Gyugyó26 Elküldve Április28, 2013 Megoszt Elküldve Április28, 2013 Tisztelt mantec! Köszönöm a segítséget ez lessz az márt találtam is egy oldalt ahol GM alkatrészeket forgalmaznak. Ha minden igaz 3800Ft+postaköltségből megúszom nem olcsó de ez van :) mégegyszer köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Május11, 2013 Megoszt Elküldve Május11, 2013 Előre is elnézést a kérdésemért: folyamatosan regenerál, vagy csak többszáz km-enként, pár km hosszon? Még szoknom kell az új rendet..:( /A+B Zafira.../ Lehetséges valamilyen módon bekapcsolni a centrál zárást manuálisan,hogy az első ajtó zárásával lezárjon az autó? mert különben gyakorlatilag ,ha nem múködik a távkulcs..:),akkor nem tudom csak az első ajtót bezárni..:( Link to comment Megosztás: More sharing options...
koco Elküldve Május14, 2013 Megoszt Elküldve Május14, 2013 Még szoknom kell az új rendet.. :( /A+B Zafira.../ Lehetséges valamilyen módon bekapcsolni a centrál zárást manuálisan,hogy az első ajtó zárásával lezárjon az autó? mert különben gyakorlatilag ,ha nem múködik a távkulcs.. :),akkor nem tudom csak az első ajtót bezárni.. :( Hát nézegettem, de úgy látszik, hogy nem lehet. Az ajtókat még csak-csak, de a csomagtartót meg a tanksapkát nem lehet zárni. Nem egy szerencsés megoldás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Május14, 2013 Megoszt Elküldve Május14, 2013 Hát nézegettem, de úgy látszik, hogy nem lehet. Az ajtókat még csak-csak, de a csomagtartót meg a tanksapkát nem lehet zárni. Nem egy szerencsés megoldás. és akkor mi lesz,ha elromlik a bicska kulcs,a másikkal csak az első ajtót fogom tudni bezárni?:( Link to comment Megosztás: More sharing options...
koco Elküldve Május19, 2013 Megoszt Elküldve Május19, 2013 Az Astra H fórumban leírta egy kolléga a tutit: "Kulcs és távirányító nélküli zárás: Minden ajtó becsuk kivéve a jobb első, innen benyúlva a vészvillogó melletti ajtózáró gombot kell megnyomni, ajtók zárnak csomagtartóval együtt, jobb első ajtó becsukása után az autó zárva lesz. Nyitni a bal elsőt kulccsal, a többit belülről a belső kilincs meghúzásával lehet." Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Május25, 2013 Megoszt Elküldve Május25, 2013 Az Astra H fórumban leírta egy kolléga a tutit: "Kulcs és távirányító nélküli zárás: Minden ajtó becsuk kivéve a jobb első, innen benyúlva a vészvillogó melletti ajtózáró gombot kell megnyomni, ajtók zárnak csomagtartóval együtt, jobb első ajtó becsukása után az autó zárva lesz. Nyitni a bal elsőt kulccsal, a többit belülről a belső kilincs meghúzásával lehet." holnap kipróbálom..:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zolot Elküldve Június4, 2013 Megoszt Elküldve Június4, 2013 Sziasztok! Kérdésem lenne, 2006-os B Zafira 1.6 benzines, valószínű a CIM modulos problémám van. A duda nem mindig szól, sőt ha megnyomom elkezd hangosodni a rádió, az index balra nem mindig "marad ott", a rádió hangosítás és a BC funkciógombok a kormányon nem működnek ilyenkor. Aztán egyszer csak működiek minden rendesen. Ez a hiba az emlgetett visszahívásos CIM modul csatlakozó hiba vagy valami más?? Kérdeztem szervízben, állítólag már ezt a visszahívást megcsinálták egy az ország másik felében lévő szervízben. Lehet ezt valahogy házilag orvosolni?? ha valaki tudja a megoldást segítsen, mert lassan műszaki vizsag, ott meg a duda hiány gond lesz!! Köszönöm előre is! Üdv Zoli Link to comment Megosztás: More sharing options...
Somi Elküldve Június11, 2013 Megoszt Elküldve Június11, 2013 Sziasztok! Akinek Navis fejegysége van, azt lehet ,hogy érdekelné ilyesmi: http://www.opelforum.hu/index.php?app=classifieds&module=core&do=view_item&item_id=1433 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Június12, 2013 Megoszt Elküldve Június12, 2013 Sziasztok! Akinek Navis fejegysége van, azt lehet ,hogy érdekelné ilyesmi: http://www.opelforum.hu/index.php?app=classifieds&module=core&do=view_item&item_id=1433 Igen,igen,és igen!:) már régóta keresek valakit,aki ért ezekhez a kütyükhöz,és lám még karácsony sincs,mégis ilyen szép ajándékot kaphatok!?:) Írtam privát üzenetet,most már csak hátra kell dölni és várni?!:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Június18, 2013 Megoszt Elküldve Június18, 2013 Na ma délután kiderül,hogy dikerült-e a műtét? :) a fejegység már tudja,amit kell!!AUX!!!!:) na ha még a DVD lejátszóm is hajlandó lesz,arra,amiért fizetik,akkor minden OK!:) Sikerült,elégedett vagyok..most már kép is,hang is van !!! AUUUX!:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Június21, 2013 Megoszt Elküldve Június21, 2013 Fejtámla monitort keresek,gyermekeim örömére..persze nem horror áron...ti hogy oldottátok meg?:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norb37 Elküldve Július11, 2013 Megoszt Elküldve Július11, 2013 Sziasztok! Kérdésem lenne, 2006-os B Zafira 1.6 benzines, valószínű a CIM modulos problémám van. A duda nem mindig szól, sőt ha megnyomom elkezd hangosodni a rádió, az index balra nem mindig "marad ott", a rádió hangosítás és a BC funkciógombok a kormányon nem működnek ilyenkor. Aztán egyszer csak működiek minden rendesen. Ez a hiba az emlgetett visszahívásos CIM modul csatlakozó hiba vagy valami más?? Kérdeztem szervízben, állítólag már ezt a visszahívást megcsinálták egy az ország másik felében lévő szervízben. Lehet ezt valahogy házilag orvosolni?? ha valaki tudja a megoldást segítsen, mert lassan műszaki vizsag, ott meg a duda hiány gond lesz!! Köszönöm előre is! Üdv Zoli Üdv! Ha jól emlékszem,erre a problémára gyári visszahívás volt,ami azt jelenti,hogy díjmentesen javították. 2008-as a zafirám,és voltam is a szervízben időszakos átvizsgáláson,ott hívták fel erre a figyelmemet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norb37 Elküldve Július11, 2013 Megoszt Elküldve Július11, 2013 Üdv mindenkinek! Következő kettő hiba okára keresnék elméleti segítséget: Zafira B-ről beszélünk,a motor 1,9 cdti,100 lóerős. 1.:Télen párás hideg időben, a garázsból elindulva minden rendben.Azonban,amikor a motor elérné az üzemi hőfokot,és saccolom nyílik a termosztát,a gépházból iszonyú hangos elektromos hegesztéshez hasonló zaj hallatszik. Csak akkor,amikor terhelem a motort,tehát gyorsítok.Alapjáraton,félrehúzódva nem jelentkezik a hiba. Márkaszervizben 4 éve van egy lezáratlan szerviz lapom erre a hibára.(otthagytam,hidegen indították,mentek vele,semmi.) 2.:Amikor üzem meleg a motor,pár perc állás után nagyon nehezen,csak másodszori próbálkozásra sikerül beindítani. Teker,be is pöccen,de azonnal meg is áll,mintha lefulladna. A műszerfalon indításnál az izzítás lámpa meleg motornál is világít. A hiba előfordulása esetleges,néha simán indul,ilyenkor azonban az izzítás lámpa nem világít. Tanácsokat,hozzászólásokat köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Július12, 2013 Megoszt Elküldve Július12, 2013 Fejtámla monitort keresek,gyermekeim örömére..persze nem horror áron...ti hogy oldottátok meg? :) Tablet+fejtámla konzol http://www.ebay.com/itm/NEW-Universal-Tablet-PC-Holder-Car-Headrest-backrest-Mount-for-ipad-GPS-/171072906019?pt=US_Tablet_eReader_Mounts_Stands_Holders&hash=item27d4bd6323 Nekem bevált,már lassan két éve használjuk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Petii Elküldve Július12, 2013 Megoszt Elküldve