) BOLDOG MANTA - napot!!!!!! :lol: :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Április2, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Április2, 2004 8) neked is köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április2, 2004 Megoszt Elküldve Április2, 2004 Hát akkor tölem is (utólagosan) BOLDOG MANTA - napot!!!!!! :) :wink: Future nemrég nálam felejtett egy képet, amit most visszadok neki :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Július21, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Július21, 2004 Tényleg gyerekek, ezzel most mi van? :roll: http://totalcar.hu/rhirek/?main:2002.11.04.&108214 Link to comment Megosztás: More sharing options...
SuiciD Elküldve Július22, 2004 Megoszt Elküldve Július22, 2004 Pl. ronda? Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Július22, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Július22, 2004 hát az hát :) egyáltalán nem méltó utóda a régi mantának :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Augusztus22, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus22, 2004 Radyus kollega küldte ezeket a linkeket. 8) Hát igen... így is lehet.... http://www.megamanta.co.uk www.cardomain.com/memberpage/432803 www.manta-b.de Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus22, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2004 Szép, bár a belseje, elég egyszerűre, lett véve... Az a 650 paci azért nem semmi.... :wink: Ha egyszer egy ilyen a kezeim közé kerülhetne... :thumbup: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus22, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2004 ....Az a 650 paci azért nem semmi.... :wink: Ha egyszer egy ilyen a kezeim közé kerülhetne... :thumbup:.... Na persze :) Max akkor, ha veszel egy Matchbox Ferrari-t magadnak :D Sokkal jobban fájlalom, hogy nincs dokumentálva pl. Hajni kocsijának átalakulása, miből mi lett az évek során :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Augusztus23, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus23, 2004 Van kb. 4 albumunk a roncsainkról. 8) Sajnos az én autómnak az épüléséről készült legszebb képeket elb*szták az előhívók, kaptunk helyette tájképeket. Az anyjuk v**lagát :evil: sose lett meg. Pedig azook voltak a legszebb fázisok... a rohadások... a kibelezett gép.... :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus23, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2004 Van kb. 4 albumunk a roncsainkról. 8) Sajnos az én autómnak az épüléséről készült legszebb képeket elb*szták az előhívók, kaptunk helyette tájképeket. Az anyjuk v**lagát :evil: sose lett meg. Pedig azook voltak a legszebb fázisok... a rohadások... a kibelezett gép.... :) :D :D Hmmm kár az elveszett képekért :roll: Többit be kellene szkenyelni, hogy ne érhesse őket bántódás :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus24, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2004 ....Az anyjuk v**lagát :evil: sose lett meg.... Íme egy "fájdalomcsillapító" kép :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zorro_16V Elküldve Augusztus26, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2004 Engem a katonaság utolsó hónapjában készült, legbulisabb képekkel szívattak meg. Direkt odaadtam a nőnek, hogy ő tekerje vissza és vegye ki a filmet, nehogy elk..jam. Erre látom, hogy tekerteti vissza, majd kinyitja és "óóó, még nem volt az elején, sajnálom" szöveggel tönkretette a 3/4-ét. Ami maradt, az még a korábban készített családi képek voltak. Úgyhogy abból az időszakból egyetlenegy képem sem maradt. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zorro_16V Elküldve Augusztus30, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2004 Raktam az eladó alkatrészek topicba Manta alkatrészeket, nézzétek meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Augusztus30, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus30, 2004 oxi Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Október7, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Október7, 2004 EGY HÓNAP UTÁN ISMÉT MANTÁZOK :) :D :D :D igaz, töri a seggem rendesen és fáj mint állat, de esküszöm, bearanyozta a napomat! :P 8) :D jahj istenem, de boldog vagyok 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Október7, 2004 Megoszt Elküldve Október7, 2004 EGY HÓNAP UTÁN ISMÉT MANTÁZOK :) :D :D :D igaz, töri a seggem rendesen és fáj mint állat, de esküszöm, bearanyozta a napomat! :P 8) :D jahj istenem, de boldog vagyok 8) Örülök a gyógyulásodnak. De azért a kátyúkat kerüld ki messziről nem kéne minden gödörnél túlüvölteni a kipufogót. :D :D :D Na de tényleg: isten hozott az utakon. Üdv. Tiv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Október8, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Október8, 2004 :wink: köszike Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts