Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Td nem ide való hozzászólását töröltem.

Stefan71 hozzászólását is töröltem. Közkívánatra.

De tényleg szorítkozzunk a témára :)

Elküldve

Td nem ide való hozzászólását töröltem.

Pedig kivételesen helyénvaló, frappáns választ adott. :) Viszont ha az övét törölted, akkor az előzményt (#603-as "hozzászólás") miért nem?

Elküldve

Pedig kivételesen helyénvaló, frappáns választ adott. :) Viszont ha az övét törölted, akkor az előzményt (#603-as "hozzászólás") miért nem?

Mert vannak akiknek lehet, aki fizet - mint én - annak nem!Mit gondolsz miért jutott ide az egész MOTE?

• 5 months later...
Elküldve

sziasztok

az a problémám : adott egy omega 2.5 td ( BMW ) szépen járt a motor s pörgetve lett . majd egyszer csak felpörgött s nem lehetett leállítani kulccsal s utána egyenetlen a járása. ez mitől lehet ? felújított hengerfej , adagoló , vezérlés

• 1 year later...
Elküldve

SZIASZTOK. SEGITSÉGETEK SZERETNÉM KÉRNI.. EGY OPEL OMEGA 2.0 CD 16V M VAN ÉS TEGNAP INDITÁS UTÁN MEG ÁLT A MOTOR RÁ INDITOTTAM ÉS NEM INDULT, A LEVEGŐ SZÍVÓ CSŐ BE FUJTUNK FÉKTISZTÍTÓ FOJADÉKOT EZUTÁN ELINDULT AZÓTA JÓ...ESETLEK VALAKI TUDJA MI LEHET A BAJ?

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.