Július12, 2013 Sziasztok! Van két eladó új alkatrészem zafira 2.2. höz: Opell Zafira 2.2 levegőszűrő (GM) 2000 Ft Opel Zafira 2.2 hátsó féktárcsa (GM) 7000 Ft Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Július12, 2013 Megoszt Elküldve Július12, 2013 Tablet+fejtámla konzol http://www.ebay.com/itm/NEW-Universal-Tablet-PC-Holder-Car-Headrest-backrest-Mount-for-ipad-GPS-/171072906019?pt=US_Tablet_eReader_Mounts_Stands_Holders&hash=item27d4bd6323 Nekem bevált,már lassan két éve használjuk. Köszönöm..:) fejtámlába építettben gondolkodom.arra javaslat?:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Július27, 2013 Megoszt Elküldve Július27, 2013 Szasztok Zafirások Beléptem a "nagypapa" klubba, vettem egy Zafira-t, de lehet még megbánom :P Z16XEP-hez keresnék twinport szelepet - bontottan is érdekelne - ha valamelyikőtök tud ilyet, ne tartsa magában. Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Augusztus3, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2013 Volt valamelyikőtöknek tartály szellőzéssel problémája? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adikasd Elküldve Augusztus10, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2013 hello. olyan kérdésem lenne hogy 2006-os zafiránál mikor kell vezérlést cserélni? illetve a fedélzeti nem mutat semmit csak a külső hőmérsékletet és az idő meg a rádió állomások nevét pedig a nagy kijelzős auto mata klímásról van szó és a BC-be csak a timer funkció érhető el Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Augusztus11, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2013 hello. olyan kérdésem lenne hogy 2006-os zafiránál mikor kell vezérlést cserélni? illetve a fedélzeti nem mutat semmit csak a külső hőmérsékletet és az idő meg a rádió állomások nevét pedig a nagy kijelzős auto mata klímásról van szó és a BC-be csak a timer funkció érhető el Mondjuk nem árt ha tudja az ember milyen motorról is van szó... - a vezérléshez... Őőőő a kijelződ érdekes, egy esetről már hallottam, azt hiszem ott vmi ECU csere volt a ludas Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Augusztus18, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2013 Az Astra H fórumban leírta egy kolléga a tutit: "Kulcs és távirányító nélküli zárás: Minden ajtó becsuk kivéve a jobb első, innen benyúlva a vészvillogó melletti ajtózáró gombot kell megnyomni, ajtók zárnak csomagtartóval együtt, jobb első ajtó becsukása után az autó zárva lesz. Nyitni a bal elsőt kulccsal, a többit belülről a belső kilincs meghúzásával lehet." Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Augusztus18, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2013 Működik a történet..:) amikor a gyerek a kocsiban alszik,jobb így ,mint beriasztani..:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabog2000 Elküldve Augusztus31, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2013 Sziasztok, szerintetek van olyn Zafira, amiben nincs BC funkció? Most vettem, és azt írja, hogy no function. A menüben csak system és audio van. Kösz a válaszokat Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tibo1977 Elküldve Szeptember4, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2013 Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni: Zafira B 1.9 (110KW)- os modellhez tudna nekem valaki prezentálni karbantartási/ javítási leírást a következő e- mail címre? kertitorpe76@gmail.com Köszi előre is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Szeptember10, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2013 Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni: Zafira B 1.9 (110KW)- os modellhez tudna nekem valaki prezentálni karbantartási/ javítási leírást a következő e- mail címre? kertitorpe76@gmail.com Köszi előre is! Ennek én is tudnék örülni!:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts