manta Elküldve December8, 2003 Megoszt Elküldve December8, 2003 Mi igazán örülünk, hogy klubtagok vagyunk! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve December8, 2003 Szerző Megoszt Elküldve December8, 2003 A fenti képen balról jobbra: Évike, akinek még nincs mantája, de már jól beszerveztük és hozzásegítjük ólcsóért egy gyakorlómantához, aztán Ákos, nekije a barátja, a mi Mesterünk, A Szerelő, kinek szaktudása nélkül még nem tartanánk itt. Középen a MOTE elnöke, akit szeretünk, s ezért körbe is táncoljuk :) Aztán MrManta-Lacika, akinek még egy 5,7V8 is lassú lenne, a pörgések szerelmese, kinek 2,4es tuningmotorját és a hozzátartozó 296os vezérműtengelyét az idei tatai találkozó elötti éjszaka helyeztük fájó szívvel végső nyugalomba, és végül Mantácska, aki meg én vagyok, aki nélkül a fiúk hülyére unnák magukat, de ugyanakkor minden minden agyament kívánságát teljesítik az autóján, s akinek cserébe csak főznie kell finomakat és a whiskyt, no meg a sört hidegen tartania ezidő alatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve December10, 2003 Szerző Megoszt Elküldve December10, 2003 A jövő gyermeke: http://kep.tar.hu/manta/images/pic3975778.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve December10, 2003 Szerző Megoszt Elküldve December10, 2003 A jövő gyermeke: http://kep.tar.hu/manta/images/pic3975778.jpg Szeretném felhívni a figyelmet a baba kezében látható makett mantára! MI KORÁN KEZDJÜK MEGFERTŐZNI SARJAINKAT! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve December10, 2003 Szerző Megoszt Elküldve December10, 2003 Ez meg itt az én autómról készült kis manta, a valóságot a lehető leghívebben tükröző fényezéssel. Majd egyszer, ha lesz időm és még meg is ügyesedek mellé, akkor az igazi nagy mantámmal fogom lefényképezni az igazi kis mantámat és az nekem tök jó lesz! :) :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
blaupunkt Elküldve December10, 2003 Megoszt Elküldve December10, 2003 Persze csak te mutatkozol itten befele:)) Azért aranyos a gyerek! Üdv Blaupunkt Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve December10, 2003 Szerző Megoszt Elküldve December10, 2003 Persze csak te mutatkozol itten befele:)) Azért aranyos a gyerek! Üdv Blaupunkt köszike! Ez a húgom kisfia. :lol: Még jó, hogy csak én mutatkozok be :) mióta ez a fórum van, annyira el lett szeparálva minden, hogy azt se tudom, hova írjak. Ez az egy biztos pont, ahol tudom, hogy ott vagyok :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve December10, 2003 Szerző Megoszt Elküldve December10, 2003 mert nekem teccik, és más meg úgysincs itt, és nekem meg ez tök jó, hogy nézegetem itt a magam dolgait.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve December10, 2003 Szerző Megoszt Elküldve December10, 2003 http://kep.tar.hu/manta/images/pic3980146.jpg Túl nagy volt a kép, azért így... mert terjesztem a hülyeséget vonzáskörzetemben :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve December10, 2003 Szerző Megoszt Elküldve December10, 2003 Mr. Manta: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve December10, 2003 Szerző Megoszt Elküldve December10, 2003 És az én szép belső értékeim... mert Mantácska szereti magát... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December10, 2003 Megoszt Elküldve December10, 2003 Szia Manta ! Bár nincs Mantam, bár az elsőnek belinkelt képen csak rontom az összhatást, de mégis lenne egy kérésem. Nem csinálnál a tar.hu oldalon egy olyan albumot, amelyen több, a Mantaval kapcsolatos kép elérhető lenne ? Persze, jelszó nélkül :-) kösssziii Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve December11, 2003 Szerző Megoszt Elküldve December11, 2003 Végülis csinálhatnék... :roll: majd megnézem, hol szedhetem le a jelszót, meg rakok fel akkor még képeket is, csak neked! :wink: De csak akkor, ha lesz tökölődni való időm, mert nekem ezek a dolgok nagyon lassan mennek... :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
blaupunkt Elküldve December11, 2003 Megoszt Elküldve December11, 2003 Szia Manta ! Bár nincs Mantam, bár az elsőnek belinkelt képen csak rontom az összhatást, de mégis lenne egy kérésem. Nem csinálnál a tar.hu oldalon egy olyan albumot, amelyen több, a Mantaval kapcsolatos kép elérhető lenne ? Persze, jelszó nélkül :-) kösssziii Inkább kérj 1 cd-t mert kb annyi képem van a tavalyi és az idei találkozóról. Üdv Blaupunkt Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December11, 2003 Megoszt Elküldve December11, 2003 Végülis csinálhatnék... :roll: majd megnézem, hol szedhetem le a jelszót, meg rakok fel akkor még képeket is, csak neked! :wink: De csak akkor, ha lesz tökölődni való időm, mert nekem ezek a dolgok nagyon lassan mennek... :? Nagyon kedves vagy, köszi szépen :) Látom már készül is az új album :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve December11, 2003 Megoszt Elküldve December11, 2003 Ezt meg honnan látod??? :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve December11, 2003 Szerző Megoszt Elküldve December11, 2003 Ezt meg honnan látod??? :shock: 8) ez én voltam 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December11, 2003 Megoszt Elküldve December11, 2003 Szia Blau ! Akkor kérek egy cd-t tőled :) Mondjuk az albumok azért jobbak, mert bárki megszemlélheti a tartalmukat, ha nincs limitálva a hozzáféréssel rendelkezők köre. üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December11, 2003 Megoszt Elküldve December11, 2003 Szia Blau ! Akkor kérek egy cd-t tőled :) Mondjuk az albumok azért jobbak, mert bárki megszemlélheti a tartalmukat, ha nincs limitálva a hozzáféréssel rendelkezők köre. üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve December11, 2003 Szerző Megoszt Elküldve December11, 2003 Mélykék! Csináltam egy ilyet: http://www.tar.hu/administration.phtml de szerintem valamit elkottáztam, mert másoknál ez nem így néz ki :? nem győzöm hangsúlyozni, hogy milyen egy antitálentum vagyok :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve December11, 2003 Szerző Megoszt Elküldve December11, 2003 Azt a qrva! Valamit nagyon elb*sztam! :evil: Mindegy, így hagyom, mert megint csak egyre rosszabb lesz.... :evil: és ezt mind a te kedvedért Mélykék! :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December11, 2003 Megoszt Elküldve December11, 2003 8) ez én voltam 8) Pahhhhh szép duplázás volt az imént bocs :roll: Valahogy sejtettem, hogy te írtad :) Hát mert pont ott nézelődtem és megláttam az új albumot. Kössszzzzzzzi :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve December11, 2003 Szerző Megoszt Elküldve December11, 2003 Csak egyszer az életben fejlődne olyan fokra a hülye női agyam, hogy értsem is, amit csinálok, és ne csak tévedésből sikerüljenek a dolgok.... :oops: :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December11, 2003 Megoszt Elküldve December11, 2003 Azt a qrva! Valamit nagyon elb*sztam! :evil: Mindegy, így hagyom, mert megint csak egyre rosszabb lesz.... :evil: és ezt mind a te kedvedért Mélykék! :roll: Mit rontottál el ? Képek ott vanak, lehet őket nézegetni. Egy mély meghajlás mellett köszi mégegyszer :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve December11, 2003 Szerző Megoszt Elküldve December11, 2003 Akkor jól van, ha látod. Nekem innen úgy tűnt, mintha nagyon elrontottam volna :roll: Bár még mindig az a bajom, hogy nem tudom, mit csináltam... :roll: Ha lenne egy kis tudatom, meg eszem, ami ugye nekem nincs - mert genetikailag kimaradt - akkor biztos új dimenziókat ismerhetnék meg.. 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts