Flowachild Elküldve December19, 2004 Megoszt Elküldve December19, 2004 ...vettem egy 2,3D-t cuccolós autónak... Hogyé' vetted? Mikori? Milyen állapotban van? Én most akarok 1989-es 2.4i automatát venni, lehetőleg kombit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve December20, 2004 Megoszt Elküldve December20, 2004 A pjoject még pihen, de pénz már megvan (ez fél siker), az olajkályha eddig jól muszikál, remélem nagyobb hidegben is bírni fogja. Láttam a képeket, amit küldtél. Nagyon frankó lehet a gép, remélem jövőre valamelyik talin meg is nézhetem... Biztos majd ütközünk :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Flowachild Elküldve December20, 2004 Megoszt Elküldve December20, 2004 Tádé: Milyen projektről van szó? C30SE-t akarsz a B Omidba? Miért? Mi történt az olajkályhával?! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve December20, 2004 Megoszt Elküldve December20, 2004 A kályha marad. A másik lesz a játszóautó... :twisted: :twisted: :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Flowachild Elküldve December20, 2004 Megoszt Elküldve December20, 2004 A kályha marad. A másik lesz a játszóautó... :twisted: :twisted: :twisted: Másik? Milyen másik?! Vettél még egy Omit? Milyet? A-t vagy B-t? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve December20, 2004 Megoszt Elküldve December20, 2004 Még nem vettem meg, de valami MV6 lesz az alany és valami ilyen lesz belőle... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Flowachild Elküldve December20, 2004 Megoszt Elküldve December20, 2004 Mantzel motort akarsz bele?! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve December20, 2004 Megoszt Elküldve December20, 2004 Baj? :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December20, 2004 Megoszt Elküldve December20, 2004 Nahh akkor talán elég is lesz, a "nehéz indítás" ilyen jellegű, sajátságos megközelítéséből :) Igazán csinálhatnátok valami hasonló topicot itt is, mint ez : http://www.opelforum.hu/viewtopic.php?t=456&start=0 :wink: Kösziiiii Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve December20, 2004 Megoszt Elküldve December20, 2004 szivi :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Flowachild Elküldve December20, 2004 Megoszt Elküldve December20, 2004 Baj? :twisted: Dehogy baj! Csak kíváncsi vagyok, mikor lesz Neked Mantzel motorod...! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsozs Elküldve Január1, 2005 Megoszt Elküldve Január1, 2005 B.Ú.É.K. Mindenkinek!!!Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni mert kinlodok egy 2.5TD B Omega adagoloval. 94-es a verda és most voltam vele a Bosch szervízben mert folyt az adagoloból a gázolaj. Megcsinálták de most meg melegen kell köszörűlni egy fél órát mire beindul.Szervíz előtt nem volt semmi baja tökéletesen indúlt,hidegen is melegen is.Szerintetek elektromosan,vagy mechanikusan kell a hibát keressem.előre is kőszi mindenkinek!!! zsozs Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Január1, 2005 Megoszt Elküldve Január1, 2005 B.Ú.É.K. Mindenkinek!!!Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni mert kinlodok egy 2.5TD B Omega adagoloval. 94-es a verda és most voltam vele a Bosch szervízben mert folyt az adagoloból a gázolaj. Megcsinálták de most meg melegen kell köszörűlni egy fél órát mire beindul.Szervíz előtt nem volt semmi baja tökéletesen indúlt,hidegen is melegen is.Szerintetek elektromosan,vagy mechanikusan kell a hibát keressem.előre is kőszi mindenkinek!!! zsozs Hm, nem tom melyik Bosch szervízben voltál, de nekem is elszúrták az előtöltést, még az 1,6D-men. Nem tudom Neked útba esik-e, de Kerepestarcsán van egy adagolós szaki, ő szokta nekem rendberakni azt amit a gyár elállít... BUÉK :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsozs Elküldve Január1, 2005 Megoszt Elküldve Január1, 2005 Szia neked is BUÉK.pesten vittem el a cinkotai úton van a Bosch szerviz ott voltam vele. Hol van ez a szaki Kerepestarcsán??????? De nekem EDC adagoló van a bringán az nem gond??? :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Január3, 2005 Megoszt Elküldve Január3, 2005 B.Ú.É.K. Mindenkinek!!!Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni mert kinlodok egy 2.5TD B Omega adagoloval. 94-es a verda és most voltam vele a Bosch szervízben mert folyt az adagoloból a gázolaj. Megcsinálták de most meg melegen kell köszörűlni egy fél órát mire beindul.Szervíz előtt nem volt semmi baja tökéletesen indúlt,hidegen is melegen is.Szerintetek elektromosan,vagy mechanikusan kell a hibát keressem.előre is kőszi mindenkinek!!! zsozs Ez egy ilyen fajta kocsi, bár megoszlanak a vélemények. Hidegen pöcc, melegen kicsit köszörültetni kell... Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Január3, 2005 Megoszt Elküldve Január3, 2005 Írjatok má még valami omegásat!!! Én pl azt nem akarom elmondani, hogy behorpasztottam a tankomat... :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Január3, 2005 Megoszt Elküldve Január3, 2005 Mé' nem? Csak bátran, nagyon tudunk együtt érezni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Flowachild Elküldve Január3, 2005 Megoszt Elküldve Január3, 2005 Írjatok má még valami omegásat!!! Gyönyörűen haladnak a tyuning Omegám munkálatai! :) Még januárban készen kell lennie a teljes fényezésnek. Majd linkelek be képet - észveszejtően dögösen fog kinézni!!! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Január3, 2005 Megoszt Elküldve Január3, 2005 Írjatok má még valami omegásat!!! Én pl azt nem akarom elmondani, hogy behorpasztottam a tankomat... :) :) :D Hogyan sikerült behorpasztani a műanyag tankot? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark Angel Elküldve Január4, 2005 Megoszt Elküldve Január4, 2005 Hogyan sikerült behorpasztani a műanyag tankot? Omegatd! Úgy beszélsz, mintha még nem lett volna Opeled... D, E Kadett, C Ascona stb betegség volt, hogy eldugult a levegőztetőszelep (melynek vége a tank beöntőnyílása környékén van) a feldobált sártól. Az AC szív, a tartály ürül, levegő nem megy az üzemanyag helyére, ergo vákuum keletkezik, aztán győz a légnyomás, és a tank összehorpad.... Ha valakinek szisszen a tank, amikor tankoláskor leveszi a tanksapkát, sürgősen nézesse meg a levegőztetőszelepet, ha nem akar így járni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Január4, 2005 Megoszt Elküldve Január4, 2005 Hogyan sikerült behorpasztani a műanyag tankot? Sikeresen rátolattam éjjel egy kb 40 cm magas földbe szúrt csőbe, ami a pázsit szélét hivatott jelezni. Köpködtem... A lökhárítóm is kapott, de az nem látszik nagyon. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Január4, 2005 Megoszt Elküldve Január4, 2005 Omegatd! Úgy beszélsz, mintha még nem lett volna Opeled... D, E Kadett, C Ascona stb betegség volt, hogy eldugult a levegőztetőszelep (melynek vége a tank beöntőnyílása környékén van) a feldobált sártól. Az AC szív, a tartály ürül, levegő nem megy az üzemanyag helyére, ergo vákuum keletkezik, aztán győz a légnyomás, és a tank összehorpad.... Ha valakinek szisszen a tank, amikor tankoláskor leveszi a tanksapkát, sürgősen nézesse meg a levegőztetőszelepet, ha nem akar így járni. De, volt/van (néhány) Opelem. Csakhogy az Omegának műanyag a tankja. Ugyebár a műanyagnak pedig nem jellemzője a behorpadás, hanem inkább a törés... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Január4, 2005 Megoszt Elküldve Január4, 2005 Sikeresen rátolattam éjjel egy kb 40 cm magas földbe szúrt csőbe, ami a pázsit szélét hivatott jelezni. Köpködtem... A lökhárítóm is kapott, de az nem látszik nagyon. :) De honnan látod/tudod, hogy be van horpadva? A műanyag nem horpad... Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Január4, 2005 Megoszt Elküldve Január4, 2005 Be van horpadva. Nem tudom miből van, de ez történt. http://photobucket.com/albums/v628/greg750...urrent=tank.jpg direkt nem raktam be a képet, csak a linket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Január4, 2005 Megoszt Elküldve Január4, 2005 Ez tényleg behorpadt, részvétem, nekem is hasonlóan néz ki a tankom, de az műanyag... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts