Flowachild Elküldve December19, 2004 Elküldve December19, 2004 ...vettem egy 2,3D-t cuccolós autónak... Hogyé' vetted? Mikori? Milyen állapotban van? Én most akarok 1989-es 2.4i automatát venni, lehetőleg kombit.
tascona Elküldve December20, 2004 Elküldve December20, 2004 A pjoject még pihen, de pénz már megvan (ez fél siker), az olajkályha eddig jól muszikál, remélem nagyobb hidegben is bírni fogja. Láttam a képeket, amit küldtél. Nagyon frankó lehet a gép, remélem jövőre valamelyik talin meg is nézhetem... Biztos majd ütközünk :)
Flowachild Elküldve December20, 2004 Elküldve December20, 2004 Tádé: Milyen projektről van szó? C30SE-t akarsz a B Omidba? Miért? Mi történt az olajkályhával?! :)
Omegatd Elküldve December20, 2004 Elküldve December20, 2004 A kályha marad. A másik lesz a játszóautó... :twisted: :twisted: :twisted:
Flowachild Elküldve December20, 2004 Elküldve December20, 2004 A kályha marad. A másik lesz a játszóautó... :twisted: :twisted: :twisted: Másik? Milyen másik?! Vettél még egy Omit? Milyet? A-t vagy B-t?
Omegatd Elküldve December20, 2004 Elküldve December20, 2004 Még nem vettem meg, de valami MV6 lesz az alany és valami ilyen lesz belőle...
mélykék76 Elküldve December20, 2004 Elküldve December20, 2004 Nahh akkor talán elég is lesz, a "nehéz indítás" ilyen jellegű, sajátságos megközelítéséből :) Igazán csinálhatnátok valami hasonló topicot itt is, mint ez : http://www.opelforum.hu/viewtopic.php?t=456&start=0 :wink: Kösziiiii
Flowachild Elküldve December20, 2004 Elküldve December20, 2004 Baj? :twisted: Dehogy baj! Csak kíváncsi vagyok, mikor lesz Neked Mantzel motorod...! :)
zsozs Elküldve Január1, 2005 Elküldve Január1, 2005 B.Ú.É.K. Mindenkinek!!!Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni mert kinlodok egy 2.5TD B Omega adagoloval. 94-es a verda és most voltam vele a Bosch szervízben mert folyt az adagoloból a gázolaj. Megcsinálták de most meg melegen kell köszörűlni egy fél órát mire beindul.Szervíz előtt nem volt semmi baja tökéletesen indúlt,hidegen is melegen is.Szerintetek elektromosan,vagy mechanikusan kell a hibát keressem.előre is kőszi mindenkinek!!! zsozs
Gabo Elküldve Január1, 2005 Elküldve Január1, 2005 B.Ú.É.K. Mindenkinek!!!Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni mert kinlodok egy 2.5TD B Omega adagoloval. 94-es a verda és most voltam vele a Bosch szervízben mert folyt az adagoloból a gázolaj. Megcsinálták de most meg melegen kell köszörűlni egy fél órát mire beindul.Szervíz előtt nem volt semmi baja tökéletesen indúlt,hidegen is melegen is.Szerintetek elektromosan,vagy mechanikusan kell a hibát keressem.előre is kőszi mindenkinek!!! zsozs Hm, nem tom melyik Bosch szervízben voltál, de nekem is elszúrták az előtöltést, még az 1,6D-men. Nem tudom Neked útba esik-e, de Kerepestarcsán van egy adagolós szaki, ő szokta nekem rendberakni azt amit a gyár elállít... BUÉK :)
zsozs Elküldve Január1, 2005 Elküldve Január1, 2005 Szia neked is BUÉK.pesten vittem el a cinkotai úton van a Bosch szerviz ott voltam vele. Hol van ez a szaki Kerepestarcsán??????? De nekem EDC adagoló van a bringán az nem gond??? :shock:
Omegatd Elküldve Január3, 2005 Elküldve Január3, 2005 B.Ú.É.K. Mindenkinek!!!Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni mert kinlodok egy 2.5TD B Omega adagoloval. 94-es a verda és most voltam vele a Bosch szervízben mert folyt az adagoloból a gázolaj. Megcsinálták de most meg melegen kell köszörűlni egy fél órát mire beindul.Szervíz előtt nem volt semmi baja tökéletesen indúlt,hidegen is melegen is.Szerintetek elektromosan,vagy mechanikusan kell a hibát keressem.előre is kőszi mindenkinek!!! zsozs Ez egy ilyen fajta kocsi, bár megoszlanak a vélemények. Hidegen pöcc, melegen kicsit köszörültetni kell...
greg Elküldve Január3, 2005 Elküldve Január3, 2005 Írjatok má még valami omegásat!!! Én pl azt nem akarom elmondani, hogy behorpasztottam a tankomat... :) :) :D
tgabika76 Elküldve Január3, 2005 Elküldve Január3, 2005 Mé' nem? Csak bátran, nagyon tudunk együtt érezni
Flowachild Elküldve Január3, 2005 Elküldve Január3, 2005 Írjatok má még valami omegásat!!! Gyönyörűen haladnak a tyuning Omegám munkálatai! :) Még januárban készen kell lennie a teljes fényezésnek. Majd linkelek be képet - észveszejtően dögösen fog kinézni!!! :wink:
Omegatd Elküldve Január3, 2005 Elküldve Január3, 2005 Írjatok má még valami omegásat!!! Én pl azt nem akarom elmondani, hogy behorpasztottam a tankomat... :) :) :D Hogyan sikerült behorpasztani a műanyag tankot?
Dark Angel Elküldve Január4, 2005 Elküldve Január4, 2005 Hogyan sikerült behorpasztani a műanyag tankot? Omegatd! Úgy beszélsz, mintha még nem lett volna Opeled... D, E Kadett, C Ascona stb betegség volt, hogy eldugult a levegőztetőszelep (melynek vége a tank beöntőnyílása környékén van) a feldobált sártól. Az AC szív, a tartály ürül, levegő nem megy az üzemanyag helyére, ergo vákuum keletkezik, aztán győz a légnyomás, és a tank összehorpad.... Ha valakinek szisszen a tank, amikor tankoláskor leveszi a tanksapkát, sürgősen nézesse meg a levegőztetőszelepet, ha nem akar így járni.
greg Elküldve Január4, 2005 Elküldve Január4, 2005 Hogyan sikerült behorpasztani a műanyag tankot? Sikeresen rátolattam éjjel egy kb 40 cm magas földbe szúrt csőbe, ami a pázsit szélét hivatott jelezni. Köpködtem... A lökhárítóm is kapott, de az nem látszik nagyon. :D
Omegatd Elküldve Január4, 2005 Elküldve Január4, 2005 Omegatd! Úgy beszélsz, mintha még nem lett volna Opeled... D, E Kadett, C Ascona stb betegség volt, hogy eldugult a levegőztetőszelep (melynek vége a tank beöntőnyílása környékén van) a feldobált sártól. Az AC szív, a tartály ürül, levegő nem megy az üzemanyag helyére, ergo vákuum keletkezik, aztán győz a légnyomás, és a tank összehorpad.... Ha valakinek szisszen a tank, amikor tankoláskor leveszi a tanksapkát, sürgősen nézesse meg a levegőztetőszelepet, ha nem akar így járni. De, volt/van (néhány) Opelem. Csakhogy az Omegának műanyag a tankja. Ugyebár a műanyagnak pedig nem jellemzője a behorpadás, hanem inkább a törés...
Omegatd Elküldve Január4, 2005 Elküldve Január4, 2005 Sikeresen rátolattam éjjel egy kb 40 cm magas földbe szúrt csőbe, ami a pázsit szélét hivatott jelezni. Köpködtem... A lökhárítóm is kapott, de az nem látszik nagyon. :) De honnan látod/tudod, hogy be van horpadva? A műanyag nem horpad...
greg Elküldve Január4, 2005 Elküldve Január4, 2005 Be van horpadva. Nem tudom miből van, de ez történt. http://photobucket.com/albums/v628/greg750...urrent=tank.jpg direkt nem raktam be a képet, csak a linket.
Omegatd Elküldve Január4, 2005 Elküldve Január4, 2005 Ez tényleg behorpadt, részvétem, nekem is hasonlóan néz ki a tankom, de az műanyag...
Recommended Posts