Stefán71 Elküldve Július28, 2015 Megoszt Elküldve Július28, 2015 Azt hittem ez egy autós forum Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Július28, 2015 Megoszt Elküldve Július28, 2015 Azt hittem ez egy autós forum Sokan hittünk benne régen. Aztán csak hígul... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Augusztus1, 2015 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2015 Kérném befejezni. Nem tartozik a témához. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Augusztus4, 2015 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2015 Td nem ide való hozzászólását töröltem. Stefan71 hozzászólását is töröltem. Közkívánatra. De tényleg szorítkozzunk a témára :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ntr Elküldve Augusztus4, 2015 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2015 Td nem ide való hozzászólását töröltem. Pedig kivételesen helyénvaló, frappáns választ adott. :) Viszont ha az övét törölted, akkor az előzményt (#603-as "hozzászólás") miért nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Augusztus5, 2015 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2015 Pedig kivételesen helyénvaló, frappáns választ adott. :) Viszont ha az övét törölted, akkor az előzményt (#603-as "hozzászólás") miért nem? Mert vannak akiknek lehet, aki fizet - mint én - annak nem!Mit gondolsz miért jutott ide az egész MOTE? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefán71 Elküldve Augusztus6, 2015 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2015 Mert vannak akiknek lehet, aki fizet - mint én - annak nem!Mit gondolsz miért jutott ide az egész MOTE? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefán71 Elküldve Augusztus6, 2015 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2015 Nekem azért lehet , mert kori jóbaràtom! Link to comment Megosztás: More sharing options...
boleny73 Elküldve Január24, 2016 Megoszt Elküldve Január24, 2016 sziasztok az a problémám : adott egy omega 2.5 td ( BMW ) szépen járt a motor s pörgetve lett . majd egyszer csak felpörgött s nem lehetett leállítani kulccsal s utána egyenetlen a járása. ez mitől lehet ? felújított hengerfej , adagoló , vezérlés Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gujdi Elküldve November11, 2017 Megoszt Elküldve November11, 2017 SZIASZTOK. SEGITSÉGETEK SZERETNÉM KÉRNI.. EGY OPEL OMEGA 2.0 CD 16V M VAN ÉS TEGNAP INDITÁS UTÁN MEG ÁLT A MOTOR RÁ INDITOTTAM ÉS NEM INDULT, A LEVEGŐ SZÍVÓ CSŐ BE FUJTUNK FÉKTISZTÍTÓ FOJADÉKOT EZUTÁN ELINDULT AZÓTA JÓ...ESETLEK VALAKI TUDJA MI LEHET A BAJ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts