manta Elküldve Augusztus29, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus29, 2007 :unsure: a p*csába! Baszki a következő talira esküszöm bekenem csillámporral az egész kocsit! Vagy lefújom csillámos hajlakkal :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Augusztus29, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2007 No babám, majd összeeresszük a miénket, oszt' akkorát hasítunk, hogy csudájára jár a világ!. :unsure: Metálszemcsére való lóvé kis zsákban, nemzetiszínű aug. 20.-i zászlóba csomagolva! :wacko: Ha kell, nekem van nemnemzetiszínű, de rózsaszín nylon zacsiba csomizva metálszemcse.Neked ingyé. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Augusztus31, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2007 szasztok :unsure: Mr. manta osztrak honlapon :wacko: http://www.thewanderers.at/pic/treffen/2007balaton/71.jpg http://www.thewanderers.at/pic/treffen/2007balaton/72.jpg http://www.thewanderers.at/pic/treffen/2007balaton/33.jpg rolam is van kompromittalo foto :lol: http://www.thewanderers.at/pic/treffen/2007balaton/30.jpg http://www.thewanderers.at/pic/treffen/2007balaton/52.jpg hajnika sem maradt le :lol: http://www.thewanderers.at/pic/treffen/2007balaton/35.jpg jo nekte ti legalabb egy jot buliztatok meg en gyurtem az igat udv becsbol Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Augusztus31, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus31, 2007 :lol: ez tök jó :) azért azt az ásványvizes jelenetet tényleg meg kellett örökíteni - ritkán látunk ilyet :wacko: bár meg lehet magyarázni, hogy a víz csak hűsítésre szolgál és kizárólag külsőleg :o egyébként asszem eltört a jobb első rugóm :unsure: és ennél már csak kisebb van... na, majd a hétvégén kiderül, mi a bibi... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Augusztus31, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2007 No babám, majd összeeresszük a miénket, oszt' akkorát hasítunk, hogy csudájára jár a világ!. :unsure: Metálszemcsére való lóvé kis zsákban, nemzetiszínű aug. 20.-i zászlóba csomagolva! :lol: Úgyérted hasítod előttem az utat a 3.0 mociddal én meg a barázdába süvítek utánad? :wacko: de látványnak nem lesz utolsó az tuti. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember1, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2007 Nem, dehogy is! :lol: Jövőre még csak a 2.2 lesz üzemképes. :unsure: Az meg Monának nem lesz ellenfél. :wacko: (vagy úgy megyek, hogy ne legyen :) Elvégre hölgyeké az elsőbbség :lol:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Szeptember1, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2007 De spúrok vagytok...csak egyet... akkor el sem megyek...1 pohár piáért...meg sem mozdulok... :wacko: Hát asszem több jutott egy pohárnál, de a végére már így se nagyon tudtál megmozdulni. :lol: (Persze ezt csak úgy hallottam, mer' én addigra má' aluttam... :unsure: :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember25, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2007 Szevasztok Mantások :lol: Fórumozik itt olyan aki 1997-ben is járt már Manta talikra ( anno Nagy Zoli vezetésével) itt Pesten? Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Szeptember25, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2007 Szevasztok Mantások :lol: Fórumozik itt olyan aki 1997-ben is járt már Manta talikra ( anno Nagy Zoli vezetésével) itt Pesten? Miért? Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Szeptember25, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember25, 2007 Miért? Tán szégyelsz valamit Need, hogy nem vallod be egyből? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október2, 2007 Megoszt Elküldve Október2, 2007 Miért? Csak anno, 1997-ben mikor totálra vágtuk Kaszkadőrrel a Piros 1.8 mantáját a dorogi tóról (manta taliról) hazafelé, akkor sokan jöttek kiszedni a kocsiból, meg visszaállítani a tetejére fordult mantát, na meg engem bekötözni, kicsit ömlött a vérem itt ott.. :lol: és szerettem volna felkutatni hogy azokból fórumozik-e itt valaki... de nem valószínű sajna... Link to comment Megosztás: More sharing options...
matti Elküldve Október17, 2007 Megoszt Elküldve Október17, 2007 üdv minden Mantásnak. csak azért pöckölök ide pár sort, hogy legyen 4 hozzászoló. Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Október19, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Október19, 2007 ha meg már hozzászólást szaporítunk, had' mondjam el, hogy a dakoták tegnap reggelre virradólag ellopták a bontóból a 2,2es motoromat :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október19, 2007 Megoszt Elküldve Október19, 2007 Ez bosszúúért kiáááááált... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Október19, 2007 Megoszt Elküldve Október19, 2007 ha meg már hozzászólást szaporítunk, had' mondjam el, hogy a dakoták tegnap reggelre virradólag ellopták a bontóból a 2,2es motoromat :lol: Namostakkor tessék szépen leadni a füstjeleket a megmardt motorral. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Október19, 2007 Megoszt Elküldve Október19, 2007 Csak anno, 1997-ben mikor totálra vágtuk Kaszkadőrrel a Piros 1.8 mantáját a dorogi tóról (manta taliról) hazafelé, akkor sokan jöttek kiszedni a kocsiból, meg visszaállítani a tetejére fordult mantát, na meg engem bekötözni, kicsit ömlött a vérem itt ott.. :lol: és szerettem volna felkutatni hogy azokból fórumozik-e itt valaki... de nem valószínű sajna... A talin ott voltam, de nem mentettem senkit, mert nem is szólt senki. Az is új nekem hogy onnan hazafelé történt a dolog. Én nem így tudtam. Sorry! Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október24, 2007 Megoszt Elküldve Október24, 2007 A talin ott voltam, de nem mentettem senkit, mert nem is szólt senki. Az is új nekem hogy onnan hazafelé történt a dolog. Én nem így tudtam. Sorry! Én téged ismerlek, szerintem, állt itt az újpesti műhelynél a géped, fekete Manta, vagy lehet hogy csak rosszul emlékszem.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Október27, 2007 Megoszt Elküldve Október27, 2007 2005 után állhatott bárhol , mert eladtam, de addig ott biztosan nem állt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve December15, 2007 Megoszt Elküldve December15, 2007 2005 után állhatott bárhol , mert eladtam, de addig ott biztosan nem állt. 2006-ban volt Link to comment Megosztás: More sharing options...
postd Elküldve December17, 2007 Megoszt Elküldve December17, 2007 Sziasztok. Kérdésem elsősorban Need-hez szól mert ha jól emlékszem neked volt duplakarbis a gépsárkányod. Nálam most van soron az átalakítás megvan a szívócsonk hozzá plusz nemsokára érkezik a karbi is. A kérdésem az lenne ,hogy az elektromos AC nem tudom ,hogy jó e és nem termel -e túl nagy nyomást a karbiknak s ezt le kell e cserélni kisnyomásúra vagy elég egy nyomásszabályzót beszerelni? Amit még nem tudok ,hogy ezek autómata szivatósak -e vagy milyen elven működnek hidegindításnál? Illetve ha van egyéb megjegyzésetek szívesen fogadom. üdv Dani Link to comment Megosztás: More sharing options...
postd Elküldve December17, 2007 Megoszt Elküldve December17, 2007 Még valami. Kellene nekem a homlokfalra opel jeles matrica, ha van valakinek szólhatna. Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve December20, 2007 Megoszt Elküldve December20, 2007 Sziasztok. Kérdésem elsősorban Need-hez szól mert ha jól emlékszem neked volt duplakarbis a gépsárkányod. Nálam most van soron az átalakítás megvan a szívócsonk hozzá plusz nemsokára érkezik a karbi is. A kérdésem az lenne ,hogy az elektromos AC nem tudom ,hogy jó e és nem termel -e túl nagy nyomást a karbiknak s ezt le kell e cserélni kisnyomásúra vagy elég egy nyomásszabályzót beszerelni? Amit még nem tudok ,hogy ezek autómata szivatósak -e vagy milyen elven működnek hidegindításnál? Illetve ha van egyéb megjegyzésetek szívesen fogadom. üdv Dani Ha weber 40dcoe, akkor nem kell elektromos ac (ha megvan akkor nyomás szabályozó és nemtom mennyire)és a szivató sem automata, hanem be kell fúrni a kart (valamilyent) a kormányoszlop mellé, hogy tudd rángatni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Április17, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Április17, 2008 Az hiszem, én vagyok talán az egyetlen, aki elmondhatja magáról, hogy a villanyszámlája többe került, mint a manta vizsgáztatása :lol: nem tudom, hogy sírjak e, vagy nevessek... :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április17, 2008 Megoszt Elküldve Április17, 2008 A villanyszámla szomorú, de örülök, hogy zökkenőmentesen megvan a műszakid. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Április17, 2008 Megoszt Elküldve Április17, 2008 Az hiszem, én vagyok talán az egyetlen, aki elmondhatja magáról, hogy a villanyszámlája többe került, mint a manta vizsgáztatása :lol: nem tudom, hogy sírjak e, vagy nevessek... :sowwy: Hoppá. Mekkora a villanyszámlád? Az egész utca a te villanyórádra van kötve? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts